Niko ni jednim postom nije napisao da ima nesto protiv druzenja mladih, ne izvrći. Porblem je mentalni sklop osoba kako onih sto nastupaju na takvim i slicnim mahifestacijama i oni koji glasaju. posebnu misteriju predstavljaju oni kojima je po' famije pobijeno iz od onih iz te zemlje a isti samo 24h po ukapanju najmilijih zdusno prate desavanja ne main event-u regijedragan.s wrote:Nije mi zbilja jasno što ste zapjenili toliko? Krivo vam jer je neko poslao 5-6 SMS poruka? Pa ne šalju ih ljudi od vaših para, nego od svojih.
Ili vam je krivo kad tamo vidite skupa mlade iz raznih zemalja koji se zaboga "ne kolju" kao vi ovdje na forumu već se druže i vesele skupa?
Je li vam OBN jedini kanal pa ne možete gledati nešto drugo?
Pobjedniku svaka čast, pratio sam ga čitavu sezonu i nije imao nijedan loš nastup. Da li će biti zvijezda ili neće to još ne možemo znati. Moj favorit su bile neke djevojke, ali to sad više nije ni bitno.
Haris Berković | Pobjednik | Zvezde Granda
Moderator: _BataZiv_0809
- zateznistub
#51 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
- rumenige_brajtner
#52 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
neće ti nikad ni bit jasno, sve i da ti neko nacrtadragan.s wrote:Nije mi zbilja jasno...
- SpecialOffer
#53 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
#bosnjozateznistub wrote:Niko ni jednim postom nije napisao da ima nesto protiv druzenja mladih, ne izvrći. Porblem je mentalni sklop osoba kako onih sto nastupaju na takvim i slicnim mahifestacijama i oni koji glasaju. posebnu misteriju predstavljaju oni kojima je po' famije pobijeno iz od onih iz te zemlje a isti samo 24h po ukapanju najmilijih zdusno prate desavanja ne main event-u regijedragan.s wrote:Nije mi zbilja jasno što ste zapjenili toliko? Krivo vam jer je neko poslao 5-6 SMS poruka? Pa ne šalju ih ljudi od vaših para, nego od svojih.
Ili vam je krivo kad tamo vidite skupa mlade iz raznih zemalja koji se zaboga "ne kolju" kao vi ovdje na forumu već se druže i vesele skupa?
Pobjedniku svaka čast, pratio sam ga čitavu sezonu i nije imao nijedan loš nastup. Da li će biti zvijezda ili neće to još ne možemo znati. Moj favorit su bile neke djevojke, ali to sad više nije ni bitno.
- kritichar
#54 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
Srbija na koljenima zbog -2 boda u ganjanju lopte, strašno.pedeset wrote: Naravno da sam u toku, oslobođen je naš komandant, heroj Naser Orić, kapetan dragan je konačno tamo gdje treba da bude, Rezoluciju prihvatilo mnogo zemalja što jasno pokazuje da ne vrednuju baš mnogo Srbiju u svijetu itd, itd......
Ali ako ti kažeš da nije Srbija na koljenima povjerovat ćemo ti.
Zamalo da zaboravim da im je UEFA oduzela tri boda pa sad jedini u čitavom svijetu imaju minus 2 boda![]()
Ali nije Srbija na koljenima, ma kakvi, jok
rezoluciju su prihvatile te zemlje zbog lobiranja velikih sila, u historiji neće biti upisano ko je kako glasao, jedino bitno je da nije usvojena, jer je Srbija izlobirala veto.
a Naser je imao sreće jer je postojao neki slučaj pun prašine u Sudu BiH, ali i nije tako sretan jer će mu se opet suditi i jer mu je oduzet pasoš i jer mu ne daju u Srebrenicu.
