Ramzess Veliki wrote: Ima talenta, još nikada nije sjela na motor a već vozi bolje od Klixe.
Eh da mi te gdje srest na cesti... Da ti pokazem par caka
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ramzess Veliki wrote: Ima talenta, još nikada nije sjela na motor a već vozi bolje od Klixe.
Logicno da ima ! Sve sto valja, brzo nadje kupcaGabrielo wrote:Izgleda da ima nekog._BataZiv_0809 wrote:Salim seGabrielo wrote: Uz tvoju pomoc.![]()
Lijepa ja malena T.![]()
Samo predji u akcijuSretno
![]()
Hvala ljudino.
Nemoj da zbog mene trehneš ...klixoris wrote:Ramzess Veliki wrote: Ima talenta, još nikada nije sjela na motor a već vozi bolje od Klixe.![]()
Eh da mi te gdje srest na cesti... Da ti pokazem par caka
Sad se cuvaj.klixoris wrote: Logicno da ima ! Sve sto valja, brzo nadje kupca![]()
Ona koja nema, ta visi na forumu, "analizira" i glumi nedostiznu alfa zenku (bar bi htjela to biti)![]()
Mozes samo ti trehnut kad ti ta krava od motora zamijesi u zavojuRamzess Veliki wrote:Nemoj da zbog mene trehneš ...klixoris wrote:Ramzess Veliki wrote: Ima talenta, još nikada nije sjela na motor a već vozi bolje od Klixe.![]()
Eh da mi te gdje srest na cesti... Da ti pokazem par caka![]()
![]()
Slazem se da prosjecna (i normalna) zena vrlo lako moze naci nekoga !Gabrielo wrote:
Sad se cuvaj.![]()
Ma prosjecna zena vrlo lagano moze naci nekoga. Puno lakse nego muskarac.
Sad postoje dve razloga zasto je zena sama. Ili ima previsoke kriterije, ili je stvarno dosta ispod prosjeka.
Mene kosti počnu boljeti kad pređem 600-700 Km u komadu, prespavam, pa ujutru zapnem i tresnem na stepenicama. Ne prije.klixoris wrote:Mozes samo ti trehnut kad ti ta krava od motora zamijesi u zavojuRamzess Veliki wrote:Nemoj da zbog mene trehneš ...![]()
![]()
Moja masina je pravljena za zavoj !
![]()
Zato me i boli svaka kost u tijelu nakon predjenih 100km
Ne mozes to reci sa sigurnoscu. Mada sam ja kod sheilak poprilicno siguran da je ta situacija.klixoris wrote:Slazem se da prosjecna (i normalna) zena vrlo lako moze naci nekoga !Gabrielo wrote:
Sad se cuvaj.![]()
Sad postoje dve razloga zasto je zena sama. Ili ima previsoke kriterije, ili je stvarno dosta ispod prosjeka.![]()
Al', sto se tice ovih pojedinih forumskih "alfa zenki" (wannabe), prije ce bit' ovo podvuceno
Hmmm... Pozvat' cu se na 5. AmandmanGabrielo wrote:Ne mozes to reci sa sigurnoscu. Mada sam ja kod sheilak poprilicno siguran da je ta situacija.klixoris wrote:Slazem se da prosjecna (i normalna) zena vrlo lako moze naci nekoga !Gabrielo wrote:
Sad se cuvaj.![]()
Sad postoje dve razloga zasto je zena sama. Ili ima previsoke kriterije, ili je stvarno dosta ispod prosjeka.![]()
Al', sto se tice ovih pojedinih forumskih "alfa zenki" (wannabe), prije ce bit' ovo podvuceno
Apsolutno se slazem. Narocito za boldano.klixoris wrote:
Logicno da ima ! Sve sto valja, brzo nadje kupca![]()
Ona koja nema, ta visi na forumu, "analizira" i glumi nedostiznu alfa zenku (bar bi htjela to biti)![]()
Počesto hoće biti i kombinacija ove dvije varijante.Gabrielo wrote: Sad postoje dve razloga zasto je zena sama. Ili ima previsoke kriterije, ili je stvarno dosta ispod prosjeka.
