Ne mogu ... radim od zore do sumraka ...fatamorgana wrote:Pa izađi po danu kao sav normalan svEt!Ramzess Veliki wrote:Izađem uvečer i sav se nasekiram kad vidim koliko sam prilika propustio i koliko ću ih propustiti ...
Propustene prilike / ISPOVJEST(I)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ramzess Veliki
#51 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)
- Ramzess Veliki
#52 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)
Matzan wrote:Da sam bogdo propustio neke "prilike".
I ova ima smisla.
- edo_79
#53 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)
Meni je jednom jedna pravo fina cura rekla ''Drži mee'' kad je potukla, ja je nisam drž'o i ona se razbila ko p.... na asfalt. Propustio sam priliku da je pridržim da se ne ugruha čitava .... jbg 
- Leons
#54 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)
Bila je jedna starija od mene koja mi se pravo sviđala pa me onda jednom i pitala da budemo zajedno a ja sam je odbio jer me bilo strah. 
-
nightvision
#55 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)
Onda se razbilo o' novcanik.supercali wrote:mozda placa alimentacijunightvision wrote:sta kazes? razbilo se o' glavu?Matzan wrote:Da sam bogdo propustio neke "prilike".
A nekada je i alimentacija privlacno rjesenje, ja vjerujem da ima ovde forumasa koji bi rado i alimentaciju placali samo da se kutarisu rospije.
- Matzan
#56 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)
nightvision wrote:Onda se razbilo o' novcanik.supercali wrote:mozda placa alimentacijunightvision wrote: sta kazes? razbilo se o' glavu?![]()
A nekada je i alimentacija privlacno rjesenje, ja vjerujem da ima ovde forumasa koji bi rado i alimentaciju placali samo da se kutarisu rospije.
Stvarno ne vidim zašto bi izdržavanje svog djeteta bilo predmet čuđenja ili ismijavanja?
Pišem ovo jer nije prvi put da čujem /vidim takvu reakciju kod naših ljudi.
Valjda je i to dio neke naše BH kulture i poimanja stvari.
- ho oponopono
#57 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)
...pa to je samo "njeno " ocito dok tako rezonuju u glavi...?!...i ko je sve roditelj sjeme im se zatrlo... 
- supercali
#58 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)
pa ismijavanje je kad nije vadio na vrijeme a onda ga ne zeli al mora placati alimentacijuMatzan wrote:
Stvarno ne vidim zašto bi izdržavanje svog djeteta bilo predmet čuđenja ili ismijavanja?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#59 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)
Žalim samo za propuštenim prilikama da neke skinem s neke stvari mnogo ranije. 
-
nightvision
#60 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)
Ovo si (a i neki drugi) malo vise pogresno razumio, naravno da alimentacija i izdrzavanje djeteta nije predmet podsmijeha, vec je rijec o malo zdrave zajebancije na racun (ne konkretno tvoj) slucajeva gdje covjek zazali sto ga nekad nije cuvao u gacama. Znaci propustena prilika.Matzan wrote:
- Matzan
#61 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)
nightvision wrote:Ovo si (a i neki drugi) malo vise pogresno razumio, naravno da alimentacija i izdrzavanje djeteta nije predmet podsmijeha, vec je rijec o malo zdrave zajebancije na racun (ne konkretno tvoj) slucajeva gdje covjek zazali sto ga nekad nije cuvao u gacama. Znaci propustena prilika.Matzan wrote:
OK.
Ali, čest je slučaj da ljudi tako rezonuju.
Nemali broj je "dobrih" očeva gdje se alimentacija mora utuživati i pod prisilom naplaćivati.
-
prog321
#62 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)
Normalno, nije niko lud da placa alimentaciju ako ne mora. 
-
uvijekIInikadI
#63 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)
Da 'skines' ili da ih 'nataknes'??Velkoski wrote:Žalim samo za propuštenim prilikama da neke skinem s neke stvari mnogo ranije.
