Je ... potpisujem.radostan dan wrote:loše pretpostavljaš...kada te izda, slaba je utjeha to što si ih 100 povalio, a ona samo jednom.karanana wrote:znas kako ti ja na to gledam......posto je pretpostavka da me treba/zena vara ili da ce to jednog dana uraditi, onda i ja avansno varam da se, kada saznam da sam prevaren, ne bih kajao sto nisam varao.
Jeste li varali?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ramzess Veliki
#51 Re: Jeste li varali?
- karanana
#52 Re: Jeste li varali?
ne znam, valjda jos nisam u realnosti docekao taj scenario pa jos nemam osjecaj kako bi i sta bi.
- berenice
#53 Re: Jeste li varali?
Gorka istina.radostan dan wrote:loše pretpostavljaš...kada te izda, slaba je utjeha to što si ih 100 povalio, a ona samo jednom.karanana wrote:znas kako ti ja na to gledam......posto je pretpostavka da me treba/zena vara ili da ce to jednog dana uraditi, onda i ja avansno varam da se, kada saznam da sam prevaren, ne bih kajao sto nisam varao.
- SaraFina
#54 Re: Jeste li varali?
Ja ne vidim svrhu u prevari. I ako bi se odlucila na takvo sto, priznala bi partneru. Prije ( ako bi je planirala) ili nakon prevare ( ako se desi nepromišljeno odnosno spontano )Pošteno bi došla pred osobu s kojom sam u vezi ili braku, i otvorila joj dušu ..
Nakon toga svako po svom neka nastavi zivjeti.
Ne bi očekivala razumijevanje jer ga ni sama ne bi imala da je suprotna strana u pitanju.
I kad bi mi kojim slučajem razumijevanje i oprost partnera bila dostupna mislim da je ne bi mogla to prihvatiti.
Ni zivjeti sa tako nečim izmedju nas.
Mozda idealiziram, ali trenutno tako razmišljam ..
Nakon toga svako po svom neka nastavi zivjeti.
Ne bi očekivala razumijevanje jer ga ni sama ne bi imala da je suprotna strana u pitanju.
I kad bi mi kojim slučajem razumijevanje i oprost partnera bila dostupna mislim da je ne bi mogla to prihvatiti.
Ni zivjeti sa tako nečim izmedju nas.
Mozda idealiziram, ali trenutno tako razmišljam ..
- Ramzess Veliki
#55 Re: Jeste li varali?
Nema oprosta ... sa tim se teško može živjeti dalje.
- Sephora
#56 Re: Jeste li varali?
Ima i moze se uvijek dati posljednja šansa ( naravno ako je neko želi,)! Novi početak uvijek moguć !Ramzess Veliki wrote:Nema oprosta ... sa tim se teško može živjeti dalje.
Bar ja tako mislim...
- Russki
#57 Re: Jeste li varali?
Ti bi bila dobra inspektorica / detektivka / maestro za psihološke profilesheilak wrote:arslanbay mi se cini malo previse opterecen ovom tematikom...il je on varao, il je prevaren..a moze bit i da ga je ljubavnica prevarila.ta nemoralna kurvica neka...
al samo nagadjam naravno.
-
Gabrielo
#58 Re: Jeste li varali?
Anketa sve govori. Muski rod je u svemu daleko ispred zenskog.
Samo nevine treba zeniti. Ako se moglo suzdrzati do braka, nece biti problema poslije. Ove raznorazne mace ovisnice izbjegavati.
Samo nevine treba zeniti. Ako se moglo suzdrzati do braka, nece biti problema poslije. Ove raznorazne mace ovisnice izbjegavati.
- Sephora
#59 Re: Jeste li varali?
Gabrielo wrote:Anketa sve govori. Muski rod je u svemu daleko ispred zenskog.
-
Gabrielo
#60 Re: Jeste li varali?
Slobodno obrazlozi. Spreman sam uvaziti svakakva misljenja.Sephora wrote:Gabrielo wrote:Anketa sve govori. Muski rod je u svemu daleko ispred zenskog.
Samo nevine treba zeniti. Ako se moglo suzdrzati do braka, nece biti problema poslije. Ove raznorazne mace ovisnice izbjegavati.![]()
![]()
- Sephora
#61 Re: Jeste li varali?
