jesam,treba znat pisat. i nije mu prvi put._BataZiv_0809 wrote:Iako mu je komentar-najblaze receno zajedljiv, nisi skonto sustinu.dpjokala26 wrote: razmisljaj ti.nema potrebe da ponovo citam bljuvotine.
Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
-
dpjokala26
#51 Re: Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
-
Naslovnica
#52 Re: Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
Koliko je tačna priča, sjećam je se od prije 10-15 godina, da je stari FIS (onaj nekadašnji, mnogo manji, na drugoj strani ceste) bio izgrađen na muslimanskom zemljištu, da je jedini neki dedo ostao živ (pobilo mu cijelu familiju, nije bilo nasljednika) i da mu je vlasnik nudio neke basnoslovne sume da otkupi zemljište, ali da deduka nije dao?!?!
- kamen spoticanja
#53 Re: Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
Kazu da je keva 20tak godina mladja...a da je zagondjija mladji i od nje...uz jos neke detalje koje tesko mozes provjeriti a mahala mahalaa,plisnjavo je sve to u zadnje vrijemep206 wrote:ako ga je žena varala i zbog nje ovo uradio, haram joj
njemu je oko 60, vjerovatno i njoj...nije joj to trebalo
mada i ovo nase naprdjivanje je mahala teska
fakt je da je pero isplacivao platu za 2000 ljudi...da je filozofiju okretao od trgovine i uvoza prema proizvodnji....da je povukao cijelu srednju bosnu prema gore...valjda ostane ziv
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#54 Re: Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
Ma dobro sve znam, ali komentar pocinje od pogresne premise (cudom se cudim), pa mu je i smisao drukciji.dpjokala26 wrote: jesam,treba znat pisat. i nije mu prvi put.
- p206
#55 Re: Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
nisam to znao, a jeste ovo naše mahalanje...čovjek se može i ogriješiti vrlo lahko, samo znam da teška muka mora natjerati čovjeka da ovo uradi sebikamen spoticanja wrote:Kazu da je keva 20tak godina mladja...a da je zagondjija mladji i od nje...uz jos neke detalje koje tesko mozes provjeriti a mahala mahalaa,plisnjavo je sve to u zadnje vrijemep206 wrote:ako ga je žena varala i zbog nje ovo uradio, haram joj
fakt je da je pero isplacivao platu za 2000 ljudi...da je filozofiju okretao od trgovine i uvoza prema proizvodnji....da je povukao cijelu srednju bosnu prema gore...valjda ostane ziv
- Sanjarko
#56 Re: Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
Varao on nju godinama.mO k3 wrote:ako ,ako puste mahalske price..p206 wrote:ako ga je žena varala i zbog nje ovo uradio, haram joj
Pa zena nasla ljubavnika.
Prevarila ga sa jednim jedanput.
Dopizd... zeni da je vara valjda stalno.
Neko zenu njegovu pretukao zavrsila u bolnici u Italiji.
U komi bila ako se ne varam.
Sumnjalo se da je on platio nekoga da je pretuce.
Navedeno gore mahalska prica,
sta mahala zna eto mahala nije znala
da Hadzipasic je varao svoju zenu i umro
tokom odnosa sa ljubavnicom pa niko hitnu
nije od objezbjedzenja zvao zbog skandala.
Sta mahala zna.
Mahala ozna sve dozna.
Danas javljaju da je se pokusao ubiti.
-
StupskaBitanga
#57 Re: Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
Malo je degutantno sve to provlačiti dok se on bori za život
Ako preživi valjda ćemo saznati više informacija
Ako preživi valjda ćemo saznati više informacija
-
modem33
#58 Re: Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
Ako je politicko ubojstvo bilo ..... i ako je zavrsio u drzavnoj bolnici ..... dokosurili su ga definitivno posto kod nas su doktori "stranacki" ...
Sumnjam da samoubojstvo ne dolazi u obzir .... covjek tolike novce ima .... da netko digne sam na sebe ruku.
Moze osim da je bio bolestan .... pa rijesio se muka ... al sumnjam ...
Sumnjam da samoubojstvo ne dolazi u obzir .... covjek tolike novce ima .... da netko digne sam na sebe ruku.
