I ta ti ima mjesta, ali ipak ga je taj pozdrav koštao pobjede.dječak sa šibicama wrote:Ekrem je sve samo nije budala, lik regularno pozdravi Obamu u lajv programuTomahawk11 wrote:Budale su postale popularne. Zisko, Ekrem, Bozo....nastavi niz.
Mada, kad malo bolje razmislim, nisu oni budale. Oni svoju budalastinju fino naplate. Postavlja se onda pitanje ko je tu budala.![]()
Je li samo meni muka od ovoga?
-
pedeset
#51 Re: Je li samo meni muka od ovoga?
- maraccana
#52 Re: Je li samo meni muka od ovoga?
.
Last edited by maraccana on 26/07/2016 01:17, edited 2 times in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#53 Re: Je li samo meni muka od ovoga?
Zavisi kako gledas. Svi oni nesto prodaju, ali kao, ma hajde, vidis blente, neka ga. A ko zna, mozda smo mi blentaviji od njih.pedeset wrote:Ekrem je budala to stoji, ali Božo nije. Božo pokušava hinjski da nam podvali pederluk kao nešto normalno. Važno je samo to da smo ga na vrijeme skontali pa neće uspjeti u svojoj namjeri. Treba biti obazriv i čuvati se novih pokušaja promoviranja pederluka kao nečega normalnog.Tomahawk11 wrote:Budale su postale popularne. Zisko, Ekrem, Bozo....nastavi niz.
Mada, kad malo bolje razmislim, nisu oni budale. Oni svoju budalastinju fino naplate. Postavlja se onda pitanje ko je tu budala.
-
pedeset
#54 Re: Je li samo meni muka od ovoga?
Odoh žurim. Volio bih da dođe hizo da vam objasni neke stvari.
-
detroit-mercy
#55 Re: Je li samo meni muka od ovoga?
Pa ko radi, ja, ti ili mediji, javnost. Ko?dječak sa šibicama wrote:eno sad su mediji krivi
Ok, mediji iskacu sa Bozom iz pastete.
A Bozo pozira li pozira.
Ne kontam, recimo ona Medunjanin pjeva sevdalinke ako ne bolje a onda nista gore od Boze. Medjutim nje nema na crvenom tepihu SFF-a, nje nema u medijima osim kad ima neki nastup.
Ja znam da je gej lobi jak, ali toliko... opet ponavljam, nista protiv Boze i njegovog umijeca interpretacije sevdalinki, ali ovo sto rade sa tim covjekom je preslo sve granice ukusa. Poslali bi ga i na Euroviziju, nego Koncita profurala/o fazon ranije pa bi bilo ofirno.
Dino Merlin prije par godina nastupao na koncertima u nakoj suknji, pa ga niko nije optuzivao, onaj iz Pepersa go sviro bubnjeve, toliki rokeri se oblace nekonvencionalno, ponasaju nekonvencionalno pa se niko ne buni. Problem je sto je tako nesto osvanulo u nasem selu i malo uzburkalo zabokrecinu. Mozda i meni smetaju one bijele uske pantole sto muskarci nosaju po Rajvusa ili one obavezne zenske torbice na muskim koje se masovno nose ali boli me kurac.
Jebote, sta je vama problem.
-
detroit-mercy
#56 Re: Je li samo meni muka od ovoga?
Ja bi se digo na oruzjepedeset wrote:Ekrem je budala to stoji, ali Božo nije. Božo pokušava hinjski da nam podvali pederluk kao nešto normalno. Važno je samo to da smo ga na vrijeme skontali pa neće uspjeti u svojoj namjeri. Treba biti obazriv i čuvati se novih pokušaja promoviranja pederluka kao nečega normalnog.Tomahawk11 wrote:Budale su postale popularne. Zisko, Ekrem, Bozo....nastavi niz.
Mada, kad malo bolje razmislim, nisu oni budale. Oni svoju budalastinju fino naplate. Postavlja se onda pitanje ko je tu budala.
- piupiu
#57 Re: Je li samo meni muka od ovoga?
detroit-mercy wrote:Ja bi se digo na oruzjepedeset wrote:Ekrem je budala to stoji, ali Božo nije. Božo pokušava hinjski da nam podvali pederluk kao nešto normalno. Važno je samo to da smo ga na vrijeme skontali pa neće uspjeti u svojoj namjeri. Treba biti obazriv i čuvati se novih pokušaja promoviranja pederluka kao nečega normalnog.Tomahawk11 wrote:Budale su postale popularne. Zisko, Ekrem, Bozo....nastavi niz.
