Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
- JThomas
#51 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
kad prestane mogućnost izbora i prođu vozovi, odlučiće se i za golog i bosog. sve zahtjeve zamijeni "pa jeste, takav je, ali je moj, ja njega volim" 
- madner
#52 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
Pare je bar lako zaraditi.
- Ridjobrki
#53 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
Ofkors, kad im dođe 30-ta pa kriteriji narasli a izbor se suzio....

- JThomas
#54 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
a guzovi omlohavili 
- Ridjobrki
#55 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
Javlja se meni nedavno simpatija iz srednje pa smo razmijenili neke poruke... Ja bio na šalteru pošte i pita me komšinica što radi na šalteru ko mi to piše - reko cura sa kojom sam se muntao u četvrtom srednje pa nije ništa bilo.
- Oooo, pa nije tebi ni sad kasno!
- Nije meni, jes' njoj.
- Oooo, pa nije tebi ni sad kasno!
- Nije meni, jes' njoj.
-
dječak sa šibicama
#56 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
Ja cu i dalje zivjeti u snovima da postoje zene koje znaju voljeti i bez "ekonomske sigurnosti" 
- muha_sa
#57 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
Ridjobrki wrote:Javlja se meni nedavno simpatija iz srednje pa smo razmijenili neke poruke... Ja bio na šalteru pošte i pita me komšinica što radi na šalteru ko mi to piše - reko cura sa kojom sam se muntao u četvrtom srednje pa nije ništa bilo.
- Oooo, pa nije tebi ni sad kasno!![]()
- Nije meni, jes' njoj.
- astala_vistala
#58 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
Ponavljam vise puta,interes pokrece sve oko nas a zene su klasicni primjer.
Dok nisam radio,od 5 djevojki sa kojim izadjem samo kod jedne imam prolaz ostale mi odma opucaju tetiketu jarana.
Danas kad odes po nju sa autom,izgotivis je maximalno i na kraju vratis doma 5/5 i niko me ne moze ubijediti da novac zenama nije osnovna stvar po kojoj sortiraju muskarce naravno to su djevojke od 22,23 godine pa na dalje..ove mladje jos uvijek vjeruju u ljubav
Znaci postoji tu i Fizicki izgled,Sarm,snalazljivost smisao za humor...ali dodje neki bajazit sa kintom i tu je kraj,sve ostalo je prica za malu djecu.
Dok nisam radio,od 5 djevojki sa kojim izadjem samo kod jedne imam prolaz ostale mi odma opucaju tetiketu jarana.
Danas kad odes po nju sa autom,izgotivis je maximalno i na kraju vratis doma 5/5 i niko me ne moze ubijediti da novac zenama nije osnovna stvar po kojoj sortiraju muskarce naravno to su djevojke od 22,23 godine pa na dalje..ove mladje jos uvijek vjeruju u ljubav
Znaci postoji tu i Fizicki izgled,Sarm,snalazljivost smisao za humor...ali dodje neki bajazit sa kintom i tu je kraj,sve ostalo je prica za malu djecu.
- Bluemore
#59 Re: Nema para = nema zena = nema seksa = nema srece.. ili ipak ima?
ako nije zviz mora da mu je neki rodjakdobojlija81 wrote:jes to ti zviz?DanskiBosnjaci wrote:Na jutjubu takodje ukucate "picking klix in..." i izaberite u kojem autu.
Procenat "smuvanih" djevojaka bez auta 0-5%.. svi su u zurbi, ni ne obracaju paznju na tebe, nebitan si, samo ti odgovore da imaju posla i da se smaknes sa puta..
Kad pridjes luksuznim autom, obuces se elegantno, procenat "pokupljenih" - smuvanih djevojaka je preko 90%, dovoljno je pitati da li bi htijela izaci na rucak, odmjeri te i automatski sjeda sa tobom u auto..
Ovo su socijalni eksperimenti. I naravno da nisu sve zene ovakve.. ali me zanima vase misljenje.
hajd ba pusti žene na miru,ko da mi ne zagledamo koja sta ima,miraz folovi golovi
obaraš staru izreku:
moš se hebat ako nemaš para
- @ngel
#60 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
Dzaba ako si i dalje kokuz i ako se nisi ostvario u zivotu nece ni ona tebe koliko god ti sebe uvjeravao u suprotno, pa bolje joj je da bude sama nego jos nekoga sebi natovariti na grbacuRidjobrki wrote:Javlja se meni nedavno simpatija iz srednje pa smo razmijenili neke poruke... Ja bio na šalteru pošte i pita me komšinica što radi na šalteru ko mi to piše - reko cura sa kojom sam se muntao u četvrtom srednje pa nije ništa bilo.
- Nije meni, jes' njoj.
Da ne pricamo o tome da su zene u tim godinama obicno ostvarene i imaju karijeru i posao i vrlo su nezavisne, pa nije luda da se veze za nekog jadu kojeg mora da hrani i izdrzava jer sam nije sposoban za to
- JThomas
#61 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
možda u norveškoj.
-
dječak sa šibicama
#62 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
Etiketa jarana ili etiketa sponzora, jaka dilema.
