Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
agnostic_front wrote:Ali fakat koja je sad ovo kategorija/verzija? Ovoliki novac u pitanju, a ja sam mislio da je Kličko na samom vrhu (ali se ne sjećam da su se ikad ovolike svote spominjale u vezi sa njegovim mečevima).
Velter kategorija.
Klitschko jeste vrh, ali postoji vise razloga zbog cega su ovdje veci novci, jedan je to sto u teskoj Klitschko nema konkurencije, drugi je sto tamo nema jakih Amera, a treci je taj sto su ovi kepeci mnogo atraktivniji od teskasa.
Samo da se upišem,mislim da je F.M trenutno bolji,ali bih volio da ga Filipinac nokautira.Ova manifestacija počinje oko 3,a mislim da oni boksuju oko 5 ?
ne znam fkt, samo znam da se dosta dosta raje zalilo da su im par puta platili za neke nase utakmice, a nikad nisu pustili stream
Bice na connectcast-u veceras valjda, to mi je sigurniji stream jer imaju obicno lozinke na stream pa ne mogu se gasiti linkovi tako lahko, ako budem imao stavim ovdje
todd_smith wrote:ma Floyd ce ga uzeti na bodove, Floyd je previse mudar i dosta je brzi u izbjegavanju udaraca od Pacquia, na kraju ce ga preko bodova uzeti
mislim nadam se da bude neki KO ili TKO nebitno jel Floyd ili Pacquiao, ali nisu to tako naivni borci da ih neko na taj nacin dobije