Možda i u Hare Krišna hram u Sarajevu.JohnnyS wrote: Nemoj nagliti sa zaključcima, možda i u džamiju idu...
Maturanti divljali u Mostaru
- Drvosjeca iz Dejcica
#51 Re: Maturanti divljali u Mostaru
- JohnnyS
#52 Re: Maturanti divljali u Mostaru
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Možda i u Hare Krišna hram u Sarajevu.JohnnyS wrote: Nemoj nagliti sa zaključcima, možda i u džamiju idu...
Manje vjerojatno, ali nije nemoguće. Ne bih želio gatati poput tebe.
-
dječak sa šibicama
#53 Re: Maturanti divljali u Mostaru
Strasno...
- Drvosjeca iz Dejcica
#54 Re: Maturanti divljali u Mostaru
Ima li većeg gatanja od pokušaja pravdanja nepostojanja incidenta i divljanja po Mostaru od strane maturanata sa zapadne strane, čak i nakon potvrde policije da će pokrenuti prekršajne prijave.JohnnyS wrote:Drvosjeca iz Dejcica wrote:Možda i u Hare Krišna hram u Sarajevu.JohnnyS wrote: Nemoj nagliti sa zaključcima, možda i u džamiju idu...
Manje vjerojatno, ali nije nemoguće. Ne bih želio gatati poput tebe.
Btw. Ima li u Mostaru na zapadnoj strani Hare Krišna hram ili je takav vid multikulturalnosti i tolerancije rezervisan samo za islamističko Sarajevo?
- JohnnyS
#55 Re: Maturanti divljali u Mostaru
Ajde, tko još ima povjerenja u policiju. ENo onaj u Bosni ubi dvoje Hrvata, prizna policiji pa ga sud pusti. Ako sud policiji ne vjeruje, što bih ja? Iako, policija je rekla da će dati izvješće tek sutra, navodne izjave opskurnim portalima ne uvažavam.Drvosjeca iz Dejcica wrote: Ima li većeg gatanja od pokušaja pravdanja nepostojanja incidenta i divljanja po Mostaru od strane maturanata sa zapadne strane, čak i nakon potvrde policije da će pokrenuti prekršajne prijave.
- JBT
#56 Re: Maturanti divljali u Mostaru
I samo jos da dodam, mi u BiH imamo generalno jedan problem koji moze biti posljedica mentaliteta, ali mislim da se ipak radi o nacinu kucnog odgoja.
Problem je da mi, u pravilu, kada pricamo o promjenama koje trebaju iskljuciti nesto negativno po drustvo i drzavu, uvijek zahtjevamo da se drugi mijenjaju, a da mi sami ostanemo upravo onakvi kakvi smo i do sada bili.
Kada zelis promjene, onda uvijek kreni od sopstvenog praga.
Problem je da mi, u pravilu, kada pricamo o promjenama koje trebaju iskljuciti nesto negativno po drustvo i drzavu, uvijek zahtjevamo da se drugi mijenjaju, a da mi sami ostanemo upravo onakvi kakvi smo i do sada bili.
Kada zelis promjene, onda uvijek kreni od sopstvenog praga.
-
dječak sa šibicama
#57 Re: Maturanti divljali u Mostaru
Prvo je lansirana vijest kako maturanti nose slike Ante Pavelica na majicama

a onda su maturanti "priblizili sliku" i pokazali da je rijec o slici njihovog profesora montiranoj na saljiv nacin

Dakle, jos jedan smijesan pokusaj diskreditacije "fasisticke mostarske omladine". Postaje dosadno, Sejfo je sigurnija opcija u svakom slucaju.

a onda su maturanti "priblizili sliku" i pokazali da je rijec o slici njihovog profesora montiranoj na saljiv nacin

Dakle, jos jedan smijesan pokusaj diskreditacije "fasisticke mostarske omladine". Postaje dosadno, Sejfo je sigurnija opcija u svakom slucaju.
- JohnnyS
#58 Re: Maturanti divljali u Mostaru
Ima li ijedna druga fotografija btw? Itko od kamenovanih antifašista da je uslikao?
- Drvosjeca iz Dejcica
#59 Re: Maturanti divljali u Mostaru
Da, da, treba vjerovati samo HDZ glasilima i glasnogovornicima, oni su najobjektivniji. Sudovi, policija, tužilaštva sve je to u službi islamista i ISIL-a.JohnnyS wrote:Ajde, tko još ima povjerenja u policiju. ENo onaj u Bosni ubi dvoje Hrvata, prizna policiji pa ga sud pusti. Ako sud policiji ne vjeruje, što bih ja? Iako, policija je rekla da će dati izvješće tek sutra, navodne izjave opskurnim portalima ne uvažavam.Drvosjeca iz Dejcica wrote: Ima li većeg gatanja od pokušaja pravdanja nepostojanja incidenta i divljanja po Mostaru od strane maturanata sa zapadne strane, čak i nakon potvrde policije da će pokrenuti prekršajne prijave.
