pa ti ne znaš ni citiratirazonoda wrote:@jao-zaooooooooooo gramaticar![]()
dobro, znam da su razonoda goldenspoon i doko miki fahrini rektalni alpinisti, ali opet ne razumijem zar su toliko neobrazovani pa ne znaju otvoriti temu kako treba
![]()
You Talking To Me?
IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
- jao_situacije
#51 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
- GoldenSpoon
#52 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
al' zato zna da sam ja kod tornjaka u stranKijao_situacije wrote:pa ti ne znaš ni citiratirazonoda wrote:@jao-zaooooooooooo gramaticar![]()
dobro, znam da su razonoda goldenspoon i doko miki fahrini rektalni alpinisti, ali opet ne razumijem zar su toliko neobrazovani pa ne znaju otvoriti temu kako treba
![]()
You Talking To Me?
- jao_situacije
#53 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
imal' vrućine u boreruGoldenSpoon wrote:al' zato zna da sam ja kod tornjaka u stranKijao_situacije wrote:pa ti ne znaš ni citiratirazonoda wrote:@jao-zaooooooooooo gramaticar![]()
![]()
You Talking To Me?
mora da sam negdje okačila člansku iskaznicu
- rumenige_brajtner
#54 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
aha, ja sam njegov 1/1, evo sad sam mu ga glabnuoKatarinaKosaca wrote: Da i desetine puta napisala istu riječ, sasvim dovoljno na netko ko zna čitati, vidi da se radilo o slovnoj grešci, kojih svi imamo izobilje.
I ponaljavam, ja i ako govorim logopeT ili glova, ili šta god (ne očitava se neka pismenost ni iz vaših postova, ali hajd), ali ja nisam predstavnik jednog naroda, ja nisam u medijima i ja, jadna i nepismena koja se vadim nekom niku koji ima mudro ime![]()
![]()
nisam član Predsjedništva
A, sad da počMemo svakom tražit greške u postovima, hoćemo li? Ja ću tu solidno proći, neki koji se kao nešto ismijavaju, neće baš nikako....
A sad na koljena pa Moniku Levinski dragom Pedsjedniku, brzo svi...
btw, nije baš da imam želje i vremena analizirat tvoju pismenost i postove, ja ti vjerujem na riječ da znaš pravilno pisati i izgovarati riječi. jednostavno, ne shvatam ozbiljno ni samog sebe, ovu temu još manje, a o tebi da ne govorim
- Better Man
#55 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
Niti muzem, niti pljačkam ovu državu. Za to se obrati Bakiru i SDA, ali sigurno nečeš, jer ih podržavaš i braniš i imaš koristi od njih. Zato si i napisao ovakvu bijednu repliku na moj post.Org wrote:Ja se nadam da će "glupi narod" konačno skinuti s budžeta tebe i tebi slične... Kako vas nije sramota, najviše muzete državu a ništa vam ne valja.Better Man wrote:Obični jeftini pokušaj vadione iz govana koja je on napravio zajedno s njima. Nadam se da glupi narod mu neće povjerovati u ove njegove ublehaške izjave.
-
mudrac2
#56 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
nije majka muju karala..... da skratim, i tebe forumaši karaju zato što se vadiš.KatarinaKosaca wrote:Da i desetine puta napisala istu riječ, sasvim dovoljno na netko ko zna čitati, vidi da se radilo o slovnoj grešci, kojih svi imamo izobilje.rumenige_brajtner wrote:godinama je na forumu, štae pičkemudrac2 wrote:sad malo vadione, biva zna ona da nije logopet neg eto omaklo joj se.
I ponaljavam, ja i ako govorim logopeT ili glova, ili šta god (ne očitava se neka pismenost ni iz vaših postova, ali hajd), ali ja nisam predstavnik jednog naroda, ja nisam u medijima i ja, jadna i nepismena koja se vadim nekom niku koji ima mudro ime![]()
![]()
nisam član Predsjedništva
A, sad da počMemo svakom tražit greške u postovima, hoćemo li? Ja ću tu solidno proći, neki koji se kao nešto ismijavaju, neće baš nikako....
