Odnosno, da li je zauzetoj djevojci nakon 25-te zanimljivo i mjesto da ide u te objekte i da se shema, a znamo svi da tamo dolaze likovi samo da bi neku zbarili i
Pitanje za djevojke
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
ovo_mi_je_nick
#51 Re: Pitanje za djevojke
Da li Vi žene (djevojke) nakon 25-te idete u Slogu i objekte tog tipa, radi toga da plešete i priče sa prijateljicama (a muzika dere) i malo popijete ili radi shema i onog hajmo do wc-a da ti nešto šapnem na uho....pa onda
Odnosno, da li je zauzetoj djevojci nakon 25-te zanimljivo i mjesto da ide u te objekte i da se shema, a znamo svi da tamo dolaze likovi samo da bi neku zbarili i
-
gilla
#52 Re: Pitanje za djevojke
Im male but.....haveru zensko zivi za emociju a pogotovo da flertuje sa muskarcima...a tek kada joj poklone paznju. Nebitna lokacija i nebitne godine.ovo_mi_je_nick wrote:Da li Vi žene (djevojke) nakon 25-te idete u Slogu i objekte tog tipa, radi toga da plešete i priče sa prijateljicama (a muzika dere) i malo popijete ili radi shema i onog hajmo do wc-a da ti nešto šapnem na uho....pa onda![]()
Uglavnom idu da se provedu a ako naidje kakav bata da je obradi jos bolje.( prica poznanica)
Sto se tice sloge nema granice za godine mada mi se cini da je uglavnom mladja raja od tih 25, iako svega bude pa i daleko starijih...
- ho oponopono
#53 Re: Pitanje za djevojke
...cuj to Sloga - jebaliste... eh u moje vrijeme toceno, Blavorsi rokaju, nema veze sto ujutru je bio ispit, svirka se ne propusta nikad...eh,
...sa godinama zelja za kitom ne jenjava...kineski macak...
-
pakica_
#54 Re: Pitanje za djevojke
ja uopste ne mogu da uhavizam da se to dok su blavorsi rokali zove "u moje vrijeme"ho oponopono wrote:...cuj to Sloga - jebaliste... eh u moje vrijeme toceno, Blavorsi rokaju, nema veze sto ujutru je bio ispit, svirka se ne propusta nikad...eh,
nekako nikako da se saberem da ima od tad 10ak godina
- Matzan
#55 Re: Pitanje za djevojke
ho oponopono wrote:...cuj to Sloga - jebaliste... eh u moje vrijeme toceno, Blavorsi rokaju, nema veze sto ujutru je bio ispit, svirka se ne propusta nikad...eh,
Sad si iskusnija, znaš šta hoćeš i ne moraš đuskati cijelo veče da bi eventualno nekog zavela.
Samo kažeš kineski mačak i kita se stvori pred tobom.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#56 Re: Pitanje za djevojke
vidis ja slogu pamtim po stenjanju ali od kenjanja u wcu jer mi se precesto kenjalo 
- Euridika
- Globalna šefica
#57 Re: Pitanje za djevojke
Uh, ovo je još dobro, ja sam i gora...pakica_ wrote:ja uopste ne mogu da uhavizam da se to dok su blavorsi rokali zove "u moje vrijeme"ho oponopono wrote:...cuj to Sloga - jebaliste... eh u moje vrijeme toceno, Blavorsi rokaju, nema veze sto ujutru je bio ispit, svirka se ne propusta nikad...eh,
nekako nikako da se saberem da ima od tad 10ak godina
- yoda82
#58 Re: Pitanje za djevojke
Iz mog iskustva, zauzete djevojke od 25+ kada hoće da se šeme iovo_mi_je_nick wrote:Da li Vi žene (djevojke) nakon 25-te idete u Slogu i objekte tog tipa, radi toga da plešete i priče sa prijateljicama (a muzika dere) i malo popijete ili radi shema i onog hajmo do wc-a da ti nešto šapnem na uho....pa onda![]()
- yoda82
#59 Re: Pitanje za djevojke
Imaš i ti kukaEuridika wrote:Uh, ovo je još dobro, ja sam i gora...pakica_ wrote:ja uopste ne mogu da uhavizam da se to dok su blavorsi rokali zove "u moje vrijeme"ho oponopono wrote:...cuj to Sloga - jebaliste... eh u moje vrijeme toceno, Blavorsi rokaju, nema veze sto ujutru je bio ispit, svirka se ne propusta nikad...eh,
nekako nikako da se saberem da ima od tad 10ak godinaJa se sjećam dok Blavorsi još nisu ni postojali... dok je bio samo Mirza & Muris duo... Sloga (I sprat) je tad bila samo koncertna dvorana (rijetko korištena)... Tad su svirke bile u Rock Teatru, Marquee-u, nešto kasnije Gongu... dok je Jež još uvijek bio jazz club, kao i King Kong ...