-
emillio estevez
- Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110
#60 Re: Maturanti divljali u Mostaru
dječak sa šibicama wrote:Prvo je lansirana vijest kako maturanti nose slike Ante Pavelica na majicama
Hahaa
Vec prije par sati je objavljena obavijest od teroristickih maturanata da je slika
Njihovog profesora
Ali Cazin je daleko ba
- JohnnyS
#61 Re: Maturanti divljali u Mostaru
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Da, da, treba vjerovati samo HDZ glasilima i glasnogovornicima, oni su najobjektivniji. Sudovi, policija, tužilaštva sve je to u službi islamista i ISIL-a.JohnnyS wrote:Ajde, tko još ima povjerenja u policiju. ENo onaj u Bosni ubi dvoje Hrvata, prizna policiji pa ga sud pusti. Ako sud policiji ne vjeruje, što bih ja? Iako, policija je rekla da će dati izvješće tek sutra, navodne izjave opskurnim portalima ne uvažavam.Drvosjeca iz Dejcica wrote: Ima li većeg gatanja od pokušaja pravdanja nepostojanja incidenta i divljanja po Mostaru od strane maturanata sa zapadne strane, čak i nakon potvrde policije da će pokrenuti prekršajne prijave.
Opet, ne bih htio generalizirati poput tebe pa reći da je sve u službi islamista. Samo određeni dio.
-
emillio estevez
- Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110
#62 Re: Maturanti divljali u Mostaru
House wrote:emillio estevez wrote:Malo si rekao, kolijevka rasizma,antizidovstava,antikomunizma,antiislamista,House wrote:zapadna hercegovina je najveće leglo fašizma na balkanu
yebo im Mile Budak majke i ostali "heroji" koji krase ulice West Mostara
Anti svega ...samo nemoj dirati im pare.
kompleksaši prije svega.Otvoriš herceg bosna forum,90% tema o Bošnjacima,Islamu itd. itd.
Je nasli si pandam, samo nemaju hrabrosti javno ,nego koriste teroriste maturante
Da iskazu protest proiv onih drugih preko Drine odnosno Neretve.
-
dječak sa šibicama
#63 Re: Maturanti divljali u Mostaru
Da ima, vec bi bila tu.JohnnyS wrote:Ima li ijedna druga fotografija btw? Itko od kamenovanih antifašista da je uslikao?
Imaju samo navodi Dnevnog Avaza, tekst u kojem je sve navodno, navodno ovo navodno ono, Avaz kojem se odjednom vjeruje iako je sve navodno.
Avaz, koji se ostalih dana na forumu ismijava, sta god napisao.
- Drvosjeca iz Dejcica
#64 Re: Maturanti divljali u Mostaru
Naravno, samo PU u zapadnom mostaru je u službi ISIL-a ili kada je rijeć o Hrvatima u negativnom kontekstu.JohnnyS wrote:
Opet, ne bih htio generalizirati poput tebe pa reći da je sve u službi islamista. Samo određeni dio.
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 24/05/2015 12:24, edited 1 time in total.
- JohnnyS
#65 Re: Maturanti divljali u Mostaru
dječak sa šibicama wrote:Da ima, vec bi bila tu.JohnnyS wrote:Ima li ijedna druga fotografija btw? Itko od kamenovanih antifašista da je uslikao?
Imaju samo navodi Dnevnog Avaza, tekst u kojem je sve navodno, navodno ovo navodno ono, Avaz kojem se odjednom vjeruje iako je sve navodno.
Doduše, pisao je i cazin.net onda je jamačno istina.
- Drvosjeca iz Dejcica
#66 Re: Maturanti divljali u Mostaru
Da, i oglasi o umrlima u Avazu su laž i islamistička propagana.dječak sa šibicama wrote:Da ima, vec bi bila tu.JohnnyS wrote:Ima li ijedna druga fotografija btw? Itko od kamenovanih antifašista da je uslikao?
-
dječak sa šibicama
#67 Re: Maturanti divljali u Mostaru
Dok god umrlice ne pocinju sa "navodno", vjerovacemo im.Drvosjeca iz Dejcica wrote: Da, i oglasi o umrlima u Avazu su laž i islamistička propagana.
