Najbolja drugarica

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#51 Re: Najbolja drugarica

Post by _BataZiv_0809 »

Jimmy McNulty wrote:Svjestan sam ja ba da nema ništa od toga ali neću da bježim. Nisam bježo kad me 5 gubara tuklo u namjeri da me uzmu mobitel :D , neću ni od nje koja mi želi i čini dobro u životu. Odmah mi je stavljeno do znanja šta mogu očekivat a šta ne i ja sam odabrao. A prije ili kasnije doći će neka druga djevojka, a iskreno vjerujem da ovu vrijedi imat u svom životu, e sad što ja nakon skoro pola godine još nešto osjećam to je drugo. Ali sve prođe, proći će i to. :oops:
Aaaa šefe moj :)

Ne da ce ih biti, nego jednog dana neces moci vjerovati da si se svezao za jednu. Sve je to normalno, i ne treba se opterecavati. Ja sam imao perioda kad nece nijedna. Ko da je neko čini bacio :lol: A bilo je i perioda kada je islo sve redom :per: :lol:

Vidim da si vezan za nju i to je lijepo, ali dok si joj god u blizini nadas se. A vamo mozda propustas neke ribice koje bi ti rado poguzvale postelju :evil:

Elem ja sam imao dvije bestfrendice u zivotu. Prva je prestala to biti jednog prvog maja kad sam se rastavio alkoholom i ona dolazila da me obilazi i jbga rukice nam krenule laziti :lol:

Hmmmm ova druga je imala nekakvu budalu od momka. Jednu noc, subota bila, ja za divno cudo kuci, gledao filmove :izet: Kad zove, mogu li doc-mozes. Dosla iznervirana, blago pripita i sa potrebom da je neko jako zagrli :per:
JThomas

#52 Re: Najbolja drugarica

Post by JThomas »

sha_ba wrote:ustekaj pa javi :mrgreen:
jebi ti to, gurnu nama seljak izraz u svakodnevni govor... :D
sha_ba

#53 Re: Najbolja drugarica

Post by sha_ba »

JThomas wrote:
sha_ba wrote:ustekaj pa javi :mrgreen:
jebi ti to, gurnu nama seljak izraz u svakodnevni govor... :D
ko je nama kriv sto ne stekamo :mrgreen:
jao_situacije

#54 Re: Najbolja drugarica

Post by jao_situacije »

jedna od najuspješnijih firmi na ovim prostorima i radi kao šef

znači radi kao šef skladišta u konzumu
sha_ba

#55 Re: Najbolja drugarica

Post by sha_ba »

jao_situacije wrote:jedna od najuspješnijih firmi na ovim prostorima i radi kao šef

Ne, u Bingu :mrgreen:
jao_situacije

#56 Re: Najbolja drugarica

Post by jao_situacije »

sha_ba wrote:
jao_situacije wrote:jedna od najuspješnijih firmi na ovim prostorima i radi kao šef

Ne, u Bingu :mrgreen:
pa taman, nek nam paša oko javlja kad su popusti da i mi nekog hajra vidimo :mrgreen:
yoyo13

#57 Re: Najbolja drugarica

Post by yoyo13 »

cuj drugarica :lol: :lol: :lol: :lol:
sheilak

#58 Re: Najbolja drugarica

Post by sheilak »

biti sa naboljim prijateljem je meni skoro incestuozno. bez zeze sad.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#59 Re: Najbolja drugarica

Post by Truba »

ja sam imao nekoliko prijateljica
neke po struci, neke po hobiju neke onako iz nužde :D

uglavnom svako prijateljstvo i komunikacija se završavala kad nađu momka... tad nemaju ni hobija ni vremena a struku moraju zadržati ako se bogato ne udaju

tako sam kasnije to prijatelstvo ogranicio na 2-3 mjeseca :D
Pirija

#60 Re: Najbolja drugarica

Post by Pirija »

e cuj 20 godina razlike i oni se fol druze
pa bolan nemate 2 zajednice teme
njoj godi tvoja paznja jes si mlad i nalozen a i njeni vrsnjaci joj ni blizu ne pridaju toliku paznju :)
JThomas

