Stjui wrote: odavno sam mišljenja da su agresivni ateisti velika opasnost za normalan narod.treba što prije takve pojedince početi privoditi na informativne razgovore.može se početi komotno sa nekim forumašima sa klix-a.naprimjer
U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
- raoul duke
#51 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
- York Light 100`s
#52 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
Koliko je puta samo banovano korisnika (i jedan moderator izgubio živce) ateista na temama o religiji gdje su se počeli ponašati kao najveći vjerski fanatici što se tiče rječnika, izraza, bjesa i mržnje prema nekome ko misli drugačije od njih. Često pomislim kada pročitam takve komentare "Koliko ovaj mrzi vjeru imam osjećaj da sad prođe hodža pored njega dok je ovako ljut opalio bi ga štosem"animals wrote:Samo jos da navedem razliku izmedju ateista i pojedini vjernika, ne velike vecine, koji su normalni..
ateisti, ne robuju nicemu, niti ubijaju u ime svoje ideologije, kojoj se neko usudi protuvrijeciti..
pojedini vjernici upravo to rade, ubijaju u ime svoje vjere..nisu to uopce vjernici, to su ludjaci,
kakvi ima u svim ideologijama..samo da navedem da nisam ateista, ali su mi drazi od tkzv. vjernika..
Koliko se vodi stravstvenih anti-religijskih razgovora, da ovi ateisti na Klixu nisu miševi u pravom životu pa da stravstveno vode razgovore na javnim mjestima o religiji kao i ovdje mnogi bi razogovri završili tučom, koliko započeto od vjernika toliko započeto i od ateista jer u biti nema razlike između ateista i onih vrsta vjernika koje ateiste kritikuju
Last edited by York Light 100`s on 11/02/2015 15:43, edited 1 time in total.
- animals
#53 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
Svako ubistvo je gnusni cin, i neljudski..Stjui wrote:jesil osudio ovaj gnusni čin?_BataZiv_0809 wrote:A sta cemo sa ostalim stoljecima?
ali kakve veze sa ovim imaju ateisti iz Bosne, to me interesuje..
ako je taj tip ateista i mrzi vjernike, onda zasto je samo muslimane ubio..
mogao je ubiti bilo kojeg vjernika..
tako da teza o ateistima nema smisla..
-
visocicaguy
#54 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
ima. katolici su prilicno (nazalost) razvodnili svoje vjerovanje. zidova nema puno. muslimani su jedini koji se, koliko-toliko, drze Puta. i - bilo ih je jednostavno identifikovati, na osnovu mahrame kod djevojke.animals wrote:... onda zasto je samo muslimane ubio..Stjui wrote:jesil osudio ovaj gnusni čin?_BataZiv_0809 wrote:A sta cemo sa ostalim stoljecima?
Last edited by visocicaguy on 11/02/2015 15:46, edited 2 times in total.
-
FuzzyLojak
#55 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
Stjui wrote:u 20-om stoljeću su najveću ljudsku mizeriju i stradanja izazvale ateističke ideologije.animals wrote:Samo jos da navedem razliku izmedju ateista i pojedini vjernika, ne velike vecine, koji su normalni..
ateisti, ne robuju nicemu, niti ubijaju u ime svoje ideologije, kojoj se neko usudi protuvrijeciti..
pojedini vjernici upravo to rade, ubijaju u ime svoje vjere..nisu to uopce vjernici, to su ludjaci,
kakvi ima u svim ideologijama..samo da navedem da nisam ateista, ali su mi drazi od tkzv. vjernika..
Na kakvim si ti drogama??? Daj mi molim te nadji statistiku za ovo sto tvrdis?!?!
- Freamon Lester
#56 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
Ma ovo je zavjera. Vidi se iz aviona.
- Stjui
#57 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
nisam ga ja proglasio ateistom.čitaš li temu?ali,uglavnom,agresivni ateista se obično iskaljuje na muslimanima.animals wrote: Svako ubistvo je gnusni cin, i neljudski..
