"Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Tomahawk11
Globalni moderator

#51 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Tomahawk11 »

Drinski wrote:A i ova prica sa sankcijama je bezze, prenapuhana od jevr.lobija ( koji valjda smatra da se mi sada trebamo izvinjavati zbog Hitlera, a mene zivo zaboli), RTV RS i brace iz RS i par glupljih forumasa. Neka kazne i onog reprezentativca Izraela koji govori da je navikao da igra u neprijateljskom muslimanskom okruzenju.
I ti naivan pravo. Da nam, recimo, oduzmu 3 boda, da li bi i dalje bio tako naivan? Ovo se ne gleda kao klasicni navijacki izgred, ovo se gleda posebnom lupom. Mozda nam malo progledaju, pa nas samo novcano kazne.
Da, bas ce doci i tebe ovdje pitati koga ce kazniti. Ne zanimaju njih nasa objasnjenja sta smo i zasto smo uradili. Ima snimak, pogledaju i vozdra.
Drinski

#52 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Drinski »

Tomahawk11 wrote:
Drinski wrote:A i ova prica sa sankcijama je bezze, prenapuhana od jevr.lobija ( koji valjda smatra da se mi sada trebamo izvinjavati zbog Hitlera, a mene zivo zaboli), RTV RS i brace iz RS i par glupljih forumasa. Neka kazne i onog reprezentativca Izraela koji govori da je navikao da igra u neprijateljskom muslimanskom okruzenju.
I ti naivan pravo. Da nam, recimo, oduzmu 3 boda, da li bi i dalje bio tako naivan? Ovo se ne gleda kao klasicni navijacki izgred, ovo se gleda posebnom lupom. Mozda nam malo progledaju, pa nas samo novcano kazne.
Da, bas ce doci i tebe ovdje pitati koga ce kazniti. Ne zanimaju njih nasa objasnjenja sta smo i zasto smo uradili. Ima snimak, pogledaju i vozdra.
Pa ako hoce da te kazne, kaznice te zbog toga sto je neko nekome opsovao mater pred kamerom. I sta sad NS BIH da cini? Da umjesto 50 hiljada ljudi naruci robote? Ti bas lupas ko tomahavk.
Tomahawk11
Globalni moderator

#53 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Tomahawk11 »

Aha, ja lupam....vidio bi kako lupam da nam uzmu bodove. Kakvi roboti, BHF-u je u fokus stavio Izrael i ono sto rade Palestincima. Jbg, sad valja platiti cijenu. Jebo reprezentaciju BiH u fudbalu, oni su bili poligon za taj manevar BHF. Sad ti opet napisi da lupam....a mozes i da ti smeta istina. No problem.
Dr Kova

#54 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Dr Kova »

_BataZiv_0809 wrote:Palestinu je lako podrzavati u Zenici.
:thumbup:
mousstapha

#55 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by mousstapha »

Sreca pa ne formiram misljenje na osnovu forumskih postova, inace bih propustio mnogo nezaboravnih momenata dozivljenih upravo na tribini i vjerovatno bih iz udobnosti kucnog doma uzivao u utakmicama engleskog premiershipa i divio se kako su se izborili sa huliganima.
Ljudi ce uvijek srati i generalisati na osnovu raznih navijackih ispada. Kome je to odbojno, bice mu uvijek odbojno. Samo jedna mi distinkcija nikad nije bila jasna, posebno kod ljudi koji svrsavaju na strani fudbal. Razdvajanje fudbala i navijaca. Kao da jedno bez drugog moze.
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#56 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by A1fa »

Tomahawk11 wrote:
A1fa wrote:
It_is_a_Leclerc wrote: Zašto bih ja učio ljude u kasnim 20-tim i ranim 30-tim da nije kulturno gaziti zastavu gostujuće reprezentacije ? To je izišlo iz disfunkcionalnih porodica, neodgojeno, zapušteno, drogirano, ogrezlo u kriminal, neuspješno i propalo po svim standardima po kojima ljudsko biće može propasti. Misliš da njima bilo ko šta može dokazati i objasniti ?! Pa nema u navijačkim grupama ekonomista, pravnika, ljekara, novinara. Nema studenata, pametne djece koja vole sport, svoj grad i državu...Nema. Sve gol huligan koji popije dvije pive klipače i šutira kante za smeće po gradu.

