ma ja bolan... nek si ti prosvjecen, pametan, racionalan a mi u rs smo jbg obicni seljaci. 'ajde uskoro cu da kupim sljive pa ako 'oces da pecemo zajedno rakiju... zesci dernek.St.Germain wrote:RS (u daljem znacenju narod koji je nastanjuje i predstavnici naroda) je nesto sto je tesko definisati, ali prije svega je vukojebina (samo zato sto ima iskljuciv naziv, zdravom umu-dovoljan argument). od civiliziranog svijeta odrodjena (skoro pa sve i jedan politicar i diplomata nema ulaska u EU). rijesena svakih moralnih skrupula (vidi negiranje ocitog i dokumentovanog zlocina i u slici i u rijeci i u ocevicima). rijesena humanog kao ideje (vidi pod iskljucivost). rijesena zdravog razuma (vidi pod Srebrenica i izvjestaj vlade RS). Rijesena zdrave percepcije svijeta (vidi pod Karadjic i Mladic). Iskljucivost do BOLA, skoro perverzno, naginje bolesti. Ima socijaldemkratu Dodika. Stranku koja vlada od zacetka postojanja i koja je sa slavnom JNA zapocela rat za oslobadjanje teritorije od civila. rupa. u svakom smislu. Postojanje RS-a je sramota za civilizaciju. od mracne sile okupirani dio Bosne i Hercegovine. Prica jos uvijek nema svoj kraj. Nesto takvo sto je utemeljeno na zlocinu ne moze dugo postojati. Kad tad ce postati dio civilizacije. samo ce to da dugo traje. mrak uma je jebena stvar
... ah da zaboravih, ja sam iz rs... niza rasa za tebe