Last edited by Stjui on 11/02/2015 15:46, edited 1 time in total.
- raoul duke
#58 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
Ma decko je ocito isfrustrian idejom ateizma, kada dosegnes period zdravog razuma (tamo negdje oko 10-te godine) zapravo se oslobadjas gnusnog religijskog ugnjetavanja, kao i sto mu nije jasno kako to da na klixu ima toliko ateistaanimals wrote:Svako ubistvo je gnusni cin, i neljudski..Stjui wrote:jesil osudio ovaj gnusni čin?_BataZiv_0809 wrote:A sta cemo sa ostalim stoljecima?
- Stjui
#59 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
pokvario mi se google.FuzzyLojak wrote: Na kakvim si ti drogama??? Daj mi molim te nadji statistiku za ovo sto tvrdis?!?!
- York Light 100`s
#60 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
Da je pucao po svakome ubio bi možda i nekoliko ateista. Gledao je na vjerska obilježja da utvrdi ko je vjernik a ko ne, da je naišao neko ko ima i lančić sa krstom možda bi i njega ubioanimals wrote:Svako ubistvo je gnusni cin, i neljudski..Stjui wrote:jesil osudio ovaj gnusni čin?_BataZiv_0809 wrote:A sta cemo sa ostalim stoljecima?
- raoul duke
#61 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
Ma ateisti su krivi sto djeca u Africi umiru od gladi, i sto @stjui nocima vec ne spava..
- Stjui
#62 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
netačno.ono što frustrira je to što ti mene smiješ nazvati glupim,zaostalim,moje roditelje gnjusnim i to ti prolazi nekažnjeno,sve dok ne odlučiš složit šakom nekog muslimana ili ga jednostavno upucat ko kera...a sve zato što se stavljaš u poziciju nadčovjeka u odnosu na mene i ostale vjernike.raoul duke wrote:
Ma decko je ocito isfrustrian idejom ateizma, kada dosegnes period zdravog razuma (tamo negdje oko 10-te godine) zapravo se oslobadjas gnusnog religijskog ugnjetavanja, kao i sto mu nije jasno kako to da na klixu ima toliko ateista
Last edited by Stjui on 11/02/2015 15:54, edited 1 time in total.
- Freamon Lester
#63 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
Iza ovog stoji Mosad da okrivi nevjernike ateiste. Nema drugog objasnjenja. 
- Hajvan
#64 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
Ne shvatam zašto se okomio na minornu islamsku zajednicu.
U SAD-u najveću prijetnju ipak pre'stavljaju katolički fanatici (poput teksaške famAlije Grm)
U SAD-u najveću prijetnju ipak pre'stavljaju katolički fanatici (poput teksaške famAlije Grm)
- raoul duke
#65 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
Ne vidim konkretno rezultat ako ucinim to gore boldirano, s obzirom da ce religijski ovcar neprestajno biti u potrazi za novim uplasenim robovima..Stjui wrote:netačno.ono što frustrira je to što ti mene smiješ nazvati glupim,zaostalim,moje roditelje gnjusnim i to ti prolazi nekažnjeno,sve dok ne odlučiš složit šakom nekom muslimana ili ga jednostavno upucat ko kera...a sve zato što se stavljaš u poziciju nadčovjeka u odnosu na mene i ostale vjernike.raoul duke wrote:
Ma decko je ocito isfrustrian idejom ateizma, kada dosegnes period zdravog razuma (tamo negdje oko 10-te godine) zapravo se oslobadjas gnusnog religijskog ugnjetavanja, kao i sto mu nije jasno kako to da na klixu ima toliko ateista
-
FuzzyLojak
#66 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
Ja aspolutno ne mogu da vjerujem da neko moze da ovakve stvari tvrdi po forumu, ljudi nisu 1% normalni.
