A1fa wrote:
Slobodno se meni licno obrati, tu sam bio i gledat cu da budem jos neko vrijeme, iako moram priznati da nisam vise aktivan kao prije (godine stisle

)
Al ovo te boldirano diskredituje kao navijaca BIH, slobodno drugi put idi na protivnicku tribinu, da se takve ,,demokrate'' pitaju, ne bi reprezentacije ni bilo i jos uvijek bi savez bio samo jos jedno mjesto za uhljebljivanje nesposobnih hohstaplera
Uvijek se zna gdje je kop i gdje se navija, drugi put i prije pocetka utakmice lako mozes prpoznati gdje ce se na tebe ,,dereti'' i gdje ce ti traziti da navijas...ti poletio nebil te ko uslikao pa se naljutio sto je neko zagalamio na tebe i trazio da dignes guzicu sa stolice..

Ima brate zapad i Istok, niko ti nista nece reci..
Prvo, ovo za Usanovica si pogresno protumacio. Ili posto ja volim krenuti od sebe-reci cu da sam se pogresno izrazio.
Htio sam reci da sebi pripisujete zasluge tamo gdje ih nema. Niste vi smjenili Usanovica!
Tacno je da je Usanovic jedno korumpirano kriminalno govno, kojem je mjesto iza resetaka. Ali je tamo samo i iskljucivo zbog UEFE i njenog pritiska na nas savez. Da ste ukazivali na to-jeste. Svaka cast na tome. Ali cijeli stadion je skandirao SAVEZ NAPOLJE. Da ste ga vi smijenili-niste.
Drugo, za Vranjesa. Nikad, ali nikad se pravi navijac nece okrenuti protiv igraca svog tima samo zato sto mu se ne svidja njegov politicki stav. Vranjes dok gine na terenu za reprezentaciju, ima da igra. A vi gospodo nit ste ga doveli nit cete ga otjerati. Dakle sta je objasnjenje za transparent?
Trece, na gostucim utakmicama se sjedi na numerisanim mjestima. To valjda znas.
Na Lužu sam 2009 bio u prvom redu do staklene barijere koja nas odvaja od njihovih navijaca, desno od gola na kojem nam je Bruno Alves zabio. I pokusavali smo vasem Bečliji objasniti da nas ima koji nismo iz dijaspore dosli avionima, nego smo truckali guzice 3 dana u autobusu,preko Italije, Francuske i Spanije i da mu savjetujemo da nas ostavi na miru. Na to je on poceo sa salvom uvreda, htio se fizicki obracunavati sa nama i generalno je demonstrirao bečke manire.
Mislim lave, sve u redu, navijaj kako ti volja, ali postuj moje pravo da gledam utakmicu onako kako sam navikao. Nisi me ti tu doveo, pa mi neces ni odredjivati sta da radim. Jasno?
I ne obracam se tebi licno, jer te ne znam.