Da me jebeš ja ne znam šta si ti htjela reći, da prostiš.SaraFina wrote:Korisničkoime wrote:Ne postoji beba koja nije slatka, prosto nemoguće, kosi se sa svim pravilima i zakonima i Božijim i ljudskim.
Ja mislim da samo površna odrasla i zrela osoba moze bebu gledati na način da je privlačna ili ne u fizičkom smislu..
Jer beba prestavlja neformiranu osobu u fizičkom smislu i sve varijacije na tu temu su notorne budalaštinje..
Kad bebe nisu slatke
-
Korisničkoime
#51 Re: Kad bebe nisu slatke
- SaraFina
#52 Re: Kad bebe nisu slatke
Korisničkoime wrote:Da me jebeš ja ne znam šta si ti htjela reći, da prostiš.SaraFina wrote:Korisničkoime wrote:Ne postoji beba koja nije slatka, prosto nemoguće, kosi se sa svim pravilima i zakonima i Božijim i ljudskim.
Ja mislim da samo površna odrasla i zrela osoba moze bebu gledati na način da je privlačna ili ne u fizičkom smislu..
Jer beba prestavlja neformiranu osobu u fizičkom smislu i sve varijacije na tu temu su notorne budalaštinje..
Hoću reći da i prelijep šareni leptirić, ne bude odmah u početku divan i krasan..
Pojednostavljeno...
- ho oponopono
#53 Re: Kad bebe nisu slatke
...isto ko i sa odraslim personama postoje lijepe i manje lijepe...
...kakva je to spika sve su buci buci, gugu, drage, lijepe bebare... ne kontam, to vas paralizira strah od buducnosti mozda...sta kad ja budem imao/la svoje ...vratice mi se, pu pu ... Bog ce da me kazni...?!
...kakva je to spika sve su buci buci, gugu, drage, lijepe bebare... ne kontam, to vas paralizira strah od buducnosti mozda...sta kad ja budem imao/la svoje ...vratice mi se, pu pu ... Bog ce da me kazni...?!
- dječak sa šibicama
#54 Re: Kad bebe nisu slatke
Sta znam, gugl kaze svoje

ali meni su i ovi slatki... nekako, beba, slatka je svaka.

