Ostao je dosljedan svojoj filozofiji,nudili mu 3 milje,on odbio i tražio 2.5 0 5 wrote:kolika mu je plata?
Safet Sušić - Pape
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Šibicar
#51 Re: Safet Susic trener Eviana
- luckylaka
#52 Re: Safet Susic trener Eviana
To govori o navedenim.Inace nismo pokvaren narod nego su ljudi sumnjicavi,hasumi,pokvareni.Oni tamo.Logovan wrote:Ma malo je reći da su paćenici.Dr. Kuca wrote:Kakvi pacenici na ovoj temi.
Pa ovoliko se nisu ismijavali svi selektori zajedno, koliko se ismijava Pape. Jesmo pokvaren narod.
-
5 0 5
#53 Re: Safet Susic trener Eviana
vazi li to i za safeta?luckylaka wrote:...nego su ljudi sumnjicavi,hasumi,pokvareni.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#54 Re: Safet Susic trener Eviana
svaki trener uvijek ima varijantu da svojim radom začepi usta kritičarima
-
5 0 5
#55 Re: Safet Susic trener Eviana
zacepit ce usta safet svakome. sta je za njega druga liga zapad. plitak potok. on ne mora cak ni znati kako mu se igraci zovu. dovoljno je da kaze, igrac sa brojem 22 i vec svi znaju o kome se radi.JoseMujica wrote:svaki trener uvijek ima varijantu da svojim radom začepi usta kritičarima
- SpecialOffer
#56 Re: Safet Susic trener Eviana
Pa frajer je za ismijavanja. U crno nas je zavio.Logovan wrote:Ma malo je reći da su paćenici.Dr. Kuca wrote:Kakvi pacenici na ovoj temi.
Pa ovoliko se nisu ismijavali svi selektori zajedno, koliko se ismijava Pape. Jesmo pokvaren narod.
-
Crvena Tifoza
#57 Re: Safet Susic trener Eviana
Jelde. Nek su nam osvijetlili obraz Mušović, Slišković i slični na klupi reprezentacije. 
-
5 0 5
#58 Re: Safet Susic trener Eviana
isti nivo. druga liga.Crvena Tifoza wrote:Jelde. Nek su nam osvijetlili obraz Mušović, Slišković i slični na klupi reprezentacije.
-
Crvena Tifoza
#59 Re: Safet Susic trener Eviana
5 0 5 wrote:isti nivo. druga liga.Crvena Tifoza wrote:Jelde. Nek su nam osvijetlili obraz Mušović, Slišković i slični na klupi reprezentacije.
Ma shvaćam negodovanje zbog neslavnog početka kvalifikacija, ali majstore ne treba ni zaboravit koliko nam je sreće donio kad smo se plasirali. U svemu smo takvi, ili nekog kujemo u zvijezde ili je najveća ološ, nema ono između.
-
5 0 5
#60 Re: Safet Susic trener Eviana
nista ja o tome nisam pricao. jedino sto govorim je, da je trenutno na trenerskom nivou koji realno zasluzuje. a ako se sjetis predvidjanja da ga cekaju najveci klubovi i reprezentacije svijeta, onda se mozes samo smijati glupostima tog tipa s kojima su ovdje bombardovali iz amerike. a ni on nije ostao duzan kada je lagao da ga menadzeri salijecu. a u lazi su kratke noge.Crvena Tifoza wrote: Ma shvaćam negodovanje zbog neslavnog početka kvalifikacija, ali majstore ne treba ni zaboravit koliko nam je sreće donio kad smo se plasirali. U svemu smo takvi, ili nekog kujemo u zvijezde ili je najveća ološ, nema ono između.
a sto se tice srece koju nam je donio. pa eno i tata martino je dogurao 2 puta do finala. a sutra kad dobije nogu iz argentine, moze se pridruziti safetu u drugoligaskom loptanju. sto li?
-
Crvena Tifoza
#61 Re: Safet Susic trener Eviana
5 0 5 wrote:nista ja o tome nisam pricao. jedino sto govorim je, da je trenutno na trenerskom nivou koji realno zasluzuje. a ako se sjetis predvidjanja da ga cekaju najveci klubovi i reprezentacije svijeta, onda se mozes samo smijati glupostima tog tipa s kojima su ovdje bombardovali iz amerike. a ni on nije ostao duzan kada je lagao da ga menadzeri salijecu. a u lazi su kratke noge.Crvena Tifoza wrote: Ma shvaćam negodovanje zbog neslavnog početka kvalifikacija, ali majstore ne treba ni zaboravit koliko nam je sreće donio kad smo se plasirali. U svemu smo takvi, ili nekog kujemo u zvijezde ili je najveća ološ, nema ono između.
a sto se tice srece koju nam je donio. pa eno i tata martino je dogurao 2 puta do finala. a sutra kad dobije nogu iz argentine, moze se pridruziti safetu u drugoligaskom loptanju. sto li?
Da ti iskreno kažem, pola što pročitam u našim medijima pustim niz vodu. Koliko god nama smiješna bila ekipa Eviana, mislim da je za njega ovo strašan izazov. Ljudi imaju ambicije da se vrate u društvo najboljih. Prave novi stadion, a i financijski su dobro potkovani. Safetu želim sve najbolje i da uspije u ovom izazovu.
Ipak koliko god ga mi pljuvali, od bivših selektora najbolji je angažman dobio.
