Imam čudnog druga.. :D

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Ramzess Veliki

#51 Re: Imam čudnog druga.. :D

Post by Ramzess Veliki »

Black swan wrote:shvati da ima aseksualnih ljudi
nije mi jasno sta ti nije jasno
to je njegov zivot i izbor
takav je kakav je
Dobro rečeno. Šta je tu čudno ako neko ne misli kao drugi. Treba svačije poštivati.
sumirprimus

#52 Re: Imam čudnog druga.. :D

Post by sumirprimus »

MedenoSrce wrote:
Russki wrote:sta je tu cudno, i ja sprasio kamaru godina u gujcu a jos nisam bozemeoprosti onu stvar vidio

jbg, svakom svaciji izbor

ma nisi bog zna sta propustio
ne lazi .
almir90

#53 Re: Imam čudnog druga.. :D

Post by almir90 »

Ramzess Veliki wrote:
Black swan wrote:shvati da ima aseksualnih ljudi
nije mi jasno sta ti nije jasno
to je njegov zivot i izbor
takav je kakav je
Dobro rečeno. Šta je tu čudno ako neko ne misli kao drugi. Treba svačije poštivati.
I meni nije jasno, kako te većinom optuže da imaš neki poremećaj, ili "de ti provjeri da nisi peder", ako ne gledaš na curu samo kao predmet koji ćeš (da prostite) iz*ebat.

Ako hoćeš, kažu svinja kao i ostali, ako nećeš, imaš poremećaj. :lol:

Ima osoba kojima ne ide u ljubavi, a opet imaju neki nivo samopoštovanja, da neće imati odnose sa bilo kakvom, samo da bi se moglo reći, eto guzilo se. :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#54 Re: Imam čudnog druga.. :D

Post by Truba »

ovdje dolazi ono do izražaja obrnuto od kurva i kurvar...kad je žena slut onda je drolja a kad muško jebač onda je frajko :D

cura nevina u 30... časna čestita čuvala se za pravog
muško u 30 u istoj situaciji jadnik peder čudak bijeda bolesnik
sumirprimus

#55 Re: Imam čudnog druga.. :D

Post by sumirprimus »

staromodno razmisaljnje...
i izgovori...
sumirprimus

#56 Re: Imam čudnog druga.. :D

Post by sumirprimus »

30+ i nisi apliciro,druze samtings rong definetli.
Last edited by sumirprimus on 20/03/2015 14:36, edited 1 time in total.
Sephora

#57 Re: Imam čudnog druga.. :D

Post by Sephora »

Lucky Strike wrote:
Sta da uradim u ovom slucaju? Zelim da mu nekako pomognem, govorio sam mu da registruje acc na BADDOO i da trazi nesto, ma nece Damir ni da cuje za to..

Recite mi ljudi, je li moj poznanik Damir normalan? :skoljka: :run:

Kako da mu pomognem?
Nisam citala sve komentare bit cu vrlo kratka..

Eh ovako.. nemoj se naci uvrijeden ovim sto cu ti reci.. Prvo jednu stvar da ti kazem - Damir nije trazio tvoju pomoc, prema tome nije tvoje da mu "pomazes" time sto zelis naci nacin kako da trazi nesto za posexat..eh da je zatrazio tvoju pomoc pa OK.. mogla bih i razumiti tvoju zelji da mu "budes"od pomoci...

Ako je on odlucio da zivi na nacin na koji zivi - bez sexa, to je njegov izbor.. imaj respekta prema tome, bili vi jarani ili ne... postoje ljudi kojima sex, ne cini isto zadovoljstvo, ili jednostavno ne zele ga..
Ramzess Veliki

#58 Re: Imam čudnog druga.. :D

Post by Ramzess Veliki »

Sephora wrote: Ako je on odlucio da zivi na nacin na koji zivi - bez sexa, to je njegov izbor.. imaj respekta prema tome, bili vi jarani ili ne... postoje ljudi kojima sex, ne cini isto zadovoljstvo, ili jednostavno ne zele ga..
Tako je. :thumbup:
Eto kako da nekome ko ne razmišlja tako objasnim da nakon dvije godine nemam želje ni za kakvom vezom, niti emotivnom niti samo radi seksa.
Nekad ti se jednostavno tako podrepi ... dese ti se neke teške stvari u životu koje te preokupiraju i sve drugo ti postane minorno ... bespotrebno opterećenje koje ti nije potrebno u navedenom vremenu.
golfiista

#59 Re: Imam čudnog druga.. :D

Post by golfiista »

"PRAVDA ZA DAMIRA"
Sephora

#60 Re: Imam čudnog druga.. :D

Post by Sephora »

