Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Fantasticno! Ja sam prvi put ovu sliku vidio na slici dana i nije mi nista bilo jasno, tad je bila zlatno(smedje)-bijela a kad sam vidio ovu temu i otvorio plavo-crna hahaha pogledao sam video ono objasnjenje ali opet je fascinantno, pored mene 2 osobe stoje vide obe bijelu a ja i dalje plavu, doslo je do toga da im trazim da mi se kunu kontam furaju me hahah
Pryda wrote:Fantasticno! Ja sam prvi put ovu sliku vidio na slici dana i nije mi nista bilo jasno, tad je bila zlatno(smedje)-bijela a kad sam vidio ovu temu i otvorio plavo-crna hahaha pogledao sam video ono objasnjenje ali opet je fascinantno, pored mene 2 osobe stoje vide obe bijelu a ja i dalje plavu, doslo je do toga da im trazim da mi se kunu kontam furaju me hahah
također. vidio sam svakakve optičke iluzije, ali da se ona promjeni tek nakon 3 sata...
afafaf wrote:Gasio svjetla, udaljivao se od ekrana, otvaro i zatvaro oci ali i dalje zlatno-bijela da jebe raka raka.
Probaj da gledas sliku ali da ti pravac gledanja u sliku pada pod sto manjim uglom (kao da je gledas polozenu a ne uspravno)tek toliko da mozes vidjeti sliku....meni jedino u tom slucaju postaje plavkasta i crna
Pa pogledajte to u pozadini slike, desno, i u desnom dole cosku, to su boje otprilike zlatna i bijela. Mescini da vi trazite neku haljinu u pozadini, a da ne kontate da govorimo o haljini u glavnom kadru slike.
afafaf wrote:Gasio svjetla, udaljivao se od ekrana, otvaro i zatvaro oci ali i dalje zlatno-bijela da jebe raka raka.
Probaj da gledas sliku ali da ti pravac gledanja u sliku pada pod sto manjim uglom (kao da je gledas polozenu a ne uspravno)tek toliko da mozes vidjeti sliku....meni jedino u tom slucaju postaje plavkasta i crna
Upravu si, samo ja u tom slucaju vise vidim plavu a crno i dalje nema.
Ma nema to veze, bukvalno haljinu koju sam vidio ko BZ sad vidim ko CP
Zena i dalje zuto zlatnu
Haha mirikl