naravnozrakomlat wrote:A to je tajna tvojih 50 milja postova. Kućna radinost
samo kuca, pijaca i trk nazad
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
naravnozrakomlat wrote:A to je tajna tvojih 50 milja postova. Kućna radinost
sha_ba wrote:imam ja.....
kad me pustio sa drugaricama na kafu, jedno lijepo jesensko poslijepodne, ja ga ostavim... skontam nije mu stalo
ama nisam ni pitala, sam on to... kontam levata..KvaziExpert wrote:Pa i nijesha_ba wrote:imam ja.....
kad me pustio sa drugaricama na kafu, jedno lijepo jesensko poslijepodne, ja ga ostavim... skontam nije mu stalo
Umjesto da ti sveze samarcinu sto si se usudila da pitas
Khm...rospijo...khm.sha_ba wrote:ama nisam ni pitala, sam on to... kontam levata..KvaziExpert wrote:Pa i nijesha_ba wrote:imam ja.....
Umjesto da ti sveze samarcinu sto si se usudila da pitas![]()
znam, to mi je i reko, kad sam bila na vratimadale cooper wrote:
Khm...rospijo...khm.![]()
![]()
muha_sa wrote:idealan brakLatte wrote:Samo dva mentalna sela kad udju u brak prestanu postojati za okolinu.
Kakav je to brak na poso s posla kuci,sa zenom/muzem pricat,jest,krevet.
Sutra opet,dan za danom.još ako oboje rade u istoj firmi, rahatluk
s.aint wrote:muha_sa wrote:idealan brakLatte wrote:Samo dva mentalna sela kad udju u brak prestanu postojati za okolinu.
Kakav je to brak na poso s posla kuci,sa zenom/muzem pricat,jest,krevet.
Sutra opet,dan za danom.još ako oboje rade u istoj firmi, rahatluk
![]()
![]()
ubila bih se
nek se materi nakon 5 dana provedenih s drugaricama vratiJack Be Nimble wrote:Znam ljude u braku gdje jedno drugom kazu ako te budem morao/la gledati jos dva dana ubicu te. Spakuju torbe, ona sa drugaricama u Las Vegas, a on sa jaranima u New York/Yellowstone i cetiri pet dana odahnu jedno bez drugog. Mislim da su to prave veze.
ti si jarane ograiso dobromuha_sa wrote:meni je najveci cejf kad je ona pored menejest da nekad puno prica, al šta ceš
svi mi imamo mahane i mahana
spreca wrote:ti si jarane ograiso dobromuha_sa wrote:meni je najveci cejf kad je ona pored menejest da nekad puno prica, al šta ceš
svi mi imamo mahane i mahana
![]()
![]()
![]()
trazi kakvog hodze dok nije kasno
![]()
![]()
......staces sad kad su teravije prosle
![]()
![]()
kakve ba drugarices.aint wrote:e cuj ne volimo![]()
meni njegove drugarice ne smetaju, sve sto njega cini sretnim, mene cini jos sretnijom
pa moras popit i s nekim drugim kafumuha_sa wrote:kakve ba drugarices.aint wrote:e cuj ne volimo![]()
meni njegove drugarice ne smetaju, sve sto njega cini sretnim, mene cini jos sretnijom![]()
nek se pozdravi s drugaricama i drugovima il nek se ne ženi
naravnos.aint wrote:pa moras popit i s nekim drugim kafumuha_sa wrote:kakve ba drugarices.aint wrote:e cuj ne volimo![]()
meni njegove drugarice ne smetaju, sve sto njega cini sretnim, mene cini jos sretnijom![]()
nek se pozdravi s drugaricama i drugovima il nek se ne ženi
ponekad
Pa i ti se provedes sa svojom rajom. Ribolov, karting, paint ball itd..a ona u Hercegovini iskusava razno razna vinamuha_sa wrote:nek se materi nakon 5 dana provedenih s drugaricama vratiJack Be Nimble wrote:Znam ljude u braku gdje jedno drugom kazu ako te budem morao/la gledati jos dva dana ubicu te. Spakuju torbe, ona sa drugaricama u Las Vegas, a on sa jaranima u New York/Yellowstone i cetiri pet dana odahnu jedno bez drugog. Mislim da su to prave veze.
drugo smo mi muškiJack Be Nimble wrote:muha_sa wrote:nek se materi nakon 5 dana provedenih s drugaricama vratiJack Be Nimble wrote:Znam ljude u braku gdje jedno drugom kazu ako te budem morao/la gledati jos dva dana ubicu te. Spakuju torbe, ona sa drugaricama u Las Vegas, a on sa jaranima u New York/Yellowstone i cetiri pet dana odahnu jedno bez drugog. Mislim da su to prave veze.
Pa i ti se provedes sa svojom rajom. Ribolov, karting, paint ball itd..a ona u Hercegovini iskusava razno razna vina