A sad na koljena pa Moniku Levinski dragom Pedsjedniku, brzo svi...
-
HM 2011
#57 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
Jos jedan pokusaj podmetanja nasoj SDA, jedan od mnogih i posljednjih nekoliko dana -od reciklaze optuzbi za terorizam, do slucaja Srebrenica pa onda Una - svi pokazuju svoje pravo lice i "potencijal" - ali nece moci - narod zna sta je najbolje za sve nas -
Samo SDA na svim nivoima - U jedinstvu je snaga - pokazi odgovornost - trazi odgovornost - od toliko SDA kadrova mora biti onih odgovarajucih za sve nas - podrzimo ih...
budi promjena - budi SDA...
U jedinstvu je snaga...
Samo SDA na svim nivoima - U jedinstvu je snaga - pokazi odgovornost - trazi odgovornost - od toliko SDA kadrova mora biti onih odgovarajucih za sve nas - podrzimo ih...
budi promjena - budi SDA...
U jedinstvu je snaga...
Last edited by HM 2011 on 20/07/2015 23:25, edited 1 time in total.
- rumenige_brajtner
#58 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
svaka vlast je slika i prilika naroda. naš narod nije baš pametanHM 2011 wrote:Jos jedan pokusaj podmetanja nasoj SDA - ali nece moci - narod zna sta je najbolje za sve nas -
SDA na svim nivoima - U jedinstvu je snaga...
-
HM 2011
#59 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
rumenige_brajtner wrote:svaka vlast je slika i prilika naroda. naš narod nije baš pametanHM 2011 wrote:Jos jedan pokusaj podmetanja nasoj SDA - ali nece moci - narod zna sta je najbolje za sve nas -
SDA na svim nivoima - U jedinstvu je snaga...
kao sto vidimo nesretni odabiri ministara ili rukovodioca -ne moraju predatavljati konacno rjesenje - ako ne valja unutar SDA mora postojati bolji ..
promjenimo drustvo na bolje - podrzimo SDA na svim nivoima....
budimo SDA....
- rumenige_brajtner
#60 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
sikter ba budaloHM 2011 wrote:
kao sto vidimo nesretni odabiri ministara ili rukovodioca -ne moraju predatavljati konacno rjesenje - ako ne valja unutar SDA mora postojati bolji ..
budimo SDA....
-
HM 2011
#61 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
SAMO SDA - na svim nivoima..... samo mi reci sta te pogodilo u svemu ovome ?rumenige_brajtner wrote:sikter ba budaloHM 2011 wrote:
budimo SDA....
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#62 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
Meni omiljeni dio.....HM 2011 wrote:..................- pokazi odgovornost - trazi odgovornost - ...................
- cyprus
#63 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
Otkad članovi predsjedništva predstavljaju narode?KatarinaKosaca wrote:OK, nije greška u tipkanju, priznajem, ja sam malogradžanka i izgovaram logopet.Šta ćeš, takva sam.. Ipak, razlika je velika... ja niti sam član Predsjedništva , niti predstavljam jedan narod, niti me plaćate PDV-om svega što kupite..SpecialOffer wrote:@Katarina
Dobro je ako je samo greska u kucanju, ali gledajuci slova "d" i "t" pa nisu bas jedno pored drugog. Opet ponavljam, nadam se da je greska u kucanju a ne situacija da kucas kako izgovaras logopeT![]()
Give me five (logopet)
-
razonoda
#64 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
prljavi Hare wrote:Meni omiljeni dio.....HM 2011 wrote:..................- pokazi odgovornost - trazi odgovornost - ...................![]()
![]()
-
budza
#65 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
SpecialOffer wrote:Neznam ja jesili ti malogradjanka ali ja tebi zelim kao i svima sve naj bolje. Dali sam bio jasan.
mnogo si smesan da bi kaci nalazi gramaticke mahane.
