Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
-
sumirprimus
#51 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
al fakat kenja ko da ima po nastupu ko severina 
- irac300
#52 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Živjela braća Kinezi, Turci i svi oni koji prave jako kvalitetne lažnjake za male pare, da se i mi fukare moRemo fino obući za grada. 
-
sumirprimus
#53 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
ma hebo i kineze eno bingo kupio,fabriku sace sav pamuk i poliester da bude domači...irac300 wrote:Živjela braća Kinezi, Turci i svi oni koji prave jako kvalitetne lažnjake za male pare, da se i mi fukare moRemo fino obući za grada.
- madner
#54 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
I sta je poenta dupljaka?
-
sumirprimus
#55 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
da se masa odvoji od vrha.madner wrote:I sta je poenta dupljaka?
mora se znat ko prosi a ko vodu nosi!
- madner
#56 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Naravno da se mora, no kazem ne kontam poentu kupovine dupljaka.
Kada te prevare, sve mi je jasno, ali ako svjesno kupis nesto sto je ocito laznjak samo se ofiras.
Kada te prevare, sve mi je jasno, ali ako svjesno kupis nesto sto je ocito laznjak samo se ofiras.
- dječak sa šibicama
#57 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
a kako on zna sta je dupljak a sta nije.
Ono, ako je kvalitetno odradjen, ako nije Adihash ili Nikef, kako ce on znati da nije original. Pridje ti sa povecalom i gleda savove?
Ono, ako je kvalitetno odradjen, ako nije Adihash ili Nikef, kako ce on znati da nije original. Pridje ti sa povecalom i gleda savove?
- madner
#58 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Pa Deen zna sve modne detalje, pogleda ti majicu i zna da takva nije izasla od 2003 godine a boja je koristena tek od 2007.
Nije djaba gledo svaki izlog u Milanu.
Nije djaba gledo svaki izlog u Milanu.
-
ZenaZbrkovima
#59 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
XDdust in the wind wrote:sta li goni ovaj nas formunski svijet da svakog sa bilo kojim clankom napadne, pljune, vrijeđa.. ovaj fudo nije nista posebno, sam je lazan, ali da ovoliko neke jadne ogorcenosti ima pokaze jedan ovakav clanak, tj.komentari koji uslijede na njega... valjda jer je peder, bogat, babin sin, a moguce i zbog toga sto nas ubi zavist.. svi bi dali sve da i oni u telekomu uhljebe se, da im je babo sda kadar,laganini da zaradjuju. pljuju na ovog malog, a san im je isto i traže famoznu stelu za državni posao.
ovo se samo cekalo.
ubi nas ljubomora.
pozz
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#60 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

kako ono izjavi...nabijem vas u ta nevina dupencad
- dust in the wind
#61 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
neka mrznja postoji. mene ne tangira on I njegovo ista. nit ga pljujem, a svako treci ovdje mu jebe sve, salje u pm uz pricu otac mu ovo, otac mu ono... jest. ali ja ne bih voljela da mi je otac to sto je njemu I da je tako nakrao pare... a za neke imam osjecaj da im je krivo sto eto I oni nisu na taj nacin prosli dobro. nemoralom
- Banksy
#62 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Fenomen zvjezdane djece, prolupalih frikova pretvorbe i privatizacije, izmještenih iz realnosti, nije jedini, pun ih komšiluk ...
siromaštvo je posljedica neznanja, a ne sudbina ili Božja volja
http://www.jutarnji.hr/video--borna-raj ... -/1319183/
http://www.jutarnji.hr/video--borna-raj ... -/1327344/
siromaštvo je posljedica neznanja, a ne sudbina ili Božja volja
http://www.jutarnji.hr/video--borna-raj ... -/1319183/
http://www.jutarnji.hr/video--borna-raj ... -/1327344/
Ima u Čehova, čini mi se, jedna humoreska o blesavoj kneginji koja je umislila da liječi homeopatijom. Dočekuje ona kmetove jednom mjesečno u svome salonu, a oni se spuštaju na koljena pred njom, u suzama joj zahvaljujući na njezinoj medicini, koja im je čudesno izliječila osipe, upale mjehura, zubobolje i koješta drugo. Kneginja im ganuto daje još jednu dozu lijeka i svakoga daruje rubljom, a pokvareni odrpanci, samo što su izašli iz palače, bace homeopatsku ludoriju u blato i gurnu novac u džep.
