online ljubav

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

ho oponopono

#51 Re: online ljubav

Post by ho oponopono »

...de bolan smiri guzove zeni svojoj tersaj! :pusi2:

...a to guli sa ili bez" " dodje guljenje nije u pozitivnom smislu svakako...a jasta nakotilo se svasta ni Bogu vise ne vrijedi da pruza ruke i miluje nas... :gunjastajl:
ho oponopono

#52 Re: online ljubav

Post by ho oponopono »

BarbaDue wrote:
ho oponopono wrote:...joj jebaca( da prostis) jebote pfff ..:pusi2:
guze, guze pa promjene ruku :mrgreen:
...dojam koji ostavljuju nije jebacki! :pusi2:
Gabrielo

#53 Re: online ljubav

Post by Gabrielo »

Sephora wrote:
Gabrielo wrote:I ja bi se zadovoljio starkom da lose izgledam i ne mogu naci mladju.
Ko previsoko leti, prenisko padne ..zato budi pazljiv u svom letu.. :wink:
Hvala sto brines. :kiss:
dobar osjecaj

#54 Re: online ljubav

Post by dobar osjecaj »

housetent wrote:Za dva mjeseca ce doci ovdje,nismo se vidjeli nikako.ovo ce biti prvi put abd.
Vrtis prazan razanj i vec razmisljas kako ces pospremiti sve nakon jela a ulov je negdje daleko.

Iz licnog iskustva, pokusaj ne razmisljati i ne opterecavati se teskocama od kojih strahujes jer realno nemas pojma kako ces dozivjeti tu osobu u stvarnosti i da li ce ti mozda zasmetati bezbroj drugih sitnica koje bi ti smetale i bez djece u igri. Vjerovatnoca da se svidite jedno drugom u stvarnosti je realno mala, posebno u kontekstu zivljenja svakodnevnog zivota skupa koji realno niste u mogucnosti probati pa ne znate uopste da li mozete funkcionisati dobro sve i da nema djece.
Najmanje je bitno sta misle drugi ljudi, mada u nekim situacijama drugi ljudi vide realnije u sta se upustamo od nas samih.
Ljakan

#55 Re: online ljubav

Post by Ljakan »

kakav online,nista dok ga ne pristaviš.
Ramzess Veliki

#56 Re: online ljubav

Post by Ramzess Veliki »

housetent wrote:Ljudi upoznao sad dosta djevojaka,i sa dosta njih pisao,ali ova me ocarala svojom dobrotom,svojom jednostavnoscu,vjerujte divno je stvorenje.razvela se zbog muzeve prevare.nisam ni ja balavac,znam o cemu pisem.pola godine nije malo,svaki dan biti na skype,viber.i za tih pola godine ne osjetiti neku losu osobinu kod nje,to me privuklo.druga stvar nema veze ako je starija 5 god,mozda bi bio sretniji sa njom nego sa nekom od 20.volim je jbg,sta je tu je :)
Razlika u namazanosti u ovom slučaju je kao da pričaš sa frajerom koji ima 45 godina, znači donji si jer ti može servirati svaku priču na način koji ćeš shvatiti kao sve što želiš čuti.
I dolazimo na opetovanu temu "Žene 35+ godina". Zamisli je kad ti budeš imao 45.
Ramzess Veliki

#57 Re: online ljubav

Post by Ramzess Veliki »

arslanbey wrote:jel samo hoces zbog kanadE? :D
Meni bi u njegovim godinama i u ovakvoj našoj situaciji to bio vrlo dobar argument. :thumbup:
annoy

#58 Re: online ljubav

Post by annoy »

Prolaznik wrote:Veza preko tipkanja se često idealizira je ste oboje opušteni i pišete samo o lijepim stvarima a nemaš pojma kakva je ta osoba u stvarnosti i kako reaguje u mnogim situacijama.

