Uhapšen Mirza Hatić

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Baltazar_khan

#51 Re: Uhapšen Mirza Hatić

Post by Baltazar_khan »

anida_s wrote:
Nije mu ovo zena, nego ova iza nje u crnom. ;)
ti si napisala komentar na članak :mrgreen: jel joj to stari narcis džumhur, lopina koja je uništila željeznice fbih?
radiša

#52 Re: Uhapšen Mirza Hatić

Post by radiša »

Cuj ona iza nje u crnom,majka mu moze bit.
Matzan

#53 Re: Uhapšen Mirza Hatić

Post by Matzan »

anida_s wrote:
Raigor Stonehoof wrote:
astala_vistala wrote:Dobra mu je zena,prosle godine sam imao udes sa njim kod narodnog pozorista,presjekao me sa hamerom doslovno :D
pa sad....

Image

kako za koga :D
Nije mu ovo zena, nego ova iza nje u crnom. ;)

hint: "lančić"
Hemera

#54 Re: Uhapšen Mirza Hatić

Post by Hemera »

pedeset wrote:Mnogo policijskih automobila, bezbroj policajaca, grad blokiran kao u američkim filmovima, portali objavljuju da je uhapšen Mirza Hatić. Momak koji se jedini udostojio da ukloni provokatorski krst na Zlatištu. Kažu uhapšen zbog "reketa". Kako to da najveći reketaš u BIH Damir Hadžić slobodno šeta gradom a uzimao je milionske iznose (postoje i snimci), a uhapse mladog Hatića? :bih:

idi mirzi udari glazuru na gujicu
Tito_i_Partija

#55 Re: Uhapšen Mirza Hatić

Post by Tito_i_Partija »

Raigor Stonehoof wrote:jel to ovaj

http://www.tuzlanski.ba/mirza-hatic-na- ... -km-video/

:lol: :lol:
Ja nisam razbojnik, i da sam razbojnik, ne bih spao na tih 20.000KM. Moj lančić vrijedi 20.000 eura. Na meni lančić vrijedi duplo tih para”, izjavio je Hatić Mirza je bio šesnaest dana u zatvoru, i kako kaže, lijepo mu je bilo.

| Preuzeto sa: http://www.tuzlanski.ba/mirza-hatic-na- ... -km-video/
:lol: :lol:
“Sad mogu nekoga ubiti na ulici, može i mene neko ubiti na ulici, ali prije da ću ja ubiti, jer određeni ljudi mi prijete, pa ako hoće da se svađaju, evo ja sam na slobodi”, rekao je Hatić.
“Novu godinu sam dočekao sa pet ovala, jeo , pio, pričao sa svojim prijateljem Gangom. Neko podnosi zatvor kao curica, jer neki ljudi nikada nisu bili u zatvoru, ne znaju kako je bilo u zatvoru, a ja sam bio dosta puta u zatvoru.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
To ti je ono kad je neko toliko glup da ne moze da sastavi recenicu koja ima smisla normalnom covjeku. Ovaj je haman zavrsio istu skolu k'o i Benjamin Delalic.
Baltazar_khan

#56 Re: Uhapšen Mirza Hatić

Post by Baltazar_khan »

astala_vistala wrote:Dobra mu je zena
došlo je do provale :mrgreen:
Oligarh

#57 Re: Uhapšen Mirza Hatić

Post by Oligarh »

_BataZiv_0809 wrote:Ko drzi Hotel Bosnia?
Prije par godina je kupio Enver Malagić (prijeratni obućar u robnoj kući Sarajka,a danas businessman i vlasnik firme Malcom d.o.o Sarajevo) i uspio srozati jedan fini hotel na prosjački štap. Isti je kupio i stan od Lagumdžije u Dubrovniku.

Pare je zaradio valjda na tenderima Elektroprivrede gdje ga je uveo Bičakčić.

Više na:

http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/845 ... ogija.html
Last edited by Oligarh on 05/05/2015 14:10, edited 1 time in total.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#58 Re: Uhapšen Mirza Hatić

Post by KatarinaKosaca »

Uhapšen lokalni reketaš i sad kolektivno onanisanje, posjećivanje negovog fb profila i ibret kako se ne zna izražavati :D :-) :-) :-)
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#59 Re: Uhapšen Mirza Hatić

Post by _BataZiv_0809 »

Oligarh wrote:
Prije par godina je kupio Enver Malagić (prijeratni obućar u robnoj kući Sarajka,a danas businessman i vlasnik firme Malcom d.o.o Sarajevo) i uspio srozati jedan fini hotel na prosjački štap. Isti je kupio i stan od Lagumdžije u Dubrovniku.
Aha. Posto je ovaj tamo uhvacen, pomislih da mozda ne puca reket vlasniku.
Fudo387

#60 Re: Uhapšen Mirza Hatić

Post by Fudo387 »

Ljudi vi kako hocete, al malo vam je pickasto ovako po internetu...
Znate momka, znate gdje izlazi, gdje zivi...ako u vama ima mrva muda kojima tarlahate po internetu, obratite se momku uzivo. :D
astala_vistala

#61 Re: Uhapšen Mirza Hatić

Post by astala_vistala »

Baltazar_khan wrote:
astala_vistala wrote:Dobra mu je zena
došlo je do provale :mrgreen:
Bez zeze,strasno dobra riba je izasla iz auta sa njim u vrijeme udesa,sad ko mu je zena,ljubavnica,sestra... :-)
JThomas

#62 Re: Uhapšen Mirza Hatić

Post by JThomas »