I tu ne mislim na navijačke klubove kakav npr. postoji u Tuzli gdje se grupa ozbiljnih ljubitelja Slobode organizovala i pomaže svom klubu u svakom mogućem smislu, već na ove što pate da negdje nekom budu bitni, pa makar to bilo i na tribinama.
E ovako pametnjakoviću, u ranim sam 30tim, član BHF-a od 2006 (onaj što plaća članarinu, ne zbog kupljene dukserice na Baščaršiji). Fakultetski obrazovan, govorim tečno engleski i njemački, radim u privatnoj firmi, neto plata 4 cifre ispred zareza (u Bosni). Ima malo zastava od kojih bi noge obrisao, jedna od tih je cionistička zastava zemlje koja vrši teror i tlači nedužne već 70 godina. Da se razumijemo, nisam antisemit niti imam išta protiv jevreja, ali Izraelu se konstantno treba stavljati do znanja da to sta oni rade nikada nece biti presuceno..

A javi se u Belgiji na slijedecem okupljanju, da te upoznam sa nasim momcima koji ce sigurno zadovoljiti tvoju potrebu za kretanjem u high society društvu visoko edukovanih persona.. 8-)
Milja :mrgreen: izvini, morao sam...a moze biti i 9999 :D
Ako ces iskreno, bezveze vam je bilo i to gazenje zastave i mnogo sta na utakmici. Sad kad fasujemo kaznu, pokazace se koliko je bilo bezveze. Glup nacin za podrsku. Znam, nije iz vaseg dzepa, ali glupo. Nadam se da ce se zavrsiti na novcanoj kazni, jer eventualno oduzimanje bodova....uh.
Daj boze da je ta druga :lol: htio sam na ličnom primjeru da čovjeku dokažem kako nije u pravu. Nije poenta da se ,,hvalim'', jer nazalost mnogo nas vise ima i bez ikakvog posla a kamoli sa pristojnom platom. Leclerc ne zeli da pravi razliku izmedju navijacxa, ultrasa i huligana (vjerovatno je i ne zna).
Meni je vise krivo zbog poruke recimo Vranjesu, oni koji se pitaju unutar grupe su smatrali ono sta ste vidjeli na transparentu da je ispravno. Takodjer momak koji je zapalio baklju na tribini je prekrsio kodeks, dogovor je bio da se sve ispuca i zapali prilikom kortea, upravo zbog kazni tako je i uradjeno. Odlican primjer kako jedan pojedinac moze nanijeti stetu cijeloj grupi.

Ali mi je drago sto se sa sjevera sigurno nije culo ni Juden auf wiedersehen, ni ubij Cifuta sto sad neki povlace. Ako je toga i bilo, adresirajte to na druge tribine -ja nisam cuo na stadionu nista drugo sem skandiranja Palestini i zvizdanja himni...
Drinski

#57 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Drinski »

Tomahawk11 wrote:Aha, ja lupam....vidio bi kako lupam da nam uzmu bodove. Kakvi roboti, BHF-u je u fokus stavio Izrael i ono sto rade Palestincima. Jbg, sad valja platiti cijenu. Jebo reprezentaciju BiH u fudbalu, oni su bili poligon za taj manevar BHF. Sad ti opet napisi da lupam....a mozes i da ti smeta istina. No problem.
Pa zar ne lupas?
A1fa

#58 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by A1fa »