- SpecialOffer
#66 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
Procitaj iznad postove. Nisi upucen.budza wrote:SpecialOffer wrote:Neznam ja jesili ti malogradjanka ali ja tebi zelim kao i svima sve naj bolje. Dali sam bio jasan.
mnogo si smesan da bi kaci nalazi gramaticke mahane.
- nikad_vise
#67 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
Izvinjenje i uvlacenje Vucicu na svim nivoima-u uvlacenju je snaga
Nego HM-mene kao potencijalnog glasaca zanima sta je SDA uradila u ovih nekoliko mjeseci odkad su preuzeli vlast?
Bar pet stvari koje su donijele nesto pozitivnije federaciji i drzavi*
I nemoj mi molim te one otrcane fraze i uvjezbani tekst,nego me stvarno zanima?Vidim da jako dobro pratis desavanja u SDA pa vjerujem da ti je stranka i dala neki alibi za ovo vremena da je toliko podrzavas?
Nego HM-mene kao potencijalnog glasaca zanima sta je SDA uradila u ovih nekoliko mjeseci odkad su preuzeli vlast?
I nemoj mi molim te one otrcane fraze i uvjezbani tekst,nego me stvarno zanima?Vidim da jako dobro pratis desavanja u SDA pa vjerujem da ti je stranka i dala neki alibi za ovo vremena da je toliko podrzavas?
- spreca
#68 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
Kad bi mu stranka znala da je sa svojom reklamom ogadio stranku dobio bi on kitu i nogu u guzicunikad_vise wrote:Izvinjenje i uvlacenje Vucicu na svim nivoima-u uvlacenju je snaga![]()
-
sani1985
#69 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
hedija za vucica:Najbolje otvoreno pismo ikad Bakiru Izetbegovicu
http://antidayton.com/hedija-za-vucica- ... tbegovicu/
http://antidayton.com/hedija-za-vucica- ... tbegovicu/
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#70 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
Ustavno ne, ali od slučaja Komšić ta se praksa prećutno primjenjuje.cyprus wrote:Otkad članovi predsjedništva predstavljaju narode?
- KatarinaKosaca
#71 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
Hu iz ju?mudrac2 wrote:nije majka muju karala..... da skratim, i tebe forumaši karaju zato što se vadiš.
Jel ovo vadiona, nepismeni čovječe?
OK, nije greška u tipkanju, priznajem, ja sam malogradžanka i izgovaram logopet.Šta ćeš, takva sam.
-
mudrac2
#72 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
pa dobro onda što te karaju, u čemu je problem?KatarinaKosaca wrote:Hu iz ju?mudrac2 wrote:nije majka muju karala..... da skratim, i tebe forumaši karaju zato što se vadiš.
OK, nije greška u tipkanju, priznajem, ja sam malogradžanka i izgovaram logopet.Šta ćeš, takva sam.
- KatarinaKosaca
#73 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
U tome što ti i slični, a u konkretnom slučaju naviše ti, nemaš čim da se istakneš na forumu, ni postom, ni rečenicom, ni idejom, naš ničim. Ostaje ti neuspjeli humor, pobačeni sarkazam i neuspjela ad hominem uvreda tipa "malogradžanka". Ti sam o sebi sve govoriš, tebe nitko ni ne karamudrac2 wrote:pa dobro onda što te karaju, u čemu je problem?
- animals
#74 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
Jebes temu..
ovi sto poznaju pravopis a zavrsili jedva zanat su najbolji...
ovi sto poznaju pravopis a zavrsili jedva zanat su najbolji...
- animals
#75 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
Moram ti reci da si zesci krkanmudrac2 wrote:pa dobro onda što te karaju, u čemu je problem?KatarinaKosaca wrote:Hu iz ju?mudrac2 wrote:nije majka muju karala..... da skratim, i tebe forumaši karaju zato što se vadiš.