UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
VjecitiStudent

#51 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by VjecitiStudent »

hrasno38 wrote:
hrasno38 wrote:He ima li jos dupeuvlakaca da ga brani. Mozes imati diplomu stecenu na fakultetu vanzemaljske intelegencije ali kad si smrad onda si smrad i neljudskost brise sve diplome i sva zvanja. Ja znam sta je uradio Bobi i za mene je to potpuno isto kao i ona protjerivanja bosnjaka iz njihovih kuca u Podrinju s tim sto ga nije ubio puskom nego tim nedjelom i poserem mu se na sred one metalne palme ispred kuce. Bobo je bio rodjeni sarajlija a ne sarajlijca kao Ganic, Bobo je bio ziva pokretna istorija ovog grada a Ganic je u ocima mnostva ljudi samo jedan obican ljigavac sa diplomom MIT-a.
giovanni galli wrote:kako ti mozes reci za nekoga da je smrad, ko si ti bola, beznacajna si figura, jedini smrad koji ja ovdje osjetim je nakon neke tvoje recenice, uzasno se siri, zasuci bola rukave, radi nesto, mantas po forumima cijeli dan.
Jel ovo tvoj najveci domet sto si mogao napisati.......onda me i ne cudi sto ti je Ganic zakletva....u jedinstvu je spas!

http://forum.klix.ba/bakir-izetbegovic- ... l#p6891750
Taj profil uglavnom i studira tamo.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#52 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by hrasno38 »

giovanni galli wrote:opet vracas na Aliju i ja opet kazem hvala mu na svemu, na mudrosti koju je imao, plemenitosti koju je pokazao, sto nije otisao sa djecom, dok je prva linija bila 100 metara od njega, sto je ostao do zadnjeg dana, hvala mu sto je pametan sto je pitom sto je mudar, hvala mu jer je covjek, pravi primjer covjeka, koji se nikad oholio nije, sto je vodio peceni krompir kad su svi bjezali glavom bez obzira, sto nas nigdje nije obrukao, sto je pokupio mnoga priznanja i nagrade, sto je muslimanska licnost 20 stoljeca proglasena od Arapskih zemalja. hvala svima koji se bore koji trcu da nesto naprave, koji se bore traze kucaju na stotine vrata, i hvala tebi sto to sve pljujes, jer onda mozemo da vidimo primjerom kakvi ne treba da budemo, bas nesto zamisljam da su na vlasti u ona vremena bili takvi kao ti, sta li bi od nas bilo.

i da, ne pricam sa raznoraznim pljuvacima, svako dobro.
hala mu sto je prodao pola BIH, sto mu danas borci jedu iz kontejnera, sto mu sin ima hacijendu na Poljinama, sto mu sin kao vojno sposoban nije vidio prve linije, sto nam je dovukao mudzahedine pa nas 20 godina jebe ko stigne radi toga.......ma znas ti odlicno sve samo se pravis da ne znas!!!!!
giovanni galli

#53 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by giovanni galli »

bgm nista on nije prodao, da nije potpisao kamenovali bi ga ko kamene sejtane u mekki, a da je bilo ko drugi bio potpisao bi da pola sarajeva pripadne srbima pa bi sad grbavicom sa kokardom setali, kao sto drugari hodaju sa velikim "U" zapadnim Mostarom.
Drinski

#54 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by Drinski »

giovanni galli wrote:bgm nista on nije prodao, da nije potpisao kamenovali bi ga ko kamene sejtane u mekki, a da je bilo ko drugi bio potpisao bi da pola sarajeva pripadne srbima pa bi sad grbavicom sa kokardom setali, kao sto drugari hodaju sa velikim "U" zapadnim Mostarom.
Da, slazem se da su sarajlije nezahvalne ka Aliji, pa da je podrinje ostalo u FBIH ja bih mu uvijek bio zahvalan.
A upravo su sarajlije vrsile pritisak da se deblokira Sarajevo, pa kada to nije uspjelo - da se sklopi mirovni sporazum.
giovanni galli