- sema911s
#64 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)
edo_79 wrote:Meni je jednom jedna pravo fina cura rekla ''Drži mee'' kad je potukla, ja je nisam drž'o i ona se razbila ko p.... na asfalt. Propustio sam priliku da je pridržim da se ne ugruha čitava .... jbg
Uvijek SI bio gentleman
- edo_79
#65 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)
Šta ću .... malo nas je tak'ihsema911s wrote:edo_79 wrote:Meni je jednom jedna pravo fina cura rekla ''Drži mee'' kad je potukla, ja je nisam drž'o i ona se razbila ko p.... na asfalt. Propustio sam priliku da je pridržim da se ne ugruha čitava .... jbg
Uvijek SI bio gentleman
-
nightvision
#66 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)
Nazalost, iako nema opravdanja jos je nekako razumljivo kada covjek ne zeli imati nista s tim poslije nekakvog sexa na brzinu, ali ono sto je stvarno zalosno je kada ljudi poslije razvoda ne zele znati za djecu dobijenu u braku. Elem, nejse, da ne zachatavam temu...Matzan wrote: OK.
Ali, čest je slučaj da ljudi tako rezonuju.
Nemali broj je "dobrih" očeva gdje se alimentacija mora utuživati i pod prisilom naplaćivati.
- Ommadawn
#67 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)
Propuštene prilike veliš? A šta ja znam, bilo ih je naravno ali ja o tome ne razmišljam previše. Da sam ja to baš dovoljno htio, bilo bi nečeg od toga. Kad sam bio mlađi, bio sam stidljiv i nisam se usuđivao. Kad sam prestao biti stidljiv, onda sam previše vagao. I kad je prošlo, šta mi vrijedi razmišljati "eh da sam..". Da si kurac moj! Idi naprijed i ne okreći se previše. Bar je budućnost nepredvidljiva.
-
palestinka
#68 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)
.
Last edited by palestinka on 06/02/2016 17:53, edited 1 time in total.
- supercali
#69 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)
Ja uletio ko mossad na zapadnu obalu a ti nistapalestinka wrote:hmm baš i nisu propuštene prilike, ali bilo je ulijetanja koje jednostavno nisam uočila, jer su bila previše suptilna. Nakon nekoliko godina mi kaže ja tad to i to, a ti ništa. A sviđao mi se puno. Jedan primjer. Nije loša tema.
Sta ti je medjunacionalna netrpeljivost
- decko_sa_kovaca
#70 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)
Eo u Makarskoj prije dvije hefte setkarim ja po molu muzika iz one pecine udara, cehinja sa moje desne strane mijesa u sorcu do po guze , gleda me i smijesi se, a ja budala samo prodjem. Jos uvijek zalim sto nisam priso.
-
nightvision
#71 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)
Ne brini, proci ce, vrijeme lijeci sve. 
- Ramzess Veliki
#72 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)
Ne sekiraj se, namirio je prvi iza tebe.decko_sa_kovaca wrote:Eo u Makarskoj prije dvije hefte setkarim ja po molu muzika iz one pecine udara, cehinja sa moje desne strane mijesa u sorcu do po guze , gleda me i smijesi se, a ja budala samo prodjem. Jos uvijek zalim sto nisam priso.
-
palestinka
#73 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)
Hahaha misliš na japanske kafe:-) možda da je bio sake:-D. Suptilno je, priznajem samo ja Tarzan, ti Džejn;-)supercali wrote:Ja uletio ko mossad na zapadnu obalu a ti nistapalestinka wrote:hmm baš i nisu propuštene prilike, ali bilo je ulijetanja koje jednostavno nisam uočila, jer su bila previše suptilna. Nakon nekoliko godina mi kaže ja tad to i to, a ti ništa. A sviđao mi se puno. Jedan primjer. Nije loša tema.
- supercali
#74 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)
Nije bio sake bio je fikopalestinka wrote:Hahaha misliš na japanske kafe:-) možda da je bio sake:-D. Suptilno je, priznajem samo ja Tarzan, ti Džejn;-)supercali wrote:Ja uletio ko mossad na zapadnu obalu a ti nistapalestinka wrote:hmm baš i nisu propuštene prilike, ali bilo je ulijetanja koje jednostavno nisam uočila, jer su bila previše suptilna. Nakon nekoliko godina mi kaže ja tad to i to, a ti ništa. A sviđao mi se puno. Jedan primjer. Nije loša tema.
-
palestinka
#75 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)
Dobro, fiko. Pretpostavljam da je i to neka japanska mehka, ali nepoznata na Gradačačkom sajmu šljive. Kako god, propustila sam još jednu priiku, to ti pričam:-)