#61 Re: Najbolja drugarica

Post by JThomas »

otprilike.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#62 Re: Najbolja drugarica

Post by Truba »

vidiš da je neka lujka
JThomas

#63 Re: Najbolja drugarica

Post by JThomas »

realno laskavije bi bilo za postavljača teme da je ovo izmislio nego da je istina...
Pirija

#64 Re: Najbolja drugarica

Post by Pirija »

JThomas wrote:realno laskavije bi bilo za postavljača teme da je ovo izmislio nego da je istina...

vadi ga samo ako trolla sa ovom temom ;)
gilla

#65 Re: Najbolja drugarica

Post by gilla »

Koliko toliko iskreno M-Ž prijateljstvo je moguće:

- ako je on gay
- ona je izgledom ispod 5( 1-10 skala).

Ostalo je samo zavaravanje.
Muskarac sa normalnom rzinom hormona ce se htjeti uvuci svakoj u gace( ne racunajuci zenu od prijatelja i sl. situacije) ako je iznad 5.
Ili ce na tome raditi ako to vec nije uspio, ne da mu trenutno i sl.

Klasična žena ce se družiti sa muškarcem samo ako ima neki interes( vjeruj ne zanima je sto je tvoj omiljeni klub pobjedio). Možda materijalni interes, vozanje, placanje, napredak u karijeri...
Ono češće je da će joj služiti kao emotivni tampon, da pravi treće likove ljubomornima uz malo bezazlenog flerta, rame za plakanje.... pumpanje ega.

One damice sa više muskih frendova su posebna sorta, pocesto manjak samopouzdanja, ovisnice o paznji, muskarci joj sluze za sve gore navedeno.
. ¾ tih prijatelja se loze na nju, i povalili bi je prvom prilikom. Sigurno ona to zna, nekada je mozda se i pohvatala sa nekim, sa nekim ne.
Najcesce joj koriste i nadopunjuju sve sto joj nedostaje u vezi( ako je u vezi), od hodanja po nekim kaficima, koncertima, svirkama, izletima i sl. Gdje mozda decka to ne zanima, ili ima druga interesovanja.

Uglavnom drzi te muske orbitere oko sebe da podigne sebi cijenu. Neke ce muske frendove nabaciti jaranicama i tako postati glavni baja u raji.
Matchmaker?? Glavna cura u društvu.
Cesto voli reci da se bolje razumije sa muskarcima.
neke drzi i kao rezerve ako sve podje po zlu.

U tvom slucaju rekao bih da njoj godi tvoja pažnja ako flertate, mada ako niej dugo osjetila muskarca moguce je da i nesto bude. Zavisi od tebe.

Ipak za tvoje dobro trebas se maknuti, ocito ti je prirasla srcu, i sve dok sebe budes zavaravao neces biti dobro. Kad nadjes drugu curu, onda se ovoj mozes vratiti u zivot, za pola godine, godinu....ako ej tako sjajna prihvatit ce te opet. Kao frenda :D
sWeeT_Companion

#66 Re: Najbolja drugarica

Post by sWeeT_Companion »

:lol:

Malo poštovanja, prema tom elokventnom i dobrom žensku. Ne radi u BiH, već Srbiji. Za stranu kompaniju. Čisto da to razgraničimo. I poput mene, voli Linkin Park. 8) i ne voli Mensona.
sWeeT_Companion

#67 Re: Najbolja drugarica

Pirija wrote:e cuj 20 godina razlike i oni se fol druze
njoj godi tvoja paznja jes si mlad i nalozen a i njeni vrsnjaci joj ni blizu ne pridaju toliku paznju :)
Predrasude ćao zdravo. Boksom u glavu ih otjeraj. :roll: :izet:

