...a to guli sa ili bez" " dodje guljenje nije u pozitivnom smislu svakako...a jasta nakotilo se svasta ni Bogu vise ne vrijedi da pruza ruke i miluje nas...
online ljubav
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ho oponopono
#51 Re: online ljubav
...de bolan smiri guzove zeni svojoj tersaj!
...a to guli sa ili bez" " dodje guljenje nije u pozitivnom smislu svakako...a jasta nakotilo se svasta ni Bogu vise ne vrijedi da pruza ruke i miluje nas...
- ho oponopono
#52 Re: online ljubav
...dojam koji ostavljuju nije jebacki!BarbaDue wrote:guze, guze pa promjene rukuho oponopono wrote:...joj jebaca( da prostis) jebote pfff ..
-
Gabrielo
#53 Re: online ljubav
Hvala sto brines.Sephora wrote:Ko previsoko leti, prenisko padne ..zato budi pazljiv u svom letu..Gabrielo wrote:I ja bi se zadovoljio starkom da lose izgledam i ne mogu naci mladju.
- dobar osjecaj
#54 Re: online ljubav
Vrtis prazan razanj i vec razmisljas kako ces pospremiti sve nakon jela a ulov je negdje daleko.housetent wrote:Za dva mjeseca ce doci ovdje,nismo se vidjeli nikako.ovo ce biti prvi put abd.
Iz licnog iskustva, pokusaj ne razmisljati i ne opterecavati se teskocama od kojih strahujes jer realno nemas pojma kako ces dozivjeti tu osobu u stvarnosti i da li ce ti mozda zasmetati bezbroj drugih sitnica koje bi ti smetale i bez djece u igri. Vjerovatnoca da se svidite jedno drugom u stvarnosti je realno mala, posebno u kontekstu zivljenja svakodnevnog zivota skupa koji realno niste u mogucnosti probati pa ne znate uopste da li mozete funkcionisati dobro sve i da nema djece.
Najmanje je bitno sta misle drugi ljudi, mada u nekim situacijama drugi ljudi vide realnije u sta se upustamo od nas samih.
- Ljakan
#55 Re: online ljubav
kakav online,nista dok ga ne pristaviš.
- Ramzess Veliki
#56 Re: online ljubav
Razlika u namazanosti u ovom slučaju je kao da pričaš sa frajerom koji ima 45 godina, znači donji si jer ti može servirati svaku priču na način koji ćeš shvatiti kao sve što želiš čuti.housetent wrote:Ljudi upoznao sad dosta djevojaka,i sa dosta njih pisao,ali ova me ocarala svojom dobrotom,svojom jednostavnoscu,vjerujte divno je stvorenje.razvela se zbog muzeve prevare.nisam ni ja balavac,znam o cemu pisem.pola godine nije malo,svaki dan biti na skype,viber.i za tih pola godine ne osjetiti neku losu osobinu kod nje,to me privuklo.druga stvar nema veze ako je starija 5 god,mozda bi bio sretniji sa njom nego sa nekom od 20.volim je jbg,sta je tu je
I dolazimo na opetovanu temu "Žene 35+ godina". Zamisli je kad ti budeš imao 45.
- Ramzess Veliki
#57 Re: online ljubav
Meni bi u njegovim godinama i u ovakvoj našoj situaciji to bio vrlo dobar argument.arslanbey wrote:jel samo hoces zbog kanadE?
- annoy
#58 Re: online ljubav
Prolaznik wrote:Veza preko tipkanja se često idealizira je ste oboje opušteni i pišete samo o lijepim stvarima a nemaš pojma kakva je ta osoba u stvarnosti i kako reaguje u mnogim situacijama.
Ti se nisi zaljubio u nju, već u svoju predstavu o tome kakva je ona.
Ništa ne planirat dok ne provedete određeno vrijeme zajedno uživo, dok ju ne vidiš u svim njezinim izdanjima, onim dobrim i onim lošim.
