Kad detektuje svaki pa i najmanji zvuk moje trulje, pa pametuje "Sta ti se ovo cuje?", kao da ja ne cujem.
Kad drzi ruku na rucnoj kocnici.
Kad prdi
Moderators: _BataZiv_0809, anex
al zanimljivo da odmah cim sjednu pocnu drkat po tim tipkama,bez obzira na godisnje doba...Leon16v wrote:Kad dira tipku za prozor i igra se, otvara zatvara, otkino bi mu sjekirom ruku
Ti bi izašao iz većine auta.duminjo wrote:Ako vidim da neko vozi i drka Telefon, izadjem iz auta i zdravo.
Jebiga. Ne mogu i gotovo. Ne serem vozacu. Neka Radi sta hoce. Samo meni stani da ja izadjemLogovan wrote:Ti bi izašao iz većine auta.duminjo wrote:Ako vidim da neko vozi i drka Telefon, izadjem iz auta i zdravo.
Pa nece ni meni stoja, ceca ni dragana. Ali pisu ljudi kao da Se muzika pipnuti ne smije. Razlika je. Jebigaamar1994 wrote:pa jale brate i slicne rinake dok ja vozim trestat nece
Shvatam te.duminjo wrote: Jebiga. Ne mogu i gotovo. Ne serem vozacu. Neka Radi sta hoce. Samo meni stani da ja izadjem
I kako vas ba moze nervirati kad vam suvozac Stima muziku?vas muzika
Ne smeta ni meni kada prebacuju, neka štimaju sebi koju hoće, mislim ne baš sad bukvalno koju hoće.duminjo wrote:Pa nece ni meni stoja, ceca ni dragana. Ali pisu ljudi kao da Se muzika pipnuti ne smije. Razlika je. Jebigaamar1994 wrote:pa jale brate i slicne rinake dok ja vozim trestat nece
Obicno onaj koga vozis pored sebe, zna da ne Volis jalu i neće ga odvrtati.. Eh sad ako slušas rok a on prebaci sa prljavog kazalista na bombaj stampu... Jebes ga, neka prebaci
Romeo 80 wrote:Kad kriomice cacka nos, a konta da ja ne primijetim![]()
Kad detektuje svaki pa i najmanji zvuk moje trulje, pa pametuje "Sta ti se ovo cuje?", kao da ja ne cujem.
Kad drzi ruku na rucnoj kocnici.
Kad prdi![]()
Mislis, dvoozonsku klimu imas?amar1994 wrote:kad mi kaze hladno puse , a auto ima dvozonsku klimu![]()
Ili mi torbu nabije na ručnuLogovan wrote:Kad drže lijevu ruku toliko blizu da ne mogu normalno koristiti ručnu i mijenjač.
Cigare da ne spominjem.![]()
to je taSSemir wrote:Mislis, dvoozonsku klimu imas?amar1994 wrote:kad mi kaze hladno puse , a auto ima dvozonsku klimu![]()
![]()
Moja bivsa kad izadje iz auta, svaki put lijepo osjetim kako se auto zaljulja kad zatvori vrata, strasno