Damir Niksic, odron. Sha ba dze ba hjo ba... isfurano.
Kako sam upoznao vasu majku, nijedan glumac nije ni zanimljiv ni duhovit, a Barni je debil.
Dino Merlin
Nutela nije rebrand od Kinderlade, proizvodile su se cak paralelno jedno vrijeme pa je Ferero odlucio da "ubije" ovu druguzmajadaH wrote:Bambi_na_kofeinu wrote:Ma razumijem ja tvoje nekontanje, i meni je išlo na živce kad čujem selebriti i ivent.Op3r4t0r wrote: Ma nista protiv tebe licno, samo vidim da je i to popularno a ja valjda il ne kontam il nisam popularan, isto vrijedi i za one koji recenice zavrsavaju sa no risk no fun, get a life itd itd
Ali pretpostavljam da smo bombardovani engleskim jezikom, nekada se uhvatim da mi je lakše nešto objasniti nekom engleskom frazom, doduše još uvijek u neformalnim razgovorima
zmajadaH, ma sve to meni isto, stampi, kinderlada, nutela, eurokrem...preslatki čoko namazi koje jedeš kašikom i govoriš sebi da je neš' više nikad kupiti jer si takav jadni nekarakter
Nije isto, Nutela je rebrand od Kinderlade, i onda imaš situaciju da uz dobar okus ide i masa emocija/sjećanja koja se vuku od djetinjstva i malih nogu pa dobiješ pomamu da je nutela najbolja...
Ali dobro šta da se radi, ''nedo bog da smo svi isti''(ništa negativno)
York Light 100`s wrote:Đorđe Balašević![]()
Kao najzadnji kreten dođe na binu, nabije mornarsku kapu naheravo, pola sata imitira životinje sa farme uz patetične grimase poput neke curice od 5 godina što se pravi slatka i raja pada u trans
Džoni Štulić na ovom forumu, još kad frajer da intervju a 90% odgovora je "pa ne znam ja, pa šta bi trebo? Ne znam to, nemam pojma, nisam u toku, o čemu se radi? Ne znam, ne pratim to. Nemam pojma, šta bi ti odgovorio na to jer ne znam" a svi su u ekstazi kao da je jedan od zadnjih živih velikih mislilaca i filozofa sa ex-yu prostora![]()
Obrnuto: KinderLada je bila rebrand NutellezmajadaH wrote:Bambi_na_kofeinu wrote: Ma razumijem ja tvoje nekontanje, i meni je išlo na živce kad čujem selebriti i ivent.
Ali pretpostavljam da smo bombardovani engleskim jezikom, nekada se uhvatim da mi je lakše nešto objasniti nekom engleskom frazom, doduše još uvijek u neformalnim razgovorima
zmajadaH, ma sve to meni isto, stampi, kinderlada, nutela, eurokrem...preslatki čoko namazi koje jedeš kašikom i govoriš sebi da je neš' više nikad kupiti jer si takav jadni nekarakter
Nije isto, Nutela je rebrand od Kinderlade, i onda imaš situaciju da uz dobar okus ide i masa emocija/sjećanja koja se vuku od djetinjstva i malih nogu pa dobiješ pomamu da je nutela najbolja...
Ali dobro šta da se radi, ''nedo bog da smo svi isti''(ništa negativno)
Ne kontam sad Bosnjak sad Bosanactvsabina wrote:Uf , uf , uf...JohnnyS wrote:
Jedan pjevač nikakvog glasa s petparačkim pjesmama, drugi pjevač s dva kalupa za sve pjesme i tekstovima koji su šatro filozofski, a zapravo bezze....ne diraj Olija i Đibu please...
(šala naravno , sve je stvar ličnog ukusa , obojicu ih jako volim
)
Ne kontam da je "gotivan snijeg".....(brrrrrrrr.)
jasko_ba wrote:Dan Bilzerian, Kardasian i te vrste sponzorusa, ovaj hype oko 50 nijansi sive. Jednostavno ne kontam odjednom toliku opsjednost ljudi oko ovih nabrojanih za pocetak. I da, jebeni selfie petkom/subotom navece, svaki put, a popio si boga oca u tom stanju.
ćiribiribela wrote:Odlicna tema.
Ne kontam zasto je ljudima bitno sta je koji selebriti obukao, evo bio ovaj Grammy prije par dana i portali su ispamecivali sa naslovima tipa "jeste li vidjeli haljinu koju je obukla..."
