Maturanti divljali u Mostaru

Locked
Drvosjeca iz Dejcica

#51 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

JohnnyS wrote: Nemoj nagliti sa zaključcima, možda i u džamiju idu...
Možda i u Hare Krišna hram u Sarajevu. :oops:
JohnnyS

#52 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Post by JohnnyS »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:

Manje vjerojatno, ali nije nemoguće. Ne bih želio gatati poput tebe.
dječak sa šibicama

#53 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Post by dječak sa šibicama »

Strasno...
Drvosjeca iz Dejcica

#54 Re: Maturanti divljali u Mostaru

JohnnyS wrote:

Manje vjerojatno, ali nije nemoguće. Ne bih želio gatati poput tebe.
Ima li većeg gatanja od pokušaja pravdanja nepostojanja incidenta i divljanja po Mostaru od strane maturanata sa zapadne strane, čak i nakon potvrde policije da će pokrenuti prekršajne prijave. :lol:

Btw. Ima li u Mostaru na zapadnoj strani Hare Krišna hram ili je takav vid multikulturalnosti i tolerancije rezervisan samo za islamističko Sarajevo?
JohnnyS

#55 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Post by JohnnyS »

Drvosjeca iz Dejcica wrote: Ima li većeg gatanja od pokušaja pravdanja nepostojanja incidenta i divljanja po Mostaru od strane maturanata sa zapadne strane, čak i nakon potvrde policije da će pokrenuti prekršajne prijave. :lol:
Ajde, tko još ima povjerenja u policiju. ENo onaj u Bosni ubi dvoje Hrvata, prizna policiji pa ga sud pusti. Ako sud policiji ne vjeruje, što bih ja? Iako, policija je rekla da će dati izvješće tek sutra, navodne izjave opskurnim portalima ne uvažavam.
JBT

#56 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Post by JBT »

I samo jos da dodam, mi u BiH imamo generalno jedan problem koji moze biti posljedica mentaliteta, ali mislim da se ipak radi o nacinu kucnog odgoja.
Problem je da mi, u pravilu, kada pricamo o promjenama koje trebaju iskljuciti nesto negativno po drustvo i drzavu, uvijek zahtjevamo da se drugi mijenjaju, a da mi sami ostanemo upravo onakvi kakvi smo i do sada bili.
Kada zelis promjene, onda uvijek kreni od sopstvenog praga.
dječak sa šibicama

#57 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Prvo je lansirana vijest kako maturanti nose slike Ante Pavelica na majicama

Image

a onda su maturanti "priblizili sliku" i pokazali da je rijec o slici njihovog profesora montiranoj na saljiv nacin

Image

Dakle, jos jedan smijesan pokusaj diskreditacije "fasisticke mostarske omladine". Postaje dosadno, Sejfo je sigurnija opcija u svakom slucaju.
JohnnyS

#58 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Post by JohnnyS »

Ima li ijedna druga fotografija btw? Itko od kamenovanih antifašista da je uslikao?
Drvosjeca iz Dejcica

#59 Re: Maturanti divljali u Mostaru

JohnnyS wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote: Ima li većeg gatanja od pokušaja pravdanja nepostojanja incidenta i divljanja po Mostaru od strane maturanata sa zapadne strane, čak i nakon potvrde policije da će pokrenuti prekršajne prijave. :lol:
Ajde, tko još ima povjerenja u policiju. ENo onaj u Bosni ubi dvoje Hrvata, prizna policiji pa ga sud pusti. Ako sud policiji ne vjeruje, što bih ja? Iako, policija je rekla da će dati izvješće tek sutra, navodne izjave opskurnim portalima ne uvažavam.
Da, da, treba vjerovati samo HDZ glasilima i glasnogovornicima, oni su najobjektivniji. Sudovi, policija, tužilaštva sve je to u službi islamista i ISIL-a. :oops:
emillio estevez
Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110

#60 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Post by emillio estevez »

dječak sa šibicama wrote:Prvo je lansirana vijest kako maturanti nose slike Ante Pavelica na majicama

Image

a onda su maturanti "priblizili sliku" i pokazali da je rijec o slici njihovog profesora montiranoj na saljiv nacin

Image

Dakle, jos jedan smijesan pokusaj diskreditacije "fasisticke mostarske omladine". Postaje dosadno, Sejfo je sigurnija opcija u svakom slucaju.

