ne vidi se sahovnica. reuf bio i ovdje?Hafis wrote:
Idemo vanilije...još malo pa nestalo
Reuf Bajrović - All About
-
155_mm
#51 Re: Reuf Bajrović - All About
-
Hafis
#52 Re: Reuf Bajrović - All About
U Neumu je već pojačan nadzor nad onom čuvenom šahovnicom na brdu, a za svaki slučaj iz pismohrana je izvučen plan građanskih aktivnost kodnog naziva ''Nećemo turske brodove u Neumu'' koji bi se mogao rabiti u ovom slučaju.
- It_is_a_Leclerc
#53 Re: Reuf Bajrović - All About
Netačno. Ministar je već obišao elektroprivrede u FBiH, Aluminij, RMU Zenica, bio u Goraždu, posjetio Becto Precisu, bio na prezentaciji projekta solarne elektrane u Goraždu. To što ste vi neinformisani i što vam je to čak i alibi da vrijeđate Bošnjake nije problem Reufa Bajrovića, a boga mi ni nas ovdjePrpa.ba wrote:Ministru industrije u 20 dana ministrovanja jedini "potez" to sto su Platformaski foteljasi navodno sklonili par zastava iz jednog ureda, dobri Bosnjani u ekstazi. Uvijek je raja znala odrediti prioritete kako treba i adekvatno valorizirati rad zvanicnika.
Evo vidim da je i Hafis tu....
- Danguba
#54 Re: Reuf Bajrović - All About

odade ga boja koze...
-
Hafis
#55 Re: Reuf Bajrović - All About
Original 
- Prpa.ba
#56 Re: Reuf Bajrović - All About
Kako nema kapitalnih infrastrukturnih projekata, eto vidis da sklanja hrvatske zastave sa industrijske infrastrukture.It_is_a_Leclerc wrote:Netačno. Ministar je već obišao elektroprivrede u FBiH, Aluminij, RMU Zenica, bio u Goraždu, posjetio Becto Precisu, bio na prezentaciji projekta solarne elektrane u Goraždu. To što ste vi neinformisani i što vam je to čak i alibi da vrijeđate Bošnjake nije problem Reufa Bajrovića, a boga mi ni nas ovdjeUostalom, ne znam da li je ok očekivati da se za 20 dana sanira stanje u rudnicima, ili napravi kapitalni projekat.
-
Hafis
#57 Re: Reuf Bajrović - All About
Ma šta će ih skinuti. Samo će nastupiti kontraučinak, i sad će ih postavljati gdje treba i ne treba. Bumo vidjeli za par dana.
-
155_mm
#58 Re: Reuf Bajrović - All About
a kakav je gospodarski ucinak tih zastava do sada bio? sad HDZ moze optuziti reufa da je sjebo elektroprivredu i aluminij jer je naredio da se skinu sahovnice sa tih preduzeca.Prpa.ba wrote:Kako nema kapitalnih infrastrukturnih projekata, eto vidis da sklanja hrvatske zastave sa industrijske infrastrukture.It_is_a_Leclerc wrote:Netačno. Ministar je već obišao elektroprivrede u FBiH, Aluminij, RMU Zenica, bio u Goraždu, posjetio Becto Precisu, bio na prezentaciji projekta solarne elektrane u Goraždu. To što ste vi neinformisani i što vam je to čak i alibi da vrijeđate Bošnjake nije problem Reufa Bajrovića, a boga mi ni nas ovdjeUostalom, ne znam da li je ok očekivati da se za 20 dana sanira stanje u rudnicima, ili napravi kapitalni projekat.
nego posto znam da je previse traziti izvjestaj za sve ministre iz entitetske vlade zamolio bih te da nam das 20-dnevni izvjestaj za ministricu financija. ja u nju polazem velike nade za hrvatski narod. kad se je nad hrvatskim narodom nadvio najcrnji oblak od stoljeca 7. ona je zalozila svoju kucu kao sudsku kauciju da covic izadje iz pritvora. i sto ti je sudbina da bas takva domoljubka postane ministrica financija. to sto se hrvatskom narodu hoce posreciti to ostali mogu samo sanjati.
- It_is_a_Leclerc
#59 Re: Reuf Bajrović - All About
A ne ozbiljno. Jel ti vjeruješ ozbiljno da je neko išao skidati neke šahovnice zbog Reufa Bajrovića ?! Demantovao Aluminij, demantovala EPHZHB, demantovao Bajrović... Ostali degenerički polupismeni Poskokovci i HDZ. Otprilike, tu im je i mjestoHafis wrote:Ma šta će ih skinuti. Samo će nastupiti kontraučinak, i sad će ih postavljati gdje treba i ne treba. Bumo vidjeli za par dana.
