TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post Reply
lijek-za-sve

#51 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by lijek-za-sve »

ma ispast nece jedino ako mi to dozvolimo...al necemo aBd kao sto nismo na dasasnji dan 92-e dozvolili da agresor i srbo-chetnicka armada pokori ovaj grad i ovu drzvavu makar imali svo oruzje i nesto sto se zove sipa u svojoj ruci..... :bih:
zateznistub

#52 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by zateznistub »

chmoljo, mandali ove gluposti!
BadAss14

#53 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by BadAss14 »

zateznistub wrote:chmoljo, mandali ove gluposti!

Kakve gluposti? Jeli sloboda govora glupost?
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#54 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by Bobi »

Uh ti jarca..sad se pozivamo na "slobodu govora".... :lol:
zateznistub

#55 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by zateznistub »

BadAss14 wrote:
zateznistub wrote:chmoljo, mandali ove gluposti!

Kakve gluposti? Jeli sloboda govora glupost?
Ako mene pitas, pojam "sloboda govora" je poprilicno rastezljiva stvar i naravno, svtar koju treba dooobro pročešljati...

To ti je kao jezik, svako ga ima samo rijetki znaju koristiti isti, mozak također!
bole1st

#56 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by bole1st »

Treba poceti od malih stvari, prvo "proglasiti nepovjerenje" prema moderatorima koji guse slobodu govora. :D
JohnnyS

#57 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by JohnnyS »

GeneralBHF wrote:
Hafis wrote:
TheMule wrote:Sta ocekivati od cetnika? Babe, dede, djeca, obdanista, bolnice, zene, penzionerski domovi - to je vrhunac njivog 'erojstva
I ono dvoje ubijenih s povratnika u okolici Kaknja su bili starci, a koliko mi je poznato još nikakav četnik nije priveden za to djelo.
To je narkoman uradio koji bi isto postupio i sa svojim roditeljima.

Pa što ne ubi svoje roditelje?

Bi li ga sud i u tom slučaju pustio kao u ovom?
BadAss14

#58 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by BadAss14 »

Bobi wrote:Uh ti jarca..sad se pozivamo na "slobodu govora".... :lol:
Zasto se nebi pozivao na slobodu govora? U cemu je problem? Gdje vam je Goran Dakic? Jek se stidite imalo? Popisali ste se na sami sebe, po ko zna koji put.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#59 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by Chmoljo »

:-)

čini se da je pojedinima drago što je čovjek zaplatio glavom iz bogzna kojih razloga samo da bi mogli prosipati svoju žuč.

lock dok ne bude konkretnijih informacija.

otvaranje nove teme povlači automatski ban.
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#60 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by Bobi »

bole1st wrote:Treba poceti od malih stvari, prvo "proglasiti nepovjerenje" prema moderatorima koji guse slobodu govora. :D
Cek, cek da prelistam sta si sve pisao...imamo mi jasan pravilnik :D
Chmoljo

#61 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by Chmoljo »

seoBIH

#62 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by seoBIH »

Moram javno quotati par sveznalica koji su se sami sebi posrali u usta.
Kako saznaje "Dnevni avaz", Hasana Alića (74), njemačkog penzionera iz Dera, u Kozarcu kod Prijedora, ubio je Alen Bahonjić (30), mještanin Kozarca.
zenit dozic wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /150503075