Fudo387 wrote:Ljudi vi kako hocete, al malo vam je pickasto ovako po internetu...
Znate momka, znate gdje izlazi, gdje zivi...ako u vama ima mrva muda kojima tarlahate po internetu, obratite se momku uzivo. :D
dobro si, što onda i da ne puca ljudima reket kad je već jači...
Tito_i_Partija

#63 Re: Uhapšen Mirza Hatić

Post by Tito_i_Partija »

KatarinaKosaca wrote:Uhapšen lokalni reketaš i sad kolektivno onanisanje, posjećivanje negovog fb profila i ibret kako se ne zna izražavati :D :-) :-) :-)
Za taj reket mozda i nekako, ali za pet ovala mu nikad oprostit' necu. :D
Oligarh

#64 Re: Uhapšen Mirza Hatić

Post by Oligarh »

Fudo387 wrote:Ljudi vi kako hocete, al malo vam je pickasto ovako po internetu...

Koga interesuju kriminalci anabolički, oligofreni poput ovoga?! Kometarišemo neke fine pomake u deratizaciji grada, od institucija kojima svi plaćamo poreze da bi vršile takve higijenske usluge. Šta će bilo ko od nas da se obraća ovakvim debilima. Muda su se dokazivala 1992-1995, a ovakvima bi se pampersice morale po borbenim kompletima nosati tada. Kao i velikim bilderima prijeratnim koji su zdušili van granica kada su skontali da je rat mnogo više od Ramba i Komadosa iliti Mirko i Slavko fazona.
mg

#65 Re: Uhapšen Mirza Hatić

Post by mg »

Da su na divljem zapadu, mozda bi i uradili tako. Ovako, država bi trebala da štiti svoje građane, što u konkretnom slučaju i pokušava.

Meni samo nije jasno zbog čega se daje ovoliko medijskog prostora. Portali su najveće zlo današnjice.

Dečko je uhapšen, nije osuđen. Fali svima more detalja oko svega, ali ipak svi imaju svoje mišljenje.
Juliuscezar

#66 Re: Uhapšen Mirza Hatić

Post by Juliuscezar »

Sve je to zavjera protiv poštene bošnjačke mladeži. Da se zove Zoran ili Ivan garant ga ne bi uhapsili. Sta nam ovo rade moj Nedime.
Mirza heroj, a ne zločinac.
Fudo387

#67 Re: Uhapšen Mirza Hatić

Post by Fudo387 »

JThomas wrote:
dobro si, što onda i da ne puca ljudima reket kad je već jači...
To je neka vrsta modernog Robina Huda, otima od lopova i dijeli raji oko sebe. :D

Ma neka vas malo i maltretira, ima kredita za ono krhanjem macolom po smecu na zlatistu.
asurbanipal

#68 Re: Uhapšen Mirza Hatić

Post by asurbanipal »

bhnapoleon1 wrote:Sve je to zavjera protiv poštene bošnjačke mladeži. Da se zove Zoran ili Ivan garant ga ne bi uhapsili. Sta nam ovo rade moj Nedime.

Mirza nedaj se, Alen je uztebe... :D

Image
JThomas

#69 Re: Uhapšen Mirza Hatić

Post by JThomas »

s jedne strane logičan rezon. samo malo zastario, tamo negdje kad su ljudi izašli iz pećina i osnovali prva naselja...
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#70 Re: Uhapšen Mirza Hatić

Post by KatarinaKosaca »

Čim je pao znači da je on prestao davati reket u visoku politiku :roll:
Jer, puno Sarajevo reketaša, svatko ko bolje radi daje reket, ali ti valjda redovno daju gdje treba, pa ih ne hapse.. Utoliko mi je ovo onanisanje degutantno..
asurbanipal

#71 Re: Uhapšen Mirza Hatić

Post by asurbanipal »

Najjači komentar: Mirza nije kriminalac,on brani ovaj grad :lol: :lol: :lol:
sumirprimus

#72 Re: Uhapšen Mirza Hatić

Post by sumirprimus »

asurbanipal wrote:
bhnapoleon1 wrote:Sve je to zavjera protiv poštene bošnjačke mladeži. Da se zove Zoran ili Ivan garant ga ne bi uhapsili. Sta nam ovo rade moj Nedime.

Mirza nedaj se, Alen je uztebe... :D

Image
jao gledaj ajron men listova.jeko vajo,maratonac???
Fudo387

#73 Re: Uhapšen Mirza Hatić

Post by Fudo387 »

JThomas wrote:s jedne strane logičan rezon. samo malo zastario, tamo negdje kad su ljudi izašli iz pećina i osnovali prva naselja...
Nije zastario, jaci tabaci i dan danas.
To je tako, sta da se radi... :D
Juliuscezar

#74 Re: Uhapšen Mirza Hatić

Post by Juliuscezar »

KatarinaKosaca wrote:Čim je pao znači da je on prestao davati reket u visoku politiku :roll:
Jer, puno Sarajevo reketaša, svatko ko bolje radi daje reket, ali ti valjda redovno daju gdje treba, pa ih ne hapse.. Utoliko mi je ovo onanisanje degutantno..
Ma svakako ce ga pustiti, ako ne odmah za par mjeseci. Osim ako nije nekome jakom stao na žulj :D
JThomas

#75 Re: Uhapšen Mirza Hatić

Post by JThomas »

super, hajmo se onda vratiti u prvobitnu zajednicu. da je vašem djetetu ili nekome drugom užinu uzeo, pozivali bi na šerijatske kazne ili vješanje na marin dvoru...
Locked