![]()
![]()
... stari se...
![]()
- ultima_palabra
#60 Re: Pitanje za djevojke
U Gongu puštali ex-yu rock do 1 sat, i onda u po frke upale narodnjak... isti ljudi padali u trans i na jedno i na drugo
Jeste u Ježu bio jazz, ali najjači jazz bar je bio Klo blizu Katedrale... maleno i zadimljeno do bola, ali svirka i atmosfera vazda dobre.
Tad je i Dedan još radio
Jeste u Ježu bio jazz, ali najjači jazz bar je bio Klo blizu Katedrale... maleno i zadimljeno do bola, ali svirka i atmosfera vazda dobre.
Tad je i Dedan još radio
- Euridika
- Globalna šefica
#61 Re: Pitanje za djevojke
Imam... 33 ...yoda82 wrote:Imaš i ti kukaEuridika wrote:Uh, ovo je još dobro, ja sam i gora...Ja se sjećam dok Blavorsi još nisu ni postojali... dok je bio samo Mirza & Muris duo... Sloga (I sprat) je tad bila samo koncertna dvorana (rijetko korištena)... Tad su svirke bile u Rock Teatru, Marquee-u, nešto kasnije Gongu... dok je Jež još uvijek bio jazz club, kao i King Kong ...
![]()
![]()
... stari se...
![]()
... i fakat gong
...u Jež jednom ušao, i bilo loše. Kad pomislim kakav je sad, to je bio vrh. A u Senatoru znali biti neki partiji
Jooj, Jež je znao biti ili teška truba ili pravo dobar, zavisno koji dan potrefiš... Imali su i oni svoj bend koji je svirao jazz, čini mi se četvrtkom... dobri su bili skroz ... starija ekipa...
Senator...
A bilo je još dobrih mjesta za izlazak... samo da mi nadođe inspiracija...
- Euridika
- Globalna šefica
#62 Re: Pitanje za djevojke
Tačno za Gong...ultima_palabra wrote:U Gongu puštali ex-yu rock do 1 sat, i onda u po frke upale narodnjak... isti ljudi padali u trans i na jedno i na drugo![]()
Tad je i Dedan još radio
Da, da, pokušavala sam se sjetiti kako se zvao taj kafić (boldirano), pa nisam uspjela da iskopam iz memorije...
Uh, majko moja, baš se ostari...
- madner
#63 Re: Pitanje za djevojke
Eto sad niko ne reze vene poslje 1, urbano urbano a svi vade utoke kad Toma pocne. 
- ultima_palabra
#64 Re: Pitanje za djevojke
Ma ja, ali tu je baš bio strogi prelaz... u 0:57 Maljčiki, u 1:00 Dragana Mirkovićmadner wrote:Eto sad niko ne reze vene poslje 1, urbano urbano a svi vade utoke kad Toma pocne.
- madner
#65 Re: Pitanje za djevojke
Jeko sada Dragana.
Prvo se ispita status, sa Halidom ili Harisom. Jedna dvije, ako ne krene voz, kolo ne ide se dalje.
Prvo se ispita status, sa Halidom ili Harisom. Jedna dvije, ako ne krene voz, kolo ne ide se dalje.