#55 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by giovanni galli »

ma revalo se bola svaki sekund potpisuj ne vracaj se potpisuj, kao da je neko od juce bjez ba
hrasno38

#56 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by hrasno38 »

giovanni galli wrote:ma revalo se bola svaki sekund potpisuj ne vracaj se potpisuj, kao da je neko od juce bjez ba
ajd priznaj jesi li se ti rodio kad je sve to bilo? :(
hrasno38

#57 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by hrasno38 »

giovanni galli wrote:bgm nista on nije prodao, da nije potpisao kamenovali bi ga ko kamene sejtane u mekki, a da je bilo ko drugi bio potpisao bi da pola sarajeva pripadne srbima pa bi sad grbavicom sa kokardom setali, kao sto drugari hodaju sa velikim "U" zapadnim Mostarom.
a za sina Bakira kaze nas @giovanni galli...

"a kaze i najbolje i najmudrije od svih dosad, nesto je i u genima!!"
http://forum.klix.ba/bakir-izetbegovic- ... l#p7193340

i covjek koji fali SSST pita ovako nesto...

"pozdrav raja, ja sam zavrsio 8 stepeni pravni fax, imam 240 bodova, u diplomi mi pise bakalaureat, moze li neko biti dobar da mi kaze sta sam ja sada, visa ili visoka strucna sprema?"
http://forum.klix.ba/bolonjci-se-konacn ... l#p7468931

eto takvi zavrsavaju i Ganicev fakultet pa kad ga zavrse ne znaju sta su zavrsili i koji stepen skole imaju a da ne govorim o znanju koje su stekli tj skupo platili:)
giovanni galli

#58 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by giovanni galli »

ja koliko poznajem materiju na ganicevom kad diplomiras ne pise 240 etc nego na drzavnom, ali naravno da svoje dijete necu slati na drzavni nego na privatni kao i svako normalan sirom svijeta, ne saljem dijete da poslije faxa ulicom sa tabletama u dzepovima hoda, unisteno u pojam, isfrustrirano, bas kao sto si recimo ti. davno sam se ja rodio ih :) ali kazem vec, neda mi se smradat po forumima, ima zivota i mimo toga, probaj malo da izadjes vani, svjez zrak, planina ovo ono, mani se politike, nekoga volis ti i smatras postenim, nekoga voli neko drugi, neko treci nekoga postuje, sve u svemu, u ratu sam bio sve vidio, i to bi bila tacka na ovu temu, a svako ko ulaze, bori se i goni svim silama naprijed, meni je dobar, neko napravi baraku, neko fakultet, neko zgradu, meni je bitno samo da se radi gradi i ulaze, nista Ferhadija kafa, sjedanija, nisam u tom fonu. pozz
ultima_palabra

#59 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by ultima_palabra »

Realno, dobro je da si iz osnovne izasao. U normalnom sistemu to bi bilo vrlo upitno.
m_l

#60 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by m_l »

VjecitiStudent wrote:
ultima_palabra wrote:Pa znam dosta ljudi koji su predavali... razgulili na IUS, Burch, American, gdje god. Kazu plate slabe i neredovne.
I još prijavljeni na minimalac. Pa bi na kraju završili na kontejneru, ako bi cijeli svoj radni vijek proveli u ovom "hramu nauke".
A Dzeki Kenedi, kako joj se isplati? :mrgreen:
U-zap

#61 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by U-zap »