ali meni su i ovi slatki... nekako, beba, slatka je svaka.
- SaraFina
#55 Re: Kad bebe nisu slatke
Medeni 
Vidi te boje kose na slici 1.
i tena!
A slika DVA tek je u stilu " boli me uvo za sve" pa i vaše mišljenje
A kako tek mirušeeeee mmmmmmmm
)
Na onaj puder! Mmmmmm
Vidi te boje kose na slici 1.
A kako tek mirušeeeee mmmmmmmm
Na onaj puder! Mmmmmm
- Bloody
#56 Re: Kad bebe nisu slatke
SaraFina wrote:Medeni
Vidi te boje kose na slici 1.i tena!
A kako tek mirušeeeee mmmmmmmm)
Na onaj puder! Mmmmmm
tik tak tik tak
-
stafi
#57 Re: Kad bebe nisu slatke
ja mislim da je tebi krajnje vrijeme za udaju.SaraFina wrote:Medeni
Na onaj puder! Mmmmmm
- S4mpion
#58 Re: Kad bebe nisu slatke
Tu smo dakle.SaraFina wrote: Hoću reći da i prelijep šareni leptirić, ne bude odmah u početku divan i krasan..
Pojednostavljeno...
- Queen_of_hearts
#59 Re: Kad bebe nisu slatke
Ma nidje veze,naravno da ima ruznih i lijepih beba ,kao sto ima ruznih i lijepih ljudi .....Samo eto,nije korektno to reci .
Moze se proljepotat kad odraste naravno.....pa x puta se cuje da neko sam za sebe kaze da je bio/la ruzna beba
Moze se proljepotat kad odraste naravno.....pa x puta se cuje da neko sam za sebe kaze da je bio/la ruzna beba
- Bloody
#60 Re: Kad bebe nisu slatke
Nema ruznih BEBA. I ne kazem to jer neko spomenu plasim se karme, Boga, da ce mi se vratiti ako budem imala vlastitu bebu ni radi slicnih gluposti,jednostavno mislim da nema niti ih moze biti. Ovo dvoje gore na slikama-preslatki,svako na svoj nacin. Ljepota je u razlicitosti.Queen_of_hearts wrote:Ma nidje veze,naravno da ima ruznih i lijepih beba ,kao sto ima ruznih i lijepih ljudi .....Samo eto,nije korektno to reci .
A u Boga,karmu i sudbinu zbilja vjerujem.
- Queen_of_hearts
#61 Re: Kad bebe nisu slatke
Eis.......nema jer ti kazes da nemaBloody wrote:Nema ruznih BEBA. I ne kazem to jer neko spomenu plasim se karme, Boga, da ce mi se vratiti ako budem imala vlastitu bebu ni radi slicnih gluposti,jednostavno mislim da nema niti ih moze biti. Ovo dvoje gore na slikama-preslatki,svako na svoj nacin. Ljepota je u razlicitosti.Queen_of_hearts wrote:Ma nidje veze,naravno da ima ruznih i lijepih beba ,kao sto ima ruznih i lijepih ljudi .....Samo eto,nije korektno to reci .
A u Boga,karmu i sudbinu zbilja vjerujem.
Jes jes,tako je!
- Bloody
#62 Re: Kad bebe nisu slatke
Queen_of_hearts wrote:Eis.......nema jer ti kazes da nemaBloody wrote:Nema ruznih BEBA. I ne kazem to jer neko spomenu plasim se karme, Boga, da ce mi se vratiti ako budem imala vlastitu bebu ni radi slicnih gluposti,jednostavno mislim da nema niti ih moze biti. Ovo dvoje gore na slikama-preslatki,svako na svoj nacin. Ljepota je u razlicitosti.Queen_of_hearts wrote:Ma nidje veze,naravno da ima ruznih i lijepih beba ,kao sto ima ruznih i lijepih ljudi .....Samo eto,nije korektno to reci .
A u Boga,karmu i sudbinu zbilja vjerujem.![]()
![]()
Jes jes,tako je!
Drago mi je da smo se slozile
-
suspect_zero
#63 Re: Kad bebe nisu slatke
Mene moje kad raspuca nije mi slatko a kamoli tuđe
tema debilna
tema debilna
- Cherry-Cherry
#64 Re: Kad bebe nisu slatke
A kako onda postoje ružni ljudi? Rodili se lijepi i slatki, pa se proružnjali? 
- Cherry-Cherry
#65 Re: Kad bebe nisu slatke
Udaj se pod hitno!SaraFina wrote:Medeni
Na onaj puder! Mmmmmm
-
betametazon
#66 Re: Kad bebe nisu slatke
interesantno pitanje - kao za odraslu osobu nije frka reci da je ruzna ali za bebu jeste?Cherry-Cherry wrote:A kako onda postoje ružni ljudi? Rodili se lijepi i slatki, pa se proružnjali?
da li je tema debilna ili ne to je posebno pitanje, ali raspravlja se o slozenom podsvjesnom postupku na osnovu kojeg stvari percipiramo kao lijepe ili nelijepe. Na to ne moze uticati nicije pozivanje na protjerivanje na goli otok, niti pozivanje na karmu ili stati znam vec...u odredjenom trenutku stvari dozivljavamo na odredjeni nacin i to je to...nema potrebe raspravljati
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- trcicu trceci
#68 Re: Kad bebe nisu slatke
retardirano raspravljati o tome, i, nekako pokazuje se samo vlastita zaostalost i neznanje... narocito u dobi do 4 godine od kada se i u psihologiji i u ostalim relevantnim naukama tek posmatra kao beba, dakle nesto sto je formirano...
-
broj dva
#69 Re: Kad bebe nisu slatke
Tu ruznu bebu pod hitno na neki reality show da dobije makeover, malo fundacije malo pudera malo eyeliner a ako je bas gadna beba onda mozda malo zategnut lice povecat usne malo silikona malo butoksa i eto fine bebe.
-
fantabox
#70 Re: Kad bebe nisu slatke
Svaka beba je slatka na svoj nacin.

-
Gabrielo
#71 Re: Kad bebe nisu slatke
Zato sto je tako genetski uvjetovano. Bebe su generalno slatke. Pogledaj i u zivotinjskom svijetu je tako.Cherry-Cherry wrote:A kako onda postoje ružni ljudi? Rodili se lijepi i slatki, pa se proružnjali?
I ja malo ljudi poznajem koji su stvarno ruzni. Neko mi je manje lijep, ali ruzan je bas gruba rijec.
- stetoskop
- Grijem se na: Fujitsu 12llce
- Vozim: Traktor, ide j€bi ga
#72 Re: Kad bebe nisu slatke

SAMO VAS PRATIM SUNCE LI VAM VAŠE !