NAJGORA TV U REGIONU --TV OBN

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

dezurni_ucenik

#51 Re: NAJGORA TV U REGIONU --TV OBN

Post by dezurni_ucenik »

swanfilter wrote:Kada se sjetim da su nekada tukli scenu sa NBA utakmicama. Po Sloveniji se pricalo o tamo nekom OBN-u iz tamo neke Bosne ... Al bi ih taj nacin u minus otjerao ... Zasto im je sema serijsko-reklamna? Jer su tu pare ...

Post ratna sadaka sa zapada.Rusmir Nefic i Mirza komentarisali.Kad je Eddie Jones najavljivao "everybody watch NBA ON OBN".Pa kraci intervju sa Shaqom sjecam se, "whats up Bosnia, hello" :-) .Proslo to doba, nema vise guzovaca nba prenosa.
dječak sa šibicama

#52 Re: NAJGORA TV U REGIONU --TV OBN

Post by dječak sa šibicama »

Turske serije, bar tako kazu ovi moji sto gledaju, tetke, rodice :D imaju tu neku tezinu, eto gledao sam zadnju epizodu ove serije kako se zvala, ono nesto Behlul i Bihter, ja se sjebo :D koji kraj, ona se ubila, on se propio i otisnuo u mornare sav prop`o, Beshir umro :D

Indijske su valjda popularne ko i cuveni Bolivud, njihova filmska industrija mi nikad nece biti jasna, jos manje sta raja vidi u tome. Pa ono meni sve djeluje ko tresh parodija.
Tiger 033

#53 Re: NAJGORA TV U REGIONU --TV OBN

Post by Tiger 033 »

Image

Nije samo OBN tu su i lažne patriJote sa (H)ayat-a :run: :bih:
Decerto
Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.

#54 Re: NAJGORA TV U REGIONU --TV OBN

Post by Decerto »

pa svugdje ti je tako,kad vidim onaj "history channel",pa nigdje historije,kad god prebacim il oni pawn stars il storage hunters (ima ih jedno 10 verzija).Pa gdje su oni dokumentarci o drugom svjetskom ratu,pa o korejskom ratu,pa ww2 in color itd itd,to je bio kanal,a ne ovo smece danas :-)
dječak sa šibicama

#55 Re: NAJGORA TV U REGIONU --TV OBN

dezurni_ucenik wrote:
swanfilter wrote:Kada se sjetim da su nekada tukli scenu sa NBA utakmicama. Po Sloveniji se pricalo o tamo nekom OBN-u iz tamo neke Bosne ... Al bi ih taj nacin u minus otjerao ... Zasto im je sema serijsko-reklamna? Jer su tu pare ...

Post ratna sadaka sa zapada.Rusmir Nefic i Mirza komentarisali.Kad je Eddie Jones najavljivao "everybody watch NBA ON OBN".Pa kraci intervju sa Shaqom sjecam se, "whats up Bosnia, hello" :-) .Proslo to doba, nema vise guzovaca nba prenosa.
Oni su prvi poceli i sa NFL prijenosima, one sezone kad se Jerome Autobus Bettis oprostio titulom sa Stilersima, sa jedne strane Hasellback i Alexander sa druge Bettis i ruki Big Ben Roethilsberger, zbog OBN-a sam zavolio NFL.

Kasnije dolaze sad vec cuveni dueli mirnog vjernika Paytona Manninga i napuhane zvijezde Tom Bradya.

