Neka su i to slovenačko govno. Prića o nekakvom oprostu a nijednom nije pomenuo pokajanje i priznanje. Nek' se jebe i on i one njegove slovenačke lopovske kompanijeagent_zero wrote:Sramota i veliki propust organizatora i obezbjeđenja. Čujem da je napadnut i predsjednik Slovenije Borut Pahor. Opet kažem, velika bruka i sramota!
I što je najtužnije, ovo sigurno nisu uradili oni koji sahranjuju svoje mrtve, nego ubačene snage sa strane, dovedene da naprave nemir i incident.
Ali zato svaka čast i velika kapa dole našem reisu Kavazoviću!
Vučić pogođen kamenom u lice
- cpu_fan
#51 Re: Vučić pogođen kamenom u lice
- cpu_fan
#52 Re: Vučić pogođen kamenom u lice
Ovo je Vučiću lekcija ista ona k'o kad malo djete pucneš po ruci da ne dira utičnicu.
- sigh
#53 Re: Vučić pogođen kamenom u lice
Lik slavi negiranje genocida a problem je sto je napadnut. Ja bih bio razocaran da je bilo ikakva drugacija reakcija. Prava osuda njegovih stavova, pa nek oni sto podrzavaju tu politiku kontaju kako ce do pomirenja negiranjem i relativizacijom. A ovi supci koji to ne vide nek se zapitaju da li bi branili silovatelje, ubice i zlo od javnog linca. Dosta je vise ponizavanja 
- zateznistub
#54 Re: Vučić pogođen kamenom u lice
Dijem misljenje sa tobom apsolutno...pogotovo dio sa ubacenim...agent_zero wrote:Sramota i veliki propust organizatora i obezbjeđenja. Čujem da je napadnut i predsjednik Slovenije Borut Pahor. Opet kažem, velika bruka i sramota!
I što je najtužnije, ovo sigurno nisu uradili oni koji sahranjuju svoje mrtve, nego ubačene snage sa strane, dovedene da naprave nemir i incident.
-
zenit dozic
#55 Re: Vučić pogođen kamenom u lice
Pokenjam ti se na takog gosta, isto tako na ove salonce što se zgražaju i ovome što je pokreno salonsku temu, a ovome četniku hentelasu se posebno pokenjam, možeš nam se samo saget smrdonja četnički.newphoenix wrote:Tako ponasanje prema gostu u vlastitoj kuci nije kulturno bez razlike dali nekoga voli ili mrzi.
-
valensija
#56 Re: Vučić pogođen kamenom u lice
cpu_fan wrote:Neka su i to slovenačko govno. Prića o nekakvom oprostu a nijednom nije pomenuo pokajanje i priznanje. Nek' se jebe i on i one njegove slovenačke lopovske kompanijeagent_zero wrote:Sramota i veliki propust organizatora i obezbjeđenja. Čujem da je napadnut i predsjednik Slovenije Borut Pahor. Opet kažem, velika bruka i sramota!
- zateznistub
#57 Re: Vučić pogođen kamenom u lice
Ma sviju kamenicama u galvu pa onda očekujte razumijevanje i pomoć!cpu_fan wrote:Neka su i to slovenačko govno. Prića o nekakvom oprostu a nijednom nije pomenuo pokajanje i priznanje. Nek' se jebe i on i one njegove slovenačke lopovske kompanijeagent_zero wrote:Sramota i veliki propust organizatora i obezbjeđenja. Čujem da je napadnut i predsjednik Slovenije Borut Pahor. Opet kažem, velika bruka i sramota!
- Đinajlu
- tandmand
#59 Re: Vučić pogođen kamenom u lice
Tu priču više niko ne puši. Nema više "Muslimana" što nosaju Titine slike. Rađa se moderni bošnjački nacionalizam evropskog tipa.Hantalas stari wrote: klasičlni glupavi alijini muslimani
vjerovatno inicijatori i jesu bili vehabije ili slični alijini miljenici
-
Hantalas stari
#60 Re: Vučić pogođen kamenom u lice
važno je da se ti i tvoje vehabije ne jebetecpu_fan wrote:Neka su i to slovenačko govno. Prića o nekakvom oprostu a nijednom nije pomenuo pokajanje i priznanje. Nek' se jebe i on i one njegove slovenačke lopovske kompanijeagent_zero wrote:Sramota i veliki propust organizatora i obezbjeđenja. Čujem da je napadnut i predsjednik Slovenije Borut Pahor. Opet kažem, velika bruka i sramota!
jebo vas alija što vas dovede
valja li vam iko pička vam materna debilna
osim možda irasnkih i arapskih govana extrema
-
L u c i f e r
#61 Re: Vučić pogođen kamenom u lice
cpu_fan wrote:Neka su i to slovenačko govno. Prića o nekakvom oprostu a nijednom nije pomenuo pokajanje i priznanje. Nek' se jebe i on i one njegove slovenačke lopovske kompanijeagent_zero wrote:Sramota i veliki propust organizatora i obezbjeđenja. Čujem da je napadnut i predsjednik Slovenije Borut Pahor. Opet kažem, velika bruka i sramota!