-
ketronsd1
#59 Re: Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
Ja koliko sam čuo da je Pero valjao neku nedaleko od tvogkamen spoticanja wrote:Kazu da je keva 20tak godina mladja...a da je zagondjija mladji i od nje...uz jos neke detalje koje tesko mozes provjeriti a mahala mahalaa,plisnjavo je sve to u zadnje vrijemep206 wrote:ako ga je žena varala i zbog nje ovo uradio, haram joj
- insomnia78
#60 Re: Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
Kako bolan pogresne, u cetiri komentara prije onog mog se spominje to famozno "zaposljavanje muslimana"_BataZiv_0809 wrote:Ma dobro sve znam, ali komentar pocinje od pogresne premise (cudom se cudim), pa mu je i smisao drukciji.dpjokala26 wrote: jesam,treba znat pisat. i nije mu prvi put.
Plus u jednom primanje bosanske marke pored kuna i dojc maraka, zamisli trgovac prima neku valutu
Osim toga, ne mogu se bas solidarisati sa nekim ko je "dok je rat jos trajao otvorio firmu u Vitezu"
Sjetim se konvoja iz Tuzle za Hr, sjetim se maltretiranja ljudi, "skidanja" robe i ljudi sa kamiona na toj teritoriji, sjetim se jednog oca sa bolesnim djetetom kojem je jedini spas bio da izadje vani, bas preko te teritorije...sjetim se...
Sto b' reko Ivica Čuljak:
"Sjecam se bodljikave zice
sjecam se automata
sjecam se pasa bijesnih
sjecam se rata"
- okanomalo
#61 Re: Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
manite se teorija zavjere.modem33 wrote:Ako je politicko ubojstvo bilo ..... i ako je zavrsio u drzavnoj bolnici ..... dokosurili su ga definitivno posto kod nas su doktori "stranacki" ...
- ExNihilo
#62 Re: Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
Kakve gluposti ljudi pišu i pričaju. Čuj varala ga, a on polupao kase u Fisu. Ono, šta ću sad, idem da lupam kase u firmi.
Autohtona malograđanska glupost.
- Sanjarko
#63 Re: Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
Ma procitaj jarane moj post gore.ketronsd1 wrote:Ja koliko sam čuo da je Pero valjao neku nedaleko od tvogkamen spoticanja wrote:Kazu da je keva 20tak godina mladja...a da je zagondjija mladji i od nje...uz jos neke detalje koje tesko mozes provjeriti a mahala mahalaa,plisnjavo je sve to u zadnje vrijemep206 wrote:ako ga je žena varala i zbog nje ovo uradio, haram joj
fakt je da je pero isplacivao platu za 2000 ljudi...da je filozofiju okretao od trgovine i uvoza prema proizvodnji....da je povukao cijelu srednju bosnu prema gore...valjda ostane zivstudija i to godinama
Provjerena mahalska prica.
-
kakavdanakneiskustvu
- animals
#65 Re: Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
Otvorio je on firmu i prije rata, ako nisi znao..insomnia78 wrote:Kako bolan pogresne, u cetiri komentara prije onog mog se spominje to famozno "zaposljavanje muslimana"_BataZiv_0809 wrote:Ma dobro sve znam, ali komentar pocinje od pogresne premise (cudom se cudim), pa mu je i smisao drukciji.dpjokala26 wrote: jesam,treba znat pisat. i nije mu prvi put.
Plus u jednom primanje bosanske marke pored kuna i dojc maraka, zamisli trgovac prima neku valutu
Osim toga, ne mogu se bas solidarisati sa nekim ko je "dok je rat jos trajao otvorio firmu u Vitezu"
Sjetim se konvoja iz Tuzle za Hr, sjetim se maltretiranja ljudi, "skidanja" robe i ljudi sa kamiona na toj teritoriji, sjetim se jednog oca sa bolesnim djetetom kojem je jedini spas bio da izadje vani, bas preko te teritorije...sjetim se...
sjecam se automata
sjecam se pasa bijesnih
sjecam se rata"
imao je kafic, videoteku i prvi uveo kablovsku..
imao je kapital prije rata sa kojim je poceo..