I ona glupa reklama "vidi crv" :roll: :D
swanfilter

#56 Re: NAJGORA TV U REGIONU --TV OBN

Post by swanfilter »

dezurni_ucenik wrote:

Ne znam, ali to nije bilo bas odmah poslije rata. Nakon 2004 godine, sigurno ...
dezurni_ucenik

#57 Re: NAJGORA TV U REGIONU --TV OBN

Post by dezurni_ucenik »

Decerto wrote:pa svugdje ti je tako,kad vidim onaj "history channel",pa nigdje historije,kad god prebacim il oni pawn stars il storage hunters (ima ih jedno 10 verzija).Pa gdje su oni dokumentarci o drugom svjetskom ratu,pa o korejskom ratu,pa ww2 in color itd itd,to je bio kanal,a ne ovo smece danas :-)
Viasat History, National Geograpic .
dezurni_ucenik

#58 Re: NAJGORA TV U REGIONU --TV OBN

Post by dezurni_ucenik »

swanfilter wrote:
dezurni_ucenik wrote:

Ne znam, ali to nije bilo bas odmah poslije rata. Nakon 2004 godine, sigurno ...
Prenosili 97/98 kad su Bullsi sa Jordanom zadnji put osvojili titulu.
kucniljubimac

#59 Re: NAJGORA TV U REGIONU --TV OBN

Post by kucniljubimac »

dezurni_ucenik wrote:
Decerto wrote:pa svugdje ti je tako,kad vidim onaj "history channel",pa nigdje historije,kad god prebacim il oni pawn stars il storage hunters (ima ih jedno 10 verzija).Pa gdje su oni dokumentarci o drugom svjetskom ratu,pa o korejskom ratu,pa ww2 in color itd itd,to je bio kanal,a ne ovo smece danas :-)
Ma History je prevara ko i OBN.
swanfilter

#60 Re: NAJGORA TV U REGIONU --TV OBN

Post by swanfilter »

dezurni_ucenik wrote:

Prenosili 97/98 kad su Bullsi sa Jordanom zadnji put osvojili titulu.
Ne znam za to, ja mislim na period sa Avdicem i onim celom kao komentatorima. Odmah poslije rata i FTV je bila vrhunska, cak se i Princ Nassem Hamed prenosio kao domaci predstavnik ...
rumenige_brajtner

#61 Re: NAJGORA TV U REGIONU --TV OBN

Post by rumenige_brajtner »

dezurni_ucenik wrote:
i history 2, ili H2 :D
kakavdanakneiskustvu

#62 Re: NAJGORA TV U REGIONU --TV OBN

Post by kakavdanakneiskustvu »

swanfilter wrote:
dezurni_ucenik wrote:

mislim da su oni počeli sa prenosima prije 2004.
swanfilter

#63 Re: NAJGORA TV U REGIONU --TV OBN

Post by swanfilter »

Mozda i jesu ali ja ne znam. Tada USK nije imao signal OBN-a. U postu iznad sam napisao da mislim na period kada je Avdic komentirao utakmice, a to jeste bilo nakon 2004 godine ...
kakavdanakneiskustvu

#64 Re: NAJGORA TV U REGIONU --TV OBN

swanfilter wrote:Mozda i jesu ali ja ne znam. Tada USK nije imao signal OBN-a. U postu iznad sam napisao da mislim na period kada je Avdic komentirao utakmice, a to jeste bilo nakon 2004 godine ...

rusmir nefić i mirza vilić su komentarisali prije edina avdića,par godina prije 2004.
dezurni_ucenik

#65 Re: NAJGORA TV U REGIONU --TV OBN

Post by dezurni_ucenik »

Opet ponavljam: prenosili su sezonu kad su Bullsi uzeli titulu 1998.godine protiv Utah Jazza.Malone i Stocktone sa jedne, Jordan, Rodman, Pippen, Harper, Longley sa druge strane.Mirza Vilic i Rusmir Nefic prenosili uzivo, on the face of the place bili :-)
kakavdanakneiskustvu

#66 Re: NAJGORA TV U REGIONU --TV OBN

dezurni_ucenik wrote:Opet ponavljam: prenosili su sezonu kad su Bullsi uzeli titulu 1998.godine protiv Utah Jazza.Malone i Stocktone sa jedne, Jordan, Rodman, Pippen, Harper, Longley sa druge strane.Mirza Vilic i Rusmir Nefic prenosili uzivo, on the face of the place bili :-)

plus hornacek sa jedne a kukoč sa druge strane
dezurni_ucenik

#67 Re: NAJGORA TV U REGIONU --TV OBN

Post by dezurni_ucenik »

kakavdanakneiskustvu wrote:
dezurni_ucenik wrote:Opet ponavljam: prenosili su sezonu kad su Bullsi uzeli titulu 1998.godine protiv Utah Jazza.Malone i Stocktone sa jedne, Jordan, Rodman, Pippen, Harper, Longley sa druge strane.Mirza Vilic i Rusmir Nefic prenosili uzivo, on the face of the place bili :-)