Od prvog posta: "odavno sam mišljenja da su agresivni ateisti velika opasnost za normalan narod.treba što prije takve pojedince početi privoditi na informativne razgovore.može se početi komotno sa nekim forumašima sa klix-a.naprimjer,ne zaboravimo onaj brutalni verbalni napad jednog od moderatora ovog foruma na vjernike(muslimane)."
do : "Inace svugdje u svijetu agresivni ateisti ubijaju u ime ateizma.....a jedno ili dva ubojstva su se desila u ime vjere......"
NA KAKVIM DROGAMA SU OVI LJUDI!?!?!?!?!?!?!?
NA KOJOJ PLANETI OVU LJUDI ZIVE???
Samo da ti navedem par primjera:
Pocevsi od 7-8 vijeka, gdje je ISLAM vodio 'sveti rat" u ime RELIGIJE onda sve do Krstaskih ratova u 11-13 vijeka i u 16 i 17 vijeku!!! RELIGIJA!
Trenutna situacija u Afganistanu, Jordanu, Yemenu, Iraku, i ostalim gradovima sa Bliskog Istoka gdje je 99% ljudi VJERSKI ORJENTISANO, nam je pokazala koliko "ATEISTI UBIJAJU"! Muslimani se dijele na dvije grupe, ubijaju jedni druge, sve sto nije po njihovom, odmah ili ubij ili bicuj!
Hiljade ljudi je ubijeno u znak VJERE! u ZNAK nekog "nevidljivog covjeka" i njihove interpretacije istog! RELIGIJA!
Civilni rat u Sudanu, neredi i ubijanja u Egiptu!!!!!!!!
U Bosni, rat koji je bio od 92-95 godine, hiljade Muslimana je ubijeno samo zbog toga sto su bili Muslimani! Gdje su tu Ateisti bili?????
Belfast, Katolici se dijelili na dvije grupe, mnogo mrtvih! Opet RELIGIJA!
Apsolutno nema nikakve statistike koja povezuje Ateizam sa kriminalom, mrznjom i ubijanjem!!!!!
Kakve ti gluposti siris ovdje molim te? Daj mi molim te nadji statistiku i bilo kakav clanak gdje su Ateisti bicevali, ubijali, mrzili ljude?????
JA CU TI NACI HILJADE PRIMJERA GDJE SU LJUDI U IME RELIGIJE: UBIJALI, MRZILI, IMALI ROBOVE(CAK I OVOM VIJEKU), PONIZAVALI LJUDE(CAK I OVOM VIJEKU), BICEVALI, ITD ITD.....
GDJE TI ZIVIS???? KOJA PLANETA????
Od prvog posta: "odavno sam mišljenja da su agresivni ateisti velika opasnost za normalan narod.treba što prije takve pojedince početi privoditi na informativne razgovore.može se početi komotno sa nekim forumašima sa klix-a.naprimjer,ne zaboravimo onaj brutalni verbalni napad jednog od moderatora ovog foruma na vjernike(muslimane)."
do : "Inace svugdje u svijetu agresivni ateisti ubijaju u ime ateizma.....a jedno ili dva ubojstva su se desila u ime vjere......"
NA KAKVIM DROGAMA SU OVI LJUDI!?!?!?!?!?!?!?
Samo da ti navedem par primjera:
Pocevsi od 7-8 vijeka, gdje je ISLAM vodio 'sveti rat" u ime RELIGIJE onda sve do Krstaskih ratova u 11-13 vijeka i u 16 i 17 vijeku!!! RELIGIJA!
Trenutna situacija u Afganistanu, Jordanu, Yemenu, Iraku, i ostalim gradovima sa Bliskog Istoka gdje je 99% ljudi VJERSKI ORJENTISANO, nam je pokazala koliko "ATEISTI UBIJAJU"! Muslimani se dijele na dvije grupe, ubijaju jedni druge, sve sto nije po njihovom, odmah ili ubij ili bicuj!