- Sanjarko
#66 Re: Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
Prevarila ga a on nju isto varao saExNihilo wrote:Kakve gluposti ljudi pišu i pričaju. Čuj varala ga, a on polupao kase u Fisu. Ono, šta ću sad, idem da lupam kase u firmi.
ljubavnicama godinama.
Mahalska informacija.
- animals
#67 Re: Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
Nije glupost, i ako nesto ne znas, nemoj ni da komentarises..ExNihilo wrote:Kakve gluposti ljudi pišu i pričaju. Čuj varala ga, a on polupao kase u Fisu. Ono, šta ću sad, idem da lupam kase u firmi.
- ExNihilo
#68 Re: Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
insomnia78 wrote:Kako bolan pogresne, u cetiri komentara prije onog mog se spominje to famozno "zaposljavanje muslimana"_BataZiv_0809 wrote:Ma dobro sve znam, ali komentar pocinje od pogresne premise (cudom se cudim), pa mu je i smisao drukciji.dpjokala26 wrote: jesam,treba znat pisat. i nije mu prvi put.
sjecam se automata
sjecam se pasa bijesnih
sjecam se rata"
Bošnjacima je vazda mjerna jedinica "dobrote" bila koliko anamo onaj prihvaća Bošnjake i sve vezano za iste. Tako da ne čudi insistiranje na tome da je Pero dobar "jer zapošljava Bošnjake" i slično. Ne kažem da nije, ne znam lika, ali je smiješno posmatrati tu bošnjačku koncepciju morala kroz prizmu nacionalizma.
- ExNihilo
#69 Re: Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
animals wrote:Nije glupost, i ako nesto ne znas, nemoj ni da komentarises..ExNihilo wrote:Kakve gluposti ljudi pišu i pričaju. Čuj varala ga, a on polupao kase u Fisu. Ono, šta ću sad, idem da lupam kase u firmi.
Ne sramoti se.
- Sanjarko
#70 Re: Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
Ma Hrvatska prica Mi roknuli Jozuokanomalo wrote:manite se teorija zavjere.modem33 wrote:Ako je politicko ubojstvo bilo ..... i ako je zavrsio u drzavnoj bolnici ..... dokosurili su ga definitivno posto kod nas su doktori "stranacki" ...
pa ce bit da smo i Peru,
i nakraju ce nas optuzit da smo
i Blaza roknuli.
- animals
#71 Re: Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
Dosadan si..ExNihilo wrote:animals wrote:Nije glupost, i ako nesto ne znas, nemoj ni da komentarises..ExNihilo wrote:Kakve gluposti ljudi pišu i pričaju. Čuj varala ga, a on polupao kase u Fisu. Ono, šta ću sad, idem da lupam kase u firmi.
Ne sramoti se.
- okanomalo
#72 Re: Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
a jesmo liVizionar 1985 wrote:Ma Hrvatska prica Mi roknuli Jozuokanomalo wrote:manite se teorija zavjere.modem33 wrote:Ako je politicko ubojstvo bilo ..... i ako je zavrsio u drzavnoj bolnici ..... dokosurili su ga definitivno posto kod nas su doktori "stranacki" ...
pa ce bit da smo i Peru,
i nakraju ce nas optuzit da smo
i Blaza roknuli.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#73 Re: Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
To su ljudi koji rezonuju kao i ti, jer je to ono sto znaju iz medija. Dozvoli, da ako ja ne znam o Tuzli, kao ti-da ni ti ne znas o zenickoj kotlini kao ja.insomnia78 wrote: Kako bolan pogresne, u cetiri komentara prije onog mog se spominje to famozno "zaposljavanje muslimana"
sjecam se automata
sjecam se pasa bijesnih
sjecam se rata"
Mi kojima je Vitez komsiluk znamo dosta vise o Peri, a zaposljavanje muslimana nije neka mudrost (ko god ima hr putovnicu bolje mu je ici vani nego raditi u FIS-u).
-
StupskaBitanga
#74 Re: Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
možda nije htio platiti ulog u Našoj televiziji???
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#75 Re: Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
Ne zna, zato i pise ovakve stvari.animals wrote:
Otvorio je on firmu i prije rata, ako nisi znao..
imao je kafic, videoteku i prvi uveo kablovsku..
imao je kapital prije rata sa kojim je poceo..