Ramzess Veliki wrote:
Sephora wrote: Ako je on odlucio da zivi na nacin na koji zivi - bez sexa, to je njegov izbor.. imaj respekta prema tome, bili vi jarani ili ne... postoje ljudi kojima sex, ne cini isto zadovoljstvo, ili jednostavno ne zele ga..
Eto kako da nekome ko ne razmišlja tako objasnim da nakon dvije godine nemam želje ni za kakvom vezom, niti emotivnom niti samo radi seksa.
Nekad ti se jednostavno tako podrepi ... dese ti se neke teške stvari u životu koje te preokupiraju i sve drugo ti postane minorno ... bespotrebno opterećenje koje ti nije potrebno u navedenom vremenu.
Nek tvari je nepotrebno forsirati - desit ce se u trenutku kad treba da se dese... Svijet se okupira tudim stvarima - koje ne bitrebale da ih se ticu.., i zele da pomognu, i kada niko od njih pomoc ne treba..

Ne kazem da pomoc ne treba pruziti, ali pruziti je samo tamo gdje ona stvarno potrebna i tamo gdje se pomoc i trazi..ljudi kad trebaju pomoc ne ustrucavaju se traziti je..
golfiista

#61 Re: Imam čudnog druga.. :D

Post by golfiista »

Sephora wrote:
Ramzess Veliki wrote:
Nek tvari je nepotrebno forsirati - desit ce se u trenutku kad treba da se dese... Svijet se okupira tudim stvarima - koje ne bitrebale da ih se ticu.., i zele da pomognu, i kada niko od njih pomoc ne treba..

Ne kazem da pomoc ne treba pruziti, ali pruziti je samo tamo gdje ona stvarno potrebna i tamo gdje se pomoc i trazi..ljudi kad trebaju pomoc ne ustrucavaju se traziti je..
Seko, Damr treba pomoć definitivno, zamisli samo sta 33 godine seksualne disfunkcije uradi ljudskom tijelu čija je temeljna funkcija reprodukcija i produženje vrste. Vi koji ne vidite ovdje problem, imate i sami problem. Damire, sine, moraš ruckiti inace ode piša..
Sephora

#62 Re: Imam čudnog druga.. :D

Post by Sephora »

golfiista wrote:
Sephora wrote:
Seko, Damr treba pomoć definitivno, zamisli samo sta 33 godine seksualne disfunkcije uradi ljudskom tijelu čija je temeljna funkcija reprodukcija i produženje vrste. Vi koji ne vidite ovdje problem, imate i sami problem. Damire, sine, moraš ruckiti inace ode piša..
Da je Damir otvorio temu i trazio pomoc - shvatila bih to kao problem ---- a ovako .. shvatam kao ne razumjevanje na pravo izbora,

Vi koji smatrate da Damiru treba pomoc otvaranjem teme o njemu i njegovom izboru - ste mi vise nego smjesni... :-D
EmiRem

#63 Re: Imam čudnog druga.. :D

Post by EmiRem »

E ovo bi trebalo biti zanimljivo, da se samo pribiljezim :D
golfiista

#64 Re: Imam čudnog druga.. :D

Post by golfiista »

Sephora wrote:
golfiista wrote:
Sephora wrote:
Da je Damir otvorio temu i trazio pomoc - shvatila bih to kao problem ---- a ovako .. shvatam kao ne razumjevanje na pravo izbora,

Vi koji smatrate da Damiru treba pomoc otvaranjem teme o njemu i njegovom izboru - ste mi vise nego smjesni... :-D
Ako uzmeš u obzir činjenicu da je "Damir" metafora, lakše ćeš shvatiti šta sam htio da kažem, a kada shvatiš, sa te distance ćeš moći i aktivno sudjelovati u kasnijoj eventualnoj diskusiji te dati svoj doprinos mogućim rješenjima za sve naše Damire ;)
Sephora

#65 Re: Imam čudnog druga.. :D

Post by Sephora »

Ja sam rekla sto sam imala vezano za temu..

Vama zelim ugodnu diskusiju ..!
Ramzess Veliki

#66 Re: Imam čudnog druga.. :D

Post by Ramzess Veliki »

golfiista wrote:Seko, Damr treba pomoć definitivno, zamisli samo sta 33 godine seksualne disfunkcije uradi ljudskom tijelu čija je temeljna funkcija reprodukcija i produženje vrste. Vi koji ne vidite ovdje problem, imate i sami problem. Damire, sine, moraš ruckiti inace ode piša..
To ti misliš.
To je tvoje mišljenje.
Osnovno pravilo ne pomaži nekome ko ne išće pomoć.

