AtlantaHajvan wrote:gdje je ovo:
Kriminal u Bosnalijeku - dolijali Arslanagići
- aCme
#51 Re: Kriminal u Bosnalijeku - dolijali Arslanagići
- muha_sa
#52 Re: Kriminal u Bosnalijeku - dolijali Arslanagići
možda ima nekih nekretnina na tetku, tetki, svastiki i ostaloj famElijiBanksy wrote:Nije što su hapali, već što nahapano nisu znali sakriti već seljački, skorojevićki bahato gurali pod nos čaršiji ...
Neko će ovo odrobijati, sigurno je, ali ne vjerujem da će to biti babuka.
- SmokingMan
#53 Re: Kriminal u Bosnalijeku - dolijali Arslanagići
Kako će se ovaj luksuz opravdati jara moj....?
Kad' insan,pohlepe radi,izgubi obraz...
- klavirdžija
#54 Re: Kriminal u Bosnalijeku - dolijali Arslanagići
Što je najgore, za bar 90 posto naroda si potpuno u pravu.Naslovnica wrote:Neka kradu, i mi bi radili isto što i oni kada bi imali priliku.
Ha ja!
- muha_sa
#55 Re: Kriminal u Bosnalijeku - dolijali Arslanagići
sve po zakonuSmokingMan wrote:Kako će se ovaj luksuz opravdati jara moj....?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YaSPIv7NHsU [/youtube]
- klavirdžija
#56 Re: Kriminal u Bosnalijeku - dolijali Arslanagići
Ovo je samo vrh ledenog brijega, šta će biti sa ostalima sve da ovi i nagrabuse?
-
Trebam te
#57 Re: Kriminal u Bosnalijeku - dolijali Arslanagići
karanana wrote:haj sto ovdje mogu raditi sta hoce, ali kako su objasnili ove vile i automobile irs-u?
ali vjerovatno je briga irs odakle im lova za kupovinu dok god placaju takse. ne znam ima li neka druga agencija tamo da ispituje porijeklo love.
Kes, nego kako
Osim tog sa tax safe haven ostrva, otvoris racun u swici npr, nadjes partnera i prebacujes pare na Kajmanska sostrva. Ameriku nije briga odkud tebi pare na Kajmanskim ostrvima jer ako jos imas partnership firmu u Swici ili nekoj zapadnoevropskog zemlji onda sve cisto mozes declare
Naucimo se pameti stati u kraj takvim ljigama, slazem se da dobar direktor treba imati prostojnu platu, i jos par nekih pogodnosti ako dobro posluje, ali ovo je ocito bila zesca uvezana kradja
-
mali_balon
#58 Re: Kriminal u Bosnalijeku - dolijali Arslanagići
Valja sad uhljebit necijeg sina zeta cerku svastiku, ovi su postali previse mocni da su se oteli konrtroli valja ih sad malo za to kazniti. 3 godine uslovno i uzivanje u tesko stecenom imovinom, kad dosadi lezati otvori se neki novi golde minjon i laganica....
-
Trebam te
#59 Re: Kriminal u Bosnalijeku - dolijali Arslanagići
klavirdžija wrote:Što je najgore, za bar 90 posto naroda si potpuno u pravu.Naslovnica wrote:Neka kradu, i mi bi radili isto što i oni kada bi imali priliku.
Ha ja!
Vjeruj mi nije; nije svak od tog posla!!!
U haramu nema nafake.
- Hajvan
#60 Re: Kriminal u Bosnalijeku - dolijali Arslanagići
tnxaCme wrote:AtlantaHajvan wrote:gdje je ovo:
fina je Atlanta…
- SmokingMan
#61 Re: Kriminal u Bosnalijeku - dolijali Arslanagići
Oni imaju slobodu I PRIVILEGIJU da biraju koju će funkciju obavljati,ne samo jednu,nego i više njih odjedom...muha_sa wrote:sve po zakonuSmokingMan wrote:Kako će se ovaj luksuz opravdati jara moj....?
Kad' insan,pohlepe radi,izgubi obraz...nešto nam ovo poznato
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YaSPIv7NHsU [/youtube]
Sve po zakonu...
- Cherry-Cherry
#62 Re: Kriminal u Bosnalijeku - dolijali Arslanagići
Ma imaju oni na Floridi kuće.
- Banksy
#63 Re: Kriminal u Bosnalijeku - dolijali Arslanagići
Sad tetke trljaju ruke ...muha_sa wrote:možda ima nekih nekretnina na tetku, tetki, svastiki i ostaloj famElijiBanksy wrote:Nije što su hapali, već što nahapano nisu znali sakriti već seljački, skorojevićki bahato gurali pod nos čaršiji ...
Neko će ovo odrobijati, sigurno je, ali ne vjerujem da će to biti babuka.