Razmišljao sam ovih dana o Borni Rajić, izvanredno uspješnoj udavači i rastavljenici i senzacionalno neuspješnoj modnoj dizajnerici, koja se otprije nekog vremena pokušava dokazati na nemilosrdnom tržištu duhovnih savjetnika, pripovijedajući na YouTubeu svoju životnu mudrost, zapanjujuću mješavinu aerobika i evanđelja, negdje na pola puta između Isusa Krista na amfetaminima i Christine Aguilere nakon moždanog udara, i sve mi je kod nje bilo kao kod Čehova. Našao sam čak fotografiju gdje nekadašnja gospođa Rajić nosi visoku bijelu šubaru od nepoznate polarne beštije, vrlo nalik nekakvoj ćaknutoj ruskoj kneginji.
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatsk ... fault.aspx
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#63 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
u jebo teeee.....muha_sa wrote:
- friskyoreo
#64 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Blago se njemu kad nema drugih problema u zivotu osim malogradjanstine i visestruke iskompleksiranosti... 
- Dozer
#65 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Koji MUDROSER, mila majko...
- jao_situacije
#66 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
ja sam mu psovao ali ne zato jer bi tako volio živjeti.dust in the wind wrote:neka mrznja postoji. mene ne tangira on I njegovo ista. nit ga pljujem, a svako treci ovdje mu jebe sve, salje u pm uz pricu otac mu ovo, otac mu ono... jest. ali ja ne bih voljela da mi je otac to sto je njemu I da je tako nakrao pare... a za neke imam osjecaj da im je krivo sto eto I oni nisu na taj nacin prosli dobro. nemoralom
uostalom kakav je on čovjek uzima pare iz budžeta i to zbog oca, u životu palamudi o modi ništa apsolutno ne radi, i još bezobrazno "piša po sirotinji" bez ikakve savjesti jer troši novac koji se može koristiti za bilo šta drugo.
on je debil i stojim pri svojoj izjavi, i još jednom:
idi ti u mp3 deen jer si debil koji troši budžetski novac.
- dust in the wind
#67 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
ja sam mu psovao ali ne zato jer bi tako volio živjeti.jao_situacije wrote:dust in the wind wrote:neka mrznja postoji. mene ne tangira on I njegovo ista. nit ga pljujem, a svako treci ovdje mu jebe sve, salje u pm uz pricu otac mu ovo, otac mu ono... jest. ali ja ne bih voljela da mi je otac to sto je njemu I da je tako nakrao pare... a za neke imam osjecaj da im je krivo sto eto I oni nisu na taj nacin prosli dobro. nemoralom
uostalom kakav je on čovjek uzima pare iz budžeta i to zbog oca, u životu palamudi o modi ništa apsolutno ne radi, i još bezobrazno "piša po sirotinji" bez ikakve savjesti jer troši novac koji se može koristiti za bilo šta drugo.
idi ti u mp3 deen jer si debil koji troši budžetski novac.[/quot
ne kazem za tebe.. kazem da mi cesto tako izgleda ova forumska populacija, a samim tim I sugradjani... fudo je levat. njegova muzika je meni neslusljiva, ali mi ovaj tekst nije bio tako strasn za izljeve bijesa... ima puno odvarnijih i opasnijih ljudi u bosni, za koje se godinama ponosno glasa i diči njima
-
condy
#68 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Ko ne vidi da je on debil isto je debiljao_situacije wrote:ja sam mu psovao ali ne zato jer bi tako volio živjeti.dust in the wind wrote:neka mrznja postoji. mene ne tangira on I njegovo ista. nit ga pljujem, a svako treci ovdje mu jebe sve, salje u pm uz pricu otac mu ovo, otac mu ono... jest. ali ja ne bih voljela da mi je otac to sto je njemu I da je tako nakrao pare... a za neke imam osjecaj da im je krivo sto eto I oni nisu na taj nacin prosli dobro. nemoralom
idi ti u mp3 deen jer si debil koji troši budžetski novac.
btw. zašto uvijek ljudi koji nisu vrijedni pažnje dobiju toliko publiciteta. Ko je ba Deen da ja o njemu nešto razmišljam, pišem
- Partizzanka
#69 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Da sve ovo nije napisao covjek koji je u potpunosti i sam laznjak na pravdi Boga i ljudi, mozda bi i imalo nekog efekta ovako ...