-
krater
#62 Re: Vučić pogođen kamenom u lice
L u c i f e r wrote:
-
Boskero
#63 Re: Vučić pogođen kamenom u lice
Nepotrebno...
Svi mediji ce docekati ovu vijest sa odusevljenjem kako su Bošnjaci teroristi zbog povika koji se cuje.
Mislim da je bolje riješenje bilo umjesto rukovanja pljunuti ispred njega daleko veca simoblicna poruka koja bi dobila veci odjek u svijetu.
S druge strane u ovim masama su bili ljudi koji su izgubilii po 15-20 ljudi, kompletne porodice su nestajale preko noci, razumijem bol i ogorcenost.
Da se meni nešto slicno desilo vjerovatno bih prvom prilikom još agresivnije reagovao nego što su ovi ljudi danas.
Svaka cast Reisu Kavazovicu na onom glasnom pozivu da se prestane to raditi i da se ponašaju dostojanstveno, drago mi je sto se to cuje na video snimku kako ne bi dolazilo do raznih manipulacija kako su vjerske vođe "islamista i muhamedanaca" pozivale na linc premijera šizoidnog,,,,

Svi mediji ce docekati ovu vijest sa odusevljenjem kako su Bošnjaci teroristi zbog povika koji se cuje.
Mislim da je bolje riješenje bilo umjesto rukovanja pljunuti ispred njega daleko veca simoblicna poruka koja bi dobila veci odjek u svijetu.
S druge strane u ovim masama su bili ljudi koji su izgubilii po 15-20 ljudi, kompletne porodice su nestajale preko noci, razumijem bol i ogorcenost.
Da se meni nešto slicno desilo vjerovatno bih prvom prilikom još agresivnije reagovao nego što su ovi ljudi danas.
Svaka cast Reisu Kavazovicu na onom glasnom pozivu da se prestane to raditi i da se ponašaju dostojanstveno, drago mi je sto se to cuje na video snimku kako ne bi dolazilo do raznih manipulacija kako su vjerske vođe "islamista i muhamedanaca" pozivale na linc premijera šizoidnog,,,,
-
krater
#64 Re: Vučić pogođen kamenom u lice
escobar__ wrote:Smiri se majmune, otac li te yebo četnički!Hantalas stari wrote:jebem li tim mamaru seljačku, četničku, usranu
jebo ti alija i vehabije što ih je dovelo sve mrtvo i živo
jebem ti familiju, pleme, mater u po usta usranih seljačkih
-
mmaar
#65 Re: Vučić pogođen kamenom u lice
L u c i f e r wrote: U pravu je bio tvoj Radovan: nestalo je Muslimana.
Sad imate posla sa mnogo jebenijom sortom - BOŠNJACIMA.![]()
ps: Add foe, brezbeli...
To, ni sa velikim ni sa malim m. Genocidasi su predano radili na tome od Balkanskih ratova do Srebrenice.
Nikad vise ni Sahovici, ni istrijebljenja Bosnjaka po Sandzaku, Srbiji i Crnoj Gori, nikad vise ni cetnickog genocida nad Bosnjacima 1941-1945, nikad vise ni Srebenice.
-
Hantalas stari
#66 Re: Vučić pogođen kamenom u lice
ni blizu to nije BOŠNJAČKOG nacionalizmatandmand wrote:Tu priču više niko ne puši. Nema više "Muslimana" što nosaju Titine slike. Rađa se moderni bošnjački nacionalizam evropskog tipa.Hantalas stari wrote: klasičlni glupavi alijini muslimani
sve je to bazirano na vjerskom fanatizmu muslimana, onih degenerika što idu i ginu po Siriji
vjerskog nacionalizna usađenog još od njihovog vođe islamiziranog srpčeta od Šapca.... alijice izetbegovića
- zateznistub
#67 Re: Vučić pogođen kamenom u lice
Ako je to taj sa klipa,tandmand wrote:Tu priču više niko ne puši. Nema više "Muslimana" što nosaju Titine slike. Rađa se moderni bošnjački nacionalizam evropskog tipa.Hantalas stari wrote: klasičlni glupavi alijini muslimani
tnx, but no tnx
- cpu_fan
#68 Re: Vučić pogođen kamenom u lice
Prvo mali smiri se. Ja sam ti daleko od vehabije, čak šta više i mrzim ih mislim jednako k'o i ti.Hantalas stari wrote:važno je da se ti i tvoje vehabije ne jebetecpu_fan wrote:Neka su i to slovenačko govno. Prića o nekakvom oprostu a nijednom nije pomenuo pokajanje i priznanje. Nek' se jebe i on i one njegove slovenačke lopovske kompanijeagent_zero wrote:Sramota i veliki propust organizatora i obezbjeđenja. Čujem da je napadnut i predsjednik Slovenije Borut Pahor. Opet kažem, velika bruka i sramota!
jebo vas alija što vas dovede
valja li vam iko pička vam materna debilna
osim možda irasnkih i arapskih govana extrema
Pod dva ne diraj mi Aliju jebo ti on kosti mrtve majke na onome svijetu. Nije me ni od kud doveo moja porodica je ovdje, barem po pisanim tragovima od kraja 1600. g.
