Brak iz interesa

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

arslanbey

#51 Re: Brak iz interesa

Post by arslanbey »

nightvision wrote:
arslanbey wrote:
nightvision wrote:Koje fashisticko rezonovanje... Najbolje bi bilo da dijaspora prestane biti dijaspora i da nikako ne dolazi u bosnu, nedajboze neko ce im se utrpati. Jbte, i dijaspora se svojevremeno utrpala zapadu a sad bi da glumi engleze.
Neka se i bosanci utrpaju kao dijaspora sto je ,neka ne glume nekome ljubav i varaju,kontas? i nisam rekao da su svi takvi,jesam li naveo 2 razlicita primjera u jednom postu? ili ti podrzavas da neka bijeda prevari naivnu curu ili momka da bi otisla van BIH? to je neposteno
Nisu naivni ni momci a vala ni cure. Iskarindjaju se do besvjesti i u ubiju qurcem po bijelom svijetu pa kad sebi slozi vanbracno dijete i kad bestiju vise niko nece da pogleda onda hajde u bosnu da lafo pomogne kakvom finom momku da se ispali odavde a kurvestina zapravo prodaje muda pod bubrege. Mada ima i obratnih situacija, konkretno znam jednu sto se udala vani, ima i djecu, ali se jebe ko stuka, i tamo vani a i ovde kad dodje u bosnu. A na kraju, da taj neko iz dijaspore vrijedi cemu nasao bi sebi bracnog partnera u svojoj mahali, ne bi spao na to da se udaje a pogotovo glugobilo zeni u bosni. U bosni su zene postale bestije vece nego vani pa ne kukajte kad vas navuku, niko vas ne tjera da se kurcite po bosni i glumite nekakvu elitu, sto trazite to i dobijete.
:D

Pa sto onda ocekujes da vas postujemo kad sami priznajete da se zenite,udajete za najgori sljam iz dijaspore? :skoljka:
nightvision

#52 Re: Brak iz interesa

Post by nightvision »

Jebe se meni zivo hocel' me ko iz dijaspore postovat' jer je daleko teze prezivljavati u bosni od posteno zaradjene plate nego vani od lezihljebe socijale, pa je tako na startu ocigledno ko koga treba postovati. A nisam ja zakukao kako dijasporci karaju cure iz bosne vec si ti zakukao kako momci odavde pokarase dijasporu. Kao eto lafo treba vas postovat, zenit' se iz ljubavi?! Mojne ba te price, interes je obostran.
Reisova

#53 Re: Brak iz interesa

Post by Reisova »

sadie_forever wrote:Kako prepoznati ako te neko hoce samo jer zivis na zapadu? :?
Brakovi iz interesa najduže traju duže nego velika ljubav u siromaštvu...grozno ali interes je čudo
arslanbey

#54 Re: Brak iz interesa

Post by arslanbey »

nightvision wrote:Jebe se meni zivo hocel' me ko iz dijaspore postovat' jer je daleko teze prezivljavati u bosni od posteno zaradjene plate nego vani od lezihljebe socijale, pa je tako na startu ocigledno ko koga treba postovati. A nisam ja zakukao kako dijasporci karaju cure iz bosne vec si ti zakukao kako momci odavde pokarase dijasporu. Kao eto lafo treba vas postovat, zenit' se iz ljubavi?! Mojne ba te price, interes je obostran.
Pa vise nagrabuse momci :D ali hvala Bogu nisam ocajan da idem u BIH traziti curu,mada bi dobrodosla jedna nasa zenka,jer su lojalnije od ovih odavde koje su se nafurale na zapad :D :D
animals

#55 Re: Brak iz interesa

Post by animals »

sadie_forever wrote:Kako prepoznati ako te neko hoce samo jer zivis na zapadu? :?
Pa jenostavno..
pogledas se u spiglu, pa ako si nezgrpan, neugledan, masne kose,
pomalo nikakav, a na suprotnoj strani sex bomba, napucana i hoce te..
onda.. :D
nightvision

#56 Re: Brak iz interesa

Post by nightvision »

arslanbey wrote:
nightvision wrote:Jebe se meni zivo hocel' me ko iz dijaspore postovat' jer je daleko teze prezivljavati u bosni od posteno zaradjene plate nego vani od lezihljebe socijale, pa je tako na startu ocigledno ko koga treba postovati. A nisam ja zakukao kako dijasporci karaju cure iz bosne vec si ti zakukao kako momci odavde pokarase dijasporu. Kao eto lafo treba vas postovat, zenit' se iz ljubavi?! Mojne ba te price, interes je obostran.
Pa vise nagrabuse momci :D ali hvala Bogu nisam ocajan da idem u BIH traziti curu,mada bi dobrodosla jedna nasa zenka,jer su lojalnije od ovih odavde koje su se nafurale na zapad :D :D
Hoces reci dobro bi ti dosla zenka koju mozes ucjenjivati i koja te valjda mora slusati radi "papira", Buraz, ides linijom manjeg otpora koji nije duga vijeka jer ako nisi u stanju u suru dovesti tu jednu sa zapada tek si jebao jeza u ledja kad ova iz bosne dobije "papire". Ako tako razmisljas tebi je bolje sutit'i trpit' u obje varijante.
nightvision

