SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
L u c i f e r

#51 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by L u c i f e r »

Pretjerao je sa pijačarskim nastupom, samopromocijom i potenciranjem nacionalno-regionalne pripadnosti...
Thorgerson

#52 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by Thorgerson »

Mister Yes wrote:Baho je nesumljivo iritantan, besraman i odvratan. Iz tog razloga sam finale gledao na BHT.

Ali znate šta? Puno sam sretniji bio nakon polufinala (koje sam gledao na FACE TV) nego nakon finala iako je finale naravno veći uspjeh. Nakon polufinala sam plakao i drhtao od sreće. Vrištao sam i skakao u zrak. Ni blizu takva euforija nakon finala.

I onda kontam kako je to moguće. Ipak je finale veći uspjeh. Ok, tamo su bila 2 produžetka ali i finale je bilo napeto ko kišobran na kraju.

Jedino objašnjenje, koliko god to meni bili krivo da priznam, je da me je Baha doveo u to stanje lude sreće. Koliko god da je iritantan i bezobrazan, patetičan i smiješan, nemam nikakve sumnje da je jedan od zaslužnijih zašto je onoliko ljudi sinoć došlo.
Baho i Senad ce sve iskoristiti da nabiju sebi gledanost i za samopromociju. Ok, to je razumljivo, ali brate radi to sa stilom. A ne ko zadnji seljacina.

Prenosis tekmu - prenosi je, zahvalni smo normalno - ne moras mi svako 5 minuta spominjat i napominjat ej gledaoce mi prenosimo ovu tekmu, da nije nas qrac bi je gledo. To nakon 6-7 puta vise nije zanimljivo. Iritira to samohvalisanje, tacno se vidi kakve su instrukcije dobili od Senada. I u svakoj emisiji je tako, to svi voditelji rade i zato rijetko i gledam Face tv.

Sto se tice domacih komentatora meni je Vladislav Majer super lik. Bas se vidi da je normala covjek. :thumbup: :bih:
Naravno Edin Avdic je vrh, ali eto kazem ovo sto trenutno imamo na televiziji.
Wind

#53 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by Wind »

A sta kaze Baha....ja sam rodjen u Sarajevu!...cccc
Ko mu dade mikrofon....pravi papak.
omega369

#54 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by omega369 »

It_is_a_Leclerc wrote:I onda mene ovdje neko pita što ću atletiku gledati na Eurosportu Srbija.... :lol: :lol:
Da pogađam? Draza televizija drzave koja te placa, logicno
radeljas

#55 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by radeljas »

Thorgerson wrote: I jos ono ufatilo dizat euforiju! Dere se ko budala sljedece godine smo prvaci svijeta...pa stani konju jedan, stani! Malog Sikirasa pita novinar za SP, kaze vidjet cemo, ima kvalitetnih ekipa - u smislu ne treba dizat euforiju. Musa fino kaze da bi sigurno bilo drugacije da je dizana euforija prije EP...ali jok iza njih vidim bure i svinju Bahu kako skace sa mikrofonom pred masom i dernja se prvaciiii svijettaaa, bicemo vidjecete...pa hoces ti igrati picka ti materina....
Lik do polufinala nije ni znao ni za jedno to dijete. Potpisujem ovaj komentar. Dakle da ne govorimo da ce na to svjetsko doci prije svega Amerikanci, Australija, Brazil ... Drugo bilo bi bolje da je istrazio ko ima pravo igrati slijedece godine. To se ja pitam. Trece, djeca nadasve zdrava, skromna, na zemlji, mirni, i onda dodje on medju njih onako bahat da napravi "euforiju" i kaze da je on zasluzio ovo. ma mrs ... Ne zna da imamo vaterpolo klubove, da djeca vrijedno treniraju. U stvari nikad nije ni znao dalje od fudbala, a i to seze do vremena kad je on poceo da radi prenose
wolfie

#56 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by wolfie »