Mislis one koje uđu u brak nevine , da postoji mogucnost da ce biti vise vjerne?Gabrielo wrote:Slobodno obrazlozi. Spreman sam uvaziti svakakva misljenja.Sephora wrote:Gabrielo wrote:Anketa sve govori. Muski rod je u svemu daleko ispred zenskog.
Samo nevine treba zeniti. Ako se moglo suzdrzati do braka, nece biti problema poslije. Ove raznorazne mace ovisnice izbjegavati.![]()
![]()
Je li mislis da je nevina djevojka garancija vjernosti?
Et' to je za sad sve sto zelim znati !
-
Gabrielo
#62 Re: Jeste li varali?
Za nista danas se ne moze garantovati, ali da je veca sansa da ce biti vjerna, jeste.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#65 Re: Jeste li varali?
Big brother, ima haman dva metra u meni 
-
sha_ba
#66 Re: Jeste li varali?
eto ja ne znam
veliki braco mali moj
moze ovako?
- Sephora
#67 Re: Jeste li varali?
Pa ne bih se složila sa ovim, da je veca šansa da ce biti vjerna, ako uđe u brak nevina..Gabrielo wrote:Za nista danas se ne moze garantovati, ali da je veca sansa da ce biti vjerna, jeste.
Al' eto vjeruj u to..
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#68 Re: Jeste li varali?
sha_ba wrote:eto ja ne znam![]()
veliki braco mali moj
moze ovako?
more
-
Gabrielo
#69 Re: Jeste li varali?
Ma sigurno ce prije biti vjerna neka kojoj je normalno da svaki mjesec ima drugog.Sephora wrote:Pa ne bih se složila sa ovim, da je veca šansa da ce biti vjerna, ako uđe u brak nevina..Gabrielo wrote:Za nista danas se ne moze garantovati, ali da je veca sansa da ce biti vjerna, jeste.
Al' eto vjeruj u to..
- Sephora
#70 Re: Jeste li varali?
Sigurnosti ne postoji ni u jednom slucaju..Gabrielo wrote:Ma sigurno ce prije biti vjerna neka kojoj je normalno da svaki mjesec ima drugog.Sephora wrote:Pa ne bih se složila sa ovim, da je veca šansa da ce biti vjerna, ako uđe u brak nevina..Gabrielo wrote:Za nista danas se ne moze garantovati, ali da je veca sansa da ce biti vjerna, jeste.
Al' eto vjeruj u to..
- ho oponopono
#71 Re: Jeste li varali?
Nikad, niti cu! 
-
Gabrielo
#72 Re: Jeste li varali?
Rekao sam vec da ne postoji potpuna sigurnost, ali da nisu jednake sanse. Ti se sa tim nisi slozila.Sephora wrote: Sigurnosti ne postoji ni u jednom slucaju..
- Sephora
#73 Re: Jeste li varali?
Nisam se složila, kao ni ti samnom..sto znaci nemamo isto mišljenje..smatraš da u brak treba ulaziti samo sa nevinim djevojkama, jer one kao bit ce vjerne... Ili manje nevjerne...Gabrielo wrote:Rekao sam vec da ne postoji potpuna sigurnost, ali da nisu jednake sanse. Ti se sa tim nisi slozila.Sephora wrote: Sigurnosti ne postoji ni u jednom slucaju..
A sta ce one djevojke koje nisu nevine?Onr ne mogu sklopiti brak, jer mogucnost postoji da ce varati muza?
-
Gabrielo
#74 Re: Jeste li varali?
Ovo nikada nisam izjavio.Sephora wrote: A sta ce one djevojke koje nisu nevine?Onr ne mogu sklopiti brak, jer mogucnost postoji da ce varati muza?
- Mea_parvitas
#75 Re: Jeste li varali?
Pa normalno da je vjerovatnije da ce prevariti ona koja se "tjera" svako malo, pa ide iz kreveta u krevet prije nego stupi u brak, nego nevina koja ne pati od toga... Mislim???!!! A da si siguran i sa jednom od njih, to vec nema sanse, ali zna se gdje su vece sanse, i to daleko...