I kakva oduzimanja 3 boda? Bit ce par hiljada franaka kazna, za utakmicu visokog rizika, odlicno odradjeno. Pratio sam i Izraelske portale, u nedostatku materijala cak su morali podgrijati i pricu iz Beca, a vrebali su na svakom cosku da uslikaju i snime pokoje ,,Sieg-Heil!'' Iskreno, ja sam se bojao vecih ispada, pogotovo sto je raja bila revoltirana onakvim mjerama osiguranja i punom gradu Mossadovih agenata... :roll:
Drinski

#59 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Drinski »

A1fa wrote:I kakva oduzimanja 3 boda? Bit ce par hiljada franaka kazna, za utakmicu visokog rizika, odlicno odradjeno. Pratio sam i Izraelske portale, u nedostatku materijala cak su morali podgrijati i pricu iz Beca, a vrebali su na svakom cosku da uslikaju i snime pokoje ,,Sieg-Heil!'' Iskreno, ja sam se bojao vecih ispada, pogotovo sto je raja bila revoltirana onakvim mjerama osiguranja i punom gradu Mossadovih agenata... :roll:
Ma i to sa stranim agentima je trebalo zabraniti. Oni nemaju pravo na licno osiguranje. Al, dzaba je to pricati Bakiru...
Tomahawk11
Globalni moderator

#60 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Tomahawk11 »

@Drinski, u redu je ;-)
@A1fa, nisam rekao da ce nam oduzeti bodove (na ruku nam ide i sto nismo na zlu glasu kao neke komsije), nego sam dao primjer kako nesto sto nema veze sa reprezentacijom moze imati katastrofalne posljedice.
Za Vranjesa se slazem, glupost je cijela prica o tetovazi.
supercali

#61 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by supercali »

Sve se bojim da ce navijaci protiv belgije skandirati kongo
Al glavno je da se.podrzi palestina :-)
Tabhana

#62 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Tabhana »

Naravno jer Palestina proživljava ono što je Bosna u 90-tim, ali hajde ti to djetetu od petnaest godina objasni ;-)
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#63 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by _BataZiv_0809 »

A1fa wrote:
E ovako pametnjakoviću, u ranim sam 30tim, član BHF-a od 2006 (onaj što plaća članarinu, ne zbog kupljene dukserice na Baščaršiji). Fakultetski obrazovan, govorim tečno engleski i njemački, radim u privatnoj firmi, neto plata 4 cifre ispred zareza (u Bosni). Ima malo zastava od kojih bi noge obrisao, jedna od tih je cionistička zastava zemlje koja vrši teror i tlači nedužne već 70 godina. Da se razumijemo, nisam antisemit niti imam išta protiv jevreja, ali Izraelu se konstantno treba stavljati do znanja da to sta oni rade nikada nece biti presuceno..

A javi se u Belgiji na slijedecem okupljanju, da te upoznam sa nasim momcima koji ce sigurno zadovoljiti tvoju potrebu za kretanjem u high society društvu visoko edukovanih persona.. 8-)
A ko ste vi da odlucujete ko ce igrati, a kome je vrijeme isteklo?

Za mene ste "polozili" od Lisabona 2009 :zzzz:
A1fa

#64 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by A1fa »

supercali wrote:Sve se bojim da ce navijaci protiv belgije skandirati kongo
A joj, nikad se ne zna :D Obicno se uzme nesto sto protivnika najvise provocira, u Rumuniji smo skandirali Causescu, u Albaniji Enveru Hoxi, a bilo je i par pojedinaca koji su posle napada Kosovara na nas poveli ,,Kosovo je srce Srbije'' :lol: No to je sve uglavnom podjebavanje protivnika, protiv Izraela je to skandiranje Palestini nesto sasvim drugo, tu ti se skupi ocaj, nemoc i svijest i slike one djece sa plaze koje su isfasirali i na kraju presudili da niko nije kriv :twisted:
nellismo

#65 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by nellismo »

shin wrote:
Tomahawk11 wrote:
shin wrote:Fudbal je vazda bio malograđanski sport.
....a kao mali si igrao lastike sa curicama.
G0njao hloptu kao dijete naravno, ali kao odrasla osoba nemam interes da šijem zastavu sa porukom da mi se pederi napuše kurca, ili poziv za linč manjina i drugačijih. Objasni mi samo kakav to mentalni sklop moraš biti da ideš na gostovalje da bi išćupao stolicu ili razbio izlog nekome.

