Dobro, ispostovat cu vasu zelju...ali 1 na 1 ipak na javnom mjestukomi wrote:Soul_Sista wrote:komi wrote:Soul je mačka:D:D
![]()
![]()
Komi, macak! Kad cemo na grupnjak?:D:D odsad samo 1 na 1
:D:D ne volim publiku...
:D:D
3x ljubljenje?!
- Soul_Sista
-
car-x
ah tebe andjo.. zna se.. boja fesa boja dresa.. nikab.. i potkracene pantole.. onda je svima srce na mjestu..A wrote:Prilagodljivi momce, kad si kao turist u Beogradu, da li govoris ekavski?edu wrote:Jos nesto...
Ako je u nekoj drzavi zabranjeno konzumirati alkohol na javnim mjestima ..ili ako to nekog vrijedja..ja cu to ispostovati..bez obzira na to sto se meni pije..sto to u mojoj drzavi nije zabranjeno..uvijek se pokusavam prilagoditi sredini u koju dolazim..kad sam bio u Beogradi..nisam se ljubio ni 2x ni 3x..ili se rukujem ili 4x..ni po mom ni po tvom...
A ove cure, mislis da su one bile turisti u gradu? Ili su u svom gradu, gdje imaju sva prava na svijetu, madju ostalim i da upraznjavaju svoje obicaje? Prilagoditi se sredini u Sarajevu - sta to znaci? Ciji obicaji treba da prevladaju?
-
rumenko
Macko izvini....ja zivim 10 godina u Amsterdamu i ovde se ne zna ko je mama a ko tata....zene se frajeri s frajerima i trebe s trebama ...striptiz klubovi....sex shopovi....kurave u izlozima...trava na svakom cosku...meni je stvarno bezveze ovo ozbiljno komentarisati pa je moj prvi post zato bio onakav....al eto ti me ko ozbiljno skontala....
-
novalic
rumenko wrote:Macko izvini....ja zivim 10 godina u Amsterdamu i ovde se ne zna ko je mama a ko tata....zene se frajeri s frajerima i trebe s trebama ...striptiz klubovi....sex shopovi....kurave u izlozima...trava na svakom cosku...meni je stvarno bezveze ovo ozbiljno komentarisati pa je moj prvi post zato bio onakav....al eto ti me ko ozbiljno skontala....
vidi se da ima dobre trave u amsterdamu
- Soul_Sista
rumenko wrote:Macko izvini....ja zivim 10 godina u Amsterdamu i ovde se ne zna ko je mama a ko tata....zene se frajeri s frajerima i trebe s trebama ...striptiz klubovi....sex shopovi....kurave u izlozima...trava na svakom cosku...meni je stvarno bezveze ovo ozbiljno komentarisati pa je moj prvi post zato bio onakav....al eto ti me ko ozbiljno skontala....
Izvinjavam se, mislila sam da si stvarno ozbiljan.
- pitt
Ja bih radi ovoga zabranio dijaspori pravo glasa
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
-
car-x
pa ja.. de ti ostani normalan poslije 10 godina vakog zivota.. to mi dodje ko 10 najtezih godina..pitt wrote:rumenko wrote:Macko izvini....ja zivim 10 godina u Amsterdamu i ovde se ne zna ko je mama a ko tata....zene se frajeri s frajerima i trebe s trebama ...striptiz klubovi....sex shopovi....kurave u izlozima...trava na svakom cosku...meni je stvarno bezveze ovo ozbiljno komentarisati pa je moj prvi post zato bio onakav....al eto ti me ko ozbiljno skontala....
Ja bih radi ovoga zabranio dijaspori pravo glasa:D
-
hadis
Pa dobro sad nisam tako mislio!Ja sam mislio na religiju!Pa valjda sam ja dovoljno rekao o toj toleraniciji!!!car-x wrote:ja bi toleranciju prosirio.. dok god bude NJIH i ONI i slicnih torova, bice ovakvih i slicnih kurtonski izjava..hadis wrote:A vala svaki dan sam po forumima al ovako nesto jos vidio nisam!Cuj majke ti tipu smeta sto se cure 3X poljubise!Pa sta ima veze majke ti!
Pa jebo ga ti dok god mi na njih ne budemo gledali kao na obicne ljude nema ni od nas BiH nista!