Pod tri valja naravno da valja mater ti jebem.
- zateznistub
#69 Re: Vučić pogođen kamenom u lice
Apsolutno!Boskero wrote:Nepotrebno...
![]()
![]()
![]()
![]()
- asurbanipal
#70 Re: Vučić pogođen kamenom u lice
Đinajlu wrote:http://youtu.be/it4rWBJxTMs
Komentari ispod klipa:
pustite ratka mladica da im j***m mater muslimansku sad
BRACO SRBI,SRECAN VAM 11 JUL DAN OSLOBODJENJA SRPSKE SREBRENICE!
ZIVELA NAM NEZAVISNA REPUBLIKA SRPSKA ! ♥ ♥ ♥
ZIVELI DJENERALI RATKO MLADIC I RADOVAN KARADZIC ! CCCC ! ! !
Sto vas Mladic i Karadzic ne ubi bar 100 puta vise, majku vam j***m muslimansku!!!! J***m vam majku lojavu, Alah je pseto, g***o, Allah mi sisa k***c, Allah gori u Paklu brisem zadnjicu sa listovima Kurana svaki dan!!!! Smrt muslimanima i poganom islamu!!!!!!! Zivelo pravoslavlje i Velika Srbija!!!!!
-
Hantalas stari
#71 Re: Vučić pogođen kamenom u lice
TAKVI nisu to sigurno napraviliBoskero wrote:Nepotrebno...
ovo su alijini munđosi vehabijice, oni isti što idu po siriji i iraku, oni isti što su podmetnuli bombu u Bugojnu i pucali na američku ambasadu
ona ista govna koja imaju podršku izetbegovića i malog i starog koji ih je u ratu doveo i napravio najveće zlo Bošnjacima tada
-
Hantalas stari
#72 Re: Vučić pogođen kamenom u lice
jebem i tebi i alijiji srpsko pleme, familiju i majkucpu_fan wrote:Hantalas stari wrote:
Prvo mali smiri se. Ja sam ti daleko od vehabije, čak šta više i mrzim ih mislim jednako k'o i ti.
Pod dva ne diraj mi Aliju jebo ti on kosti mrtve majke na onome svijetu. Nije me ni od kud doveo moja porodica je ovdje, barem po pisanim tragovima od kraja 1600. g.
Pod tri valja naravno da valja mater ti jebem.
jer si kao i on mogao doći 1600.samo kao pravoslavni kmet, a on kao islamizirano srpče protjerano poslije srpskih ustanaka iz srbije i ništa i nemate sa nama Bošnjacima koji ovdje žive hiljadama godina, zato i jeste takva bagra, jebo ti alija familiju usranu
Last edited by Hantalas stari on 11/07/2015 14:35, edited 1 time in total.
-
summerwine
#73 Re: Vučić pogođen kamenom u lice
Mislim da je ipak pogođen cipelom u njušku...
Je suis cipela
Je suis cipela
- Norm
#74 Re: Vučić pogođen kamenom u lice
...ljudi moji emocije su tamo velike k'o kuca....a ako je sve ovo do sada bila politika i ruka pomirenja od strane Srbije, onda ovo treba posmatrati kao kamen pomirenja...
Njemu nije trebalo dopustiti dolazak, ali ono diplomatski, ne moze mu se garantovati sigurnost...ali Bakir ocito nije diplomata...
Njemu nije trebalo dopustiti dolazak, ali ono diplomatski, ne moze mu se garantovati sigurnost...ali Bakir ocito nije diplomata...
-
Boskero
#75 Re: Vučić pogođen kamenom u lice
Hantalas stari wrote:TAKVI nisu to sigurno napraviliBoskero wrote:Nepotrebno...
ovo su alijini munđosi vehabijice, oni isti što idu po siriji i iraku, oni isti što su podmetnuli bombu u Bugojnu i pucali na američku ambasadu
ona ista govna koja imaju podršku izetbegovića i malog i starog koji ih je u ratu doveo i napravio najveće zlo Bošnjacima tada
Ne bih da se raspravljam sa tobom, rekao sam svoje mišljenje.
Te uvrede što se trudiš iznijeti svim svojim intelekt potencijalom nemoj meni prodavati idi u maocu i tamo im to govori ili u republiku genocidnu i njima na nos nabijaj cjeli ratni period i naglasi obavezno gađanje porodilišta u sarajevu, zato što i dalje ne mogu shvatiti kakav monstrum bi to mogao uraditi....