pa nije valjda da bi udarijo balija na balijuDrvosjeca iz Dejcica wrote:A ti bi mi kao povjerovao. Bolje ti ostani na sigurnoj distanci gdje jesi da ne dobiješ čakiju u bubreg od balija.spreca wrote: Jesam Tuzlak ali nisam Sprecic ......ma kuca mi je 200m od Sprece.......drago mi je da je tako kako pises ......tako je mogao i onaj iz Djecica i bez ironije
........hvala ti
Divlji, divlji zapad
- spreca
#51 Re: Divlji, divlji zapad
-
sizifinho
#52 Re: Divlji, divlji zapad
Pariz i Sarajevo. Tu su negdje, pogotovo po kulturi.
- spreca
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
-
sizifinho
#55 Re: Divlji, divlji zapad
procitah komentare, vidjet ces da nema dna u ovoj rupi
-
DZONPI
#56 Re: Divlji, divlji zapad
Jebiga ja valjda dodjem ledo na kratko pa mi sve fino.Ovim mladjim da docaram kako je to bilo prije 30 godina znaci nekad tamo davno a to je da se bunarilo po tamvaju normala da je svaki dan bila marisana potez Svrakino-Alipasino da si bio zaustavljen i nemozes proc ako nekupis farmerke ili das pare da su se marisali jalijasi hasisari pa sminkeri pankeri pa papci urbani da su se trebe bojale same hodat jer moraju se zabavljet sa ovim ili onim inace joj je mara.E te vjesti su se prenosile iz mahale u mahalu pricama po bastama i diskotekama.Marisane su bile vazda sa pitomcima pa na koncertima tako da sto se tice belaja nista nije gore cak mozda i mirnije e sad kultura i murija to je vec bilo malo bolje jer je drot bio Tito i svako se bojo murije nevezano bio jak opasan ili zao.Kultura je fakat otisla unazad i tu se slazem.
- piupiu
#57 Re: Divlji, divlji zapad
Prije koju godinu, ima tome, napišem ja ovdje na forumu kako sam vidjela ženu da je ‘privela’ dijete uz Katedralu i tu ga stavila da kaki, i napadoše me sa svih strana kako izmišljam, bacam ljagu na grad, itd. A, evo, naturalizam je, izgleda, postao sastavni dio kolorita metropole. Možda nam ipak treba malo više javnih WC-a, po mogućnosti čistih, i koja kampanja.Leons wrote:Jebi ga. Propali ko žeton.![]()
P.S.
I ja redovno viđam ljude i djecu kako pišaju i seru po gradu.
- Rockefeller
#58 Re: Divlji, divlji zapad
Samo bježat'.
-
sizifinho
#59 Re: Divlji, divlji zapad
Ja ne razumijem ove sto pisu da je "belaja" uvijek bilo... naravno da jeste, ali:
1. belaj je dobio ko ga je trazio, danas te prebiju jer cekas djevojku
2. samo jer je bilo belaja, ne znaci da ga mora biti i dalje... ako cemo tim rezonom, sto jednostavno ne sidjemo lupkat kamenjem po zidovima?
1. belaj je dobio ko ga je trazio, danas te prebiju jer cekas djevojku
2. samo jer je bilo belaja, ne znaci da ga mora biti i dalje... ako cemo tim rezonom, sto jednostavno ne sidjemo lupkat kamenjem po zidovima?
- oldtajmer
#60 Re: Divlji, divlji zapad
da je barem kao nekada kada si uglavnom mogao fasovati batine,dok danas se odma vadi noz i ne samo da te malo recne vec da ti ga zabije u vrat,pluca ili stomak i posalje u vjecna lovista,a o pistoljima i da ne pricam.DZONPI wrote:Jebiga ja valjda dodjem ledo na kratko pa mi sve fino.Ovim mladjim da docaram kako je to bilo prije 30 godina znaci nekad tamo davno a to je da se bunarilo po tamvaju normala da je svaki dan bila marisana potez Svrakino-Alipasino da si bio zaustavljen i nemozes proc ako nekupis farmerke ili das pare da su se marisali jalijasi hasisari pa sminkeri pankeri pa papci urbani da su se trebe bojale same hodat jer moraju se zabavljet sa ovim ili onim inace joj je mara.E te vjesti su se prenosile iz mahale u mahalu pricama po bastama i diskotekama.Marisane su bile vazda sa pitomcima pa na koncertima tako da sto se tice belaja nista nije gore cak mozda i mirnije e sad kultura i murija to je vec bilo malo bolje jer je drot bio Tito i svako se bojo murije nevezano bio jak opasan ili zao.Kultura je fakat otisla unazad i tu se slazem.
-
DZONPI
#61 Re: Divlji, divlji zapad
E jebiga onda nevalja zato sam i reko budem na kratko pa nevidim samo sam iznio kako je bilo nekad davno.Zivim u mirnom mjestu strana zemlja mogu vjerujte u 2 u noci komotno prosetat a da se ne okrenem.E sad da odem i ovdje u veliki grad ima svega ko i svugdje.Imam osjecaj da se prije znalo ko je ko gdje smijes srat a gdje ne gdje moze bit belaj a sad kolko vidim nema granica jer nisi nigdje siguran.E pasa moj onda se i ti naoruzaj malo damu izbaci nema druge jer na divljem zapadu opstaju samo najaci.Ili si donji ili si hadzo tako vrjeme izgleda doslo u Sarajvu.
- Sanjarko
#62 Re: Divlji, divlji zapad
Vi se cudite sto ovoga ima.
Pa 10% ljudi ima vise od 90% ljudi
dok se 90% ljudi otima za onih preostalih 10%.
Jos se svi zabarikadirali pa moraju otet nekako
pogotovo narkomani.
Da dodzu do fiksa zbost ce svoje rodzene
a kamo li strance.
Pa 10% ljudi ima vise od 90% ljudi
dok se 90% ljudi otima za onih preostalih 10%.
Jos se svi zabarikadirali pa moraju otet nekako
pogotovo narkomani.
Da dodzu do fiksa zbost ce svoje rodzene
a kamo li strance.