- karanana
#55 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
posto sam gledo pinkove zvezde nisam pratio ovaj shovu da ne bude overload. ali kazu da su na ovom shovuvu bolji pjevaci bili. je li bilo dobre pichetine?
inace ne bih nikad feninga dao sto se glasanja tice.
ono novo sto se kaze: srbija na aparatima zbog pobjede bosnjaka. hehe, gotovi su, sredili smo ih.
ono novo sto se kaze: srbija na aparatima zbog pobjede bosnjaka. hehe, gotovi su, sredili smo ih.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#56 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
Nisam gledao, ali kada god bih bio u drustvu sa nekim ko gleda, bilo je dobrih pichicha.karanana wrote:posto sam gledo pinkove zvezde nisam pratio ovaj shovu da ne bude overload. ali kazu da su na ovom shovuvu bolji pjevaci bili. je li bilo dobre pichetine?
Zapala mi je za oko jedna mala iz begesa, 93 godiste,top top top. Nazalost moju, a i tvoju, ne sjecam se imena
-
dragan.s
#57 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
Nije napisao, ali ima dosta toga "između redova".zateznistub wrote: Niko ni jednim postom nije napisao da ima nesto protiv druzenja mladih, ne izvrći. Porblem je mentalni sklop osoba kako onih sto nastupaju na takvim i slicnim mahifestacijama i oni koji glasaju. posebnu misteriju predstavljaju oni kojima je po' famije pobijeno iz od onih iz te zemlje a isti samo 24h po ukapanju najmilijih zdusno prate desavanja ne main event-u regije
Mentalni sklop osoba? Jesi ti psihijatar ili tako nešto?
Oni koji tamo nastupaju u većini slučajeva već uveliko rade taj posao i takmičenje vide kao vid lične promocije koja će im donijeti ugovor sa velikom produkcijom, menadžera, pjesmu itd. Oni samo traže svoju šansu jer je drugačije vrlo teško mogu dobiti. Neko od njih i pored uspjeha na takvim takmičenjima uspije, neko ne. Neko uspije i bez takmičenja.
Ljudi prate ono što žele i ne možeš im to zabraniti. Za mene su veća misterija ljudi koji prate (i glasaju) realitije tipa "Veliki Brat", "Farma" i "Parovi". O tim programima na ovom forumu postoje kilometarske teme, a recimo o ZG ili PZ rijetko kad neko nešto napiše.
-
dragan.s
#58 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
Probaj ako umiješ.rumenige_brajtner wrote:neće ti nikad ni bit jasno, sve i da ti neko nacrtadragan.s wrote:Nije mi zbilja jasno...
- Henry Chinaski
#59 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
Prijatelju, ti ljudi su glasači koji meni kroje sudbinu. Meni je u interesu da u zemlji živi više pametnih nego glupih.dragan.s wrote:Nije mi zbilja jasno što ste zapjenili toliko? Krivo vam jer je neko poslao 5-6 SMS poruka? Pa ne šalju ih ljudi od vaših para, nego od svojih.
-
dragan.s
#60 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
Mislim da i meni i tebi kroje sudbinu oni koji su na vlasti. Ljudi za njih glasaju jer nemaju drugog izbora. Na zadnje izbore nisam ni izašao jer nisam imao za koga glasati. Slaba nam je ponuda.Henry Chinaski wrote: Prijatelju, ti ljudi su glasači koji meni kroje sudbinu. Meni je u interesu da u zemlji živi više pametnih nego glupih.
- Janjicar
#61 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
Ljudi zive samo od glasova iz BiH i ovakvi talenti i emisije mogu samo u BiH i Srbiji jer smo najgluplji narod u Europi i samo kod nas se moze slusat Ceca, Sneki, Afrika itd...fortaleza wrote:U svakom slučaju izgleda da se ova sranja najviše prate upravo u BiH, vjerujem da skupe glasova odavde kao u svim ostalim zemljama zajedno..Janjicar wrote:Dodjem na forum da malo odmorim od Grandova, Zvijezda, Pinka i ostalih sranja a ono i ovdje...
Znam da su se kod x factora žalili da takmičenje nije popularno u Hrvatskoj niti nema puno glasova, a i svi Hrvati rano ispali, a Bosanac pobijedi kao i u zvezdama.
-
pedeset
#62 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
Srbija na koljenima zbog -2 boda u ganjanju lopte, strašno.kritichar wrote:pedeset wrote: Naravno da sam u toku, oslobođen je naš komandant, heroj Naser Orić, kapetan dragan je konačno tamo gdje treba da bude, Rezoluciju prihvatilo mnogo zemalja što jasno pokazuje da ne vrednuju baš mnogo Srbiju u svijetu itd, itd......
