Pjesnička sloboda.General_Jackson wrote:Živi i piše u Splitu? eto koliko znaštvsabina wrote:Ljevičari nisu fašisti.
Dežulović - dokazani bosanski patriota , Sarajlija , rođen u Splitu , odrastao u Splitu živi u Splitu piše u Splitu.
Dežulović dokazani antifašista.
Dežulović dokazani antituđmanovac.
Dežulović dokazana ljudina,
Dežulović dokazani pisac.
![]()
Meni dovoljno....
Dežulović Fan Club
Moderator: anex
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#51 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
-
Bodkin
#52 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
mora valjat cim traje tisucama godina. pitali sve one djecake. kazu jebo dezulovica, pederskog ljevicara. znamo mi da je planeta ravna. dusmani mogu da nam puseBlack swan wrote:vi ste paradigma ljevičarskog palamuđenja
sve je super dok dijeliš isto mišljenje sa vama
a čim malo drugačije nešto kažeš odmah drvlje i kamenje![]()
![]()
![]()
sreće moje drage čovjek što više stari okreće se ka tradicionalnim vrijednostima ne zadržava se na palamuđenju španjolskog gerilca o utopiji pravednoga svijeta i pljuvanju po institucijama koje traju tisućama godina
- General_Jackson
#53 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
Neka smo saznali ovo za Coelha, baš se književno izražavaš:rumenige_brajtner wrote: pa znaš kako, kad ti se nečije pisanje ne sviđa, jednostavno ne čitaš. npr, ja ne volim coelha, pročitao dvije knjige i ne čitam ga dalje. ipak, ne pljujem po njemu, niti ću.
to što ti čitaš nešto što ti se ne sviđa govori više o tebi nego o dežuloviću. iza njega stoje knjige i kolumne, iza tebe forumsko pljuvanje.
Vidi se da puno čitašrumenige_brajtner wrote: aj ne seri
- rumenige_brajtner
#54 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
kralj siGeneral_Jackson wrote:Neka smo saznali ovo za Coelha, baš se književno izražavaš:rumenige_brajtner wrote: pa znaš kako, kad ti se nečije pisanje ne sviđa, jednostavno ne čitaš. npr, ja ne volim coelha, pročitao dvije knjige i ne čitam ga dalje. ipak, ne pljujem po njemu, niti ću.
to što ti čitaš nešto što ti se ne sviđa govori više o tebi nego o dežuloviću. iza njega stoje knjige i kolumne, iza tebe forumsko pljuvanje.Vidi se da puno čitašrumenige_brajtner wrote: aj ne seri
- JThomas
#55 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
kameno doba je trajalo 3,4 miliona godina, metalno traje tek oko 5 hiljada godina po većini procjena. bismo l' se trebali vratiti na kamen, ipak je mnogo duže trajao?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#56 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
Vi koji ne volite Derzulovica, citate li Raspudica? Jako me to zanima 
-
ciza_bliza
#57 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
Dežulovićeva piskaranja a i generalno kolumne se pišu za idiote koje ne mogu skrojiti vlastito mišljenje, danas kada je svaka informacija dostupna, kad možeš virtuelno diskutovati o milion i jednoj temi...
- dječak sa šibicama
#58 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
Legenda je Dezulovic, ovo mu je najjaci teskt bio
Zajebana je umjetnost. Istog dana, recimo, kad su objavile priču o zlehudoj sudbini Nalićevih slika, novine su donijele i priču iz Mostara, gdje je s postolja pred Osnovnom školom Aleksa Šantić nestala Šantićeva bista. Je li s ibrikom u ruci naišla Emina, pa Aleksi krenuo onaj bururet u glavi, ili mu je bururet u glavi krenuo kad je naišao netko od Eminine ljutite braće, vrag će znati, tek nestala pjesnikova glava u Mostaru poput džamije u Bratuncu. Stotinu godina pjeva on tako "Ostajte ovdje", ali džabe: prije osam godina bio mu je na tom mjestu spomenik, pa su ga makli na raskršće preko puta Parka nobelovaca i umjesto njega postavili bistu, a sad nestala i bista. Ne može Aleksa "ostati ovdje" ni jednu čestitu osmogodišnju školu.
Ostaje još, shvatili ste, na mjestu spomenika zaštićenom svjedoku Aleksi Šantiću posaditi kakvo stablo, i do koju godinu nitko se više neće ni sjećati da je bilo Srba u Mostaru.