Kolega Bato, kao i do sada, opet cu se sloziti sa tobom ! Posebno sa ovim podvucenim_BataZiv_0809 wrote:Apsolutno se slazem. Narocito za boldano.klixoris wrote:
Logicno da ima ! Sve sto valja, brzo nadje kupca![]()
Samo sto sam ja pravnik, pa bih rekao da, u konkretnom slucaju, nije u pitanju kupac, nego zakupac![]()
Dakle neko ju je zakupio, sto nju ne sprecava da razmatra i ostale ponude i kad naidje bolji zakupac, stari podstanar leti.
Kad je kupoprodaja u pitanju, jebiga onda se i kupac nesto pita
Ne pocesto nego skoro uvijek !Ridjobrki wrote: Počesto hoće biti i kombinacija ove dvije varijante.
Ma lave na istim smo talasnim duzinama. Ti, Ramzes, Ridjobrki, u zadnje vrijeme Gabrielo, to je ta ekipaklixoris wrote:
Kolega Bato, kao i do sada, opet cu se sloziti sa tobom ! Posebno sa ovim podvucenim![]()
I ne, ne pricam napamet ! Bar za pojedine forumske "jedinke" koje sam imao prilike upoznati (ne sve, al' dobar dio).
Tacno se covjek zapita: u kakav sunovrat ovaj svijet ide
Upoznaš me?Ridjobrki wrote:Al' realno, znam puno cura koje su toliko kvalitetne da im je to bilo prokletstvo.
Visoka i nerealna vlastita očekivanja, pritisak sredine, forsiranje nivoa... i tako mladost prođe.Znam par takvih primjeraka iz svoje generacije i stvar je prilično otužna.
Ramzess Veliki wrote:Upoznaš me?Ridjobrki wrote:Al' realno, znam puno cura koje su toliko kvalitetne da im je to bilo prokletstvo.
Visoka i nerealna vlastita očekivanja, pritisak sredine, forsiranje nivoa... i tako mladost prođe.Znam par takvih primjeraka iz svoje generacije i stvar je prilično otužna.
![]()
Ljudi ba haj'mo na pivu neđe i da komentarišemo komade.
Ramzess Veliki wrote:
Ljudi ba haj'mo na sladoled neđe i da komentarišemo komade.

Ho's platit ? Taman da te za*ebavam kako ti je ruzan motor i da ti dam krug na PRAVOM motoruRamzess Veliki wrote:Upoznaš me?Ridjobrki wrote:Al' realno, znam puno cura koje su toliko kvalitetne da im je to bilo prokletstvo.
![]()
Ljudi ba haj'mo na pivu neđe i da komentarišemo komade.
Drugim rijecima, precjenjivanje same sebe.Ridjobrki wrote:Počesto hoće biti i kombinacija ove dvije varijante.Gabrielo wrote: Sad postoje dve razloga zasto je zena sama. Ili ima previsoke kriterije, ili je stvarno dosta ispod prosjeka.
Ovo me podsjeti na jednu ljetnu scenu od prije 4-5 godina. Nas 4 jarana upucujemo poglede spram grupe od 3 lijepe i zgodne djevojke i jednog, hm ne bas potpunog groba, ali naspram njih-groba. Ona je bila u nečemu žutom, nalik na zavjesu, ostale tri u minimalno odjeceRidjobrki wrote:Počesto hoće biti i kombinacija ove dvije varijante.Gabrielo wrote: Sad postoje dve razloga zasto je zena sama. Ili ima previsoke kriterije, ili je stvarno dosta ispod prosjeka.
Da su one kvalitetne, ne bi im to bilo prokletstvo.Ridjobrki wrote:Al' realno, znam puno cura koje su toliko kvalitetne da im je to bilo prokletstvo.
U odnosu na koga mladji?_BataZiv_0809 wrote:Gabrielo je, izgleda, mlađi