_BataZiv_0809 wrote:
U-zap wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Jest ovaj Uzap dosadan lik :-?
Zasto? Jer govorim istinu i nisam propalica kao ti?
Dosadan si. Otisao si vani, jer smatras da je ovdje sve za qrtz, pa ne znam koja je poenta tvog pisanja. Koga uvjerevas? Sebe ili nas?
Nemam ja sebe sta uvjervati. Vani sam i vani je sve super. Pomazem ljudima koji se dvoume da li da odu ili da ostanu. Svako ko ima mogucnost da napusti broj koji tone toplo mu preporucujem. Ako tebi smeta nesto imas opciju da me ignorises sto bih ti toplo preporucio. Tebi smeta jer nemas nikakvih opcija u zivotu i propalica si a volio bih da imas izbora.
mk ultra wrote:
U-zap wrote: Kakve to ima veze. Pa i Stockholms Universitet ima ti svega od politike do nuklearne fizike pa je u top 100 na svijetu. Fakulteti u Bosni su smece.
pretpostavljam da si pokušao da studiraš u BiH i da si propao :mrgreen: :mrgreen:
Nisam propao, zavrsio sam taj famozni etf i mogu ti reci da ono sto uce vani je mnogo blize onome sto radis na poslu. Ustvari koliko sam primjetio, dosta ljudi i nema fax vani a imaju dobre poslove. Jedino se po bosni kurce sa diplomama. Vani ljudi pocnu raditi dok su mladi jer ima posla, moze se fino i zaraditi dok po bosni studiraju 500 godina jer nema posla. Znam ih sto su obisli pola globusa na kojem zivimo a imaju samo srednju skolu i tovar para. Kako? Poceli raditi sa 18 godina. Sa 28 ima vec 10 godina radnog iskustva u IT sektoru (primjera radi). Ne mozes mu pera odbiti da si ne znam kakav fax zavrsio i imas 0 dana radnog iskustva.
prog321

#62 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by prog321 »

U-zap wrote:
Nemam ja sebe sta uvjervati. Vani sam i vani je sve super. Pomazem ljudima koji se dvoume da li da odu ili da ostanu. Svako ko ima mogucnost da napusti broj koji tone toplo mu preporucujem. a.
Hahahahahha :-D
hrasno38

#63 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by hrasno38 »

prog321 wrote:
U-zap wrote:
Nemam ja sebe sta uvjervati. Vani sam i vani je sve super. Pomazem ljudima koji se dvoume da li da odu ili da ostanu. Svako ko ima mogucnost da napusti broj koji tone toplo mu preporucujem. a.
Nekada bi Tito govorio...

"Zemlja koja ima ovakvu omladinu ne treba da se brine za svoju buducnost"

a danas bi reko

"Zemlja koja ima ovakvu omladinu tesko da ima ikakvu buducnost":)
giovanni galli

#64 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by giovanni galli »

ultima_palabra wrote:Realno, dobro je da si iz osnovne izasao. U normalnom sistemu to bi bilo vrlo upitno.
:kiss:
U-zap

#65 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by U-zap »

hrasno38 wrote:
prog321 wrote:
U-zap wrote:
Nekada bi Tito govorio...

a danas bi reko

Trebao sam pretpostaviti da si jedan od titica. Nije ni cudo sto si ogorcen. Sigurno si i dobio posao u to vrijeme jer si bio u partiji a vrlo vjerovatno i stan u Hrasnom. Sta ti je jos tito dao?
hrasno38

#66 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by hrasno38 »

hrasno38 wrote:Nekada bi Tito govorio...

a danas bi reko

U-zap wrote:Trebao sam pretpostaviti da si jedan od titica. Nije ni cudo sto si ogorcen. Sigurno si i dobio posao u to vrijeme jer si bio u partiji a vrlo vjerovatno i stan u Hrasnom. Sta ti je jos tito dao?
Meni nista osil lijepih 27 godina zivota, zavrsene skole bez placenog dinara, nakon toga posao i da nam nije neko upolai svijetlo vjerovatno bi do sada i dobio stan. U partiji nisam bio nikad ni ja ni moja otac ni moja majka niti sam ja danas u ijednoj partiji ali naravno uvijek navijam i uvijek cu navijati protiv svake nacionale partije sto bi u prevodu znacilo da sada navijam za DF a ne za ljigavce iz prvih safova. Kad bi ti samo znao kako je rahatluk zivjeti u Titovo vrijeme popiso bi i Ganica i zutu bradicu zajedno sa njim......
U-zap

#67 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by U-zap »

hrasno38 wrote:
hrasno38 wrote:Nekada bi Tito govorio...