- JohnnyS
#68 Re: Maturanti divljali u Mostaru
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Da, i oglasi o umrlima u Avazu su laž i islamistička propagana.dječak sa šibicama wrote:Da ima, vec bi bila tu.JohnnyS wrote:Ima li ijedna druga fotografija btw? Itko od kamenovanih antifašista da je uslikao?
Naravno, samo su dvije stvari u Avazu istinite (s obzirom da nema šahovske rubrike, ona bi bila treća): osmrtnice i povampirene ustaše iz Mostara. Sve ostalo je naravno, kako ono, "marka Avazu, marka protiv Bosne i Hercegovine"
Ne znam što je izraženije kod određenog dijela najpatriotskijeg naroda u BiH, antifašizam ili licemjerje...
- Rockefeller
#69 Re: Maturanti divljali u Mostaru
Strašno.
- Edin H.
#70 Re: Maturanti divljali u Mostaru
Sretan je narod koji ima takvu omladinu 
-
dječak sa šibicama
#71 Re: Maturanti divljali u Mostaru
Inace, meni je u cijeloj prici smijesna ta "norijada" kako je zovu, kopiranje zagrebackih obicaja.
Poslije onih mazoretkinja... pomalo mi lice na ove iz Banjaluke, kad su poceli ekavicu pricati, nebi li se uvukli u dupe braci preko Drine. Ili kad u Zenici razviju turske zastave zarad malo sadake.
Drzi se brate svojih obicaja, mani se uvlacenja u dupe.
A i ti maturanti, na tim norijadama, pijano i drogirano.
Poslije onih mazoretkinja... pomalo mi lice na ove iz Banjaluke, kad su poceli ekavicu pricati, nebi li se uvukli u dupe braci preko Drine. Ili kad u Zenici razviju turske zastave zarad malo sadake.
Drzi se brate svojih obicaja, mani se uvlacenja u dupe.
A i ti maturanti, na tim norijadama, pijano i drogirano.
- Drvosjeca iz Dejcica
#72 Re: Maturanti divljali u Mostaru
dječak sa šibicama wrote:Dok god umrlice ne pocinju sa "navodno", vjerovacemo im.Drvosjeca iz Dejcica wrote: Da, i oglasi o umrlima u Avazu su laž i islamistička propagana.
Eto baš mi je drago da barem i oglasima o umrlim vjerujete.JohnnyS wrote: Naravno, samo su dvije stvari u Avazu istinite (s obzirom da nema šahovske rubrike, ona bi bila treća): osmrtnice i povampirene ustaše iz Mostara. Sve ostalo je naravno, kako ono, "marka Avazu, marka protiv Bosne i Hercegovine"![]()
![]()
![]()
Drago mi je da to zapažaš, barem ne baštinimo fašizam i crnokošuljaše.JohnnyS wrote:Ne znam što je izraženije kod određenog dijela najpatriotskijeg naroda u BiH, antifašizam ili licemjerje...
- Drvosjeca iz Dejcica
#73 Re: Maturanti divljali u Mostaru
Da.Edin H. wrote:Sretan je narod koji ima takvu omladinu
A pogledaj sarajevske maturante, oni plesali...e rano moja ljuta.
http://www.bljesak.info/rubrika/lifesty ... nja/118173
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 24/05/2015 12:38, edited 2 times in total.
- JohnnyS
#74 Re: Maturanti divljali u Mostaru
Drvosjeca iz Dejcica wrote: Drago mi je da to zapažaš, barem ne baštinimo fašizam i crnokošuljaše.Licemjerje je najmanji problem, ugledali se na susjede.
Eh, da sam sklon generalizaciji rekao bih da zato baštine islamizam i crnozastavaštvo, ali neću griješiti na Dan Gospodnji.
- Drvosjeca iz Dejcica
#75 Re: Maturanti divljali u Mostaru
Zato vajda imamo ulice Al Aqsa, ulica Islamskog bratstva, ulica El Bagdadija, ulica Hesbolaha i brigada mučenika...srušili vam sve crkve...itd.JohnnyS wrote:Drvosjeca iz Dejcica wrote: Drago mi je da to zapažaš, barem ne baštinimo fašizam i crnokošuljaše.Licemjerje je najmanji problem, ugledali se na susjede.
Eh, da sam sklon generalizaciji rekao bih da zato baštine islamizam i crnozastavaštvo, ali neću griješiti na Dan Gospodnji.
Btw. Eno i Papa otkazao posjetu Međugorju da nije i to kakva urota.