Ovo sto Baho radi je kontraproduktivno na duze staze, docek i slavlje OK, ali tolika euforija nakon jednog veceg uspjeha moze samo stetiti dosadasnjem radu ovih sportista. Sve smo ovo prosli vec s Bahom i fudbalskom reprezentacijom. Spusti loptu, sabur i uspjeh ce doci sam po sebi. Istu bojazan izrazavam i za Amela Tuku, koji je svoje uspjehe postigao na miru, a sad docek u rodnom gradu, pa razna hodanja, najvise pece oci anonimus, grebator i satro ministar Residat, Bakir, pa onda Hifa, muzicki spot, itd.
radeljas

#57 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by radeljas »

Wind wrote:A sta kaze Baha....ja sam rodjen u Sarajevu!...cccc
Dokaz da mozes biti ober seljak i primitivac i kad si rodjen u gradu, a da mozes biti nadasve pristojan i prefinjen kad si rodjen u Bihacu, na Palama, ili u Gradisci.
video

#58 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by video »

omega369 wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:I onda mene ovdje neko pita što ću atletiku gledati na Eurosportu Srbija.... :lol: :lol:
Da pogađam? Draza televizija drzave koja te placa, logicno
ne pricaj gluposti, 100% je upravu ovaj Krajisnik!
O'zone
Globalni moderator

#59 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by O'zone »

Morate shvatiti...
Pod jedan: Da Baho nije bio komentator dugo,dugo vremena pa mu je zafalilo sve ovo :mrgreen: izgubio čovjek kontrolu (mada je nikad nije ni imao)
Pod dva: Zafalilo Bahi i para pa sad treba ostaviti dojam da je bolji i od najboljeg a ako dođe do stani pani sjedit će Baho sa Marjanom skupa u studiu ljubit ga i grliti i govoriti "brat moj lijepiiiiii" samo neka lova sipa, lova je čudo :mrgreen:

Da nerviralo me konstantno potenciranje Muse. Momak jeste igračina, proglašen je MVP-em na Europskom prvenstvu ali nije fer među ostalim momcima da se samo njega vuče za rukav nije Musa sam bio na terenu. Forsiranje Njegoša sa Pala :? Pa daj te majku mu zašto uvijek svršavanje ako neko iz rs odluči da igra za BiH ide kolektivno svršavanje što je otamo?! Pa tu su bili i momci iz Banja Luke i Gradiške i Jajca....

I strašno mi je žao što je tako malo posvećeno vremena LJUDINI, SPORTISTI, ČOVJEKU, GOSPODINU, JOSIPU PANDŽI. Taj čovjek zaslužuje naklon u svako doba dana i noći.
omega369

#60 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by omega369 »

sta je u pravu? da ce gledati srbijanski kanal?! to znamo i bez njegovog pisanja. nije se morao truditi da to napise

o kvalitetu bht je odavno je suvisno govoriti, bas kao i o tvom "krajisniku"
afannedim

#62 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by afannedim »

Noć mi je pokvario, šupak na kvadrat, i jebo mu kukoć mater
video

#63 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by video »

omega369 wrote:sta je u pravu? da ce gledati srbijanski kanal?! to znamo i bez njegovog pisanja. nije se morao truditi da to napise

Dobro je .ba, udahni malo - oguli jabuku ;-)
Thorgerson

#64 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by Thorgerson »