#57 Re: Brak iz interesa

Post by nightvision »

Reisova wrote:
Brakovi iz interesa najduže traju duže nego velika ljubav u siromaštvu...grozno ali interes je čudo
Jes' bas, ali znaju biti i najnesretniji, pa im ta agonija traje citav zivot. Bolje biti sretan sam nego nesretan udvoje.
arslanbey

#58 Re: Brak iz interesa

Post by arslanbey »

nightvision wrote:
arslanbey wrote:
Hoces reci dobro bi ti dosla zenka koju mozes ucjenjivati i koja te valjda mora slusati radi "papira", Buraz, ides linijom manjeg otpora koji nije duga vijeka jer ako nisi u stanju u suru dovesti tu jednu sa zapada tek si jebao jeza u ledja kad ova iz bosne dobije "papire". Ako tako razmisljas tebi je bolje sutit'i trpit' u obje varijante.
ma ne ba to ,pogresno si razumio,,,mislim lojalnije u smislu ne ocekuju od mene da postujem sto one vole izaci vikendom s frendicama i napiti se,i sto ne ocekuju od mene da im pravim veceru svako drugi dan(kao ove ovdje,koje se nafurale da su svedjanke)
p206

#59 Re: Brak iz interesa

Post by p206 »

nightvision wrote:
arslanbey wrote:
Nevezano za ovu raniju priču, ali tuga je što se žensko mora dovoditi u suru da bi ikako sa njom opstao na duže staze...ima to nešto prokleto u ženama što ih drži sa nekim muškarcem samo ako tiho pate sa njim i za njim. Taj oblik patnje je nekako usađen u njihov karakter i dosta definiše način na koji one shvataju ljubav, generalno govorim. Jer ako je sve po taman njima brzo isfura, prođe ih ta ljubav...a u najgorim slučajevima prestane te cijeniti i počne varati.
ho oponopono

#60 Re: Brak iz interesa

Post by ho oponopono »

...ziva istina, je li sve okej nacrtace se razlog za neki sjeb... :pusi2:
fatamorgana

#61 Re: Brak iz interesa

Post by fatamorgana »

p206 wrote:
Nevezano za ovu raniju priču, ali tuga je što se žensko mora dovoditi u suru da bi ikako sa njom opstao na duže staze...ima to nešto prokleto u ženama što ih drži sa nekim muškarcem samo ako tiho pate sa njim i za njim. Taj oblik patnje je nekako usađen u njihov karakter i dosta definiše način na koji one shvataju ljubav, generalno govorim. Jer ako je sve po taman njima brzo isfura, prođe ih ta ljubav...a u najgorim slučajevima prestane te cijeniti i počne varati.
Ma vidim ja cijelo vrijeme mi nešto sumnjivo. ....
insomnia78

#62 Re: Brak iz interesa

Post by insomnia78 »

Joj "razmisljanja" kod ljudi
Stra'ota
astala_vistala

#63 Re: Brak iz interesa

Post by astala_vistala »

Zvuci surovo ali istinito,svaki brak je rezultat interesa svjesnog ili nesvjesnog,ali nemoj to da te brine ako imas kinte brzo ces ti naci drugu ako te ova razocara,kad imas novac sa zenama je vrlo lako,svjesno ili nesvjesno opet..
Matzan

#64 Re: Brak iz interesa

Post by Matzan »

p206 wrote: Nevezano za ovu raniju priču, ali tuga je što se žensko mora dovoditi u suru da bi ikako sa njom opstao na duže staze...ima to nešto prokleto u ženama što ih drži sa nekim muškarcem samo ako tiho pate sa njim i za njim. Taj oblik patnje je nekako usađen u njihov karakter i dosta definiše način na koji one shvataju ljubav, generalno govorim. Jer ako je sve po taman njima brzo isfura, prođe ih ta ljubav...a u najgorim slučajevima prestane te cijeniti i počne varati.

:thumbup: :thumbup:

Hirurški precizno.

Prokleto žensko.
Nekad su ljudi govorili da samo treba :izet: :izet: & Image

Sad je zabranjeno tući.
nightvision

#65 Re: Brak iz interesa

Post by nightvision »

Nije zabranjeno ali jeste kaznjivo :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#66 Re: Brak iz interesa

Post by Truba »

sa znači dovoditi u suru :skoljka:
insomnia78

#67 Re: Brak iz interesa

Post by insomnia78 »

Nikad od tebe bosnjaka :lol:
Dovoditi u red
Saian

#68 Re: Brak iz interesa

Post by Saian »

za potpuni ugodjaj, utjerat' u suru :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#69 Re: Brak iz interesa

Post by Truba »

ja mislio praviti probleme
pa sto ne kaze dovoditi u red

ne slazem se s tim
trrba situaciju drzati napetom
kako :? e to ne bih znao reci treba pitati onih 10% jebaca koji ne forumaju

samo da je napeto :sax:
Ramzess Veliki

#70 Re: Brak iz interesa

Post by Ramzess Veliki »

Matzan wrote:
p206 wrote: Nevezano za ovu raniju priču, ali tuga je što se žensko mora dovoditi u suru da bi ikako sa njom opstao na duže staze...ima to nešto prokleto u ženama što ih drži sa nekim muškarcem samo ako tiho pate sa njim i za njim. Taj oblik patnje je nekako usađen u njihov karakter i dosta definiše način na koji one shvataju ljubav, generalno govorim. Jer ako je sve po taman njima brzo isfura, prođe ih ta ljubav...a u najgorim slučajevima prestane te cijeniti i počne varati.