Nije to samo vezano za nas, pogledaj samo engleze, navijači su im kastrirani od silnih kazni i zabrana. Sa navijačima se postupa kao sa divljim životinjama da ih se dovede u red.
To je instinktivno kod naroda, u čoporu sam jači! Haj sam uđi u kafanu i prevrni stolove, kurko milenko. A sa 50 ljudi je to lagano za izvesti.
Onda ima tu veze i sa osjećajem pripadnosti.
Za mene ekipa koja utakmice koristi da se nadrogira, napije, eventualno koga nalema, jebe drugima mater bez straha od sankcija.
Za mene debili bez kojih bi svijet bio ljepši
A1fa

#66 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by A1fa »

_BataZiv_0809 wrote:
A1fa wrote:

A ko ste vi da odlucujete ko ce igrati, a kome je vrijeme isteklo?

Za mene ste "polozili" od Lisabona 2009 :zzzz:
Cime smo polozili? :lol:

Ja imam svoj stav koji se ne slaze sa transparentom, ali ono je zvanicni stav BHF-a. Jbg, presaltaj temu sad haman 10 godina stare price, dok je trajao ,,rat savezu'', da vidis komentara i smajlija koji su tvrdili da je nemoguce da Munib zavrsi tamo gdje je sada, 8)

Ja ocekujem da ce se Dzeko, Spahic oglasiti i kao kapiten(i) smiriti situaciju, to nam sada najmanje treba.
Tabhana

#67 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Tabhana »

Naravno da su se navijači izborili protiv Muniba i njegove mafijaške grupe. Eto navijači u Madridu mašu bijelim maramicama tek tako. Kakvih ovdje ima komentara, Bože sačuvaj. Siguran sam da većina ne zna nabrojati imena naših reprezentativaca.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#68 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by _BataZiv_0809 »

A1fa wrote:

Ja imam svoj stav koji se ne slaze sa transparentom, ali ono je zvanicni stav BHF-a. Jbg, presaltaj temu sad haman 10 godina stare price, dok je trajao ,,rat savezu'', da vidis komentara i smajlija koji su tvrdili da je nemoguce da Munib zavrsi tamo gdje je sada, 8)

Ja ocekujem da ce se Dzeko, Spahic oglasiti i kao kapiten(i) smiriti situaciju, to nam sada najmanje treba.
Ah cuj cime? Ponasanjem!

Uzimate puno sebi za pravo. Ko je ba vas vodja da meni i desetinama drugih, poslije 3 dana vukljarenja u autobusu, spocitava da ne navijamo onako kako je on zamislio i naziva nas turistima, pozerima?

Lave, vodi svoje, pusti me na miru. Dosao sam o svom trosku i imam pravo da navijam za Portugal ako hocu :zzzz:

Ista situacija i za Vranjesa i za Usanovica. Uzimate sebi previse za pravo, pripisujete sebi previse zasluga. Pritom se obracam BHF-u, sve vrijeme, ne tebi licno.
A1fa

#69 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by A1fa »

_BataZiv_0809 wrote:
A1fa wrote:

Ah cuj cime? Ponasanjem!

Uzimate puno sebi za pravo. Ko je ba vas vodja da meni i desetinama drugih, poslije 3 dana vukljarenja u autobusu, spocitava da ne navijamo onako kako je on zamislio i naziva nas turistima, pozerima?