Pa zbog tog NACIONALIZMA nam cijela drzava u SRANJU a ti sad bi jos i da se cure ne ljube kako hoce!
Daj majke ti odmori malo i ne gledaj ljude kroz IMENA i OBICAJE jer to nije dobro!
Evo ti moj primjer!Ja sam BOSNJAK a imam jako puno prijatelja SRBA i HRVATA i mogu ti reci da ovdje gdje sam trenutno (Austrija) jos nijedan BOSNJAK nije nista pomogao, a mnogi drugi SRBI i HRVATI jesu!Dakle malo TOLERANCIJE izmedju religija i sve je OK!!!
-
car-x
ma kod nas ti je inace tolerancija kriticna dok god je reklamiraju po kojekakvim bilbordima..hadis wrote:Pa dobro sad nisam tako mislio!Ja sam mislio na religiju!Pa valjda sam ja dovoljno rekao o toj toleraniciji!!!car-x wrote:ja bi toleranciju prosirio.. dok god bude NJIH i ONI i slicnih torova, bice ovakvih i slicnih kurtonski izjava..hadis wrote:A vala svaki dan sam po forumima al ovako nesto jos vidio nisam!Cuj majke ti tipu smeta sto se cure 3X poljubise!Pa sta ima veze majke ti!
Pa jebo ga ti dok god mi na njih ne budemo gledali kao na obicne ljude nema ni od nas BiH nista!
Pa zbog tog NACIONALIZMA nam cijela drzava u SRANJU a ti sad bi jos i da se cure ne ljube kako hoce!
Daj majke ti odmori malo i ne gledaj ljude kroz IMENA i OBICAJE jer to nije dobro!
Evo ti moj primjer!Ja sam BOSNJAK a imam jako puno prijatelja SRBA i HRVATA i mogu ti reci da ovdje gdje sam trenutno (Austrija) jos nijedan BOSNJAK nije nista pomogao, a mnogi drugi SRBI i HRVATI jesu!Dakle malo TOLERANCIJE izmedju religija i sve je OK!!!
-
hadis
Ma ja mislim da je kod nas narod previse NACIONALISTICKI raspolozen i ja to razumijem jer et bio je rat i naravno da smo mi BOSNJACI navjvise stradali, al to je gotovo i naravno to ne smijemo zaboraviti, al ipak mislim da trebamo pokusati zivjeti zajedno iako je to malo moguce, a posljednji primjer je ZAKLETVA u RS!!!
PREVISE JE ISPOLITIZIRAN NAROD i dopusta SACICI KRIMINALACA da MANIPULISU s NJIMA!E dok god to tako bude nista od nas nece biti!
E kad bi taj isti narod pogledao u kakvim kucama zive ti njihovi "BRANITELJI NACIONALNIH ITERESA" i u kakvim AUTIMA se voze i gdje njihova djeca STUDIRAJU, onda bi naravno mislili kao i ja!
A NADAJMO SE DA CE POGLEDATI I TO JEDNOM I DA CE SVIJEST NARODA PRORADITI, a dok god to se ne desi imacemo i ovakve komentare "ZASTO SE 3X LJUBE?"!
Hajd vozdra!Stvarno nemam vise zivaca pisati o necemu sto se u BiH jos dugo vremena nece SHVATITI!
PREVISE JE ISPOLITIZIRAN NAROD i dopusta SACICI KRIMINALACA da MANIPULISU s NJIMA!E dok god to tako bude nista od nas nece biti!
E kad bi taj isti narod pogledao u kakvim kucama zive ti njihovi "BRANITELJI NACIONALNIH ITERESA" i u kakvim AUTIMA se voze i gdje njihova djeca STUDIRAJU, onda bi naravno mislili kao i ja!
A NADAJMO SE DA CE POGLEDATI I TO JEDNOM I DA CE SVIJEST NARODA PRORADITI, a dok god to se ne desi imacemo i ovakve komentare "ZASTO SE 3X LJUBE?"!
Hajd vozdra!Stvarno nemam vise zivaca pisati o necemu sto se u BiH jos dugo vremena nece SHVATITI!