Kad se digla kuka i motika kad je ubijen osumjičeni ratni zločinac, valjda je red da se digne i kad bude ubijen povratnik ili možda nije???
zenit dozic wrote:Hoće li se sad oglasiti čelnici probosanskih partija da izraze svoju zabrinutost i zgražavane i strah za sigurnosnu situaciju i hoće li se slati SIPA i državni tužitelj da istraži ovo???
Hoće al u ku.cu :run:
TheMule wrote:Sta ocekivati od cetnika? Babe, dede, djeca, obdanista, bolnice, zene, penzionerski domovi - to je vrhunac njivog 'erojstva
sahara1428 wrote:za ovo ubistvo Bošnjaka nema natpisa EKSLUZIVNO, TERORIZAM, ŠOKANTNO, jedva da vijest stane u crnu hroniku. Hoćemo li čuti eksperte, hoće li se makar komentari na pojedinim portalima dozvoliti?
red evil wrote:Jasno k'o dan je bilo da će se osvetit. Ovo nije terorizam, ovo je ubistvo i dakako nije šokantno.
lijek-za-sve wrote:ma u zvorniku su ubicu izmislili ovde ga nece nikad naci u tome je razlika...e cuj sipa :lol: :lol: :lol:
lijek-za-sve wrote:ja opet pitam hoce li sutra ili prekosutra u FBiH ili RS-u biti biti dan zalosti pogotovo ako ubica ne bude bosnjak ili ti Musliman ili nedaj Boze vehabija ?
lijek-za-sve wrote:Genocidasi u saradnji sa sipom uzvracaju udarac ,zar ne...ko i 92-e
Hajvan wrote:Ortodoksno-hrišćanaski terorizam. :izet:
:bih: :bih: :bih:

Onda se pitamo što nam je loše u BIH? EVO ZAŠTO! SA SVAKE STRANE, Bošnjačke, Srpske, ili Hrvatske su OVAKVI LJUDI koji žive u prošlosti i koji u glavama imaju problema.
Chmoljo

#63 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by Chmoljo »

seo, aferim.

ja krenuh nešto napisati, i skontam da jednostavno nemam snage da objašnjavam neke tako banalne stvari. živo me interesuje hoće li se iko posuti pepelom. šta bi tek svega bilo da nisam zaključao i napravio uslugu dotičnima...

i interesuje me da li su svjesni da nisu bili ništa drugačiji od Galijaševića i "novinara" sa RTRS-a...
Kikibombona

#64 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by Kikibombona »

Chmoljo wrote:seo, aferim.

ja krenuh nešto napisati, i skontam da jednostavno nemam snage da objašnjavam neke tako banalne stvari. živo me interesuje hoće li se iko posuti pepelom. šta bi tek svega bilo da nisam zaključao i napravio uslugu dotičnima...

i interesuje me da li su svjesni da nisu bili ništa drugačiji od Galijaševića i "novinara" sa RTRS-a...
Zalosno je sto kod nas ima puno ljudi koji bi VOLJELI da neko plati zivotom kako bi oni mogli prosipati pricu na jebenom INTERNETU!

A sta tek reci za politicare.... Jebi mi sve ako Dodik nije osjetio zadovoljstvo i momentalno poceo graditi propagandu kada je ubijen zvornicki policajac.

Gledam dnevnik danas, sve negativno, od pocetka do kraja.

Ja zivota i sranja!
insomnia78

#65 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by insomnia78 »

Mahom simpatizeri vehabijskog pokreta
Kikibombona

#66 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by Kikibombona »

insomnia78 wrote:Mahom simpatizeri vehabijskog pokreta
Kancer bosnjackog naroda!

Gledam i slusam danas majku zvornickog zlocinca (Posteno)! Zena oci otvoriti ne moze, vidi se da je ubijena od tuge i tableta, da mozda nikako nije spavala. Vidi se da je zena dobra dusa bosanska i nijednom jedinom gestom nije opravdala nedjelo svoga sina i za njega nije trazila nikakvo opravdanje. Potpuno je odbacila osvetu kao motiv. Zestoko je napala i optuzila vehabijski pokret. Rekla je da su joj oteli dijete, da djecu salju u smrt, dok se oni (ideolozi zla) drze po strani. Koriste nesrecu, siromastvo i sta ne kako bi zaveli ljude i poslali u smrt. Na kraju je porucila da ih treba zaustaviti kako druga djeca ne bi stradala. Rekla je da ih treba protjerati.