a danas bi reko

U-zap wrote:Trebao sam pretpostaviti da si jedan od titica. Nije ni cudo sto si ogorcen. Sigurno si i dobio posao u to vrijeme jer si bio u partiji a vrlo vjerovatno i stan u Hrasnom. Sta ti je jos tito dao?
Meni nista osil lijepih 27 godina zivota, zavrsene skole bez placenog dinara, nakon toga posao i da nam nije neko upolai svijetlo vjerovatno bi do sada i dobio stan. U partiji nisam bio nikad ni ja ni moja otac ni moja majka niti sam ja danas u ijednoj partiji ali naravno uvijek navijam i uvijek cu navijati protiv svake nacionale partije sto bi u prevodu znacilo da sada navijam za DF a ne za ljigavce iz prvih safova. Kad bi ti samo znao kako je rahatluk zivjeti u Titovo vrijeme popiso bi i Ganica i zutu bradicu zajedno sa njim......
Ma ne moras mi nista prepricavati, znam takav tip.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#68 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by _BataZiv_0809 »

U-zap wrote:
Dosadan si. Otisao si vani, jer smatras da je ovdje sve za qrtz, pa ne znam koja je poenta tvog pisanja. Koga uvjerevas? Sebe ili nas?

Nemam ja sebe sta uvjervati. Vani sam i vani je sve super. Pomazem ljudima koji se dvoume da li da odu ili da ostanu. Svako ko ima mogucnost da napusti broj koji tone toplo mu preporucujem. Ako tebi smeta nesto imas opciju da me ignorises sto bih ti toplo preporucio. Tebi smeta jer nemas nikakvih opcija u zivotu i propalica si a volio bih da imas izbora.
Ajde bre... :razz:
VjecitiStudent

#69 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by VjecitiStudent »

m_l wrote:
VjecitiStudent wrote:
ultima_palabra wrote:Pa znam dosta ljudi koji su predavali... razgulili na IUS, Burch, American, gdje god. Kazu plate slabe i neredovne.
I još prijavljeni na minimalac. Pa bi na kraju završili na kontejneru, ako bi cijeli svoj radni vijek proveli u ovom "hramu nauke".
Đeki je poslanik-profesionalac, svakog mjeseca 3000+ u pađe.
A na faksu je honorarno, tek da može blogovat povremeno o "mojim studentima".
Saian

#70 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by Saian »

m_l wrote:
VjecitiStudent wrote:
VjecitiStudent wrote:Đeki je poslanik-profesionalac, svakog mjeseca 3000+ u pađe.
A na faksu je honorarno, tek da može blogovat povremeno o "mojim studentima".
Ko je Dzeki, jel Dzeki ...
Saian

#71 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by Saian »

Ok skonto sam, sve pet, nisam znao da predaje, svaka chast, ako stigne to sve objediniti unutar ciste savjesti da ih sve obavi profesionalno. Zar se na SSST-u moze predavati sa statusom doktorskog kandidata, al dobro, bice da moze, ic pis, demokrasi, sosajeti, rilidzn, politiks, rilejshns en sach ez vel ez ispod sacha :oops:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#72 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by _BataZiv_0809 »

Saian wrote:Ok skonto sam, sve pet, nisam znao da predaje, svaka chast, ako stigne to sve objediniti unutar ciste savjesti da ih sve obavi profesionalno. Zar se na SSST-u moze predavati sa statusom doktorskog kandidata, al dobro, bice da moze, ic pis, demokrasi, sosajeti, rilidzn, politiks, rilejshns en sach ez vel ez ispod sacha :oops:
JeKo Dzeki?

Dok Vjeciti kritikuje, garant je neko iz Nase Stranke, ali znamne ko :roll:
ultima_palabra

#73 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by ultima_palabra »

Pa ko je jedino prominentno žensko u NS?
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#74 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by _BataZiv_0809 »

Pa u kojem je ona to zakonodavnom tijelu :roll:
Post Reply