Zamalo da zaboravim da im je UEFA oduzela tri boda pa sad jedini u čitavom svijetu imaju minus 2 boda![]()
rezoluciju su prihvatile te zemlje zbog lobiranja velikih sila, u historiji neće biti upisano ko je kako glasao, jedino bitno je da nije usvojena, jer je Srbija izlobirala veto.
a Naser je imao sreće jer je postojao neki slučaj pun prašine u Sudu BiH, ali i nije tako sretan jer će mu se opet suditi i jer mu je oduzet pasoš i jer mu ne daju u Srebrenicu
hahahahahaahaha eto te kao oni sa Blica. Za sve imaš opravdanje. Čuj srbija nešto izlobirala
Ruski veto je njihova kontruša svijetu, srbi su tu samo imali sreće. Nije usvojena rezolucija u VS, ali mnogo zemalja je usvaja zasebno tako da je efekat isti. Djeca u svijetu će učiti da je Srbija AGRESOR i da je izvršila GENOCID.
A ovo što si napisao za Nasera, e to sam bez komentara. To je rezonovanje predškolskog uzrasta.
- rumenige_brajtner
#63 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
ne želim, jer da kontaš, shvatio bi iz prve. ako ti trebam objašnjavat, onda nije priča za tebe, a ja nisam tolerantan ni raspoložen za objašnjavanjadragan.s wrote: Probaj ako umiješ.
-
pedeset
#64 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
kritichar wrote:Srbija na koljenima zbog -2 boda u ganjanju lopte, strašno.pedeset wrote: Naravno da sam u toku, oslobođen je naš komandant, heroj Naser Orić, kapetan dragan je konačno tamo gdje treba da bude, Rezoluciju prihvatilo mnogo zemalja što jasno pokazuje da ne vrednuju baš mnogo Srbiju u svijetu itd, itd......
a Naser je imao sreće jer je postojao neki slučaj pun prašine u Sudu BiH, ali i nije tako sretan jer će mu se opet suditi i jer mu je oduzet pasoš i jer mu ne daju u Srebrenicu.
hahahahahaahaha eto te kao oni sa Blica. Za sve imaš opravdanje. Čuj srbija nešto izlobirala
Ruski veto je njihova kontruša svijetu, srbi su tu samo imali sreće. Nije usvojena rezolucija u VS, ali mnogo zemalja je usvaja zasebno tako da je efekat isti. Djeca u svijetu će učiti da je Srbija AGRESOR i da je izvršila GENOCID.
A ovo što si napisao za Nasera, e to sam bez komentara. To je rezonovanje predškolskog uzrasta.
- Henry Chinaski
#65 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
Neću da ulazim u raspravu s tobom jer nema smisla. Samo sam komentarisao da je tužno što ima viša takvih kao ti, a ne ovakvih kao ja.dragan.s wrote:Mislim da i meni i tebi kroje sudbinu oni koji su na vlasti. Ljudi za njih glasaju jer nemaju drugog izbora. Na zadnje izbore nisam ni izašao jer nisam imao za koga glasati. Slaba nam je ponuda.Henry Chinaski wrote: Prijatelju, ti ljudi su glasači koji meni kroje sudbinu. Meni je u interesu da u zemlji živi više pametnih nego glupih.
Tebi nije problem što je većini knjiga najveći neprijatelj, a u realnosti je to katastrofa neviđenih razmjera. Ti ni ne znaš da je to uzrok svih naših problema ali znaš da se žališ jer je sve u kurcu, a ja sam svjestan toga. Ti si vjerovatno vrlo mlad i gledaš vrlo kratko naprijed, a ja vidim sve posljedice ovoga. Elem, nije tolika nesreća ni što smo glupi, koliko je nesreća što nismo toga svjesni.