Hiljade ljudi je ubijeno u znak VJERE! u ZNAK nekog "nevidljivog covjeka" i njihove interpretacije istog! RELIGIJA!
Civilni rat u Sudanu, neredi i ubijanja u Egiptu!!!!!!!!
U Bosni, rat koji je bio od 92-95 godine, hiljade Muslimana je ubijeno samo zbog toga sto su bili Muslimani! Gdje su tu Ateisti bili?????
Belfast, Katolici se dijelili na dvije grupe, mnogo mrtvih! Opet RELIGIJA!
Apsolutno nema nikakve statistike koja povezuje Ateizam sa kriminalom, mrznjom i ubijanjem!!!!!
Kakve ti gluposti siris ovdje molim te? Daj mi molim te nadji statistiku i bilo kakav clanak gdje su Ateisti bicevali, ubijali, mrzili ljude?????
JA CU TI NACI HILJADE PRIMJERA GDJE SU LJUDI U IME RELIGIJE: UBIJALI, MRZILI, IMALI ROBOVE(CAK I OVOM VIJEKU), PONIZAVALI LJUDE(CAK I OVOM VIJEKU), BICEVALI, ITD ITD.....
- raoul duke
#67 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
Ma to su ovi sa rijaset..ba , garant ih reklamni pop-up prebaci na klix.FuzzyLojak wrote: NA KAKVIM DROGAMA SU OVI LJUDI!?!?!?!?!?!?!?
-
visocicaguy
#68 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
jedno razmisljanje nevezano za temu: sto li i cemu postojanje ateistickih sahrana? kad umru, kremiras, jeftinije je a i njima je svedno 
-
FuzzyLojak
#69 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
Stjui wrote:pokvario mi se google.FuzzyLojak wrote: Na kakvim si ti drogama??? Daj mi molim te nadji statistiku za ovo sto tvrdis?!?!
Normalno da ne mozes naci je su ti tvrdnje ravno retardiranom covjeku, zaludjenom i mozga ispranog od strane vjerskih vodja i štiva.
- Stjui
#70 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
fino ti kažem,ne fercera google,a ti vrijeđaš.vjerovatno bi me i udario da sam ti u blizini,zar ne?FuzzyLojak wrote: Normalno da ne mozes naci je su ti tvrdnje ravno retardiranom covjeku, zaludjenom i mozga ispranog od strane vjerskih vodja i štiva.
- jasko_ba
#71 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
A mi agnostici?
Uh sta cemo vam raditi, cim se malo "upuscamo" 
- raoul duke
#72 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
Stjui wrote:vjerovatno bi me i udario da sam ti u blizini,zar ne?
- raoul duke
#73 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
Nemojte, vi ste jos zelenijasko_ba wrote:A mi agnostici?Uh sta cemo vam raditi, cim se malo "upuscamo"
- skupljac_zeljeza
#74 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
To je tradicija duga otprilike deceniju da je ovaj forum skupljalište ateista iz BiH, dijaspore i nešto malo iz regiona. Često se poklapa sa lijevom političkom orijentacijom i jugonostalgijom.raoul duke wrote:... kao i sto mu nije jasno kako to da na klixu ima toliko ateista
-
FuzzyLojak
#75 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
Stjui wrote:fino ti kažem,ne fercera google,a ti vrijeđaš.vjerovatno bi me i udario da sam ti u blizini,zar ne?FuzzyLojak wrote: Normalno da ne mozes naci je su ti tvrdnje ravno retardiranom covjeku, zaludjenom i mozga ispranog od strane vjerskih vodja i štiva.
Vidim da si zaludjen, drogiran, ili vec sta...o kakvom nasilju pricas??
Ako ti ne radi google, ima BING, ima duckduckgo ima yahoo, tona pretraga, nadji mi 5 dogadjaja gdje su ATEISTI ubijali radi "ideologije" kako ti kazes, hajde molim te. Eto molim te.