Pitanje za djevojke

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
ovo_mi_je_nick

#51 Re: Pitanje za djevojke

Post by ovo_mi_je_nick »

Da li Vi žene (djevojke) nakon 25-te idete u Slogu i objekte tog tipa, radi toga da plešete i priče sa prijateljicama (a muzika dere) i malo popijete ili radi shema i onog hajmo do wc-a da ti nešto šapnem na uho....pa onda :izet:

Odnosno, da li je zauzetoj djevojci nakon 25-te zanimljivo i mjesto da ide u te objekte i da se shema, a znamo svi da tamo dolaze likovi samo da bi neku zbarili i :izet:
gilla

#52 Re: Pitanje za djevojke

Post by gilla »

ovo_mi_je_nick wrote:Da li Vi žene (djevojke) nakon 25-te idete u Slogu i objekte tog tipa, radi toga da plešete i priče sa prijateljicama (a muzika dere) i malo popijete ili radi shema i onog hajmo do wc-a da ti nešto šapnem na uho....pa onda :izet:

Odnosno, da li je zauzetoj djevojci nakon 25-te zanimljivo i mjesto da ide u te objekte i da se shema, a znamo svi da tamo dolaze likovi samo da bi neku zbarili i :izet:
Im male but.....haveru zensko zivi za emociju a pogotovo da flertuje sa muskarcima...a tek kada joj poklone paznju. Nebitna lokacija i nebitne godine.
Uglavnom idu da se provedu a ako naidje kakav bata da je obradi jos bolje.( prica poznanica)

Sto se tice sloge nema granice za godine mada mi se cini da je uglavnom mladja raja od tih 25, iako svega bude pa i daleko starijih...
ho oponopono

#53 Re: Pitanje za djevojke

Post by ho oponopono »

...cuj to Sloga - jebaliste... eh u moje vrijeme toceno, Blavorsi rokaju, nema veze sto ujutru je bio ispit, svirka se ne propusta nikad...eh,

...sa godinama zelja za kitom ne jenjava...kineski macak... :pusi2:
pakica_

#54 Re: Pitanje za djevojke

Post by pakica_ »

ho oponopono wrote:...cuj to Sloga - jebaliste... eh u moje vrijeme toceno, Blavorsi rokaju, nema veze sto ujutru je bio ispit, svirka se ne propusta nikad...eh,

ja uopste ne mogu da uhavizam da se to dok su blavorsi rokali zove "u moje vrijeme"
nekako nikako da se saberem da ima od tad 10ak godina :lol:
Matzan

#55 Re: Pitanje za djevojke

Post by Matzan »

ho oponopono wrote:...cuj to Sloga - jebaliste... eh u moje vrijeme toceno, Blavorsi rokaju, nema veze sto ujutru je bio ispit, svirka se ne propusta nikad...eh,

Sad si iskusnija, znaš šta hoćeš i ne moraš đuskati cijelo veče da bi eventualno nekog zavela.

Samo kažeš kineski mačak i kita se stvori pred tobom. :izet: :mrgreen:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#56 Re: Pitanje za djevojke

Post by Truba »

vidis ja slogu pamtim po stenjanju ali od kenjanja u wcu jer mi se precesto kenjalo :roll:
Euridika
Globalna šefica

#57 Re: Pitanje za djevojke

Post by Euridika »

pakica_ wrote:

ja uopste ne mogu da uhavizam da se to dok su blavorsi rokali zove "u moje vrijeme"
Uh, ovo je još dobro, ja sam i gora... :D Ja se sjećam dok Blavorsi još nisu ni postojali... dok je bio samo Mirza & Muris duo... Sloga (I sprat) je tad bila samo koncertna dvorana (rijetko korištena)... Tad su svirke bile u Rock Teatru, Marquee-u, nešto kasnije Gongu... dok je Jež još uvijek bio jazz club, kao i King Kong ... :lol: :lol:
:shock: ... stari se... :lol: :lol:
yoda82

#58 Re: Pitanje za djevojke

Post by yoda82 »

ovo_mi_je_nick wrote:Da li Vi žene (djevojke) nakon 25-te idete u Slogu i objekte tog tipa, radi toga da plešete i priče sa prijateljicama (a muzika dere) i malo popijete ili radi shema i onog hajmo do wc-a da ti nešto šapnem na uho....pa onda :izet:

Iz mog iskustva, zauzete djevojke od 25+ kada hoće da se šeme i :izet: , to rade na mnogo perfidniji način od izlaženja u Slogu i traženja nekih napljenih brucoša, turčina i klimateričnih starih perverznjaka.
yoda82

#59 Re: Pitanje za djevojke

Post by yoda82 »

Euridika wrote:
pakica_ wrote:

Uh, ovo je još dobro, ja sam i gora... :D Ja se sjećam dok Blavorsi još nisu ni postojali... dok je bio samo Mirza & Muris duo... Sloga (I sprat) je tad bila samo koncertna dvorana (rijetko korištena)... Tad su svirke bile u Rock Teatru, Marquee-u, nešto kasnije Gongu... dok je Jež još uvijek bio jazz club, kao i King Kong ... :lol: :lol:
Imaš i ti kuka :D ... i fakat gong :thumbup: ...u Jež jednom ušao, i bilo loše. Kad pomislim kakav je sad, to je bio vrh. A u Senatoru znali biti neki partiji :D
ultima_palabra

#60 Re: Pitanje za djevojke

Post by ultima_palabra »

U Gongu puštali ex-yu rock do 1 sat, i onda u po frke upale narodnjak... isti ljudi padali u trans i na jedno i na drugo :mrgreen:

Jeste u Ježu bio jazz, ali najjači jazz bar je bio Klo blizu Katedrale... maleno i zadimljeno do bola, ali svirka i atmosfera vazda dobre.

Tad je i Dedan još radio :mrgreen:
Euridika
Globalna šefica

#61 Re: Pitanje za djevojke

Post by Euridika »

yoda82 wrote:
Euridika wrote:Uh, ovo je još dobro, ja sam i gora... :D Ja se sjećam dok Blavorsi još nisu ni postojali... dok je bio samo Mirza & Muris duo... Sloga (I sprat) je tad bila samo koncertna dvorana (rijetko korištena)... Tad su svirke bile u Rock Teatru, Marquee-u, nešto kasnije Gongu... dok je Jež još uvijek bio jazz club, kao i King Kong ... :lol: :lol:
Imaš i ti kuka :D ... i fakat gong :thumbup: ...u Jež jednom ušao, i bilo loše. Kad pomislim kakav je sad, to je bio vrh. A u Senatoru znali biti neki partiji :D
Imam... 33 ... :lol:
Jooj, Jež je znao biti ili teška truba ili pravo dobar, zavisno koji dan potrefiš... Imali su i oni svoj bend koji je svirao jazz, čini mi se četvrtkom... dobri su bili skroz ... starija ekipa... :thumbup:
Senator... :D ... kako se sve promijeni... danas im ni nazive ne mogu pohvatati...
A bilo je još dobrih mjesta za izlazak... samo da mi nadođe inspiracija... :-D
Euridika
Globalna šefica

#62 Re: Pitanje za djevojke

Post by Euridika »

ultima_palabra wrote:U Gongu puštali ex-yu rock do 1 sat, i onda u po frke upale narodnjak... isti ljudi padali u trans i na jedno i na drugo :mrgreen:

Jeste u Ježu bio jazz, ali najjači jazz bar je bio Klo blizu Katedrale... maleno i zadimljeno do bola, ali svirka i atmosfera vazda dobre.

Tad je i Dedan još radio :mrgreen:
Tačno za Gong... :lol: :lol: ... vodi računa da su do 1 svi bili p'jani ko majka, tako da si im pustio ne zna šta, svi bi padali u trans... :D

Da, da, pokušavala sam se sjetiti kako se zvao taj kafić (boldirano), pa nisam uspjela da iskopam iz memorije... :thumbup:

Uh, majko moja, baš se ostari... :-)
:D
madner

#63 Re: Pitanje za djevojke

Post by madner »

Eto sad niko ne reze vene poslje 1, urbano urbano a svi vade utoke kad Toma pocne. :D
ultima_palabra

#64 Re: Pitanje za djevojke

Post by ultima_palabra »

madner wrote:Eto sad niko ne reze vene poslje 1, urbano urbano a svi vade utoke kad Toma pocne. :D
Ma ja, ali tu je baš bio strogi prelaz... u 0:57 Maljčiki, u 1:00 Dragana Mirković :mrgreen:
madner

#65 Re: Pitanje za djevojke

Post by madner »