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
s vama samo u općinuSoul_Sista wrote: Dobro, ispostovat cu vasu zelju...ali 1 na 1 ipak na javnom mjestu![]()
![]()
ne znam ja kakve ti sve filmove gledas i kakave ti se ideje po glavi muntaju
![]()
- pitt
Ma nemas se cega bojat kad je komi u pitanjukomi wrote:s vama samo u općinuSoul_Sista wrote: Dobro, ispostovat cu vasu zelju...ali 1 na 1 ipak na javnom mjestu![]()
![]()
ne znam ja kakve ti sve filmove gledas i kakave ti se ideje po glavi muntaju
![]()
što je sigurno sigurno
![]()
-
Šandor
3 x ljubljenje
jeste srpski obicaj ali je prije rata bio nametan i ostalima. Kao i jos mnogo toga.
U Sarajevu je taj uticaj (nevezano za 3 x ljubljenje) bio jako izrazen u razdoblju 1918-1992. Iako Srbi nikad nisu cinili vecinu u Sarajevu. Osim u vrijeme kad su se Bosnjaci morali izjasnjavati kao Srbi ili Hrvati.
Ono sto se meni gadi je to sto se od Ive Andrica ucila samo "Na Drini Cuprija". I to samo onaj dio kad nabijaju onog Srbina na kolac. Islo se u najsitnije detalje.
Iako je Nobelovu nagradu dobio za djelo "Travnicka hronika" sirom svijeta u prvom planu je djelo "Na Drini Cuprija". Provjereno, u srednjim skolama sirom Evrope sve sto se uci od Andrica je to djelo.
U bivsoj SFRJ maltene niko nije ni znao da Andric nije dobio Nobelovu za to djelo.
Toliko se to djelo forsiralo.
U Sarajevu je taj uticaj (nevezano za 3 x ljubljenje) bio jako izrazen u razdoblju 1918-1992. Iako Srbi nikad nisu cinili vecinu u Sarajevu. Osim u vrijeme kad su se Bosnjaci morali izjasnjavati kao Srbi ili Hrvati.
Ono sto se meni gadi je to sto se od Ive Andrica ucila samo "Na Drini Cuprija". I to samo onaj dio kad nabijaju onog Srbina na kolac. Islo se u najsitnije detalje.
Iako je Nobelovu nagradu dobio za djelo "Travnicka hronika" sirom svijeta u prvom planu je djelo "Na Drini Cuprija". Provjereno, u srednjim skolama sirom Evrope sve sto se uci od Andrica je to djelo.
U bivsoj SFRJ maltene niko nije ni znao da Andric nije dobio Nobelovu za to djelo.
-
St.Germain
evo ja samo da iskoristim priliku da pozdravim cyber ahbaba Sehu, zaboravih to juce odraditi, lijepo te je opet citati
(btw, ne odnosi se na posljednji komentar, niti je moje javljanje time izazvano
)
(btw, ne odnosi se na posljednji komentar, niti je moje javljanje time izazvano
-
Prenj
Ma da je bio uveden i obicaj da se ljubi 4x, raja bi ga zacas prihvatila.Šandor wrote:3 x ljubljenjejeste srpski obicaj ali je prije rata bio nametan i ostalima. Kao i jos mnogo toga.
U Sarajevu je taj uticaj (nevezano za 3 x ljubljenje) bio jako izrazen u razdoblju 1918-1992. Iako Srbi nikad nisu cinili vecinu u Sarajevu. Osim u vrijeme kad su se Bosnjaci morali izjasnjavati kao Srbi ili Hrvati.![]()
U bivsoj SFRJ maltene niko nije ni znao da Andric nije dobio Nobelovu za to djelo.Toliko se to djelo forsiralo.
Inace, i Arapi u Libanu se takodje ljube tri puta, pa sta onda?
Ivo Andric je dobio Nobelovu nagradu za knjigu "Na Drini cuprija". Pola iznosa nagrade je poklonio za unapredjenje skolskih biblioteka u Bosni i Hercegovini.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
St.Germain wrote:evo ja samo da iskoristim priliku da pozdravim cyber ahbaba Sehu, zaboravih to juce odraditi, lijepo te je opet citati![]()
I jos, ...... zelim ti tisuce dolara na kontu. Sta`s vise.
-
Šandor
http://diesel.booksense.com/NASApp/stor ... ardId=2551
Ili se nisam zajebo.
Evo ovdje pise da je za hroniku.
Ili se nisam zajebo.