Mada, kad malo bolje razmislim, nisu oni budale. Oni svoju budalastinju fino naplate. Postavlja se onda pitanje ko je tu budala..
-
radostan dan
#58 Re: Je li samo meni muka od ovoga?
Tomahawk11 wrote:Budale su postale popularne. Zisko, Ekrem, Bozo....nastavi niz.
čuj čuva sevdaliinku, vaskrso je...
lik nema veze sa pjevanjem, sjećam ga se prije par godina na nekom takmičenju,, zvezde granda, jai mam talent ili tako nešto...ispO bole u prvom krugu.
sve vam je to marketing...neki guru a la pecikoza, marić, stoji iza ovoga i gura ovu priču da bi uzeo lovu od -ovog i ovakvog- projekta.
vi ste nebitni u toj priči, odnosno sarajevo će biti iskorišteno, jer ima dobru podlogu - rat, mslimani, pravoslavac, sevdalinka, balkan,muško u tridesetim zbunjeno jer još nije definisalo do kraja svoju sex. orjentaciju...
priča iz bajke za zapad - potpuna distorzija...skup pet-šest totalno iščašenih elemenata ukomponovanih u cjelinu.
čeka se ponuda van grane, i sve se radi da se za projekat čuje...
na žalost idejnog pokretača, končita se previše exponirala i zasitila eu tržište, tako da je božo - na čekanju.
i lik nema ni za kafe, a kamoli da daruje tauzentku nekome...šta, prodO haljinu?
jeS, kako nije.
dao mu pokretač projekta da daruje, da bi se priča dalje vrtila.
stvari su jednostavne...
-
broj dva
#59 Re: Je li samo meni muka od ovoga?
-------pedeset wrote:Ekrem je budala to stoji, ali Božo nije. Božo pokušava hinjski da nam podvali pederluk kao nešto normalno. Važno je samo to da smo ga na vrijeme skontali pa neće uspjeti u svojoj namjeri. Treba biti obazriv i čuvati se novih pokušaja promoviranja pederluka kao nečega normalnog.Tomahawk11 wrote:Budale su postale popularne. Zisko, Ekrem, Bozo....nastavi niz.
Sta je to "nenormalno" u vezi pederluka ? Mislim milioni ljudi su pederi (mahom rodjeni od heteroseksualni roditelja), u svim civilizacijama, u svim vremenskim epohama, u svim politickim sistemima pa se pitam sta je tu "nenormalno" ?
- karanana
#60 Re: Je li samo meni muka od ovoga?
placenik na platnom spisku muslimana.
dva razloga:
1. da srbe prikazu kao ljubitelje bosnjacke kulture (sevdalinke) i dupeliscima bosnjaka
2. da srbe prikazu kao gejeve.
dva razloga:
1. da srbe prikazu kao ljubitelje bosnjacke kulture (sevdalinke) i dupeliscima bosnjaka
Last edited by karanana on 21/08/2015 15:36, edited 1 time in total.
-
detroit-mercy
#61 Re: Je li samo meni muka od ovoga?
Ja i, sta je pisac htio da kaze, bjelosvjetska zavjera protiv tradicionalnih vrijednostiradostan dan wrote:Tomahawk11 wrote:Budale su postale popularne. Zisko, Ekrem, Bozo....nastavi niz.
Mada, kad malo bolje razmislim, nisu oni budale. Oni svoju budalastinju fino naplate. Postavlja se onda pitanje ko je tu budala.napokon...
čuj čuva sevdaliinku, vaskrso je...o jebem ti život, eno se polovina raspo na četvrtinu namah.
lik nema veze sa pjevanjem, sjećam ga se prije par godina na nekom takmičenju,, zvezde granda, jai mam talent ili tako nešto...ispO bole u prvom krugu.
sve vam je to marketing...neki guru a la pecikoza, marić, stoji iza ovoga i gura ovu priču da bi uzeo lovu od -ovog i ovakvog- projekta.
vi ste nebitni u toj priči, odnosno sarajevo će biti iskorišteno, jer ima dobru podlogu - rat, mslimani, pravoslavac, sevdalinka, balkan,muško u tridesetim zbunjeno jer još nije definisalo do kraja svoju sex. orjentaciju...
priča iz bajke za zapad - potpuna distorzija...skup pet-šest totalno iščašenih elemenata ukomponovanih u cjelinu.