Jeko sada Dragana. :D

Prvo se ispita status, sa Halidom ili Harisom. Jedna dvije, ako ne krene voz, kolo ne ide se dalje. :D
Euridika
Globalna šefica

#66 Re: Pitanje za djevojke

Post by Euridika »

Jes, jes, Madner... bio je prelaz... prvo se pusti Željko Joksimović i Vreteno, pa onda Halid ili nešto slično, pa tek onda udare žešći narodnjaci... Doduše, nikad nije bilo baš onog teškog turbofolka... barem se ne sjećam... :D A i Gong je radio samo do 2, tako da ne stignu kad udariti prejako... :-D
madner

#67 Re: Pitanje za djevojke

Post by madner »

Cuj radio do dva, pa gdje sam ja puzao od 3 do 4 :D
yoda82

#68 Re: Pitanje za djevojke

Post by yoda82 »

Euridika wrote:
yoda82 wrote:
Euridika wrote:Uh, ovo je još dobro, ja sam i gora... :D Ja se sjećam dok Blavorsi još nisu ni postojali... dok je bio samo Mirza & Muris duo... Sloga (I sprat) je tad bila samo koncertna dvorana (rijetko korištena)... Tad su svirke bile u Rock Teatru, Marquee-u, nešto kasnije Gongu... dok je Jež još uvijek bio jazz club, kao i King Kong ... :lol: :lol:
Imam... 33 ... :lol:
Jooj, Jež je znao biti ili teška truba ili pravo dobar, zavisno koji dan potrefiš... Imali su i oni svoj bend koji je svirao jazz, čini mi se četvrtkom... dobri su bili skroz ... starija ekipa... :thumbup:
Senator... :D ... kako se sve promijeni... danas im ni nazive ne mogu pohvatati...
A bilo je još dobrih mjesta za izlazak... samo da mi nadođe inspiracija... :-D
Generaciju :kiss: .....ipak nisi stara. U cvjetu si mladosti :D
Euridika
Globalna šefica

#69 Re: Pitanje za djevojke

Post by Euridika »

@yoda82
:kiss: i tebi generacijo...
Euridika
Globalna šefica

#70 Re: Pitanje za djevojke

Post by Euridika »

madner wrote:Cuj radio do dva, pa gdje sam ja puzao od 3 do 4 :D
Zvanično radno vrijeme bilo do 2... :D Poslije 2, Sejo zaključa i dernek se nastavlja za probranu raju... :wink: ... a gdje si ti puzao... :lol: ... ne bih... :lol:
ho oponopono

#71 Re: Pitanje za djevojke

Post by ho oponopono »

Matzan wrote:

Sad si iskusnija, znaš šta hoćeš i ne moraš đuskati cijelo veče da bi eventualno nekog zavela.

Samo kažeš kineski mačak i kita se stvori pred tobom. :izet: :mrgreen:
...vala ja ne djuskala da bi frajera zavela...nisam nikad, niti cu...

...stari se budali se, istina... Jupiter povecava moje budalastine i zivcanost...znam sta necu, hmm iskustvo, ponekad mi se cini da se opet rodim bila bi naivcina, no jebaji ga i zajebi su pak onda moji...ne ustrajavam u greskama...kineski macak... :pusi2:
aminchev2

#72 Re: Pitanje za djevojke

Post by aminchev2 »

No-Name wrote:Želim da postavim jedno pitanje koje me zanima već duže vrijeme

Da li vas to seksualno uzbuđuje i šta osjećate kad nosite one visoke čizme preko koljena,
te čizme su trenutno moderne ali mislim da su mnogo više od obične mode

Molim da odgovorite iskreno
Licno - samo moda.

Druge stikle me vise uzbudjuju.
:)
No-Name

#73 Re: Pitanje za djevojke

Post by No-Name »

Ne bi rekao da je samo moda a mislim da su štikle u potpunosti bezvrijedne kad se porede sa tim velikim čizmama

Zato se takve čizme i njihov uticaj ne pominju
Bloo
Globalna šefica

#74 Re: Pitanje za djevojke

Post by Bloo »

yoda82 wrote:
senator O.o ?
refresh my memory
yoda82

#75 Re: Pitanje za djevojke

Post by yoda82 »

Bloo wrote:
yoda82 wrote:
senator O.o ?
refresh my memory
U Štrosmi. Sad je tu neka banka ili optika. Prije bio Central Caffe. A još prije Senator :D
Post Reply