resito wrote:
Koliko para konkretno treba za nekog osredje uspješnog u flertu od dolaska na Zrće do nečeg konkretnog?

Treba ti najmanje 300€ za noc jer neces upast u kombinaciju 1:1 nego je tu uvjek i njeno drustvo, a i tvoje. A tamo je tura pica skupa.Zato mnogi šmrkaju.Ili dođu udareni sa trajekta litrom votke jos na onda 3-4 ure drze jedan Red Bull i skacu - oni koji to mogu.
Zbog toga je tesko ostati tamo pijan ako nemas love, ipak se bira laksi nacin, pa smrkaju. Ja nisam nikad iako u momentima euforije uradio bi svasta.
Neko ima srece pa prodje sa 100€ za noc, neko najebe pa mu ne moze bit ni 500€.
Stranci na to ne gledaju jer oni su dosli tu puni love i spremni da je tu i ostave. Zato cijene na Zrcu nisu prilagodjene balkanskom mentalitetu, odnosno mogucnostima, nego zapadnom sistemu provoda.
Sto se zena tice, mozes imat velike sreće da naletis na ribeštiju koja je urokana (posebno iza 3h ujutro) i otici sa njom na plazu sa 2 Red Bulla u rukama i nešto i poševitš, mada takve su obično nesposobne da shvate gdje su, a kamo li da se kulturno poševe.
Stvar hoda tako da kad upadneš u društvo neke ribeštije (na suvom li pjena partyu) koja ti se sviđa ti moraš da potegneš turu pića za koju će te doć ceh ovisno koliko ima njenih u durštvu. (cca 50€) To ti je pristupna karta, onada je muvaš, obično te otkači ako je sa balkana jer ni one nemaju love

Ove druge ako joj se svidiš sljedeća tura će te doć 10-15€ ako ste sami i obično su gladne ne zaboravi da te može iznenditi i time, mislim na hranu iz restorana iliti fast fooda
Etoo "ukratko" moj prijatelju tako ti je to