čeka se ponuda van grane, i sve se radi da se za projekat čuje...
na žalost idejnog pokretača, končita se previše exponirala i zasitila eu tržište, tako da je božo - na čekanju.
i lik nema ni za kafe, a kamoli da daruje tauzentku nekome...šta, prodO haljinu?
jeS, kako nije.
dao mu pokretač projekta da daruje, da bi se priča dalje vrtila.
stvari su jednostavne...
Uzet ce nekome pare, pa toliki uzimaju pa nikome nista al eto Bozo ce opeljesit naivnu javnost
-
detroit-mercy
#62 Re: Je li samo meni muka od ovoga?
E, nece da mozekaranana wrote:placenik na platnom spisku muslimana.
dva razloga:
- roki
#63 Re: Je li samo meni muka od ovoga?
Jeben vakat došao, šta drugo reći
-
radostan dan
#64 Re: Je li samo meni muka od ovoga?
roki wrote:Jeben vakat došao, šta drugo reći
malo, ali mudro zboriš...
- cyprus
#65 Re: Je li samo meni muka od ovoga?
Sigurno bih prije volio Božu, nego Fatmira Alispahića, Rajka Vasića i druge slične moralne nakaze... To tvrdim pri čistoj svijesti i zdravoj pameti...Black swan wrote:svi smo mi liberalni tamo daleko i u stvarima koje nas se ne tiču
božo je možda najmanji problem izgleda kulturan i ok
ALI
ko bi volio nekog od boža za majku oca brata sestru sina kćer???
![]()
![]()
mnogo manje nego što ga sad podržavaju
Što se tiče Bože, nisam mu fan... Tačno je da se previše eksponira, i da u fokus stavlja nešto drugo pored onoga što mu je osnovna kvaliteta - a to je pjevanje... Puštanje brade i nosanje haljine nisu kvalitete, to mogu i ja... Ipak, tačno je i da sigurno ne bi sa samim pjevanjem imao ovoliki publicitet, da nije takav kakav je... Očito je da je silni publiticet ono za čim ide... OK, dobio ga je, samo mu onda mora biti jasno da će dobiti i hrpu negativnih komentara...
Ja protiv lika nemam ništa, nije me fascinirao ni u pozitvnom, ni u negativnom kontekstu i mogao bih reći da sam ravnodušan na njega (ovi koji nisu, morali bi se pomiriti sa činjenicom da je Bog stvio i neke jako jako jako feminizirane muškarce i da je to Njegova volja
A stičem dojam da su toj fami oko BV više pridonijeli hejteri i pljuvači, nego fanovi... Koji je vama kurac? Jel to stvarno nemate drugih životnih problema ili mislite da BiH nema većih problema od Bože Vreće? Ili zašto uopšte smatrate da je on problem? Kakav god da je, mislim da nije zaslužio da ga se mrzi... Prema komentarima bi se dalo zaključiti da neki više mrze Božu koji pjeva o Aladži, nego one koji su srušili tu Aladžu? Ozbiljno, čemu mržnja? Šta vam je bradati lik u haljini uradio pa ga mrzite?
- Ajatolah_
#66 Re: Je li samo meni muka od ovoga?
Bi l' volio da mi dijete bude ovakvo? Ne bih. Bi l' ga odbacio, ili na bilo koji način manje poštovao nego da je... normalan? Također ne bih.Black swan wrote:ko bi volio nekog od boža za majku oca brata sestru sina kćer???
![]()
![]()
Ne znam fakat šta to što pitaš treba značiti. Evo drugim riječima - ko bi volio da mu dijete bude, šta ja znam, dijabetičar? Niko. Je l' to znači da ti ljudi imaju nešto protiv dijabetičara ili šta?
- ExNihilo
#67 Re: Je li samo meni muka od ovoga?
Radostan dan objasnio. 
-
nema me tamo
#68 Re: Je li samo meni muka od ovoga?
Za postavljaca jedna https://www.youtube.com/watch?v=L3HQMbQAWRc
-
radostan dan
#69 Re: Je li samo meni muka od ovoga?
pisac je ŠćaO reći - ne srozavajte divnu sevdalinku glorifikujući boleta kao njenog spasioca, ili još gore - jedanog od stvaraoca. ja koliko sam skontao, on je interpretator, a ne autor.detroit-mercy wrote: Ja i, sta je pisac htio da kaze...
neka momka, svako se bori za svoje parče hljeba. on još ima i sreće, radi ono što voli.
ali brate, izljeće iz frižidera jbt...
-
nema me tamo
#70 Re: Je li samo meni muka od ovoga?