-
dragan.s
#66 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
Za tvoju informaciju imam oko 50 godina i fakultet završen 1988. I nikad sebi ne bih dozvolio da nekome kažem "tužno što ima viša takvih kao ti, a ne ovakvih kao ja". Svako ima pravo na svoje mišljenje i da poštuje tuđe. U društvu u kome je sve u k..u najveći problem je neko talent-šou takmičenje? Ja mislim da nije i da je ovo samo zabava, a ti misli šta god želiš.Henry Chinaski wrote: Neću da ulazim u raspravu s tobom jer nema smisla. Samo sam komentarisao da je tužno što ima viša takvih kao ti, a ne ovakvih kao ja.
Tebi nije problem što je većini knjiga najveći neprijatelj, a u realnosti je to katastrofa neviđenih razmjera. Ti ni ne znaš da je to uzrok svih naših problema, a znaš da se žališ jer je sve u kurcu, a ja sam svjestan toga. Ti si vjerovatno vrlo mlad i gledaš vrlo kratko naprijed, a ja vidim sve posljedice ovoga. Elem, nije tolika nesreća ni što smo glupe, koliko je nesreće što nismo toga svjesni.
- al_akhisari
#67 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
...nisam ljubitelj muzike koja je grandov produckt; nikad nisam i vjerovatno neću, davati glas bilo kome u emisijama ovog tipa; prvi put sam povremeno pratio neke od emisija ovogodišnjeg serijala, te mi je nekoliko izvedbi i izvođača bilo
ne razumijem čemu praviti frku oko toga ko i zašto se prijavljuje na ovakve ili slične projekte; svako ima pravo izbora: da li će uzeti učešće ili ne, da li će gledati i pratiti ili ne, da li će glasati ili ne; i hvala stvoritelju pa je tako; bio bih sretniji da ta masa koja učestvuje ili glasa, redovno posjećuje čitaonice, izložbe,... ali nažalost to nije tako; i oni imaju svoj izbor, a sve ima veze sa odgojem, sistemom vrijednosti, stanjem u društvu, medijima, bla, bla, bla
- Janjicar
#68 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
Ja dobre zabave, petkom sjediti u kuci od 20h do 00:00h i gledat Zvezde Granda xDdragan.s wrote:Za tvoju informaciju imam oko 50 godina i fakultet završen 1988. I nikad sebi ne bih dozvolio da nekome kažem "tužno što ima viša takvih kao ti, a ne ovakvih kao ja". Svako ima pravo na svoje mišljenje i da poštuje tuđe. U društvu u kome je sve u k..u najveći problem je neko talent-šou takmičenje? Ja mislim da nije i da je ovo samo zabava, a ti misli šta god želiš.Henry Chinaski wrote: Neću da ulazim u raspravu s tobom jer nema smisla. Samo sam komentarisao da je tužno što ima viša takvih kao ti, a ne ovakvih kao ja.
Tebi nije problem što je većini knjiga najveći neprijatelj, a u realnosti je to katastrofa neviđenih razmjera. Ti ni ne znaš da je to uzrok svih naših problema, a znaš da se žališ jer je sve u kurcu, a ja sam svjestan toga. Ti si vjerovatno vrlo mlad i gledaš vrlo kratko naprijed, a ja vidim sve posljedice ovoga. Elem, nije tolika nesreća ni što smo glupe, koliko je nesreće što nismo toga svjesni.
Ti si svoje rekAo gore u postu kad kazes da ne izlazis na izbore jer nemas koga izabrat, ne znam samo u sta si ostario
- kritichar
#69 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
ništa, nastavite ponižavati Srbiju, ako tako nastavite mislim da će Vučić uskoro proplakat i moliti Bošanjake da prestanupedeset wrote: hahahahahaahaha eto te kao oni sa Blica. Za sve imaš opravdanje. Čuj srbija nešto izlobirala![]()
A ovo što si napisao za Nasera, e to sam bez komentara. To je rezonovanje predškolskog uzrasta.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bolje im je bilo pod turskom čizmom nego ovo što im bošnje rade.
- zateznistub
#70 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
Ako ikad bude otvorena tema post godine, ja nominujem ovaj!Henry Chinaski wrote: Prijatelju, ti ljudi su glasači koji meni kroje sudbinu. Meni je u interesu da u zemlji živi više pametnih nego glupih.