radeljas wrote:
Thorgerson wrote: I jos ono ufatilo dizat euforiju! Dere se ko budala sljedece godine smo prvaci svijeta...pa stani konju jedan, stani! Malog Sikirasa pita novinar za SP, kaze vidjet cemo, ima kvalitetnih ekipa - u smislu ne treba dizat euforiju. Musa fino kaze da bi sigurno bilo drugacije da je dizana euforija prije EP...ali jok iza njih vidim bure i svinju Bahu kako skace sa mikrofonom pred masom i dernja se prvaciiii svijettaaa, bicemo vidjecete...pa hoces ti igrati picka ti materina....
Lik do polufinala nije ni znao ni za jedno to dijete. Potpisujem ovaj komentar. Dakle da ne govorimo da ce na to svjetsko doci prije svega Amerikanci, Australija, Brazil ... Drugo bilo bi bolje da je istrazio ko ima pravo igrati slijedece godine. To se ja pitam. Trece, djeca nadasve zdrava, skromna, na zemlji, mirni, i onda dodje on medju njih onako bahat da napravi "euforiju" i kaze da je on zasluzio ovo. ma mrs ... Ne zna da imamo vaterpolo klubove, da djeca vrijedno treniraju. U stvari nikad nije ni znao dalje od fudbala, a i to seze do vremena kad je on poceo da radi prenose
Pa upravo to. I dalje lik nema pojma koji je koji igrac. Zna prepoznat Sikirasa i Musu, te onako jedva Camparu.

I najgore je ovo nase preveliko dizanje euforije i ocekivanja.

Al jebe se Bahi, on je momcima evo zadao zadacu - osvojite SP. A to sto ce se on povuci i pobjeci u misju rupu ako bude neuspjeh, jebo to. Jer gdje je Baho bio prosle godine? Gdje je Baho bio kad su se igrale B divizije?

Pa naravno, nije bio ni blizu.

Nego krme namirisalo korist, pa daj da se uguzelja. Fuj.
omega369

#65 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by omega369 »

video wrote:
omega369 wrote:sta je u pravu? da ce gledati srbijanski kanal?! to znamo i bez njegovog pisanja. nije se morao truditi da to napise

Dobro je .ba, udahni malo - oguli jabuku ;-)
cisto da se zna...
L u c i f e r

#66 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by L u c i f e r »

radeljas wrote:
Wind wrote:A sta kaze Baha....ja sam rodjen u Sarajevu!...cccc
Dokaz da mozes biti ober seljak i primitivac i kad si rodjen u gradu, a da mozes biti nadasve pristojan i prefinjen kad si rodjen u Bihacu, na Palama, ili u Gradisci.
:thumbup:
radeljas

#67 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by radeljas »

O'zone wrote:Morate shvatiti...
I strašno mi je žao što je tako malo posvećeno vremena LJUDINI, SPORTISTI, ČOVJEKU, GOSPODINU, JOSIPU PANDŽI. Taj čovjek zaslužuje naklon u svako doba dana i noći.
Da momak je bas za primjer, kao i sva ova djeca. Pa sam Musa je cijelo vrijeme govorio da su kolektiv, i samo tako moze. Ali to nije doprlo do bahatog. I ja sam cuo da su mu propali svi poslovi koje je u medjuvremenu zapocinjao, pa, hajde, sad ce on da nas smara ... nikad se nije cuo ni sa jednom kritikom starog fudbalskog saveza. Nikad ni rijec protiv onih koji su unistili kk bosna, itd. i tome slicno ...
bingov buraz

#68 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by bingov buraz »

Thorgerson wrote:
radeljas wrote:
Pa upravo to. I dalje lik nema pojma koji je koji igrac. Zna prepoznat Sikirasa i Musu, te onako jedva Camparu.

I najgore je ovo nase preveliko dizanje euforije i ocekivanja.

Al jebe se Bahi, on je momcima evo zadao zadacu - osvojite SP. A to sto ce se on povuci i pobjeci u misju rupu ako bude neuspjeh, jebo to. Jer gdje je Baho bio prosle godine? Gdje je Baho bio kad su se igrale B divizije?

Pa naravno, nije bio ni blizu.