Je li iko snimio izjavu zene?

I ne slazem se da ih treba protjerati. Zena je ogorcena, treba joj oprostiti na izjavi. Nisam za to da se bilo ko maltretira na bilo koji nacin ako je nevin. Medjutim, sa ekstremima iz vehabijskog pokreta se trebaju prvenstveno pobrinuti Bosnjaci. Daleko najvecu stetu nanose upravo Bosnjacima.

Svako nedjelo vehabija je blagodat za srpski i hrvatski nacionalizam.
insomnia78

#67 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by insomnia78 »

Kikibombona wrote:
insomnia78 wrote:Mahom simpatizeri vehabijskog pokreta
Kancer bosnjackog naroda!

Gledam i slusam danas majku zvornickog zlocinca (Posteno)! Zena oci otvoriti ne moze, vidi se da je ubijena od tuge i tableta, da mozda nikako nije spavala. Vidi se da je zena dobra dusa bosanska i nijednom jedinom gestom nije opravdala nedjelo svoga sina i za njega nije trazila nikakvo opravdanje. Potpuno je odbacila osvetu kao motiv. Zestoko je napala i optuzila vehabijski pokret. Rekla je da su joj oteli dijete, da djecu salju u smrt, dok se oni (ideolozi zla) drze po strani. Koriste nesrecu, siromastvo i sta ne kako bi zaveli ljude i poslali u smrt. Na kraju je porucila da ih treba zaustaviti kako druga djeca ne bi stradala. Rekla je da ih treba protjerati.

Je li iko snimio izjavu zene?

I ne slazem se da ih treba protjerati. Zena je ogorcena, treba joj oprostiti na izjavi. Nisam za to da se bilo ko maltretira na bilo koji nacin ako je nevin. Medjutim, sa ekstremima iz vehabijskog pokreta se trebaju prvenstveno pobrinuti Bosnjaci. Daleko najvecu stetu nanose upravo Bosnjacima.

Svako nedjelo vehabija je blagodat za srpski i hrvatski nacionalizam.
Ma jok, @kiki
Osveta 100%, eno poslo pismo iz dzeneta, vidio ja na fejsbuku i ima bruku lajkova
Internetom stvarno kruzi tekst koji se zove "pismo iz dzeneta"
To sto majka prica to nikog ne zanima
Hajvan

#68 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by Hajvan »

seoBIH wrote:Moram javno quotati par sveznalica koji su se sami sebi posrali u usta.
Hajvan wrote:Ortodoksno-hrišćanaski terorizam. : izet :

Onda se pitamo što nam je loše u BIH? EVO ZAŠTO! SA SVAKE STRANE, Bošnjačke, Srpske, ili Hrvatske su OVAKVI LJUDI koji žive u prošlosti i koji u glavama imaju problema.

si kad cuo za ironiju i sarkazam??

nadalje- ta izjednačivačka priča- to je smiješno i žalosno, istovremeno.
TheMule

#69 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by TheMule »

seoBIH wrote:Moram javno quotati par sveznalica koji su se sami sebi posrali u usta.

U pravu si, u BiH je lose jer ima tona ljudi na Bosnjackoj strani koji su na oprezu :lol: :lol: :lol:

Jest eto imamo problema u glavi jer je prosle godine ubijen Ahmet Hasanovic, pa se sve fino upakovalo u malu svadju i cica mica gotova prica. Pretprosle prebijen gotovo na smrt jos jedan starac Nezir Dardagan od strane trojice 'eroja, i to se fino pomelo pod tepih. Prije toga razna ubistva, terorisanje, ekonomski i politicki pritisci, i valjda treba da se sve zaboravi, jer je nastala nova godina, a svi znaju da su cetnici i ljubitelji njihove ideologije odlucili da ce od 2015 prestati raditi protiv Bosne i Bosnjaka....