-
dragan.s
#71 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
Baš volim kad se javi neko da raspravlja o nečemu o čemu nema pojma. Jer da ima znao bi barem da je emisija subotom.Janjicar wrote: Ja dobre zabave, petkom sjediti u kuci od 20h do 00:00h i gledat Zvezde Granda xD
Ti si svoje rekAo gore u postu kad kazes da ne izlazis na izbore jer nemas koga izabrat, ne znam samo u sta si ostario
Što se izlaska na izbore tiče kad bude bolja ponuda izlazit ću. Trenutno nemam za koga glasati. Moje pravo i moj izbor.
- Henry Chinaski
#72 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
Onda bi trebao biti svjestan propasti društva u kome je glavna tema tokom cijelog dana pjevanje i glasanje, a okolo se ruši cijela civilizacija, moralne i ljudske vrijednosti. Hiljade mladih ljudi žive samo za to da prođu audiciju na seljačkom cirkusu koji se ponavlja iz sezone u sezonu. Pobjednika dočekuju cijeli gradovi, a pobjedu nije zaslužio on nego oni svojim sms porukama. Ljudi daju zadnje pare za glasanje, a djeca im odrastaju uz, isključivo takve teme u kući. Na kraju svi plaču zbog stanja u zemlji i regionu, a niko nije svjestan koliko je kriv za to. Najžalosnije je što svi pjevači na kraju budu zaboravljeni ali tek nakon što okuse kafanski milje, ljudsko dno i donesu brdo para svojim bosovima.dragan.s wrote:Za tvoju informaciju imam oko 50 godina i fakultet završen 1988. I nikad sebi ne bih dozvolio da nekome kažem "tužno što ima viša takvih kao ti, a ne ovakvih kao ja". Svako ima pravo na svoje mišljenje i da poštuje tuđe. U društvu u kome je sve u k..u najveći problem je neko talent-šou takmičenje? Ja mislim da nije i da je ovo samo zabava, a ti misli šta god želiš.Henry Chinaski wrote: Neću da ulazim u raspravu s tobom jer nema smisla. Samo sam komentarisao da je tužno što ima viša takvih kao ti, a ne ovakvih kao ja.
- McMoy
#73 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
Opet Bošnjaku Bošnjaci kupili stan u Beogradu. 
-
dragan.s
#74 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
Pridaješ prevelik značaj ovome. Kao što sam gore negdje napisao ovo je samo zabava i ništa više. Glavna tema? Ja uopšte to ne vidim kao glavnu temu danas. Jutros smo na poslu uz kafu pričali 5 minuta o tome (ja i jedna koleginica gledamo) i onda nastavili pola sata o tome kako smo se proveli na moru juče. Poneki moj FB prijatelj nešto šeruje o tome i to je sve. Na ovu sam temu nabasao slučajno, a i nije nešto previše aktivna.Henry Chinaski wrote: Onda bi trebao biti svjestan propasti društva u kome je glavna tema tokom cijelog dana pjevanje i glasanje, a okolo se ruši cijela civilizacija, moralne i ljudske vrijednosti. Hiljade mladih ljudi žive samo za to da prođu audiciju na seljačkom cirkusu koji se ponavlja iz sezone u sezonu. Pobjednika dočekuju cijeli gradovi, a pobjedu nije zaslužio on nego oni svojim sms porukama. Ljudi daju zadnje pare za glasanje, a djeca im odrastaju uz, isključivo takve teme u kući. Na kraju svi plaču zbog stanja u zemlji i regionu, a niko nije svjestan koliko je kriv za to. Najžalosnije je što svi pjevači na kraju budu zaboravljeni ali tek nakon što okuse kafanski milje, ljudsko dno i donesu brdo para svojim bosovima.
Oko pjevača si obrnuo redoslijed. Oni prvo upoznaju to kafansko dno, svadbe i ino pa tek onda kad to prođu pokušaju nešto više. Neko uspije, neko ne i to je sve.
- zateznistub
#75 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
Bolan,
ako ti trojica kazu - "pijan si!"
Lezi i valjaj se...
ako ti trojica kazu - "pijan si!"
Lezi i valjaj se...