- Banksy
#60 Re: Reuf Bajrović - All About
Pa da je i to, nego ni to.Prpa.ba wrote:
Ministru industrije u 20 dana ministrovanja jedini "potez" to sto su Platformaski foteljasi navodno sklonili par zastava iz jednog ureda, dobri Bosnjani u ekstazi. Uvijek je raja znala odrediti prioritete kako treba i adekvatno valorizirati rad zvanicnika.
Kako nema kapitalnih infrastrukturnih projekata, eto vidis da sklanja hrvatske zastave sa industrijske infrastrukture.
Ubleha. Sami zatresli goru da se rodi miš.
Riječ je o državnoj firmi i uprava odlučuje koja će obilježja staviti, a koje ne. Ako su skidali, ja o tome nisam obaviještan, a niti sam upućen.
Za to vrijeme ...
- Banksy
#61 Re: Reuf Bajrović - All About
SULJAGIĆ O UKLANJANJU HRVATSKOG ZNAKOVLJA IZ EPHZHB: Reufe, ljubomoran sam!
Koji jeftini ublehaš.
- GoldenSpoon
#62 Re: Reuf Bajrović - All About
DF samo i samo igra na kartu jeftinog populizma a mi ko biva sada treba da navijamo kontra HDZ i sl. ko veli jes ih Reuf zaj3bo
Neka oni pocnu raditi jer mi od njihovih sranja, ljubomore kako Emir napisa i igrarija nemamo nista
Neka oni pocnu raditi jer mi od njihovih sranja, ljubomore kako Emir napisa i igrarija nemamo nista
- GoldenSpoon
#63 Re: Reuf Bajrović - All About
pitam se sta je sljedeceBanksy wrote:
Koji jeftini ublehaš.
-
StupskaBitanga
#64 Re: Reuf Bajrović - All About
da se Reuf nije malo zeznuo
Privatna firma određuje šta staviti a državna mora poštovati državna obilježja ili je ovim Reuf potvrdio da je HZHB država u državi
Privatna firma određuje šta staviti a državna mora poštovati državna obilježja ili je ovim Reuf potvrdio da je HZHB država u državi
- Prpa.ba
#65 Re: Reuf Bajrović - All About
Banksy wrote:Koji jeftini ublehaš.
Cisti, nepatvoreni trash dostojan branika naroda i domovine.
Jos cemo mi sve ovo isplakati, tek je krenulo.
- It_is_a_Leclerc
#66 Re: Reuf Bajrović - All About
Emir Suljagić opet nervira male poskoke.
Kmečanje se nastavlja...
Kmečanje se nastavlja...
-
155_mm
#67 Re: Reuf Bajrović - All About
pa sigurno da se zajebo. sta on zna jadan o vlasnickoj strukturi na primjer jednog aluminija. sta on zna sta su 44% udjela u vlasnistvu istog. jednostavno sta i ocekivati od te totalno inferiorne rase zvane bosnjaci. za njih je vodjenje kladionice misaona imenica a o proizvodnji toaletnog papira da i ne govorimo.StupskaBitanga wrote:da se Reuf nije malo zeznuo
- gospodja profiterka
#68 Re: Reuf Bajrović - All About
Opa! Stara škola je najbolja škola.It_is_a_Leclerc wrote:Netačno. Ministar je već obišao elektroprivrede u FBiH, Aluminij, RMU Zenica, bio u Goraždu, posjetio Becto Precisu, bio na prezentaciji projekta solarne elektrane u Goraždu. To što ste vi neinformisani i što vam je to čak i alibi da vrijeđate Bošnjake nije problem Reufa Bajrovića, a boga mi ni nas ovdjePrpa.ba wrote:Ministru industrije u 20 dana ministrovanja jedini "potez" to sto su Platformaski foteljasi navodno sklonili par zastava iz jednog ureda, dobri Bosnjani u ekstazi. Uvijek je raja znala odrediti prioritete kako treba i adekvatno valorizirati rad zvanicnika.
Uostalom, ne znam da li je ok očekivati da se za 20 dana sanira stanje u rudnicima, ili napravi kapitalni projekat.