- karanana
#64 Re: Kriminal u Bosnalijeku - dolijali Arslanagići
ako se ne varam jedan od juniora je bio nesto i u chicagu, mozda je i tamo kupio kakve brvnare
-
bumerangss
#65 Re: Kriminal u Bosnalijeku - dolijali Arslanagići
Boga mi ce im malo ko halaliti jer su to pare od lijekova... znaci da su lijekovi mogli biti dosta jeftiniji cim su toliko mogli "neprimjetno" ukrastiAntiKrist wrote:Nego hocemol im hallalit?
-
bumerangss
#66 Re: Kriminal u Bosnalijeku - dolijali Arslanagići
u LondonuHajvan wrote:gdje je ovo:
- Cherry-Cherry
#67 Re: Kriminal u Bosnalijeku - dolijali Arslanagići
Al najjači su mi kometnari raje: hoće da sruše i unište sve što je bošnjačko, naše... smetaju im uspješni ljudi...
Pa ima li ovo igdje ovako? 
- Država
#68 Re: Kriminal u Bosnalijeku - dolijali Arslanagići
Sarajmen wrote:Ne, već treba dati podršku sistemu koji pokazuje mišiće i na krupnijim igračima.
-
razonoda
#69 Re: Kriminal u Bosnalijeku - dolijali Arslanagići
Ne treba da objasnjava IRS -su, nije USA gradjanin. To sto je kupio kucu , kao stranac ,placa veci porez.karanana wrote:haj sto ovdje mogu raditi sta hoce, ali kako su objasnili ove vile i automobile irs-u?
ali vjerovatno je briga irs odakle im lova za kupovinu dok god placaju takse. ne znam ima li neka druga agencija tamo da ispituje porijeklo love.
Ne ispituje se porijeklo imovine sve dok negdje -ne zgrijesi.
-
razonoda
#70 Re: Kriminal u Bosnalijeku - dolijali Arslanagići
Cherry-Cherry wrote:Al najjači su mi kometnari raje: hoće da sruše i unište sve što je bošnjačko, naše... smetaju im uspješni ljudi...![]()
- dječak sa šibicama
#71 Re: Kriminal u Bosnalijeku - dolijali Arslanagići
Edinov sin Vedad ima kucu u Atlanti.SmokingMan wrote:Bez zeancije,imalo se i šoldi za nepokretne imovine preko bare...!?
Ne samo to, sincine se vole hvaliti slikama iz Aspena, sa Floride, znaci provod ko americka bogataska elita.
Nije to nista cudno, niti su oni jedini, Vlahovljakov sin orgija po Dohi i Dubaiju takmici se sa sinovima lokalnih seika ko ce napraviti veci ceh u hotelskoj kafani, ex premijer Terzic dobio GP Put budposto i iz Dublina vodi posao, citava familija se preserava ne mogu potrositi koliko imaju.
Za ove primjere znam iz prve ruke, nista sto mediji pisu.
-
razonoda
#72 Re: Kriminal u Bosnalijeku - dolijali Arslanagići
Aspen i Florida nije nedostupno, prosjecan Bosanac moze tu ljetovati.dječak sa šibicama wrote:Edinov sin Vedad ima kucu u Atlanti.SmokingMan wrote:Bez zeancije,imalo se i šoldi za nepokretne imovine preko bare...!?
Ne samo to, sincine se vole hvaliti slikama iz Aspena, sa Floride, znaci provod ko americka bogataska elita.
Nije to nista cudno, niti su oni jedini, Vlahovljakov sin orgija po Dohi i Dubaiju takmici se sa sinovima lokalnih seika ko ce napraviti veci ceh u hotelskoj kafani, ex premijer Terzic dobio GP Put budposto i iz Dublina vodi posao, citava familija se preserava ne mogu potrositi koliko imaju.
-
Trebam te
#73 Re: Kriminal u Bosnalijeku - dolijali Arslanagići
dječak sa šibicama wrote:Edinov sin Vedad ima kucu u Atlanti.SmokingMan wrote:Bez zeancije,imalo se i šoldi za nepokretne imovine preko bare...!?
http://zurnal.ba/novost/11739/otac-godi ... 50.000-km-
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#74 Re: Kriminal u Bosnalijeku - dolijali Arslanagići
Sto se cudis visnjiceCherry-Cherry wrote:Al najjači su mi kometnari raje: hoće da sruše i unište sve što je bošnjačko, naše... smetaju im uspješni ljudi...![]()
Pa ovom narodu su i Ćele, Švicarci, Gašiji gospoda. Da vidis samo komentara na slike na fb "veliki gospodin", "brat moj" itd...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#75 Re: Kriminal u Bosnalijeku - dolijali Arslanagići
Vlahovljak-Energoinvest?dječak sa šibicama wrote: Edinov sin Vedad ima kucu u Atlanti.