Vjerovao ili ne, imamo itekako. Doduš istina, ne pričamo o sakou Jane Todorović, niti šminki Dare Bubamare, Parovima i ostalim "In" glupostima. Ne pričamo ni o pravljenju palačinaka, niti erogenim zonama. Ali to je valjda moguće samo kod rijetkih vrsta elokventnih i obrazovanih ljudi koji nemaju predrasude, a opet nisu ni bi ni homo. Čisto da se zna, volim Partizan i JNA. :mrgreen:

Što se pažnje tiče, moguće da je u meni pronašla upravo to. Jer sam za nju uvijek tu, kao i ona za mene. Pa jbno prije 2 godine kada sam imao saobraćajku u pola noći je došla iz Subotice do Novog Sada i rekla da ne brinem i da će se pobrinuti za troškove... kao najrođenija.
Gabrielo

#68 Re: Najbolja drugarica

Post by Gabrielo »

sWeeT_Companion wrote:
Pirija wrote:e cuj 20 godina razlike i oni se fol druze
Predrasude ćao zdravo. Boksom u glavu ih otjeraj. :roll: :izet:

Vjerovao ili ne, imamo itekako. Doduš istina, ne pričamo o sakou Jane Todorović, niti šminki Dare Bubamare, Parovima i ostalim "In" glupostima. Ne pričamo ni o pravljenju palačinaka, niti erogenim zonama. Ali to je valjda moguće samo kod rijetkih vrsta elokventnih i obrazovanih ljudi koji nemaju predrasude, a opet nisu ni bi ni homo. Čisto da se zna, volim Partizan i JNA. :mrgreen:

Što se pažnje tiče, moguće da je u meni pronašla upravo to. Jer sam za nju uvijek tu, kao i ona za mene. Pa jbno prije 2 godine kada sam imao saobraćajku u pola noći je došla iz Subotice do Novog Sada i rekla da ne brinem i da će se pobrinuti za troškove... kao najrođenija.
Tuzno te citati.
sWeeT_Companion

#69 Re: Najbolja drugarica

Tuzno te citati.
Zbog čega? :roll:
jao_situacije

#70 Re: Najbolja drugarica

Post by jao_situacije »

jesi ti onaj što loži ljude da samopouzdanjem mogu naći posao :lol:
sWeeT_Companion

#71 Re: Najbolja drugarica

Nije to loženje. To je životni stav. To je način života i postojanja, opstanka i samopouzdanja. Nema tu ništa, da bi se pisalo reda radi. To je karakterna osobina.
sha_ba

#72 Re: Najbolja drugarica

Post by sha_ba »

sWeeT_Companion wrote:Nije to loženje. To je životni stav. To je način života i postojanja, opstanka i samopouzdanja. Nema tu ništa, da bi se pisalo reda radi. To je karakterna osobina.
provodit haman 24/7 sa zgodnom kokom, starijom 2o god, mjesecima, godinama a ne pristavit je svakako jak karakter, aferim momak :thumbup:
walter kurtz

#73 Re: Najbolja drugarica

Post by walter kurtz »

sheilak wrote:biti sa naboljim prijateljem je meni skoro incestuozno. bez zeze sad.
Pitaj prijatelja sta on misli o tome :mrgreen:
sWeeT_Companion

#74 Re: Najbolja drugarica

Zahvaljujem. :-D
Zdrav ko drijen, zdrava ko drijen, ne posmatram je za seks plijen, već kao veliku podršku. 8)
JThomas

#75 Re: Najbolja drugarica

Post by JThomas »

sha_ba wrote:
sWeeT_Companion wrote:Nije to loženje. To je životni stav. To je način života i postojanja, opstanka i samopouzdanja. Nema tu ništa, da bi se pisalo reda radi. To je karakterna osobina.
provodit haman 24/7 sa zgodnom kokom, starijom 2o god, mjesecima, godinama a ne pristavit je svakako jak karakter, aferim momak :thumbup:
nije jak karakter ako ona neće i ako ga drži samo da joj titra :mrgreen:
Post Reply