Imao ja takvog jarana, smot'o malo reći, dobar k'o panja i već počeo i raditi a nigdje cure ni na vidiku, samo skupljao albume nekakvih spid tresh black metalaca.
I ja riješim da mu treba pomoći i nabacim mu jednu svoju iz rezervi za zlu ne trebalo, sve joj objasnim i ona mu dala.

Jao nesreće ... on se zatelebao, uselila mu se u stan i ne mrda. Tragedija. Đabe mu objašnjavati da je pregazilo sve jalije od Sedrenika do Ilidže, on samo jedno - "Ja nju volim ..."
Od tuge što sam mu natovario nesretnicu umalo se nisam bacio u Miljacku na njenom najplićem mjestu. Do članaka jasno, da ne smočim nove hlače.
Srećom pa me se jednom poželila ... i tako on progleda u nekom mislio sam sudbonosnom trenutku.

Rekoh - sad je naučio da seks nije sve u životu, i da treba tražiti ženu valjanu i vrijednu. :thumbup:

Poslije mjesec dana oženio takvog groba da ogledala popucaju kad se pojavi ... :shock: Mrcina dvaput veća od njega, dere se na njega i tjera da radi kućanske poslove dok ona pije u birtiji. :roll:

Neki ga nikada ne bi trebali umočiti ... :oops:
Russki

#67 Re: Imam čudnog druga.. :D

Post by Russki »

MedenoSrce wrote:
Russki wrote:sta je tu cudno, i ja sprasio kamaru godina u gujcu a jos nisam bozemeoprosti onu stvar vidio

jel ?

ustvari, i to što kažeš, štob reko stari svijet otom potom :D
golfiista

#68 Re: Imam čudnog druga.. :D

Post by golfiista »

Russki wrote:
MedenoSrce wrote:

jel ?

ustvari, i to što kažeš, štob reko stari svijet otom potom :D
Nisam siguran da je apstinencija stvar izbora, rekao bih da je vise splet okolnosti...nesretnih okolnosti... :izet:
prog321

#69 Re: Imam čudnog druga.. :D

Post by prog321 »

Black swan wrote:ovdje dolazi ono do izražaja obrnuto od kurva i kurvar...kad je žena slut onda je drolja a kad muško jebač onda je frajko :D

Zato jer je muškarcima puno teze doci do seksa.
Muškarac da bi bio Uber jebac mora imati iznadprosjecan izgled ili novac, iznadprosjecno zgodan, lijep i interesantan.
Dok zena moze biti jebacica samo da skine gaće i naguzi se. :-D
animals

#70 Re: Imam čudnog druga.. :D

Post by animals »

prog321 wrote:
Black swan wrote:ovdje dolazi ono do izražaja obrnuto od kurva i kurvar...kad je žena slut onda je drolja a kad muško jebač onda je frajko :D

Muškarac da bi bio Uber jebac mora imati iznadprosjecan izgled ili novac, iznadprosjecno zgodan, lijep i interesantan.
Sve pogresno..jebe onaj ko ima muda..
golfiista

#71 Re: Imam čudnog druga.. :D

Post by golfiista »

prog321 wrote:

.. ne jebe lijep već uporan..ili, ne jebe ko ima, već ko je naučio... :wink:
zambaklija

#72 Re: Imam čudnog druga.. :D

Post by zambaklija »

možda je zaljubljen u livanku jal desanku :D
Last edited by zambaklija on 20/03/2015 23:26, edited 1 time in total.
prog321

#73 Re: Imam čudnog druga.. :D

Post by prog321 »

To su vam dječije priče.
Za zestok komad moras uložiti trud i tehniku. Ali je sve dzaba ako nemate gornje kvalitete :-D
Ramzess Veliki

#74 Re: Imam čudnog druga.. :D

Post by Ramzess Veliki »

prog321 wrote:

Bolna istina ... u tom pogledu smo taoci takve krizne situacije. Žena se mora truditi da odbija udvarače, a muškarci su prisiljeni dobro se potruditi da bi neku zaveli. Đabe samo dobra volja.
golman

#75 Re: Imam čudnog druga.. :D

Post by golman »

Znate ono kad je žena pitala Konfučija:
Kako to ,kad žena spava sa 10 muškaraca,onda je ona kurva,a kad muškarac spava sa 10 žena,onda je on lafčina?

Konfučije joj je odgovorio:

Kad jednu bravu otvara 10 ključeva,onda je to loša brava,ali zato kad 1 ključ otvara 10 brava,onda je to dobar ključ.

:D
Post Reply