Ovo za Nutellu ne kontam ni ja, jeste dobra ali brate... dobra je i ona Nutoka.![]()
Neizlječiva bolestZeljoooo wrote:Ne kontam pitarluk i ne kontam koji ce kurac nekome ko ima par miliardi jos para.
Jesi li bar Tomića skonto i šta znači dobiti ''Kokot-a'' ????Zeljoooo wrote:Ne kontam pitarluk i ne kontam koji ce kurac nekome ko ima par miliardi jos para.
ma ovo sam htio rijet ali mi promaklo.O'zone wrote:Ne kontam Vaše ne kontanje i isčuđavanje tuđim ukusima.
Nekom se sviđa BiJonCE a nekome Queen, nekome više nikad neće biti grupe kao Azra i pjevača kao što je Džoni. Nekome je PS i igrice život a nekome lopta i fudbal. Nekome je extra kad Damir Nikšić kaže javno ono što većina misli kao i Mimo Šahinpašić neka ko satisfakcija....
Kladionice, kafane, narodnjaci, tetovaže, piercing, ugsice, napućene usne, izblajhana kosa, WV program vozila, kajle oko vrata, teretane i stereoidi, IPHONE, elektronske cigarete, Walking Dead,....
Sve su to stvari koje se nekome extra a nekome špansko selo i mrski objekti i subjekti modernog života.
Jeste ko ne voli ta 2 Boga odmah je ljubitelj Dare BubamareSaraFina wrote:York Light 100`s wrote:Đorđe Balašević![]()
Kao najzadnji kreten dođe na binu, nabije mornarsku kapu naheravo, pola sata imitira životinje sa farme uz patetične grimase poput neke curice od 5 godina što se pravi slatka i raja pada u trans
Džoni Štulić na ovom forumu, još kad frajer da intervju a 90% odgovora je "pa ne znam ja, pa šta bi trebo? Ne znam to, nemam pojma, nisam u toku, o čemu se radi? Ne znam, ne pratim to. Nemam pojma, šta bi ti odgovorio na to jer ne znam" a svi su u ekstazi kao da je jedan od zadnjih živih velikih mislilaca i filozofa sa ex-yu prostora![]()
A kontas Daru Bubamaru? Ili Tekstove poput one pjesme " Bunda od nerca ili pelza"?
Sve mogu razumjeti ali da neko Djoletu ili Štuli osporava " umjetnički izričaj" ne mogu. Pogotovo zbog milion kretenskih tekstova koji svakodnevno siluju narodu mozgove po TV emisijama i radiju.
Nisi upoznat sa Damirovim radom, ako si raspolozen da osudjujes, malo istrazi sta je sve radio, i pogledaj slike, osnivanje necega sto je od velikog znacaja a nalazi se u Skenderiji... malo sam ti pomogao, ovo sto radi je samo usputIt_is_a_Leclerc wrote:Upoređuješ Andya Warhola, osnivača pop arta, čovjeka iza kojeg je ostao umjetnički pravac, sa ogromnim brojem slika, preko 50 filmova, knjigama, sa čovjekom koji nabije šešir na glavu i priča gluposti koje su nekom smiješne, bije se po gradu i fantazira o teorijama velikih zavjera ?! Šta je sljedeće ?! Uporedit ćete ga sa Monetom, Dostojevskim, Čehovim, Belom Bartok ?!trcicu trceci wrote:Jesi li upoznat sa radom Endija Vorhola? ne razumijes savremenu umjetnost i prosipas se... o onome o cemu ne znas, suti barIt_is_a_Leclerc wrote:![]()
Podržavam. Nekad si za biti umjetnik morao napisati knjigu, naslikati remek djelo, napraviti kip, komponovati muziku... Danas kad nemaš pametnijeg posla uhvatiš se kamere i laprdaš gluposti, i HOP, "konceptualni umjetnik". My ass.
Ja ne kontam pomamu za Vedranom Rudan. Njene kolumne ništa ne valjaju, nepismene su, prepune nelogičnosti i prostakluka. Pljuje Ameriku, uzdiže Rusiju i prepuna je seksističkih stavova iz kojih izbija mržnja prema muškom rodu... Al' eto.. Voli Bošnjo.
Ni ja@ngel wrote:E jos ne kontam Twitter, ali bukvalno
Meni je Nutoka bolja od Nutelle. Nutella mi je premasna, k'o maslac. Nutoka mi je bas taman.ćiribiribela wrote: Ovo za Nutellu ne kontam ni ja, jeste dobra ali brate... dobra je i ona Nutoka.![]()