Jedino sto nije bila u pitanju bista Alekse Santica, vec Antuna Branka Simica

Zajebana je umjetnost. Istog dana, recimo, kad su objavile priču o zlehudoj sudbini Nalićevih slika, novine su donijele i priču iz Mostara, gdje je s postolja pred Osnovnom školom Aleksa Šantić nestala Šantićeva bista. Je li s ibrikom u ruci naišla Emina, pa Aleksi krenuo onaj bururet u glavi, ili mu je bururet u glavi krenuo kad je naišao netko od Eminine ljutite braće, vrag će znati, tek nestala pjesnikova glava u Mostaru poput džamije u Bratuncu. Stotinu godina pjeva on tako "Ostajte ovdje", ali džabe: prije osam godina bio mu je na tom mjestu spomenik, pa su ga makli na raskršće preko puta Parka nobelovaca i umjesto njega postavili bistu, a sad nestala i bista. Ne može Aleksa "ostati ovdje" ni jednu čestitu osmogodišnju školu.
Ostaje još, shvatili ste, na mjestu spomenika zaštićenom svjedoku Aleksi Šantiću posaditi kakvo stablo, i do koju godinu nitko se više neće ni sjećati da je bilo Srba u Mostaru.
Jedino sto nije bila u pitanju bista Alekse Santica, vec Antuna Branka Simica

- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#59 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
Kasnije je sam sebe zayebavao u iducoj kolumni i to nakon sto ga je Nino Raspudic prozivao.
Meni je Dezulovic vrh, citam sve njegove kolumne, pogotovo ove sto pise za Buku i Oslobodjenje. Procitao sam i jednu njegovu knjigu, cak sam gledao uzivo njegov performans sa Lucicem. Ne znam, nekako mi tesko svarit da ima ovoliko raje na forumu koja ima lose misljenje o njemu, jos vise mi je nejasno zasto...
Meni je Dezulovic vrh, citam sve njegove kolumne, pogotovo ove sto pise za Buku i Oslobodjenje. Procitao sam i jednu njegovu knjigu, cak sam gledao uzivo njegov performans sa Lucicem. Ne znam, nekako mi tesko svarit da ima ovoliko raje na forumu koja ima lose misljenje o njemu, jos vise mi je nejasno zasto...
- rumenige_brajtner
#60 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
taaace on ocam ja kad napisem post na forumu to je pravo raja odgovara ne ko ona picka dezulovic inace ga ja ni necitam al znam da je sranje i ko coek i ko novinar udara na institucije stare milijardu godina sve fino pise u bibliji i kuranu ja cito sve sam skonto allahami govno lijevićarskoJimmy McNulty wrote:Kasnije je sam sebe zayebavao u iducoj kolumni i to nakon sto ga je Nino Raspudic prozivao.
- insomnia78
#61 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
Zbog udaranja na crkvu i ĐamijuJimmy McNulty wrote:Kasnije je sam sebe zayebavao u iducoj kolumni i to nakon sto ga je Nino Raspudic prozivao.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#62 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
Najjace mi je bilo kad je Raspudic "dusebriznicki" pisao o nedostatku Hrvata u fudbalskoj repki BiH i cinjenici da je vise Brazilaca u hrvatskoj i Siptara u svicarskoj reprezentaciji.
I onda mu Derzulovic mrtav hladan odgovori hiruski precizno: "koji to Hrvat nije pozvan u reprezentaciju, a bolji je od Bošnjaka? Odnosno: koji to Hrvat bolji od Bošnjaka nije pozvan, a radije bi igrao za BiH nego za Hrvatsku? "
A Raspudic multipraktik, lik se u sve razumije, pa i u fudbal
I onda mu Derzulovic mrtav hladan odgovori hiruski precizno: "koji to Hrvat nije pozvan u reprezentaciju, a bolji je od Bošnjaka? Odnosno: koji to Hrvat bolji od Bošnjaka nije pozvan, a radije bi igrao za BiH nego za Hrvatsku? "
A Raspudic multipraktik, lik se u sve razumije, pa i u fudbal
-
Lopov-eliminator
#63 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
Dezulovic je lik cija precizna zapazanja udaraju u samu srz rasprostranjenih diskriminativnih ideologija koje su na zaostalom Balkanu svetinja.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#64 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
Nikad jos nisam procitao clanak gdje direktno ismijava vjeru, pogotovo islam nego uglavnom vjerske individue koje se pod plastom raznih vjera bogate, rade sasvim suprotno od temeljnih nacela te vjere i zastupaje stavove koje neka religija iskljucivo zabranjuje.
