Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ultima_palabra wrote:
Prije 5 godina nije bilo žena i kafana? Pa bar je to uvijek isto
To drugo nije tačno, bar ne za veliku većinu.
Bilo je kafana, ali nije bilo Bate u njima u mjeri u kojoj ga ima danas
Znam da nije tacno, ali eto meni se (jos) nije desilo da za neku osjecam kao za nju. Mislim nije da nisam ni za jednom izgubio glavu i cinio gluposti (neke su ovjekovjecene na forumu ) , ali uvijek ima ona rezerva koje prije nije bilo
Henry Chinaski wrote:Sve filozofi, a niko nije pročitao više od obavezne lektire u životu.
Svi pokupili mudrost sa FB citata ili iz Sex i Grad.
Svi se furaju na nekakvu slobodu i niko nikog ne trpi.
Niko nije spreman ni za kakav kompromis, a kasno se shvati da će se na kompromis pristati. Ako ne prije, bude kasnije.
Meni je uzor Faca ... metne i ode a one žemske se ubiše tražeći smisao i opravdanja u njegovom ignorantskom ponašanju. Zatim ga sretnu sa nekim dobrim modelom. Malo malaplavažgoljava zadrami, on joj ga metne i opet svojim poslom ...
Ramzess Veliki wrote:
Ma nije tako Bato. Voli se više puta, garant.
Ja se sa nostalgijom sjećam svake koja mi nije dala ...
"Ovo je najbolja jebacina koja mi se nije desila"
Ne znam fakat, godine idu, vrijeme leti, a ja nikako da za nekom poludim skroz. Ne pika se ona strast prije prvih par jebacina, to je drugo jelde . Vazda neke kalkulacije, rezerve
Ramzess Veliki wrote:
Ne znam fakat, godine idu, vrijeme leti, a ja nikako da za nekom poludim skroz. Ne pika se ona strast prije prvih par jebacina, to je drugo jelde . Vazda neke kalkulacije, rezerve
Moraš se opustiti i otvoriti za ta osjećanja. Ako ulaziš sa rezervom i strahom - zaštopaćeš.
Uvijek postoji mogucnostda se zajebes i zavrsis u losem braku.
Jer je dala, jer si se zajeb'o.
I nije to najgore sto ti se moze desiti. Najgore je ostati u takvom braku dok vas smrt ne rastavi.
Ramzess Veliki wrote:
Cuj godine lete,a nemas ni 30 jos!
Barem bi ti trebao da mozes naci,kako pises iz kakve porodice potjeces,a i sam si situiran time pozeljan zenama.Uh jeste nesposobni vi muski
kerima1 wrote:
Barem bi ti trebao da mozes naci,kako pises iz kakve porodice potjeces,a i sam si situiran time pozeljan zenama.Uh jeste nesposobni vi muski
Nije problem naci, nego je problem pozeljeti ostati sa onom koju nadjem
kerima1 wrote:
Nije problem naci, nego je problem pozeljeti ostati sa onom koju nadjem
To je to,znaci nisi nasao jos odgovarajucu kao i vecini ljudi sto ne polazi za rukom.
Bato mozda nisi lijep
Tito_i_Partija wrote:Bato, jedno pitanje: jesu li se poceli haveri zenit'?
Ovi iz najblizeg kruga jos ne, ali svi su skoro u dugim vezama, gdje je to pitanje trenutka. A ja idem na more sa rodjakom 94' godiste i napadam jedva punoljetne
kerima1 wrote:
To je to,znaci nisi nasao jos odgovarajucu kao i vecini ljudi sto ne polazi za rukom.
Bato mozda nisi lijep
Mozda nisam lijep, ali sam zato glup
Ili ono-dzabe ti sto si ruzan ako nemas para
Ili cekas princezu iz bajke,love ti ne fali
Nemas se sta brinuti,ljubav se desi lako je ozenit sada sta bilo.Znas onu ko se zadnji smije najsladje se smije
_BataZiv_0809 wrote:Ovi iz najblizeg kruga jos ne, ali svi su skoro u dugim vezama, gdje je to pitanje trenutka. A ja idem na more sa rodjakom 94' godiste i napadam jedva punoljetne
Kad to jednom krene, sve ce ti bit' teze i teze. Bit' ce i samom tebi smijesno kad se pocnes postepeno vezat' uz sve mladje raje, jer su se oni stariji ozenili i sve rijedje izlaze. Kako vidim iz tvog primjera, to je vec pocelo.
Ali nemoguce je da nema nijedne fine, obrazovane, pametne Zenicanke koja voli Bayern, crno vino i druga Tita.
Tito_i_Partija wrote:
Kad to jednom krene, sve ce ti bit' teze i teze. Bit' ce i samom tebi smijesno kad se pocnes postepeno vezat' uz sve mladje raje, jer su se oni stariji ozenili i sve rijedje izlaze. Kako vidim iz tvog primjera, to je vec pocelo.
Ali nemoguce je da nema nijedne fine, obrazovane, pametne Zenicanke koja voli Bayern, crno vino i druga Tita.
Eh upravo je to pocelo. Druzim se uglavnom sa mladjom rajom, jer su vrsnjaci u tom fazonu duga veza, zajednicka ljetovanja, zimovanja i tako dalje i tako blize...
Ima Zenicanki raznoraznih, pa i tih sto ispunjavaju ta 3 osnovna kriterija, a ima i Sarajki (zivim u Sarajevu), nije to problem....nego cim stvari pocnu mirisati na nesto ozbiljnije, meni se pali alarm
Tebi je vakat Zivojko da naucis ziviti sam sa sobom. Kvalitetno. Bez ovoga pali se alarm za bijeg. Pizde bjeze.
Cim ti na more ne znas otici sam bez ikoga, nisi nikakav materijal za razmatranje.
Ona koja ce te smotati da dan ne mozes bez nje zamisliti je sve vec ovo i naucila i uradila.
Catch 22 je u tome, sto takve zene postoje u minornim kolicinama.
Zavrsices sa prosjecnom. Vec vidim u buducnost.
_BataZiv_0809 wrote: Eh upravo je to pocelo. Druzim se uglavnom sa mladjom rajom, jer su vrsnjaci u tom fazonu duga veza, zajednicka ljetovanja, zimovanja i tako dalje i tako blize...
Ima Zenicanki raznoraznih, pa i tih sto ispunjavaju ta 3 osnovna kriterija, a ima i Sarajki (zivim u Sarajevu), nije to problem....nego cim stvari pocnu mirisati na nesto ozbiljnije, meni se pali alarm