Ti se nisi zaljubio u nju, već u svoju predstavu o tome kakva je ona.
:thumbup:

Ništa ne planirat dok ne provedete određeno vrijeme zajedno uživo, dok ju ne vidiš u svim njezinim izdanjima, onim dobrim i onim lošim.
walter kurtz

#59 Re: online ljubav

Post by walter kurtz »

Opali i produzi dalje;-)
Logovan

#60 Re: online ljubav

Post by Logovan »

walter kurtz wrote:Opali i produzi dalje;-)
Do sljedece koja zivi u Kanadi, Njemackoj, itd. :D
walter kurtz

#61 Re: online ljubav

Post by walter kurtz »

Logovan wrote:
walter kurtz wrote:Opali i produzi dalje;-)
Do sljedece koja zivi u Kanadi, Njemackoj, itd. :D
razumijemo se :wink:
Troll_Happens

#62 Re: online ljubav

Post by Troll_Happens »

Potrebno nam je jos informacija da bi donijeli pravi sud o tvojoj situaciji. Ali osvrnucu se na neke cinjenice. Treba je 5 god starija od tebe znaci vjerovatno ti po izgledu moze biti mati jer je vjerovatno dobar dio zivota vani provela. A svi znamo da zivot vani nije med i mlijeko ko zivot u bosni. Puno stresa posla i ljudi nakon par god izgledaju ko izrabljene vrece. Situacija nije puno bolja ni kod nas jer te zene predpostavljam da su bile nocni tipovi nespavanje alkohol cigarete frustracije u braku podizanje djece dovele su do propadanja njene limarije sto ju je dovelo do situacije daj sta das taman da je iz bosne. Druga stvar da te djeca nikad nece prihvatiti ko rodjenog oca i tu ces se uvijek naci izmedju dvije vatre. Ne znam kolika su djeca pa ne bih vise o toj tacki komentarisao u svakom slucaju ako su mladja valja ti glavu podmetnuti pod giljotinu. Trebas imati na umu da zivot i dopisivanje preko skype nije isto ko zivot sa tom osobom uzivo. Kad dodjes tamo moze se desiti da ce te odmah uvaliti u kredite kao sto se desilo,sa mojim jednim frendom koji je otisao u zapadnu europu i jos je zena bila mentalno i psihicki bolesna ali naravno te trenutka ludila nije moguce vidjeti preko skypa potrebno je vrijeme uzivo provedeno s njom. I onda se nije lako izvuci iz te situacije pogotovo ako te jos zaskoci i napravi ti djete e onda si ga tek ugasio. On je pobjego nakon god dana i do dana danasnjeg niti vidja djete niti je u kontaktu s njom. Ona se obracala sudovima za alimentaciju ali nista bosna je zemlja gdje zakoni prestaju i nikad nece naplatiti nista od njega. Pogotovo sto je prijavio da zaradjuje 400 km. Sta od tih para mozes dati za alimentaciju. Ne moze zeni za ulozaka biti a ne nesto vise. Znaci pamet u glavu i mani se toga. Cuj zaljubljen nakon 5 mjeseci chatanja a zenu vidio nije :shock:
pirmin

#63 Re: online ljubav

Post by pirmin »

Troll_Happens wrote:A svi znamo da zivot vani nije med i mlijeko ko zivot u bosni.
:lol:
Ima hrpa bisera ali ovaj mi ima nesto ohridskog u sebi. :lol:
nightvision

#64 Re: online ljubav

Post by nightvision »

Troll_Happens wrote:...pogotovo ako te jos zaskoci i napravi ti djete...
to je neko pravo jebeno zensko dok ona covjeku pravi djecu. :lol:
Bluemore

#65 Re: online ljubav

Post by Bluemore »

nightvision wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
fidoremilienko

#66 Re: online ljubav

Post by fidoremilienko »

Image

Ukratko! :D
berenice

#67 Re: online ljubav

Post by berenice »