Lave, vodi svoje, pusti me na miru. Dosao sam o svom trosku i imam pravo da navijam za Portugal ako hocu :zzzz:

Ista situacija i za Vranjesa i za Usanovica. Uzimate sebi previse za pravo, pripisujete sebi previse zasluga. Pritom se obracam BHF-u, sve vrijeme, ne tebi licno.
Slobodno se meni licno obrati, tu sam bio i gledat cu da budem jos neko vrijeme, iako moram priznati da nisam vise aktivan kao prije (godine stisle :D )

Al ovo te boldirano diskredituje kao navijaca BIH, slobodno drugi put idi na protivnicku tribinu, da se takve ,,demokrate'' pitaju, ne bi reprezentacije ni bilo i jos uvijek bi savez bio samo jos jedno mjesto za uhljebljivanje nesposobnih hohstaplera :oops:

Uvijek se zna gdje je kop i gdje se navija, drugi put i prije pocetka utakmice lako mozes prpoznati gdje ce se na tebe ,,dereti'' i gdje ce ti traziti da navijas...ti poletio nebil te ko uslikao pa se naljutio sto je neko zagalamio na tebe i trazio da dignes guzicu sa stolice.. :-) Ima brate zapad i Istok, niko ti nista nece reci..
supercali

#70 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by supercali »

A1fa wrote:
A joj, nikad se ne zna :D Obicno se uzme nesto sto protivnika najvise provocira, u Rumuniji smo skandirali Causescu, u Albaniji Enveru Hoxi, a bilo je i par pojedinaca koji su posle napada Kosovara na nas poveli ,,Kosovo je srce Srbije'' :lol: No to je sve uglavnom podjebavanje protivnika, protiv Izraela je to skandiranje Palestini nesto sasvim drugo, tu ti se skupi ocaj, nemoc i svijest i slike one djece sa plaze koje su isfasirali i na kraju presudili da niko nije kriv :twisted:
Ma ja nista cudno
Protiv sarajevskih klubova markale protiv slobode kapija
Zamisli samo da srebrenica ima fudbalski klub
Da li bi se skandiralo potocari ili sl
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#71 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by _BataZiv_0809 »

A1fa wrote:
Slobodno se meni licno obrati, tu sam bio i gledat cu da budem jos neko vrijeme, iako moram priznati da nisam vise aktivan kao prije (godine stisle :D )

Al ovo te boldirano diskredituje kao navijaca BIH, slobodno drugi put idi na protivnicku tribinu, da se takve ,,demokrate'' pitaju, ne bi reprezentacije ni bilo i jos uvijek bi savez bio samo jos jedno mjesto za uhljebljivanje nesposobnih hohstaplera :oops:

Uvijek se zna gdje je kop i gdje se navija, drugi put i prije pocetka utakmice lako mozes prpoznati gdje ce se na tebe ,,dereti'' i gdje ce ti traziti da navijas...ti poletio nebil te ko uslikao pa se naljutio sto je neko zagalamio na tebe i trazio da dignes guzicu sa stolice.. :-) Ima brate zapad i Istok, niko ti nista nece reci..
Prvo, ovo za Usanovica si pogresno protumacio. Ili posto ja volim krenuti od sebe-reci cu da sam se pogresno izrazio.

Htio sam reci da sebi pripisujete zasluge tamo gdje ih nema. Niste vi smjenili Usanovica!

Tacno je da je Usanovic jedno korumpirano kriminalno govno, kojem je mjesto iza resetaka. Ali je tamo samo i iskljucivo zbog UEFE i njenog pritiska na nas savez. Da ste ukazivali na to-jeste. Svaka cast na tome. Ali cijeli stadion je skandirao SAVEZ NAPOLJE. Da ste ga vi smijenili-niste.