Hirurški precizno.

Prokleto žensko.

Sad je zabranjeno tući.
Kaže jedna moja frendica - Ništa ne potpisuj.
A druga mi poslala priču:
kad je Bog napravio čovjeka, čovjek ga upita:
- Bože, a gdje ću naći za sebe pouzdanu družicu, ženu uzornu i vrijednu, posvećenu porodici?
Bog mu reče:
- Naći ćeš je u prvom uglu Svijeta.
Zatim Svijet napravi okrugao, i smijao se i smijao, smijao ... :lol: :lol: :lol:
klixoris

#71 Re: Brak iz interesa

Post by klixoris »

Ramzess Veliki wrote: Kaže jedna moja frendica - Ništa ne potpisuj.
- Bože, a gdje ću naći za sebe pouzdanu družicu, ženu uzornu i vrijednu, posvećenu porodici?
Bog mu reče:
Zatim Svijet napravi okrugao, i smijao se i smijao, smijao ... :lol: :lol: :lol:
I ta zenetina.... navrati Adema... da trgaju jabuke :lol:
sadie_forever

#72 Re: Brak iz interesa

Post by sadie_forever »

Ramzess Veliki wrote:
Matzan wrote:

Hirurški precizno.

Prokleto žensko.

Sad je zabranjeno tući.
Kaže jedna moja frendica - Ništa ne potpisuj.
Bog mu reče:
:lol: :lol: :lol: :lol:
dječak sa šibicama

#73 Re: Brak iz interesa

Post by dječak sa šibicama »

Jesam ja mahalac ako se sad pitam "jel ovo sadie nesigurna u motive svog liblinga?" :oops:
arslanbey

#74 Re: Brak iz interesa

Post by arslanbey »

dječak sa šibicama wrote:Jesam ja mahalac ako se sad pitam "jel ovo sadie nesigurna u motive svog liblinga?" :oops:
pa nije ako si citao vidis da njen libling nece tam,njeni njoj ne daj dole
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#75 Re: Brak iz interesa

Post by Zviz »

p206 wrote:svaki brak u sebi ima bar 50% čistog, ali baš čistog, interesa... i to ako iključimo materijalizam, ostaje nam:
1. da ne ostanu sami - jedan od najvećih strahova koji svaki čovjek ima i želi ga izbjeći
2. da imaju nekog za sex uvijek, a ne da se peglaju traženjem nekog novog - običan životinjski instinkt i potreba
3. status u društvu i izgled te osobe - kako će me vidjeti drugi sa određenom osobom...bez obzira što svi mi pričamo da nas ne zanima mišljenje drugih, itekako se svjesno i nesvjesno želimo uklopiti u određeno nametnuto ponašanje
ima toga još...a sve su to interesi a nemaju veze sa materijalizmom

Pod broj jedan ja tog straha nikada nisam imao, mozda zato sto sam od ranih nogu ono poslje 18 vec poceo da zivim na svojim nogama pa je bilo i perioda ono sam bez djevojke ili imas je ali ne zivite skupa pa se samo vidite ili ste skupa u istom prostoru vikendom. Nije da trvdim da bi bilo veselo ali ja vako kazem bolje biti sam nego se natezati gotovo za svaku sitnicu. Meni je puno i jednom u dvi sedmice natezanje a ne cesce.

Pod broj dva. Ja sam seksa mogao imati gotovo kad sam god zatrazio. Doslovice uvijek se znala neka nacin ono ovo malo vako nako. I to izlapi sa godinama. To ono dok ti je 20 i kusur - vidjet ces kad ti se bude 40 blizilo. Bice ti do sexa kao do oranja 20 duluma i to sa jednim volom ili konjem.

Pod broj tri. Najsrecnij si kad imas neku da nije ni rugobo ni top model. Ako je napucana jes da ce ti, naravno ti mislis, svi diviti ali ima sve svoje.

Sve u svemu kako prepoznati interes. Pa nekad ja sasvim lagano, jer te osoba upitkuje o nekim stvarima koje su tebi malo pocudne tipa buducnosti, ako je ona strankinja a ti domaci jel praniras ovejde ostati ili tako nesto. Ima i onih koje ne skontas lagano ali zato pocnes varijatnu sve pola pola, i oko hrane i svega pa vidis jel njoj do guzovace ili ne zali da napuni frizider. Budi spor oko braka ono zabavljamo se 5 godina... obicno ove koje traze papire traze i brak brzo.
Post Reply