- walter kurtz
#59 Re: online ljubav
Opali i produzi dalje;-)
- Logovan
#60 Re: online ljubav
Do sljedece koja zivi u Kanadi, Njemackoj, itd.walter kurtz wrote:Opali i produzi dalje;-)
- walter kurtz
#61 Re: online ljubav
razumijemo seLogovan wrote:Do sljedece koja zivi u Kanadi, Njemackoj, itd.walter kurtz wrote:Opali i produzi dalje;-)
- Troll_Happens
#62 Re: online ljubav
Potrebno nam je jos informacija da bi donijeli pravi sud o tvojoj situaciji. Ali osvrnucu se na neke cinjenice. Treba je 5 god starija od tebe znaci vjerovatno ti po izgledu moze biti mati jer je vjerovatno dobar dio zivota vani provela. A svi znamo da zivot vani nije med i mlijeko ko zivot u bosni. Puno stresa posla i ljudi nakon par god izgledaju ko izrabljene vrece. Situacija nije puno bolja ni kod nas jer te zene predpostavljam da su bile nocni tipovi nespavanje alkohol cigarete frustracije u braku podizanje djece dovele su do propadanja njene limarije sto ju je dovelo do situacije daj sta das taman da je iz bosne. Druga stvar da te djeca nikad nece prihvatiti ko rodjenog oca i tu ces se uvijek naci izmedju dvije vatre. Ne znam kolika su djeca pa ne bih vise o toj tacki komentarisao u svakom slucaju ako su mladja valja ti glavu podmetnuti pod giljotinu. Trebas imati na umu da zivot i dopisivanje preko skype nije isto ko zivot sa tom osobom uzivo. Kad dodjes tamo moze se desiti da ce te odmah uvaliti u kredite kao sto se desilo,sa mojim jednim frendom koji je otisao u zapadnu europu i jos je zena bila mentalno i psihicki bolesna ali naravno te trenutka ludila nije moguce vidjeti preko skypa potrebno je vrijeme uzivo provedeno s njom. I onda se nije lako izvuci iz te situacije pogotovo ako te jos zaskoci i napravi ti djete e onda si ga tek ugasio. On je pobjego nakon god dana i do dana danasnjeg niti vidja djete niti je u kontaktu s njom. Ona se obracala sudovima za alimentaciju ali nista bosna je zemlja gdje zakoni prestaju i nikad nece naplatiti nista od njega. Pogotovo sto je prijavio da zaradjuje 400 km. Sta od tih para mozes dati za alimentaciju. Ne moze zeni za ulozaka biti a ne nesto vise. Znaci pamet u glavu i mani se toga. Cuj zaljubljen nakon 5 mjeseci chatanja a zenu vidio nije 
- pirmin
#63 Re: online ljubav
Troll_Happens wrote:A svi znamo da zivot vani nije med i mlijeko ko zivot u bosni.
Ima hrpa bisera ali ovaj mi ima nesto ohridskog u sebi.
-
nightvision
#64 Re: online ljubav
to je neko pravo jebeno zensko dok ona covjeku pravi djecu.Troll_Happens wrote:...pogotovo ako te jos zaskoci i napravi ti djete...
- Bluemore
#65 Re: online ljubav
nightvision wrote:to je neko pravo jebeno zensko dok ona covjeku pravi djecu.Troll_Happens wrote:...pogotovo ako te jos zaskoci i napravi ti djete...
- fidoremilienko
#66 Re: online ljubav

Ukratko!
