pici wrote:Ćupni koju dlakicu na gujCi ima da te suze obliju
A autoru teme: to ti je dobro, ja svaku noc malo opacem (evo i sad sam), al od nekog zora, nemam pojma, a onda me spopadne strasna glavobolja, tak da coece, suti i vici riba
pici wrote:Ćupni koju dlakicu na gujCi ima da te suze obliju
gnjev wrote:A pisas li puno ?
ja vala zapalim, sjećam se da sam plakao kad sam slomio ruku u osnovnoj školi i to sam je smrskao i poslije toga sam još jednom zaplakao i to bi bilo to otprilikeS4mpion wrote:Ohanite malo sa dijagnozama.
Informacije koje je "stoner" pružio su daleko od bilo kakve naznake da se uopšte radi o sociopati. Postoje ljudi koji jednostavno ne plaču, nemaju potrebu za tim.
Vjerovali ili ne, postoje ljudi koji skoro nikad ne plaču, a ipak nisu lišeni emocija. Tuga, bol, radost se mogu osjećati i bez suza.
Upuceno je pokretacu... Jedan od forumasa operisanih od empatije i humanizma... Neka nakuplja, trpi, potiskuje... Mozda eksplodira...Digla_da_kreci wrote:Potiskujem da ti uzvratimnosara wrote:I ja zelim da ustrajes u tom potiskivanju...![]()
On i brat mu po ideologiji, Joe McCarthy, mogu komotno skupa na psihijatriju. Nije cudo kad pogledas sta su sve pisali ovde, mada su sada neke stvari jasnije s obzirom da mu je 22 godine.nosara wrote: Upuceno je pokretacu... Jedan od forumasa operisanih od empatije i humanizma... Neka nakuplja, trpi, potiskuje... Mozda eksplodira...
To bi bio dobitak za covjecanstvo...
Perspektivni ljudozder...Tito_i_Partija wrote:On i brat mu po ideologiji, Joe McCarthy, mogu komotno skupa na psihijatriju. Nije cudo kad pogledas sta su sve pisali ovde, mada su sada neke stvari jasnije s obzirom da mu je 22 godine.nosara wrote: Upuceno je pokretacu... Jedan od forumasa operisanih od empatije i humanizma... Neka nakuplja, trpi, potiskuje... Mozda eksplodira...
Kritikovanje i pljuvanje po komunjarskim zlikovcima i njihovim zlodjelima je nedostatak empatije samo u tvom ispranom mozgu. I u Bjelorusiji. Ja sam altruista koji voli ljude i slobodu.nosara wrote:
Upuceno je pokretacu... Jedan od forumasa operisanih od empatije i humanizma... Neka nakuplja, trpi, potiskuje... Mozda eksplodira...
Aha... Ostajem pri lijepim zeljama koje sam ti uputio...Stoner wrote:Kritikovanje i pljuvanje po komunjarskim zlikovcima i njihovim zlodjelima je nedostatak empatije samo u tvom ispranom mozgu. I u Bjelorusiji. Ja sam altruista koji voli ljude i slobodu.nosara wrote:
Upuceno je pokretacu... Jedan od forumasa operisanih od empatije i humanizma... Neka nakuplja, trpi, potiskuje... Mozda eksplodira...
Hahahanosara wrote:Upuceno je pokretacu... Jedan od forumasa operisanih od empatije i humanizma... Neka nakuplja, trpi, potiskuje... Mozda eksplodira...Digla_da_kreci wrote:Potiskujem da ti uzvratimnosara wrote:I ja zelim da ustrajes u tom potiskivanju...![]()
Stoner wrote:Ljudi, ne mogu plakati.![]()
Ozbiljno i bez zajebancije, nisam znao na kojem pdf bi otvorio temu pa rekoh ajd ovdje ću a moglo bi i komotno na pdf Zdravlje jer mislim da se radi o nekom psihološkom problemu.
To da nisam plačljiv sam oduvijek znao, ali nikad do prije par dana nisam ozbiljno razmišljao o tome. I sad skontam da su meni 22 godine a ja nisam plakao od svoje 15. I ne znam za vas ostale, ali meni je to poptuno nenormalno.
Možda je najgore u svemu tome što mi suze nikad nisu ni navirale na oči, da sam ja nešta potiskivao pa hajde, ali ništa...
Pa valjda svi ponekad malo plaču, muškarci nekad potiskuju, ali jbt valjda su svi ponekad plačljivi a ja sedam godina ništa a nije da nisam imao nikakvih problema.
Ovo definitvno nije normalno.
Šta da radim?![]()
Strah me ovoga jbg.
Ma ne vjerujem...Cybernetic wrote:nosara wrote:Analizirajuci nase "druzenje" na forumu, mogu ti rec da je to sto ne mozes plakat tvoj najmanji problem ... Najozbiljnije...![]()
A mozda ovaj problem i jeste povezan sa drugim?

_BataZiv_0809 wrote:Oplakuj zrtve komunizma.