Da su mogli sprovesti oni bi ih i sproveli za vrijeme zivota Tita alo Goli Otok bila vrlo jebena prirodna pojava a i smrtna kazna se znala desiti.ovo_malo_duse wrote:E fakat sam mislio da ti prica ide s godinama ali sad ukaki i sefa i stanicu. Haj sto staru ofajlu znam ko svoj stoljpi,i mojne mi njenog rata ali ti me razocara. Ali eto ko biva ti jedini prveo rat tu i imas pravo da poklopis svakog. I mene moj geler u glavushi zulja evo neda mi spavat i natjerace me da pocnem pisat gluposti. Kao nesto bi drugacije bilo da je bio neko drugi umjesto Alije, bi al u k...u. Zacrtani planovi oz Karadzordzeva bi se sproveli da je Tito bio predsjednik a ne Alija, o zlocinima da i negovorim, dovoljno je bilo pustit pascad s lanca da odrade posao. I da svi isto misle, razlikju se samo u tome jesu li krvoloci da to urade ili nisu i jesu li imali priliku ili nisu i jedni i drugi, nadzi mi mjesnu zajednicu gdje su zastitili komsije ako nista izveli ih preko linija da ne govorim o pobuni jesu al u klikerima. Mi smo na smjene spavali kod raje( sto hrvata sto srba), da im nebi ko sastrane uleto da pravi belaj. Ode u off bezze u ove kasne sate.
Slazem se sa Zlatnom, treba ovo doci na visi nivo, ne kazem da majkama srebrenice ne treba dati sve pocasti ali sto su njihove zrtve vece od momaka iz vranice, ili Ahmica, heliodroma, majke onih 5 sinova iz Tomasnice.
Treba jednostavno dici na veci nivo i prosiriti pricu na cijelu BiH, znam da je Srebrenica u pcima svjetske javnosti ali mi trebamo ukazati na sve ostale i brate dovoljno dostojanstveno stisak ruke i cao. Treba ih odvojiti od politike.
Eto sad ono ispadosmo samo mi Majke Tereze i nigdje vise nije bilo pozitivaca a kod mene u jedinici na Trgu bilo skoro pola srba i hrvata.
Ja cu poklopiti svakog ko je dzukac i ko mi prosipa svoje neke SDA demagogije. Sta sad i Kolinda ispade ista ko Tudjman samo zato sto je u istoj stranci sto automatizmom znaci da su za pocetak u SDA goli lopovi, propali vojskovodje i islamski fundamentalisti. Nidje veze ni za jedno ni za drugo!!!!!