Ko vrijeđa Reufa, vrijeđa Bošnjake. Kome ba mi da se prilagođavamo.
- It_is_a_Leclerc
#69 Re: Reuf Bajrović - All About
Razmišljanje plitko ko plitak potok bih još i tolerisao, ali to da se ni čitati ne zna je zaista nedopustivo.gospodja profiterka wrote:Opa! Stara škola je najbolja škola.It_is_a_Leclerc wrote:Netačno. Ministar je već obišao elektroprivrede u FBiH, Aluminij, RMU Zenica, bio u Goraždu, posjetio Becto Precisu, bio na prezentaciji projekta solarne elektrane u Goraždu. To što ste vi neinformisani i što vam je to čak i alibi da vrijeđate Bošnjake nije problem Reufa Bajrovića, a boga mi ni nas ovdjePrpa.ba wrote:Ministru industrije u 20 dana ministrovanja jedini "potez" to sto su Platformaski foteljasi navodno sklonili par zastava iz jednog ureda, dobri Bosnjani u ekstazi. Uvijek je raja znala odrediti prioritete kako treba i adekvatno valorizirati rad zvanicnika.
Uostalom, ne znam da li je ok očekivati da se za 20 dana sanira stanje u rudnicima, ili napravi kapitalni projekat.
Ko vrijeđa Reufa, vrijeđa Bošnjake. Kome ba mi da se prilagođavamo.![]()
![]()
- gospodja profiterka
#70 Re: Reuf Bajrović - All About
Plitko razmišljanje je dobro, bez plitkog razmišljanja plaćenici ne bi mogli suptilno proturati teze da je napad na xy napad na Bošnjake/Srbe/Hrvate. Neka plitkih, dok je plitkih bit će i forumskih dnevnica.Razmišljanje plitko ko plitak potok bih još i tolerisao, ali to da se ni čitati ne zna je zaista nedopustivo.
Znam ja čitati, hvala na pitanju, za razliku od vašeg ministra kulture.
- Haris.ba
#71 Re: Reuf Bajrović - All About
Nek ostane zapisano. Gledam intervju gosp. ministra na face tv. I na direktno pitanje, i opet ponovljeno, ko je vlasnik elektroprivrede hzhb kaze: resorno ministarstvo.
Neka, ovako nam i treba.
Neka, ovako nam i treba.
- York Light 100`s
#72 Re: Reuf Bajrović - All About
Ili koje priznanje Športskih klubovaIt_is_a_Leclerc wrote:Polahko Emire, naš najveći bošnjački nacionalisto. Hercegovina je puna šahovnica. Sklonit će se neka valjda i za tebe![]()
Tako je. Ovo sa obilježjima dođe kao bonus, nešto kao kad se uradi fasada na kući pa se onda sjedne i popije kahva.It_is_a_Leclerc wrote:Netačno. Ministar je već obišao elektroprivrede u FBiH, Aluminij, RMU Zenica, bio u Goraždu, posjetio Becto Precisu, bio na prezentaciji projekta solarne elektrane u Goraždu. To što ste vi neinformisani i što vam je to čak i alibi da vrijeđate Bošnjake nije problem Reufa Bajrovića, a boga mi ni nas ovdjePrpa.ba wrote:Ministru industrije u 20 dana ministrovanja jedini "potez" to sto su Platformaski foteljasi navodno sklonili par zastava iz jednog ureda, dobri Bosnjani u ekstazi. Uvijek je raja znala odrediti prioritete kako treba i adekvatno valorizirati rad zvanicnika.
Žalosno je kada u krajevima gdje veličina šahovnice određuje koliko će se kriminala sakriti i nerada opravdati se upire prstom na jednu osobu i njegov učinak u 20 dana se poredi sa učinkom 20 godina ostalih samo zato što se neko ponaša kao beba kome je neko uzeo crveno-bijelo kockastu zvečku
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#73 Re: Reuf Bajrović - All About
koje je dno ovo oko sahovnice...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#74 Re: Reuf Bajrović - All About
Otkad ovaj izraz nisam cuoHafis wrote:U Neumu je već pojačan nadzor nad onom čuvenom šahovnicom na brdu, a za svaki slučaj iz pismohrana je izvučen plan građanskih aktivnost kodnog naziva ''Nećemo turske brodove u Neumu'' koji bi se mogao rabiti u ovom slučaju.
- Lokman
#75 Re: Reuf Bajrović - All About
PiromanBanksy wrote:
Koji jeftini ublehaš.