Mail man i John, jebi ga - najpopularniji dvojac Utah Jazza tog vremena. :-)
kakavdanakneiskustvu

#68 Re: NAJGORA TV U REGIONU --TV OBN

dezurni_ucenik wrote:

Mail man i John, jebi ga - najpopularniji dvojac Utah Jazza tog vremena. :-)

najpopularniji dvojac Utah Jazza ikad
dezurni_ucenik

#69 Re: NAJGORA TV U REGIONU --TV OBN

Post by dezurni_ucenik »

Moze i tako. :thumbup: . i da ne zaboravimo - najudarnija ekipa Bullsa ikada, onakav tim nece imati ni u narednom milenijumu.
kakavdanakneiskustvu

#70 Re: NAJGORA TV U REGIONU --TV OBN

dezurni_ucenik wrote:Moze i tako. :thumbup: . i da ne zaboravimo - najudarnija ekipa Bullsa ikada, onakav tim nece imati ni u narednom milenijumu.

a bez pravog playa,sa jedva prosjecnim centrom,i fantasticnom trojkom jordan-pippen-rodman,vjerovatno 3 najbolja defanzivca u jednoj ekipi ikada
dezurni_ucenik

#71 Re: NAJGORA TV U REGIONU --TV OBN

Post by dezurni_ucenik »

dezurni_ucenik wrote:Moze i tako. :thumbup: . i da ne zaboravimo - najudarnija ekipa Bullsa ikada, onakav tim nece imati ni u narednom milenijumu.

a bez pravog playa,sa jedva prosjecnim centrom,i fantasticnom trojkom jordan-pippen-rodman,vjerovatno 3 najbolja defanzivca u jednoj ekipi ikada

Domaci izdajnik
Horoskop: Vodokotlić

#72 Re: NAJGORA TV U REGIONU --TV OBN

Post by Domaci izdajnik »

dječak sa šibicama wrote:Mala nevjesta je vrh vrhova, ta serija postoji valjda 15 godina, ona stara baka je vec trebala tri puta umrijeti.

Jednom sam se natjerao da pogledam 15 minuta jedne epizode, u to 15 minuta bile su ravno dvije scene... prvo kamera zumira njega, nekog tamo sta ja znam ko je, dramaticna muzika, tam tam tamaaaaaaa, pa ga zumira jos vise, on ima neki stravicni izraz lica... onda kamera zumira nju, i opet muzika tam tam tamaaaaa, pa je zumira jos vise, njena faca je tragicna, samo sto ne zaplace, onda vrati na njega, pa na nju, to traje 15 minuta i u to ce reklame.

Ko to prati, meni nije jasno.
Pa znaš šta je Šešelj izjavio kad je došao iz Haga kući? Ova "MaVa nevesta" još tVaje! :mrgreen:
RtrnOfSalisbury

#73 Re: NAJGORA TV U REGIONU --TV OBN

Post by RtrnOfSalisbury »

e vala vrijeme je i za neke serije iz zemalja kosto su mozambik, kambodja, eritreja ... kao osvjezenje poslije meksika, turske i indije
dječak sa šibicama

#74 Re: NAJGORA TV U REGIONU --TV OBN

bjezi jebote, najezim se kad se sjetim :D
muzicar_iz_parka

#75 Re: NAJGORA TV U REGIONU --TV OBN

Post by muzicar_iz_parka »

RtrnOfSalisbury wrote:e vala vrijeme je i za neke serije iz zemalja kosto su mozambik, kambodja, eritreja ... kao osvjezenje poslije meksika, turske i indije
Iz Mađarske. :D
Post Reply