Hahaa
Vec prije par sati je objavljena obavijest od teroristickih maturanata da je slika
Njihovog profesora :mrgreen:

Ali Cazin je daleko ba
JohnnyS

#61 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Post by JohnnyS »

JohnnyS wrote:
Da, da, treba vjerovati samo HDZ glasilima i glasnogovornicima, oni su najobjektivniji. Sudovi, policija, tužilaštva sve je to u službi islamista i ISIL-a. :oops:

Opet, ne bih htio generalizirati poput tebe pa reći da je sve u službi islamista. Samo određeni dio.
emillio estevez
Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110

#62 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Post by emillio estevez »

House wrote:
emillio estevez wrote:
House wrote:zapadna hercegovina je najveće leglo fašizma na balkanu

yebo im Mile Budak majke i ostali "heroji" koji krase ulice West Mostara
Malo si rekao, kolijevka rasizma,antizidovstava,antikomunizma,antiislamista,
Anti svega ...samo nemoj dirati im pare.

kompleksaši prije svega.Otvoriš herceg bosna forum,90% tema o Bošnjacima,Islamu itd. itd. :-)
:mrgreen:
Je nasli si pandam, samo nemaju hrabrosti javno ,nego koriste teroriste maturante
Da iskazu protest proiv onih drugih preko Drine odnosno Neretve.
dječak sa šibicama

#63 Re: Maturanti divljali u Mostaru

JohnnyS wrote:Ima li ijedna druga fotografija btw? Itko od kamenovanih antifašista da je uslikao?
Da ima, vec bi bila tu.

Imaju samo navodi Dnevnog Avaza, tekst u kojem je sve navodno, navodno ovo navodno ono, Avaz kojem se odjednom vjeruje iako je sve navodno.

Avaz, koji se ostalih dana na forumu ismijava, sta god napisao.
Drvosjeca iz Dejcica

#64 Re: Maturanti divljali u Mostaru

JohnnyS wrote:
Opet, ne bih htio generalizirati poput tebe pa reći da je sve u službi islamista. Samo određeni dio.
Naravno, samo PU u zapadnom mostaru je u službi ISIL-a ili kada je rijeć o Hrvatima u negativnom kontekstu. :oops: Demantuješ sam sebe iz posta u post. :thumbup:
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 24/05/2015 12:24, edited 1 time in total.
JohnnyS

#65 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Post by JohnnyS »

dječak sa šibicama wrote:
JohnnyS wrote:Ima li ijedna druga fotografija btw? Itko od kamenovanih antifašista da je uslikao?
Da ima, vec bi bila tu.

Imaju samo navodi Dnevnog Avaza, tekst u kojem je sve navodno, navodno ovo navodno ono, Avaz kojem se odjednom vjeruje iako je sve navodno.

Doduše, pisao je i cazin.net onda je jamačno istina.
Drvosjeca iz Dejcica

#66 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Da ima, vec bi bila tu.

Da, i oglasi o umrlima u Avazu su laž i islamistička propagana. :oops:
dječak sa šibicama

#67 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Drvosjeca iz Dejcica wrote: Da, i oglasi o umrlima u Avazu su laž i islamistička propagana. :oops:
Dok god umrlice ne pocinju sa "navodno", vjerovacemo im.
JohnnyS

#68 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Post by JohnnyS »

Da ima, vec bi bila tu.

