Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nisam bas profitirao na ovoj temi...Mislio sam da cu dobiti konkretne sugestije i prijedloge...sa linkovima, Gdje kupiti i sta...te, gdje ugraditi i ko to kvalitetno radi u Sarajevu i blizoj okolini.
Sema je jedini dao konkretan prijedlog...ali bez obzira ... hvala svima koji su ucestvovali na ovoj temi
supercali wrote:Uglavnom ako kupis kameru nemoj da te neko levati postavi je sam lako je ja sam sebi na proslom sam postavljao
Hvala ti na savjetu...ali, jbg. nisam ti ja za takvih poslova. Majstor je majstor...pa kako god da uradi...bice nemjerljivo bolje nego da ja to sam uradim. Smotan sam do bola
supercali wrote:Jbm ga ja ako kupis ja cu ti je postaviti besplatno ako si u sarajevu
Znam da se struja sa kamere uzima sa rikverc svjetla. Je li previse na isti izvor napona prikopcati i monitor? Ja zelim sliku na monitoru samo kada ubacim u rikverc, to bi rjesilo problem.