Mogu li ja biti kurir?pitt wrote:treba njima dzihad objaviti....mater im nordijsku:D:D
Prenosicu avaz od baze do raje kad god zatreba!
Oh Margareta, Margareta...pontia wrote:Prijatelju, stari oprobani princip na ovom forumu, zamajavanje irelevantnim gluparijama obicno ne vezanim ni za temu ni za istinu, a u svrhu skretanja sa osnovne teme.
Naivan pokusaj da se cinjenica postojanja islamofobije ovog obima u sred Evrope zanemari vlastitom islamofobijom prema muslimanu, dzamiji, hodzi i cemu sve ne...
vec videno drugovi, vec videno :zzzz:
Panasonic wrote:Joj, nasao si Svede citirati. Svedi su ti najlosiji ljudi u Evropi. Nacionalisti, samo Svede vole, cak i Norvezane i Fince 'krivo' gledaju u drustvu.
callmethebreeze wrote:svedi su jako tolerantni. iza te webstranice stoji jedan (1) covjek i par biblijskih grupa koje ga podrzavaju molitvom. stranicu je napravio po nalogu duha svetog da spasi muslimane, a i ostale.
slatkis wrote:Uze mi ova stranica vise vremena nego sto sam mislila, znam svedski, ova stranica nije nista nego nesto najgluplje sto sam ikada procitala, taj ko ju je pisao citira na primjer Kuran i daje svoje komentare na sve sto pise a komentari su toliko daleko od samog znacenja da niko pametan ne moze uzeti nesto ovako za ozbiljno. U Svedskoj ljudi nemaju suvise pozitivno misljenje o Islamu, jer arapi koji zive ovdje koriste Islam na pogresan nacin, ali to je svugdje tako ne samo u Svedskoj. Ovdje svako ima pravo na svoje misljenje pa tako i Muslimani i Hriscani i svi ostali.
Cazinjanin wrote:hm, u pravu si! Svedjani vjerovatno prema tim arapima zapazaju Islam. Ali, malo cu te napasti, nemoj se uvrijediti... al zar ti i tvoji prijatelji (ako si muslimanka) se ne trudis da ostavis sto bolji dojam o muslimanima?
Ja mislim da je to od nase strane jako slabo... jer, nasi ljudi npr. u Svedskoj uz pokoju casicu "vina" ili pivu govore Svedjanima o Islamu i samim tim sto piju alkohol daju skroz pogresnu sliku. Kako dati dobru sliku kad se ne pridrzavamo ni sami Islama?
Npr. Nedamo zenama da su ravnopravne u kuci, slavimo uz alkohol novu godinu, ne drzimo se islamske tradicije i sl.
Nisu svedjani krivi ako nas neki od njih ne vole! Krivi smo mi sto takvu sliku o sebi sami stvaramo.
wanderer wrote:Inace, moj opci komentar na ovu priglupu, a tako provokativnu temu: Ima medju Svedima svega. Ima ih i koji razumiju, i koji ne razumiju. I rasista, i normalnog naroda.
Ali da kazem i ovo: Ne dao im Bog da su prilike drugacije, da oni nama dolaze da nam sire svoju vjeru i kake o ugrozenosti, a sve dok zive od socijale. Bilo bi ih po banderama. Pa mi i svoje iz Srebrenice ne trpimo, a sta bi tek njima, u svoj svojoj malogradjanstini i papanluku, radili!
VODENJAK wrote:A sto se teme tice, zasniva se na tako glupoj postavci da nije vrijedno pomena o istoj!
Samo jedan krajnji nepismenjakovic i oguglali nacionalista moze na osnovu onog teksta tvrditi sto tvrdi a ne sjetiti se sta je ta ista zemlja uradila za istu tu Bosnu i Hercegovinu i muslimane u njoj!
I sta i danas cini!
Znaci, opet - zacepi!