Da, i oglasi o umrlima u Avazu su laž i islamistička propagana. :oops:

Naravno, samo su dvije stvari u Avazu istinite (s obzirom da nema šahovske rubrike, ona bi bila treća): osmrtnice i povampirene ustaše iz Mostara. Sve ostalo je naravno, kako ono, "marka Avazu, marka protiv Bosne i Hercegovine" :lol: :lol: :lol:

Ne znam što je izraženije kod određenog dijela najpatriotskijeg naroda u BiH, antifašizam ili licemjerje...
Rockefeller

#69 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Post by Rockefeller »

Strašno.
Edin H.

#70 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Post by Edin H. »

Sretan je narod koji ima takvu omladinu :zzzz:
dječak sa šibicama

#71 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Inace, meni je u cijeloj prici smijesna ta "norijada" kako je zovu, kopiranje zagrebackih obicaja.

Poslije onih mazoretkinja... pomalo mi lice na ove iz Banjaluke, kad su poceli ekavicu pricati, nebi li se uvukli u dupe braci preko Drine. Ili kad u Zenici razviju turske zastave zarad malo sadake.

Drzi se brate svojih obicaja, mani se uvlacenja u dupe.

A i ti maturanti, na tim norijadama, pijano i drogirano.
Drvosjeca iz Dejcica

#72 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Drvosjeca iz Dejcica wrote: Da, i oglasi o umrlima u Avazu su laž i islamistička propagana. :oops:
Dok god umrlice ne pocinju sa "navodno", vjerovacemo im.
JohnnyS wrote: Naravno, samo su dvije stvari u Avazu istinite (s obzirom da nema šahovske rubrike, ona bi bila treća): osmrtnice i povampirene ustaše iz Mostara. Sve ostalo je naravno, kako ono, "marka Avazu, marka protiv Bosne i Hercegovine" :lol: :lol: :lol:
Eto baš mi je drago da barem i oglasima o umrlim vjerujete. :mrgreen:
JohnnyS wrote:Ne znam što je izraženije kod određenog dijela najpatriotskijeg naroda u BiH, antifašizam ili licemjerje...
Drago mi je da to zapažaš, barem ne baštinimo fašizam i crnokošuljaše. :wink: Licemjerje je najmanji problem, ugledali se na susjede. :mrgreen:
Drvosjeca iz Dejcica

#73 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Edin H. wrote:Sretan je narod koji ima takvu omladinu :zzzz:
Da.

A pogledaj sarajevske maturante, oni plesali...e rano moja ljuta. :oops: Nikad tobe doći.

http://www.bljesak.info/rubrika/lifesty ... nja/118173

Image
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 24/05/2015 12:38, edited 2 times in total.
JohnnyS

#74 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Post by JohnnyS »

Drvosjeca iz Dejcica wrote: Drago mi je da to zapažaš, barem ne baštinimo fašizam i crnokošuljaše. :wink: Licemjerje je najmanji problem, ugledali se na susjede. :mrgreen:

Eh, da sam sklon generalizaciji rekao bih da zato baštine islamizam i crnozastavaštvo, ali neću griješiti na Dan Gospodnji.
Drvosjeca iz Dejcica

#75 Re: Maturanti divljali u Mostaru

JohnnyS wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote: Drago mi je da to zapažaš, barem ne baštinimo fašizam i crnokošuljaše. :wink: Licemjerje je najmanji problem, ugledali se na susjede. :mrgreen:

Eh, da sam sklon generalizaciji rekao bih da zato baštine islamizam i crnozastavaštvo, ali neću griješiti na Dan Gospodnji.
Zato vajda imamo ulice Al Aqsa, ulica Islamskog bratstva, ulica El Bagdadija, ulica Hesbolaha i brigada mučenika...srušili vam sve crkve...itd. :oops: Moj JohnnyS zapetljao si se u kučine, ulica Mile Budaka i sijaset drugih stvari te demantuju a ti nastavi svoj mahniti performans po ovom "islamističkom" forumu.

Btw. Eno i Papa otkazao posjetu Međugorju da nije i to kakva urota. :oops:
Locked