U knjizi koju sam procitao cijelo jedno poglavlje je bilo o Crkvi, tj o nedjelima ljudi koji su usko vezani uz istu.
Jednom prilikom sam cak procitao fantastican njegov clanak o muslimanima, sutra ga postavim jer mi je nezgodno sad preko mobitela.
I na kraju, njegov uvod u vecini kolumni sa Kozom mk ke fantastican jer se na jedan genijalan nacin rijesio pisanja uvoda za sva vremena...
U knjizi koju sam procitao cijelo jedno poglavlje je bilo o Crkvi, tj o nedjelima ljudi koji su usko vezani uz istu.
Jednom prilikom sam cak procitao fantastican njegov clanak o muslimanima, sutra ga postavim jer mi je nezgodno sad preko mobitela.
I na kraju, njegov uvod u vecini kolumni sa Kozom mk ke fantastican jer se na jedan genijalan nacin rijesio pisanja uvoda za sva vremena...
- piupiu
#65 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
Zato sto je balkanska javnost u zadnjih 20 godina odgojena da paranoidno ustaje protiv bilo cega sto 'ugrozava vitalni nacionalni ili vjerski narodni interes [gdje je nacionalni=vjerski]'. Zbog toga ce i gladni hodati, ali ce pljuvati 'ljevicarsko govno' od kolumniste koji jasno i glasno raskirnkava svaku vrstu sovinsiticke manipulacije. U zadnjih 70 godina niko nije izmislio opasniju i strasniju ideju od ove nase i svih tudjih 'vitalnih', koje su slijepe i histericne pred svakom vrstom kritike, a izmisljene kao paravan za vlastoljublje i pljacku.Jimmy McNulty wrote:Kasnije je sam sebe zayebavao u iducoj kolumni i to nakon sto ga je Nino Raspudic prozivao.
Za nju ce se triumfalno i zlurado 'vjesati' kolumniste po forumima i polijevati ih kantama fekalija u stvarnom zivotu, negdje ce takvi i nastradati, bas kao sto su 'ljevicarska govna' visila po Marijinom dvoru u Drugom svjetskom ratu jer im se 'nije dopadala' ideja nadnaroda i vitalnih insteresa 'odabranih naroda'. Svako svoje 'ljevicarsko govno' objesi na svoj nacin, je l'. Princip je isti sve su ostalo nijanse ... ne moze neko tamo 'ljevicarsko govno' od Dezulovica soliti vitalno ugrozenom narodu pamet o demokraciji iliti demokratiji i 'zajebantima' (ko je vidio koristiti tako ruzne rijeci? govno ljevicarsko ...
- General_Jackson
#66 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
E vidiš upravo si sa ovim pogodio u sridu! "znači brate" ne voliš Dežulovića, onda voliš Raspudića, ne podržavaš pederizam, onda si sigurno religiozan a čim si religiozan onda si i desničar i fašista, to jest ako nisi sa nama onda si njihov, to jest onda si naš smrtni neprijatelj. Problem ovog našeg modernog društva je da je ono postalo kao kompjuterski program ili bolje video igra u kojoj imaš gotove opcije koje moraš da izabereš. Imaš dva kalupa i u njih se moraš uklopiti bez odstupanja a ukoliko se ne uklopiš onda će te i iz jednog i iz drugog tabora smatrati smrtnim neprijateljem._BataZiv_0809 wrote:Vi koji ne volite Derzulovica, citate li Raspudica? Jako me to zanima
Volim čitati i dalje njegove kolumne u kojima udara po fašistima posebno po filozofu iz škrape Raspudiću ali za mene je trajno pao u očima onog momenta kada je počeo sa dodvoravanjem gay-lobiju, isto kao i Dragan Markovina, to vam je dame i gospodo wannabe ljevica, opet po defaultu kao u video igri, zna se tačno koje uslove moraš ispunjavati da bi tu uskočio. Ljevičari čije su glave pune ideala američke demokratije
- rumenige_brajtner
#67 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
i let3 je sranje, jelde? 
- Manu
#68 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
Hahaha, ko ih ne zna...
c/p:
"Izvori u upravi EPH su nam potvrdili kako ugovore o radu nitko od spomenutog trojca nije otkazao niti je njima otkazan ugovor o radu. Štoviše od novog su gazde Hanžekovića prije nekoliko mjeseci dobili čak i veće plaće od onih koje su imali kod prethodnog – Ninoslava Pavića.