- berenice
#67 Re: online ljubav
Super! Ovo je za cistu 10!Troll_Happens wrote:Potrebno nam je jos informacija da bi donijeli pravi sud o tvojoj situaciji. Ali osvrnucu se na neke cinjenice. Treba je 5 god starija od tebe znaci vjerovatno ti po izgledu moze biti mati jer je vjerovatno dobar dio zivota vani provela. A svi znamo da zivot vani nije med i mlijeko ko zivot u bosni. Puno stresa posla i ljudi nakon par god izgledaju ko izrabljene vrece. Situacija nije puno bolja ni kod nas jer te zene predpostavljam da su bile nocni tipovi nespavanje alkohol cigarete frustracije u braku podizanje djece dovele su do propadanja njene limarije sto ju je dovelo do situacije daj sta das taman da je iz bosne. Druga stvar da te djeca nikad nece prihvatiti ko rodjenog oca i tu ces se uvijek naci izmedju dvije vatre. Ne znam kolika su djeca pa ne bih vise o toj tacki komentarisao u svakom slucaju ako su mladja valja ti glavu podmetnuti pod giljotinu. Trebas imati na umu da zivot i dopisivanje preko skype nije isto ko zivot sa tom osobom uzivo. Kad dodjes tamo moze se desiti da ce te odmah uvaliti u kredite kao sto se desilo,sa mojim jednim frendom koji je otisao u zapadnu europu i jos je zena bila mentalno i psihicki bolesna ali naravno te trenutka ludila nije moguce vidjeti preko skypa potrebno je vrijeme uzivo provedeno s njom. I onda se nije lako izvuci iz te situacije pogotovo ako te jos zaskoci i napravi ti djete e onda si ga tek ugasio. On je pobjego nakon god dana i do dana danasnjeg niti vidja djete niti je u kontaktu s njom. Ona se obracala sudovima za alimentaciju ali nista bosna je zemlja gdje zakoni prestaju i nikad nece naplatiti nista od njega. Pogotovo sto je prijavio da zaradjuje 400 km. Sta od tih para mozes dati za alimentaciju. Ne moze zeni za ulozaka biti a ne nesto vise. Znaci pamet u glavu i mani se toga. Cuj zaljubljen nakon 5 mjeseci chatanja a zenu vidio nije
- Sephora
#68 Re: online ljubav
fidoremilienko wrote:
Ukratko!
- berenice
#69 Re: online ljubav
Svi se mi prvo zaljubimo u svoju predstavu o nekome. Ni uzivo niko ne pokazuje prvo svoje mane, zar ne?!annoy wrote:Prolaznik wrote:
Ti se nisi zaljubio u nju, već u svoju predstavu o tome kakva je ona.![]()
Ništa ne planirat dok ne provedete određeno vrijeme zajedno uživo, dok ju ne vidiš u svim njezinim izdanjima, onim dobrim i onim lošim.
Sto se tice nekog aman planiranja po pitanjima ljubavnih odnosa inace... ne preporucujem. Neko se upozna ovako, neko onako. Jbga, slusaj svoje srce. To uglavnom pali.
- Capajebo
#70 Re: online ljubav
Nista, ovo batali. Ne slusaj svoje srce, slusaj svoju glavi, jebo srce.berenice wrote:Jbga, slusaj svoje srce. To uglavnom pali.
- Saian
#71 Re: online ljubav
morat' ce se tu i vishe od EKG-a uraditberenice wrote:Jbga, slusaj svoje srce. To uglavnom pali.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#72 Re: online ljubav
Bosno moja poharana....pirmin wrote:Troll_Happens wrote:A svi znamo da zivot vani nije med i mlijeko ko zivot u bosni.![]()
Ima hrpa bisera ali ovaj mi ima nesto ohridskog u sebi.
Kakvi vani, ovdje je zakon. Rahat smo od pameti
- Bluemore
#73 Re: online ljubav
Tomahawk11 wrote:Bosno moja poharana....pirmin wrote:Troll_Happens wrote:A svi znamo da zivot vani nije med i mlijeko ko zivot u bosni.![]()
Ima hrpa bisera ali ovaj mi ima nesto ohridskog u sebi.![]()
Kakvi vani, ovdje je zakon. Rahat smo od pameti
- JThomas
#75 Re: online ljubav
nemojte biti bukvalci, čovjek je sve u pravu. i za pravljenje djeteta i za život u bosni. samo čitati integralno.nightvision wrote:to je neko pravo jebeno zensko dok ona covjeku pravi djecu.Troll_Happens wrote:...pogotovo ako te jos zaskoci i napravi ti djete...