Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vw je pepeljaru u polu naplacivao 150 maraka jel to znaci da je ta pepeljara toliko vrijednija od obicne koja kosta mozda 5 maraka i koju dobijes kod drugih kao standardnu opremu?
suštinski pitanje uopšte nije oko cijene u kojoj VW svakako pretjeruje
pitanje je bilo oko bezvezne konstatacije da "svaki drugi samo ne frabrički"
i da li to znači da Blaupankt "ne valja" jer ga VW ugrađuje fabrički i da je neki plastikaner sony od 100 KM "bolji"
Nije u pitanju tu vw i blaupunkt tu spada i clarion u pezou i jvc u kunti i pioneer u panti
Jednostavno svi aftermarket su bolji od fabrickih naravno ako gledamo neke obicne modele tipa golf passat pezoi svi itd (r)
Ama ljudi nije bitno ime, bitno je kako to sve zvuci.
Clarion i Alpine jesu ime, ali ako platis cifru. Prije nekih 10-ak godina kad sam to pratio, u nizoj cjenovnoj klasi Pioneer i Kenwood su bili bolji izbor od Alpine i Clariona, upravo zato sto Alpine i Clarion zacijene svoje proizvode, a npr. Pioneeru je ta klasa vrh.
Isto tako, u obicnom malom autu to nece zvucati sjajno taman da ide najbolja serija Clariona jer su zvucnici slabi a povezani obicnim bakrenim kablom. U prevodu, u nekom kompaktnom Pezou to nece zvucati sjajno kakav god da plejer stavis. Ali u Audiju A3 zvuci prilicno dobro cak i sa Sony aftermarket plejerom (licno se uvjerio).
sheilak wrote:Nije u pitanju tu vw i blaupunkt tu spada i clarion u pezou i jvc u kunti i pioneer u panti
Jednostavno svi aftermarket su bolji od fabrickih naravno ako gledamo neke obicne modele tipa golf passat pezoi svi itd (r)
opet se vrtimo oko iste šuplje
jel opet tvrdiš da su ti tvoji šaban "aftermarketi" bolji od OVIH fabričkih
kupio sam SONY CDXG1000U.EUR u Tehno Mag to je nekad bila mobilmedia na malti u žutoj zgradi 149,00 KM dvije godine garancije. odličan zvuk za moje potrebe ne treba mi ništa više.
Trazimo za kolegu CD MP3 sa ekranom malim. Gdje se ima nešto ovako kod nas naci, vidimo da na netu ima po 60-80 $, al sad ko bi se peglo sa carinom.
Ne mora biti neka "jaka marka", bitno mu da ovako slicno izgleda. Koji proizvođaci rade ovako, modeli ?