Prava je istina da su u Slobodnoj Dalmaciji otkazali suradnju Dežuloviću a Tomić i Pavičić su jedva dočekali da se mogu riješiti jedne obveze – pisanje za jednu od tri tiskovine što im stoji u ugovoru.
Dakle Tomićevih 14 tisuća kuna i Dežulovićevih 26 tisuća (neto) sasvim su dobar razlog da kleknu pred velikog šefa.
Dežulović i dalje piše za Globus i povremeno za Jutarnji, dok Tomić i Pavičić ionako pišu uglavnom samo za Jutarnji. I dalje su kako to naš narod kaže plaćeni kao “bubreg u loju” – za ništa, jer naklade svih izdanja EPH zadnjim mjeseci dramatično padaju."
c/p:
"Izvori u upravi EPH su nam potvrdili kako ugovore o radu nitko od spomenutog trojca nije otkazao niti je njima otkazan ugovor o radu. Štoviše od novog su gazde Hanžekovića prije nekoliko mjeseci dobili čak i veće plaće od onih koje su imali kod prethodnog – Ninoslava Pavića.
Prava je istina da su u Slobodnoj Dalmaciji otkazali suradnju Dežuloviću a Tomić i Pavičić su jedva dočekali da se mogu riješiti jedne obveze – pisanje za jednu od tri tiskovine što im stoji u ugovoru.
Dakle Tomićevih 14 tisuća kuna i Dežulovićevih 26 tisuća (neto) sasvim su dobar razlog da kleknu pred velikog šefa.
Dežulović i dalje piše za Globus i povremeno za Jutarnji, dok Tomić i Pavičić ionako pišu uglavnom samo za Jutarnji. I dalje su kako to naš narod kaže plaćeni kao “bubreg u loju” – za ništa, jer naklade svih izdanja EPH zadnjim mjeseci dramatično padaju."
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#69 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
ma super su ljevičari ljudi
samo dok im ne kažeš nešto što im se ne svidja
onda drvlje i kamenje
imam ih gomilu oko sebe
zapadno govno valja
domaći sir i pršut ne
bolji je peder sa zapada neko baka sa sela što je 8 odgojila ratna udovica
i tako dalje
ma sve je super dok im ne protivrječiš
samo dok im ne kažeš nešto što im se ne svidja
onda drvlje i kamenje
imam ih gomilu oko sebe
zapadno govno valja
domaći sir i pršut ne
bolji je peder sa zapada neko baka sa sela što je 8 odgojila ratna udovica
i tako dalje
ma sve je super dok im ne protivrječiš
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#70 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
Lafe, ja sam postavio pitanje, a ne tvrdnju. Stoga pises nepotreban traktatGeneral_Jackson wrote: E vidiš upravo si sa ovim pogodio u sridu! "znači brate" ne voliš Dežulovića, onda voliš Raspudića, ne podržavaš pederizam, onda si sigurno religiozan a čim si religiozan onda si i desničar i fašista, to jest ako nisi sa nama onda si njihov, to jest onda si naš smrtni neprijatelj. Problem ovog našeg modernog društva je da je ono postalo kao kompjuterski program ili bolje video igra u kojoj imaš gotove opcije koje moraš da izabereš. Imaš dva kalupa i u njih se moraš uklopiti bez odstupanja a ukoliko se ne uklopiš onda će te i iz jednog i iz drugog tabora smatrati smrtnim neprijateljem.
Volim čitati i dalje njegove kolumne u kojima udara po fašistima posebno po filozofu iz škrape Raspudiću ali za mene je trajno pao u očima onog momenta kada je počeo sa dodvoravanjem gay-lobiju, isto kao i Dragan Markovina, to vam je dame i gospodo wannabe ljevica, opet po defaultu kao u video igri, zna se tačno koje uslove moraš ispunjavati da bi tu uskočio. Ljevičari čije su glave pune ideala američke demokratijeSAD, demokratija i kapitalizam = ljevica, ma daj!? to je kao da pokušavaš prodati fašizam sa primjesama humanosti i ravnopravnosti
.
- ultima_palabra
#71 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
Ili se oženiš i poprimiš stavove žene i njene "obitelji"seln wrote:Fakat, u desnicarskom okruzenju na Balkanu, nista lakse nego biti novinar ljevicar.Black swan wrote:zove mene jdaqn covjek sinoc u pola dva da mi isprica vic
hrvati su ustase svi smo mi balkanska stoka benedikt xvi je nacista arapi su vrhunski zannstvenici zbog njih imamo teslu
eto presjek prvih recenica njegovih tekstova što sam procitao![]()
lakse je biti lijevinego desni novinar
Dokaz su brojni mediji lijeve orijentacije![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E, moj commie... ti si poceo kao ljevicar, pa si otkrio svetu majku Crkvu, pa si otisao prema centru, pa si otkrio da si veci Hrvat od Starcevica, pa si otisao jos vise desno....
ako tako nastavis, smatraces Benedikta XVI komunistickim spijunom.