Radosni ocel li tetku da ti nabacim?
-
radostan dan
#71 Re: Je li samo meni muka od ovoga?
neću...moŠ li boža, da budem in na forumu?nema me tamo wrote:Radosni ocel li tetku da ti nabacim?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#72 Re: Je li samo meni muka od ovoga?
demagogcyprus wrote:Sigurno bih prije volio Božu, nego Fatmira Alispahića, Rajka Vasića i druge slične moralne nakaze... To tvrdim pri čistoj svijesti i zdravoj pameti...Black swan wrote:svi smo mi liberalni tamo daleko i u stvarima koje nas se ne tiču
božo je možda najmanji problem izgleda kulturan i ok
ALI
ko bi volio nekog od boža za majku oca brata sestru sina kćer???
![]()
![]()
Što se tiče Bože, nisam mu fan... Tačno je da se previše eksponira, i da u fokus stavlja nešto drugo pored onoga što mu je osnovna kvaliteta - a to je pjevanje... Puštanje brade i nosanje haljine nisu kvalitete, to mogu i ja... Ipak, tačno je i da sigurno ne bi sa samim pjevanjem imao ovoliki publicitet, da nije takav kakav je... Očito je da je silni publiticet ono za čim ide... OK, dobio ga je, samo mu onda mora biti jasno da će dobiti i hrpu negativnih komentara...
Ja protiv lika nemam ništa, nije me fascinirao ni u pozitvnom, ni u negativnom kontekstu i mogao bih reći da sam ravnodušan na njega (ovi koji nisu, morali bi se pomiriti sa činjenicom da je Bog stvio i neke jako jako jako feminizirane muškarce i da je to Njegova volja), da zaista nije počeo iskakat iz paštete... To mi pomalo ide na živce... Imam osjećaj da ona djeca nisu osvojila prvenstvo, da se ovih dana ne bi pričalo o ničemu drugom osim o bradatom Boži u žutoj haljini...
A stičem dojam da su toj fami oko BV više pridonijeli hejteri i pljuvači, nego fanovi... Koji je vama kurac? Jel to stvarno nemate drugih životnih problema ili mislite da BiH nema većih problema od Bože Vreće? Ili zašto uopšte smatrate da je on problem? Kakav god da je, mislim da nije zaslužio da ga se mrzi... Prema komentarima bi se dalo zaključiti da neki više mrze Božu koji pjeva o Aladži, nego one koji su srušili tu Aladžu? Ozbiljno, čemu mržnja? Šta vam je bradati lik u haljini uradio pa ga mrzite?![]()
![]()
- diason
#73 Re: Je li samo meni muka od ovoga?
Ne znam objasniti taj fenomen, sigurno da postoji naziv i te bolesti.Država u kojoj se tri naroda svađaju, razdvajaju, tuku, uvijek na minut od rata, a ipak se ujedine u mržnji kad se pojavi neki strani, četvrti faktor.
Naprimjer i Srbi i Bošnjaci i Hrvati ne vole pedere, ne daju Jevrejima i Ciganima da se kandiduju na izborima, mrzimo zajednički i crnce i arape.Ni Kinezi nam nisu dragi, Mađari i Česi su za nas uvijek bili drugorazredni narodi, jebene zemlje vajkrema i auto dijelova.
Jednostavno, Ostali, napustite ovu državu i pustite nas da se marišemo ko ljudi bez vas, kao i do sad!
Naprimjer i Srbi i Bošnjaci i Hrvati ne vole pedere, ne daju Jevrejima i Ciganima da se kandiduju na izborima, mrzimo zajednički i crnce i arape.Ni Kinezi nam nisu dragi, Mađari i Česi su za nas uvijek bili drugorazredni narodi, jebene zemlje vajkrema i auto dijelova.
Jednostavno, Ostali, napustite ovu državu i pustite nas da se marišemo ko ljudi bez vas, kao i do sad!
-
triiksa
#74 Re: Je li samo meni muka od ovoga?
karanana wrote:placenik na platnom spisku muslimana.
dva razloga:
-
bumerangss
#75 Re: Je li samo meni muka od ovoga?
detroit-mercy wrote:Pa hoce i Sarjev'o da bude metropoladječak sa šibicama wrote:Ja sam samo primjetio da Bozo Vreco iskace iz pastete zadnjih mjeseci.
Enis Beslagic na aparatima.![]()
A ko je vama Fudinim fanovim kriv sto Fudo vise nije glavna riba u carsiji.