A ja bih prebila:
1. Donnu Ares (joj imena)
2. Deena (pedera)
3. Sve one tzv. "pjevacice" sa PINKa sto su pola obucene na TVu
4. Sve cetnike pjevace (Ceca, Baja Mali Knindza, Brena itd)
Vidiš ja sam za potpisivanje peticije za zabranu turbo folka ili ti MZPNM(Muzika za primitivne narodne mase) u svim kafićima i diskotekama da se koliko toliko spriječi uticaj muzike za zaglupljivanje, neka ograniče taj šund na kafane i folkoteke i nek pjevaju svaku večer do zore ako hoće. Dosta mi je tih papaka i njihove "muzike".dinash wrote:ne bih nikoga prebio ali bih slusanje Cece oporezio TOLIKO da nikome, ali BAS nikome ne bi vise palo na pamet ja izgovori njeno ime ...
jer bi i izgovaranje njenog (umjetnickog i 'pravog') imena bilo oporezovano, ofkors!
BigusDickus wrote:Ja podjoh da napisem "Natasu Bekvalac", a onda vidim da se govori o marisanju... tako, nista onda... bez mene...
Pa sad, ako bi postojala neka hemija i da nisam u ozbiljnoj vezi... sve zavisi...hananah wrote:BD pa smijes li je "mlatnuti" na "bilo koji nacin"
vidjeh naknadno da se dosta slazem s tobom, izuzmi samo lily i segmedinu, te medzidu to su pozitivni likovi, tj. cure ili zenefukara_tz wrote:1. Mia Martina
2. Lili
3. Selma Muhedinovic
4. Folk show sve odreda
5. Deen
6. Na Pinku sve pjevacice Jami Cani itd
Mogul uvrstit i voditelje sa tv-a? uvrstavam![]()
1. Tinka i Hazim obadvoje mi skode
2. Blazica Kristo
3. Sanela talk show skodi mi ona kako prica
4. Onaj voditelj na Pinku onaj forum nemam pojma kako se zove osippp na njega imam
5. Voditeljica emisije "obavezan smjer"
6. Segmedina Srna
7. Medzida Buljubasic
8. Kompletnu voditeljsku ekipu BN TV
:
Rijad LjutovićQler wrote:lili i miu martinu bih stavio na stub mucenja! odvratne su obje!
Enis mi je drag lik pravo, bas je rega, i ona voditeljica sto vodi obavezan smijer mi je isto draga! O 90% ostalih nemam misljenje, jednostavno nisu nisu me nicim privukli da imam misljenje o njima, ikakvo!
Al Lily i Mia Martina, uff, muciti njihovim pjesmama! Ne mogu ih nikako!!!
Evo sad sam vidio i onog pedera sa TV-a, Vodio je jedno vrijeme paradajz i paprike, crn, pederast, jebi ga, i njega ne gumo! Evo hoda sa mamom. A neki dan ga moj buraz i rodjak gurali, kaze ugasilo mu se auto, samo kaze poceo da trza i stao. Pita ga buraz ima li goriva, a on joooj, ja zabpravio!!! PUNTO DIZEL! Zaboravio nasuti GORIVO!!
dobro si ti - zaboravih adija "boli glava" - odvratnu facu sa charapom na glavi u kombinaciji sa odjelom. takav lik bi samo altman uzeo i stavio na ekran. a i rabija je za stishat ton, iako bi se mogla gledati....flora.sa wrote:Adija Sarajlića!!!!!
Dragana Marinkovića
Aidu Alilović, svaki put kada se na TV-u ponaša kao da je u kafani.
Onu Rabiju sa Balkan Neta.
Sve voditelje sa OBN-a (Osim M.Marića).
lily je zadnja glupača koja ne zna rečenice sastaviti. mia martina nije tako loša da je ufurana jeste ali gora od fude nije.radeljas wrote:vidjeh naknadno da se dosta slazem s tobom, izuzmi samo lily i segmedinu, te medzidu to su pozitivni likovi, tj. cure ili zenefukara_tz wrote:1. Mia Martina
2. Lili
3. Selma Muhedinovic
4. Folk show sve odreda
5. Deen
6. Na Pinku sve pjevacice Jami Cani itd
Mogul uvrstit i voditelje sa tv-a? uvrstavam![]()
1. Tinka i Hazim obadvoje mi skode
2. Blazica Kristo
3. Sanela talk show skodi mi ona kako prica
4. Onaj voditelj na Pinku onaj forum nemam pojma kako se zove osippp na njega imam
5. Voditeljica emisije "obavezan smjer"
6. Segmedina Srna
7. Medzida Buljubasic
8. Kompletnu voditeljsku ekipu BN TV
:
jeste! kako je odvratan! ono upucat!flora.sa wrote:Rijad LjutovićQler wrote:lili i miu martinu bih stavio na stub mucenja! odvratne su obje!
Enis mi je drag lik pravo, bas je rega, i ona voditeljica sto vodi obavezan smijer mi je isto draga! O 90% ostalih nemam misljenje, jednostavno nisu nisu me nicim privukli da imam misljenje o njima, ikakvo!
Evo sad sam vidio i onog pedera sa TV-a, Vodio je jedno vrijeme paradajz i paprike, crn, pederast, jebi ga, i njega ne gumo! Evo hoda sa mamom. A neki dan ga moj buraz i rodjak gurali, kaze ugasilo mu se auto, samo kaze poceo da trza i stao. Pita ga buraz ima li goriva, a on joooj, ja zabpravio!!! PUNTO DIZEL! Zaboravio nasuti GORIVO!!
Tu se slažem s tobom. Kada god vidim da on vodi onaj show P&P okrenem na drugi kanal.Qler wrote:jeste! kako je odvratan! ono upucat!flora.sa wrote:Rijad LjutovićQler wrote:lili i miu martinu bih stavio na stub mucenja! odvratne su obje!