- Euridika
- Globalna šefica
#66 Re: Pitanje za djevojke
Jes, jes, Madner... bio je prelaz... prvo se pusti Željko Joksimović i Vreteno, pa onda Halid ili nešto slično, pa tek onda udare žešći narodnjaci... Doduše, nikad nije bilo baš onog teškog turbofolka... barem se ne sjećam...
A i Gong je radio samo do 2, tako da ne stignu kad udariti prejako... 
- madner
#67 Re: Pitanje za djevojke
Cuj radio do dva, pa gdje sam ja puzao od 3 do 4 
- yoda82
#68 Re: Pitanje za djevojke
GeneracijuEuridika wrote:Imam... 33 ...yoda82 wrote:Imaš i ti kukaEuridika wrote:Uh, ovo je još dobro, ja sam i gora...Ja se sjećam dok Blavorsi još nisu ni postojali... dok je bio samo Mirza & Muris duo... Sloga (I sprat) je tad bila samo koncertna dvorana (rijetko korištena)... Tad su svirke bile u Rock Teatru, Marquee-u, nešto kasnije Gongu... dok je Jež još uvijek bio jazz club, kao i King Kong ...
![]()
![]()
... stari se...
![]()
... i fakat gong
...u Jež jednom ušao, i bilo loše. Kad pomislim kakav je sad, to je bio vrh. A u Senatoru znali biti neki partiji
![]()
Jooj, Jež je znao biti ili teška truba ili pravo dobar, zavisno koji dan potrefiš... Imali su i oni svoj bend koji je svirao jazz, čini mi se četvrtkom... dobri su bili skroz ... starija ekipa...![]()
Senator...... kako se sve promijeni... danas im ni nazive ne mogu pohvatati...
A bilo je još dobrih mjesta za izlazak... samo da mi nadođe inspiracija...
- Euridika
- Globalna šefica
#69 Re: Pitanje za djevojke
@yoda82
i tebi generacijo...
- Euridika
- Globalna šefica
#70 Re: Pitanje za djevojke
Zvanično radno vrijeme bilo do 2...madner wrote:Cuj radio do dva, pa gdje sam ja puzao od 3 do 4
- ho oponopono
#71 Re: Pitanje za djevojke
...vala ja ne djuskala da bi frajera zavela...nisam nikad, niti cu...Matzan wrote:ho oponopono wrote:...cuj to Sloga - jebaliste... eh u moje vrijeme toceno, Blavorsi rokaju, nema veze sto ujutru je bio ispit, svirka se ne propusta nikad...eh,
Sad si iskusnija, znaš šta hoćeš i ne moraš đuskati cijelo veče da bi eventualno nekog zavela.
Samo kažeš kineski mačak i kita se stvori pred tobom.![]()
...stari se budali se, istina... Jupiter povecava moje budalastine i zivcanost...znam sta necu, hmm iskustvo, ponekad mi se cini da se opet rodim bila bi naivcina, no jebaji ga i zajebi su pak onda moji...ne ustrajavam u greskama...kineski macak...
-
aminchev2
#72 Re: Pitanje za djevojke
Licno - samo moda.No-Name wrote:Želim da postavim jedno pitanje koje me zanima već duže vrijeme
Da li vas to seksualno uzbuđuje i šta osjećate kad nosite one visoke čizme preko koljena,
te čizme su trenutno moderne ali mislim da su mnogo više od obične mode
Molim da odgovorite iskreno
Druge stikle me vise uzbudjuju.
-
No-Name
#73 Re: Pitanje za djevojke
Ne bi rekao da je samo moda a mislim da su štikle u potpunosti bezvrijedne kad se porede sa tim velikim čizmama
Zato se takve čizme i njihov uticaj ne pominju
Zato se takve čizme i njihov uticaj ne pominju
- Bloo
- Globalna šefica
#74 Re: Pitanje za djevojke
senator O.o ?yoda82 wrote:
Imaš i ti kuka... i fakat gong
refresh my memory
- yoda82
#75 Re: Pitanje za djevojke
U Štrosmi. Sad je tu neka banka ili optika. Prije bio Central Caffe. A još prije SenatorBloo wrote:senator O.o ?yoda82 wrote:
Imaš i ti kuka... i fakat gong
refresh my memory