Nego krme namirisalo korist, pa daj da se uguzelja. Fuj.
:thumbup:

Oni samo malo stariji se sjecaju kad je Salihamidzica stavio na stub srama sa lazi da je namjerno dobio zuti karton da bi pauzirao sledecu utakmicu (ustvari mu je to bio prvi zuti) i taj mit nikad nije javno oporvrgao,zato i danas zivi.
colt

#69 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by colt »

Jedva sam čekao da gledam prenos dolaska šampiona, al kad sam vidio šta Baho radi, nisam mogao izdržati do kraja . . .koja je ono seljačina u pichku materinu
Korisničkoime

#70 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by Korisničkoime »

Baho je već bio naporan dok je Hasan Salihamidžić igrao jer ga je u svakom prenosu spominjao igraju Burkina Faso i Kajmanska Ostrva kriket ali jebi ti to Baho će ugurati Salihamidžića sa poznatom uzrečicom "naš internacionalac", patetika je u međuvremenu postala nepodnošljiva a ono sinoć je bilo dno lik je privatizirao cijelu stvar jebo te Tito kao da je on igrao sa momcima. Nema opravdanja osim ako su teške droge bile u pitanju. Predviđam slijedeći prenos Rogonja i Šaronja na Koridi.
Inače mi sportskih komentatora nemamo, Edin Avdić još dok je bio na OBN je bio najbolji komentator košarke, daleko, daleko najbolji u BiH i šta naši debili rade umjesto tada da ga BHT ili FTV uzme puste da ga pokupi Arena. Majer nije loš ali nije na nivou Avdića.
Fudbalskog komentatora nemamo, Marijan krešti i zna nekada biti zabavno ali u par utakmica ali ga on forsira i sve to pređe u dosadu mada mu iskreno želim da se oporavi i što brže vrati na komentatorsko mjesto.
Kao i sve ostalo zna se kako se dolazi u Javni servis i da to nije ni stručnost ni kvalitet to je razlog zašto smo sinoć morali gledati Bahu u transu i bojati se da neće skočiti sa balkona ili oteti pehar djeci i zadati se u bježaniju.
sumirprimus

#71 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by sumirprimus »

ha mozda sam se ja na vrijeme iskljucio pa mi nije bilo toliko ko vama mucno :D
dezurni_ucenik

#72 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by dezurni_ucenik »

.
Last edited by dezurni_ucenik on 18/08/2015 16:09, edited 1 time in total.
bingov buraz

#73 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by bingov buraz »

Mujo Radoncic je ajatolah za rukomet,steta sto na AJB nema gdje to i pokazati.
afannedim

#74 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by afannedim »

Korisničkoime wrote:Baho je već bio naporan dok je Hasan Salihamidžić igrao jer ga je u svakom prenosu spominjao igraju Burkina Faso i Kajmanska Ostrva kriket ali jebi ti to Baho će ugurati Salihamidžića sa poznatom uzrečicom "naš internacionalac", patetika je u međuvremenu postala nepodnošljiva a ono sinoć je bilo dno lik je privatizirao cijelu stvar jebo te Tito kao da je on igrao sa momcima. Nema opravdanja osim ako su teške droge bile u pitanju. Predviđam slijedeći prenos Rogonja i Šaronja na Koridi.
Inače mi sportskih komentatora nemamo, Edin Avdić još dok je bio na OBN je bio najbolji komentator košarke, daleko, daleko najbolji u BiH i šta naši debili rade umjesto tada da ga BHT ili FTV uzme puste da ga pokupi Arena. Majer nije loš ali nije na nivou Avdića.
Fudbalskog komentatora nemamo, Marijan krešti i zna nekada biti zabavno ali u par utakmica ali ga on forsira i sve to pređe u dosadu mada mu iskreno želim da se oporavi i što brže vrati na komentatorsko mjesto.
Kao i sve ostalo zna se kako se dolazi u Javni servis i da to nije ni stručnost ni kvalitet to je razlog zašto smo sinoć morali gledati Bahu u transu i bojati se da neće skočiti sa balkona ili oteti pehar djeci i zadati se u bježaniju.
Marjan se javljao sa stadiona koševo kad je željo ispao os standarda sa atletske staze a baho komentarisao utakmicu. BAHO KRME ONO ODVRATNO, DVOLIČNI MIŠU
sumirprimus

#75 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by sumirprimus »

stani jel to bilo sta izmedj njih?marjan-baho?
Post Reply