Drugo, za Vranjesa. Nikad, ali nikad se pravi navijac nece okrenuti protiv igraca svog tima samo zato sto mu se ne svidja njegov politicki stav. Vranjes dok gine na terenu za reprezentaciju, ima da igra. A vi gospodo nit ste ga doveli nit cete ga otjerati. Dakle sta je objasnjenje za transparent?

Trece, na gostucim utakmicama se sjedi na numerisanim mjestima. To valjda znas.

Na Lužu sam 2009 bio u prvom redu do staklene barijere koja nas odvaja od njihovih navijaca, desno od gola na kojem nam je Bruno Alves zabio. I pokusavali smo vasem Bečliji objasniti da nas ima koji nismo iz dijaspore dosli avionima, nego smo truckali guzice 3 dana u autobusu,preko Italije, Francuske i Spanije i da mu savjetujemo da nas ostavi na miru. Na to je on poceo sa salvom uvreda, htio se fizicki obracunavati sa nama i generalno je demonstrirao bečke manire.

Mislim lave, sve u redu, navijaj kako ti volja, ali postuj moje pravo da gledam utakmicu onako kako sam navikao. Nisi me ti tu doveo, pa mi neces ni odredjivati sta da radim. Jasno?

I ne obracam se tebi licno, jer te ne znam.
insomnia78

#72 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by insomnia78 »

Koalicija, sve odreda muslimanskih zemalja, predvodjena Saudijom u nesto malo preko dva mjeseca bombardovanja Jemena, u prosjeku, svaki dan ubije po desetero jemenske djece
Civilne zrtve se vec broje u hiljadama, ranjenih je tri, cetiri puta vise
Izbjeglica je na milione, dole je vec humanitarna katastrofa
Jedna od najsiromasnijih zemalja, koja uvozi preko 80% roba siroke potrosnje je u potpunoj blokadi (zracnoj, morskoj i kopnenoj) vec dva mjeseca

Al oni su šije, pisaj ih

Jebeni licemjeri

PS: sve palestinske frakcije su izrazile podrsku ovoj koaliciji
A1fa

#73 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by A1fa »

supercali wrote:
A1fa wrote:
Ma ja nista cudno
Protiv sarajevskih klubova markale protiv slobode kapija
Zamisli samo da srebrenica ima fudbalski klub
Da li bi se skandiralo potocari ili sl
Ne rise svega ti. ;-) Ovo se odnosi koliko znam na pojedine navijace Celika, u njih je u kodeksu casti da mrze Sarajevo :D To naravno samo idioti mogu spomenuti, samo ne znam sta meni za ovo pises? Bilo je materijala protiv Izraela dovoljno za te morbidne poruke, uz malo kreativnosti se moglo nadoci na Sapun-Bic, Aušvic, nije bilo komenatara ,,vidi jevreja što ispariše'', nije niko skandirao da ih se treba ubiti, zaklati i sl. BHF kao i citava publika tu noc u Zenici je polozila ispit, pricajte vi sta hocete. eno vam Poskok, i oni imaju iste teorije kao vi, doduse oni jer je za njih BHF bosnjacka, probosanska skupina sljedbenika handzar divizije i otvorenih fasista, samo sto FTV&BHT o tome ne izvjestavaju :D
supercali

#74 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by supercali »

Pa jesu polozili su da se zvizdi gostujucoj himnoj i uzvikivanja palestine koja nema nista s nama

Svaka cast
A kao sto rece bata bhf se mnogo kurci i uzima sebi za pravo oko zasluga za svasta nesto
Ako si navijacka skupina jedne drzave nemoj mjesati politiku posebno jer je ta drzava bih u kojoj je politika teg oko vrata

Uglavnom nek bhf odjebe od mene i ja cu navijati kako ja navijam a uvijek cu osuditi njihovo ponasanje kao ovo u zenici

Ps. Ne seri ni ti sa tim kosovo je srce srbije causesku i sl
Pirija

#75 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Pirija »

sve sami intelektualci
treba im beneficirani staz odobrit...
Post Reply