-
5 0 5
#62 Re: Safet Susic trener Eviana
neka mu je sa srecom. ali covjek koji glatko izjavi da ne zna ni kako mu se igraci zovu, da ne kazem, da ne zna ni ko su ni sta su, ni kako igraju, ni sta moze od njih ocekivati, koliko to tebi izgleda profesionalno. dabogda da izdrzi do nove godine.Crvena Tifoza wrote: Da ti iskreno kažem, pola što pročitam u našim medijima pustim niz vodu. Koliko god nama smiješna bila ekipa Eviana, mislim da je za njega ovo strašan izazov. Ljudi imaju ambicije da se vrate u društvo najboljih. Prave novi stadion, a i financijski su dobro potkovani. Safetu želim sve najbolje i da uspije u ovom izazovu.
-
Crvena Tifoza
#63 Re: Safet Susic trener Eviana
5 0 5 wrote:neka mu je sa srecom. ali covjek koji glatko izjavi da ne zna ni kako mu se igraci zovu, da ne kazem, da ne zna ni ko su ni sta su, ni kako igraju, ni sta moze od njih ocekivati, koliko to tebi izgleda profesionalno. dabogda da izdrzi do nove godine.Crvena Tifoza wrote: Da ti iskreno kažem, pola što pročitam u našim medijima pustim niz vodu. Koliko god nama smiješna bila ekipa Eviana, mislim da je za njega ovo strašan izazov. Ljudi imaju ambicije da se vrate u društvo najboljih. Prave novi stadion, a i financijski su dobro potkovani. Safetu želim sve najbolje i da uspije u ovom izazovu.
Ma boli ga briga. Potpisao je na dvije godine.
-
RtrnOfSalisbury
#64 Re: Safet Susic trener Eviana
... pa valjda je (nesto) naucio od egipta pa naovamo .... makar kako se (ne) treba radit ... kasete ne racunam, nek hin i dalje sakuplja
- luckylaka
#65 Re: Safet Susic trener Eviana
Meni od Safeta dosta...NOGOMET
Objavljeno 15.10.2013. u 21:51
Sušić odveo BiH u Brazil, Francuska, Ukrajina, Grčka i Portugal u baražu
-
5 0 5
#66 Re: Safet Susic trener Eviana
susic odveo sucica u brazil.luckylaka wrote:Meni od Safeta dosta...NOGOMET
- JoseMujica
#67 Re: Safet Susic trener Eviana
ćekam 31.7. ko Brazil sa nadom da če neki satelitski kanal prenosti Nimes - Evian
Pape is on the road again 
samo me hebe što ne znam francuski da imam puni taktićki inside
samo me hebe što ne znam francuski da imam puni taktićki inside
-
Paul F.
#68 Re: Safet Susic trener Eviana
Bio sam poodavno u Evianu na par dana. Lijep gradić na zgodnom mjestu. Voda iz česme fantazija. Mislim da je i vazduh dobar mada nisam 100 posto siguran. Mislim da svako ko, bez obzira na zanimanje, tamo nađe dobro plaćen posao može biti sretan.
- cyprus
#69 Re: Safet Susic trener Eviana
S tim što ETG nije baš iz Eviana, nego malo poredPaul F. wrote:Bio sam poodavno u Evianu na par dana. Lijep gradić na zgodnom mjestu. Voda iz česme fantazija. Mislim da je i vazduh dobar mada nisam 100 posto siguran. Mislim da svako ko, bez obzira na zanimanje, tamo nađe dobro plaćen posao može biti sretan.
-
Paul F.
#70 Re: Safet Susic trener Eviana
Znači bolji vazduh ?cyprus wrote:S tim što ETG nije baš iz Eviana, nego malo poredPaul F. wrote:Bio sam poodavno u Evianu na par dana. Lijep gradić na zgodnom mjestu. Voda iz česme fantazija. Mislim da je i vazduh dobar mada nisam 100 posto siguran. Mislim da svako ko, bez obzira na zanimanje, tamo nađe dobro plaćen posao može biti sretan.
- Bosanski_kralj
#71 Re: Safet Susic trener Eviana
Čim se pomene Sušić u glavi mi je utakmica protiv Nigerije. Ne znam da ću mu tu utakmicu ikad moći halaliti.
- cyprus
#72 Re: Safet Susic trener Eviana
Interesantno, a meni ona protiv Litvanije... To je valjda ona priča o čaši - polupunoj ili polupraznoj...Bosanski_kralj wrote:Čim se pomene Sušić u glavi mi je utakmica protiv Nigerije. Ne znam da ću mu tu utakmicu ikad moći halaliti.
- mO k3
#73 Re: Safet Susic trener Eviana
Neki ga jos nisu preboljeli 
- JoseMujica
#74 Re: Safet Susic trener Eviana
e a vidite u čemu je ljepota....obojica su u pravu 
- Bosanski_kralj
#75 Re: Safet Susic trener Eviana
Sve kasnije što se izdešavalo pokazalo je ustvari da smo na SP otišli ne zahvaljući Sušiću, nego uprkos njemu. Da nas je napustio nakon SP-a, i nekako bi se preko Nigerije mogo preći, ali on je nastavio dalje i vrlo vjerovatno upropastio nam ove kvalifikacije.cyprus wrote:Interesantno, a meni ona protiv Litvanije... To je valjda ona priča o čaši - polupunoj ili polupraznoj...Bosanski_kralj wrote:Čim se pomene Sušić u glavi mi je utakmica protiv Nigerije. Ne znam da ću mu tu utakmicu ikad moći halaliti.