ovo mu vala nije trebalo
lazne usne
lazna zasluga da nas predstavlja na eurosongu (samo zato sto je bosnjak te godine bio na redu)
lazni identitet/pseudonim/ime whatever
lazna sexualna orijentacija
lazna karijera pjevaca/kreatora/fasion gurua/prijatelja i momka
lazi oko zasluge penzionog osiguranja
lazi vezane za politicke orijentacije njegovog oca/telekom i tako to ...
i onda neko takav pise tekst ove sadrzine
da kao pokaze da je jedan od istih, sasvim normalan ali ipak iznad svih ostalih jer ako nista ima muda da nam kaze kako ne treba podrzavati fake robu.
a on nosi sve markirano, a da pri tome radi kao ???? (jel`sad kolumnista mozda? ko ona sanerka sto pise mahalusu?)
p.s druze Chmoljo, uz duzno postovanje kaze se "birkenica" inace si fejk
ovo mu vala nije trebalo
lazne usne
lazna zasluga da nas predstavlja na eurosongu (samo zato sto je bosnjak te godine bio na redu)
lazni identitet/pseudonim/ime whatever
lazna sexualna orijentacija
lazna karijera pjevaca/kreatora/fasion gurua/prijatelja i momka
lazi oko zasluge penzionog osiguranja
lazi vezane za politicke orijentacije njegovog oca/telekom i tako to ...
i onda neko takav pise tekst ove sadrzine
da kao pokaze da je jedan od istih, sasvim normalan ali ipak iznad svih ostalih jer ako nista ima muda da nam kaze kako ne treba podrzavati fake robu.
a on nosi sve markirano, a da pri tome radi kao ???? (jel`sad kolumnista mozda? ko ona sanerka sto pise mahalusu?)
p.s druze Chmoljo, uz duzno postovanje kaze se "birkenica" inace si fejk
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#70 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
jel mu kanton jos uvjek uplacuje peMziono-socijalno i zdraVstveno...naucilo na beli kruHac pa to ti je...nije krv voda
- jao_situacije
#71 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
ma dosta je ljudima takvih, usililo se nešto, on nešto pametujecondy wrote:Ko ne vidi da je on debil isto je debiljao_situacije wrote:ja sam mu psovao ali ne zato jer bi tako volio živjeti.dust in the wind wrote:neka mrznja postoji. mene ne tangira on I njegovo ista. nit ga pljujem, a svako treci ovdje mu jebe sve, salje u pm uz pricu otac mu ovo, otac mu ono... jest. ali ja ne bih voljela da mi je otac to sto je njemu I da je tako nakrao pare... a za neke imam osjecaj da im je krivo sto eto I oni nisu na taj nacin prosli dobro. nemoralom
idi ti u mp3 deen jer si debil koji troši budžetski novac.![]()
btw. zašto uvijek ljudi koji nisu vrijedni pažnje dobiju toliko publiciteta. Ko je ba Deen da ja o njemu nešto razmišljam, pišem
i onda je to pljuvanje i psovanje donekle opravdano
a po medijima se pojavljuje samo kod guznih havera ili sličnih debila
-
Baba_Droga
#72 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Aman
Na ovo sve Deenovo , sjetih se jednog odličnog članka kojeg da pročitala prije par dana.
"Ne nosi marke. Budi marka!"
http://--- no links ---/magazin/lifestyle/ ... arka-6184/
P.S. Naravno u ovom slučaju nema razlike između obraćanja kćerki i sinu
Na ovo sve Deenovo , sjetih se jednog odličnog članka kojeg da pročitala prije par dana.
"Ne nosi marke. Budi marka!"
http://--- no links ---/magazin/lifestyle/ ... arka-6184/
P.S. Naravno u ovom slučaju nema razlike između obraćanja kćerki i sinu
- Joe McCarthy
#73 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Chmoljo wrote:važna obavijest: ko kaže "torbitsom ga Fuade!" dobiće ban.
pravilno je "Birkinom ga Fuade!"
Touche, Schlomo... Touche...
- Pismonosa
#74 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Dolazi kćer tati i kaže:
''Tata, tata, ja sam lezbejka!''
Ide druga kćer i kaže:
''Tata,tata, i ja sam lezbejka!''
Tata se naljuti i kaže:
''Pa dobro, pizda mu materina, Ima li u ovoj kući iko da voli kurac!?''
Kad javlja se sin i kaže:
''Volim ja, tata.''