Troll_Happens wrote:Potrebno nam je jos informacija da bi donijeli pravi sud o tvojoj situaciji. Ali osvrnucu se na neke cinjenice. Treba je 5 god starija od tebe znaci vjerovatno ti po izgledu moze biti mati jer je vjerovatno dobar dio zivota vani provela. A svi znamo da zivot vani nije med i mlijeko ko zivot u bosni. Puno stresa posla i ljudi nakon par god izgledaju ko izrabljene vrece. Situacija nije puno bolja ni kod nas jer te zene predpostavljam da su bile nocni tipovi nespavanje alkohol cigarete frustracije u braku podizanje djece dovele su do propadanja njene limarije sto ju je dovelo do situacije daj sta das taman da je iz bosne. Druga stvar da te djeca nikad nece prihvatiti ko rodjenog oca i tu ces se uvijek naci izmedju dvije vatre. Ne znam kolika su djeca pa ne bih vise o toj tacki komentarisao u svakom slucaju ako su mladja valja ti glavu podmetnuti pod giljotinu. Trebas imati na umu da zivot i dopisivanje preko skype nije isto ko zivot sa tom osobom uzivo. Kad dodjes tamo moze se desiti da ce te odmah uvaliti u kredite kao sto se desilo,sa mojim jednim frendom koji je otisao u zapadnu europu i jos je zena bila mentalno i psihicki bolesna ali naravno te trenutka ludila nije moguce vidjeti preko skypa potrebno je vrijeme uzivo provedeno s njom. I onda se nije lako izvuci iz te situacije pogotovo ako te jos zaskoci i napravi ti djete e onda si ga tek ugasio. On je pobjego nakon god dana i do dana danasnjeg niti vidja djete niti je u kontaktu s njom. Ona se obracala sudovima za alimentaciju ali nista bosna je zemlja gdje zakoni prestaju i nikad nece naplatiti nista od njega. Pogotovo sto je prijavio da zaradjuje 400 km. Sta od tih para mozes dati za alimentaciju. Ne moze zeni za ulozaka biti a ne nesto vise. Znaci pamet u glavu i mani se toga. Cuj zaljubljen nakon 5 mjeseci chatanja a zenu vidio nije :shock:
Super! Ovo je za cistu 10!
Sephora

#68 Re: online ljubav

Post by Sephora »

fidoremilienko wrote:Image

Ukratko! :D
:lol: :lol:
berenice

#69 Re: online ljubav

Post by berenice »

annoy wrote:
Prolaznik wrote:
Ti se nisi zaljubio u nju, već u svoju predstavu o tome kakva je ona.
:thumbup:

Ništa ne planirat dok ne provedete određeno vrijeme zajedno uživo, dok ju ne vidiš u svim njezinim izdanjima, onim dobrim i onim lošim.
Svi se mi prvo zaljubimo u svoju predstavu o nekome. Ni uzivo niko ne pokazuje prvo svoje mane, zar ne?!

Sto se tice nekog aman planiranja po pitanjima ljubavnih odnosa inace... ne preporucujem. Neko se upozna ovako, neko onako. Jbga, slusaj svoje srce. To uglavnom pali.
Capajebo

#70 Re: online ljubav

Post by Capajebo »

berenice wrote:Jbga, slusaj svoje srce. To uglavnom pali.
Nista, ovo batali. Ne slusaj svoje srce, slusaj svoju glavi, jebo srce.
Saian

#71 Re: online ljubav

Post by Saian »

berenice wrote:Jbga, slusaj svoje srce. To uglavnom pali.
morat' ce se tu i vishe od EKG-a uradit :D ultrazvuk minimum, vjerovatno ce pas' i koja vakcina da se obnovi
Tomahawk11
Globalni moderator

#72 Re: online ljubav

Post by Tomahawk11 »

pirmin wrote:
Troll_Happens wrote:A svi znamo da zivot vani nije med i mlijeko ko zivot u bosni.
Bosno moja poharana.... :D
Kakvi vani, ovdje je zakon. Rahat smo od pameti :oops:
Bluemore

#73 Re: online ljubav

Post by Bluemore »

Tomahawk11 wrote:
pirmin wrote:
Bosno moja poharana.... :D
Kakvi vani, ovdje je zakon. Rahat smo od pameti :oops:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Banksy

#74 Re: online ljubav

Post by Banksy »

JThomas

#75 Re: online ljubav

Post by JThomas »

nightvision wrote:
nemojte biti bukvalci, čovjek je sve u pravu. i za pravljenje djeteta i za život u bosni. samo čitati integralno.
Post Reply