-
Deda Kurcoje
#72 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
Vidi dzamijasa sto im smeta ljevica.
-
dert
#73 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
Eh, eh ,samo da priupitam ove pljuvace. Jeste li ikada ista procitali ono sto je Boris pisao o zlocinima u BiH ustasa i cetnika
u vremenu kada se za to glava gubila? E jadavani dzamijski i crkveni . Jadni vi, jadni vi .
I kazete ljevicar....eh . Kako vas vise nije stid i sram .Covjek pise ISTINU !!!!!!!!!!!!!a to vas pogadja u bubrege .
Meni vas je stvarno zao
u vremenu kada se za to glava gubila? E jadavani dzamijski i crkveni . Jadni vi, jadni vi .
I kazete ljevicar....eh . Kako vas vise nije stid i sram .Covjek pise ISTINU !!!!!!!!!!!!!a to vas pogadja u bubrege .
Meni vas je stvarno zao
- General_Jackson
#74 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
Lafe ja sam savršeno dobro shvatio tvoje pitanje i dao sam ti jasan odgovor, koji ti ne možeš ili nećeš da shvatiš!
Evo da ti podebljam i obojim još jednom:
ne svršava na Dežulovića a ne čita Raspudića
kako to jbt?, ne podržava gay paradu a nije fašista, nije šovinista, nije navijač, nije religiozan?? kako to
može li to biti? naime može li čovjek biti ljevičar a da ne ispunjava neki od vaših uvjeta? ne mrzim ga ali kako sam rekao, više ga nešto naročito ne cjenim, pa shodno tome mogu li se ja smatrati ljevičarom?
Evo da ti podebljam i obojim još jednom:
Ali znam šta je problem_BataZiv_0809 wrote:Lafe, ja sam postavio pitanje, a ne tvrdnju. Stoga pises nepotreban traktatGeneral_Jackson wrote: E vidiš upravo si sa ovim pogodio u sridu! "znači brate" ne voliš Dežulovića, onda voliš Raspudića, ne podržavaš pederizam, onda si sigurno religiozan a čim si religiozan onda si i desničar i fašista, to jest ako nisi sa nama onda si njihov, to jest onda si naš smrtni neprijatelj. Problem ovog našeg modernog društva je da je ono postalo kao kompjuterski program ili bolje video igra u kojoj imaš gotove opcije koje moraš da izabereš. Imaš dva kalupa i u njih se moraš uklopiti bez odstupanja a ukoliko se ne uklopiš onda će te i iz jednog i iz drugog tabora smatrati smrtnim neprijateljem.
Volim čitati i dalje njegove kolumne u kojima udara po fašistima, posebno po filozofu iz škrape Raspudiću ali za mene je trajno pao u očima onog momenta kada je počeo sa dodvoravanjem gay-lobiju, isto kao i Dragan Markovina, to vam je dame i gospodo wannabe ljevica, opet po defaultu kao u video igri, zna se tačno koje uslove moraš ispunjavati da bi tu uskočio. Ljevičari čije su glave pune ideala američke demokratijeSAD, demokratija i kapitalizam = ljevica, ma daj!? to je kao da pokušavaš prodati fašizam sa primjesama humanosti i ravnopravnosti
.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#75 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
Ne znam ni ja sta je problem, osim sto ocigledno imas namjeru da mi trpas rijeci koje nisam rekao.General_Jackson wrote: Ali znam šta je problemne svršava na Dežulovića a ne čita Raspudića
kako to jbt?, ne podržava gay paradu a nije fašista, nije šovinista, nije navijač, nije religiozan?? kako to
može li to biti? naime može li čovjek biti ljevičar a da ne ispunjava neki od vaših uvjeta? ne mrzim ga ali kako sam rekao, više ga nešto naročito ne cjenim, pa shodno tome mogu li se ja smatrati ljevičarom?
Dakle, slazem se da je forumska logika vrlo cesto-"ako nije bijelo, odmah je crno". I ista mi ide na zivce.
Zbog toga sam pitao, da li ima onih koji ne vole Derzulovica, a da vole Raspudica. Dakle PITAO. A ne tvrdio da ako ne citas jednog, citas drugog