Svidjalo se to vama ili ne, kad se god ovako nesto desi, prvi osumljiceni ce biti ekstremisti sa srpske strane, i to s dobrim razlogom. Ovo ubistvo Bosnjaka od strane Bosnjaka je jedan od rijetkih slucajeva, izuzetak, a ne pravilo. VAma drago sto smo ispali u krivu, valjda sad treba da se poklopimo i zaboravimo sta se sve desavalo zadnjih 20 godina?

Hafis wrote: Ne podržavam ubijanje povratnika..mislim otkud ti takve primisli. Samo sam iznio konkretan slučaj koji definitivno pobija tvoju hipotezu koju si naveo gore.
Kako to?? Moja teza da su tipicni ciljevi cetnika babe, dede, djeca, obdanista, bolnice, zene, penzionerski domovi je izgradjena na historiji njihovog ponasanja posljednjih 70 godina. Nemoze se ta teza lahko pobiti :)
cyprus

#70 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by cyprus »

Tačno je vidljivo koliko pojedinci jedva čekaju neki belaj :-) :-)
emillio estevez
Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110

#71 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by emillio estevez »

Kako saznaje "Dnevni avaz", Hasana Alića (74), njemačkog penzionera iz Dera, u Kozarcu kod Prijedora, ubio je Alen Bahonjić (30), mještanin Kozarca.
zenit dozic wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /150503075

Kad se digla kuka i motika kad je ubijen osumjičeni ratni zločinac, valjda je red da se digne i kad bude ubijen povratnik ili možda nije???
zenit dozic wrote:Hoće li se sad oglasiti čelnici probosanskih partija da izraze svoju zabrinutost i zgražavane i strah za sigurnosnu situaciju i hoće li se slati SIPA i državni tužitelj da istraži ovo???
Hoće al u ku.cu :run:
sahara1428 wrote:za ovo ubistvo Bošnjaka nema natpisa EKSLUZIVNO, TERORIZAM, ŠOKANTNO, jedva da vijest stane u crnu hroniku. Hoćemo li čuti eksperte, hoće li se makar komentari na pojedinim portalima dozvoliti?
red evil wrote:Jasno k'o dan je bilo da će se osvetit. Ovo nije terorizam, ovo je ubistvo i dakako nije šokantno.
lijek-za-sve wrote:ma u zvorniku su ubicu izmislili ovde ga nece nikad naci u tome je razlika...e cuj sipa :lol: :lol: :lol:
lijek-za-sve wrote:ja opet pitam hoce li sutra ili prekosutra u FBiH ili RS-u biti biti dan zalosti pogotovo ako ubica ne bude bosnjak ili ti Musliman ili nedaj Boze vehabija ?
lijek-za-sve wrote:Genocidasi u saradnji sa sipom uzvracaju udarac ,zar ne...ko i 92-e
Hajvan wrote:Ortodoksno-hrišćanaski terorizam. :izet:

Znaci ipak teorizam u pitanju.
Bodkin

#72 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by Bodkin »

cyprus wrote:Tačno je vidljivo koliko pojedinci jedva čekaju neki belaj :-) :-)
ne bilo kakav belaj. belaj pod odredjenim uslovima
Drinski

#73 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by Drinski »

Koga je zmija ujela, taj se i gustera boji.
Bodkin

#74 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by Bodkin »

Drinski wrote:Koga je zmija ujela, taj se i gustera boji.
mogli bi se bar prestati prosipati. dakle danas je cak i nasim retardiranim medijima potrebno 12-24h da saznaju nesto. mogli bi se suzdrzati toliko umjesto da valjaju gluposti pa da ih ljudi provaljuju kasnije
nosara

#75 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by nosara »

Drinski wrote:Koga je zmija ujela, taj se i gustera boji.
Ko se boji gustera nek potrazi pomoc u odgovarajucim institucijama... Zdravstvenim... :roll:
Post Reply