- hornet
#63 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
Al kako objasniti da ima lijepih, finih, obrazovanih cura u srednjim tridesetim, koje se nisu udale? Imale neke svoje principe, nisu se pravo zaljubile ili sta vec?JThomas wrote:kad prestane mogućnost izbora i prođu vozovi, odlučiće se i za golog i bosog. sve zahtjeve zamijeni "pa jeste, takav je, ali je moj, ja njega volim"
Last edited by hornet on 28/02/2015 18:15, edited 1 time in total.
-
dječak sa šibicama
#64 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
Ja bolan, gdje si vidio zensko u 30-im a nije udato, to je neka roba s greskom.
Balkane moj....
Balkane moj....
- hornet
#65 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
Varaš se. Upravo suprotno, kvalitetna roba.dječak sa šibicama wrote:Ja bolan, gdje si vidio zensko u 30-im a nije udato, to je neka roba s greskom.
Balkane moj....
- Ridjobrki
#66 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
Jebomenesvak ako ti kontaš pola tema koje pratiš i pola postova koje kvotaš.@ngel wrote:Dzaba ako si i dalje kokuz i ako se nisi ostvario u zivotu nece ni ona tebe koliko god ti sebe uvjeravao u suprotno, pa bolje joj je da bude sama nego jos nekoga sebi natovariti na grbacuRidjobrki wrote:Javlja se meni nedavno simpatija iz srednje pa smo razmijenili neke poruke... Ja bio na šalteru pošte i pita me komšinica što radi na šalteru ko mi to piše - reko cura sa kojom sam se muntao u četvrtom srednje pa nije ništa bilo.
- Nije meni, jes' njoj.![]()
Da ne pricamo o tome da su zene u tim godinama obicno ostvarene i imaju karijeru i posao i vrlo su nezavisne, pa nije luda da se veze za nekog jadu kojeg mora da hrani i izdrzava jer sam nije sposoban za to
- Ridjobrki
#67 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
Uh to su one pred reality checkomhornet wrote:Varaš se. Upravo suprotno, kvalitetna roba.dječak sa šibicama wrote:Ja bolan, gdje si vidio zensko u 30-im a nije udato, to je neka roba s greskom.
Balkane moj....
- hornet
#68 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
Ridjobrki wrote:Jebomenesvak ako ti kontaš pola tema koje pratiš i pola postova koje kvotaš.@ngel wrote:Dzaba ako si i dalje kokuz i ako se nisi ostvario u zivotu nece ni ona tebe koliko god ti sebe uvjeravao u suprotno, pa bolje joj je da bude sama nego jos nekoga sebi natovariti na grbacuRidjobrki wrote:Javlja se meni nedavno simpatija iz srednje pa smo razmijenili neke poruke... Ja bio na šalteru pošte i pita me komšinica što radi na šalteru ko mi to piše - reko cura sa kojom sam se muntao u četvrtom srednje pa nije ništa bilo.
- @ngel
#69 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
Odi do apoteke, kupi sebi vazelinaRidjobrki wrote:Jebomenesvak ako ti kontaš pola tema koje pratiš i pola postova koje kvotaš.@ngel wrote:Dzaba ako si i dalje kokuz i ako se nisi ostvario u zivotu nece ni ona tebe koliko god ti sebe uvjeravao u suprotno, pa bolje joj je da bude sama nego jos nekoga sebi natovariti na grbacuRidjobrki wrote:Javlja se meni nedavno simpatija iz srednje pa smo razmijenili neke poruke... Ja bio na šalteru pošte i pita me komšinica što radi na šalteru ko mi to piše - reko cura sa kojom sam se muntao u četvrtom srednje pa nije ništa bilo.
-
Fudo387
#70 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
Ridjobrki wrote:Javlja se meni nedavno simpatija iz srednje pa smo razmijenili neke poruke... Ja bio na šalteru pošte i pita me komšinica što radi na šalteru ko mi to piše - reko cura sa kojom sam se muntao u četvrtom srednje pa nije ništa bilo.
- Nije meni, jes' njoj.
valja li cemu, mozda joj ipak nije kasno?
- Ridjobrki
#71 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
Jako fina i očuvana cura ali postoji razlog što je to sve tako.Fudo387 wrote:Ridjobrki wrote:Javlja se meni nedavno simpatija iz srednje pa smo razmijenili neke poruke... Ja bio na šalteru pošte i pita me komšinica što radi na šalteru ko mi to piše - reko cura sa kojom sam se muntao u četvrtom srednje pa nije ništa bilo.
valja li cemu, mozda joj ipak nije kasno?
-
dječak sa šibicama
#72 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
Sto, pa ima nesto romanticno u tome kad ti se javi neka stara ljubav od prije 5-10-15 godina.
Znaci da si na nju ostavio neki utisak... valjda
- hornet
#73 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
Ja se ne bi dvoumio, ni sekunde.dječak sa šibicama wrote:Sto, pa ima nesto romanticno u tome kad ti se javi neka stara ljubav od prije 5-10-15 godina.
- Ridjobrki
#74 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
Nemam pojma, možda gledala slike sa ekskurzije pa joj nadošlodječak sa šibicama wrote:Sto, pa ima nesto romanticno u tome kad ti se javi neka stara ljubav od prije 5-10-15 godina.
Vjerovatno bi bilo romantično da sam ja ostao onakav kakav sam bio, ovako ne znam šta bih rekao.
- insomnia78
#75 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
- Nije meni, jes' njoj.