7. Februar 2015 - Šta očekivati

insomnia78

#51 Re: 7. Februar 2015 - Šta očekivati

Post by insomnia78 »

Pa dobro, eto revolucionar je
Dje gevara :lol: :lol: :lol:
A vole ga u Tz pravo kolege revolucionari i osto im je u lijepom sjecanju :lol: :lol: :lol:
AntiKrist

#52 Re: 7. Februar 2015 - Šta očekivati

Post by AntiKrist »

Kako god, momak je podigao 10000 ljudi da izadju na ulice...
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#53 Re: 7. Februar 2015 - Šta očekivati

Post by _BataZiv_0809 »

insomnia78 wrote:Pa dobro, eto revolucionar je
Dje gevara :lol: :lol: :lol:
A vole ga u Tz pravo kolege revolucionari i osto im je u lijepom sjecanju :lol: :lol: :lol:
Nisam ni rekao da je Ce Gevara, samo ne djeluje mi bas da je mogao predvidjet da ce radi ovoga dobiti azil u Austriji :oops:
jao_situacije

#54 Re: 7. Februar 2015 - Šta očekivati

Post by jao_situacije »

corrida33 wrote:NAPOKON: Aldin Siranovic koji je organizovao proslogodisnje proteste i koji je pokrenuo narod u cilju da promjeni korupciju i vlast koja krade od naroda 25 godina, napokon je aktivirao svoj FEJSBUK profil! U statusu koji je objavio otkrio je sve gnusne lazi koje su se pisale protiv njega i otkrio zbog cega je tu gdje jeste :thumbup:
Aldin Siranovic

Poštovani prijatelji prije svega pripadnicima Islamske vjeroispovjesti čestitam Bajramske praznike i da vas Bog dragi čuva od zla i loše vlasti..... Nije me bilo od februara prošle godine online. Zašto? Hajmo reći ovako da probam objasnit. Neki kreten iz Ministarstva vanjskih poslova BIH ili Ambasade tačno neznam je uzeo moje slike i u programu word otkucao razne nebuloze koje je naveo kao da sam ja pisao te je to poslao vlastima R Austrije. To je dovelo do jedne istrage koja je trajala otprilike 6 mjeseci i da je na kraju utvrđeno da je sve bila montaža Bosanskih Obavještajnih službi da bi me vratili nazad i zatvorili. Dok je istraga trajala mediji u FBIH a posebno FTV Te nacionalistički portal Saff.ba su pisali sve najgore o meni blateći time ime mene i moje porodice pa je tako jedna od vijesti na Saffu bila da sam ja u Tuzli i da spremam atentate na predsjedništvo. Koliko su ljudi nisko pali dokazuju ti natpisi. Pored toga dobijao sam preko uže rodbine prijetnje i ovdje u Austriji a moje ime se čak spominjalo i tokom džume u jednom džematu u Beču što je naravno prijavljeno vlastima. Danima smo ja i moja porodica trpili podmetanje vlasti BIH u 4 zida Azilantskog smještaja sve do prije nekoliko dana kad sam dobio zvaničnu potvrdu i zaštitu R Austrije.

Eh sad mogu da imenujem dosta osoba i stvari koje su se dešavalo. Prvo odmah poslije protesta na vrhu SDP stranke Lagumdžija i Nikšić su rekli da svi organizatori protesta moraju da budu uklonjeni na bilo koji način što je dovelo da mi počnu stizati prijetnje na telefon sa svih strana a i lično na ulici. Sa druge strane je i Bakir na sav glas pričao o nama i podmetao nam pa tako stavio i moje ime na LISTU ZA TERORIZAM iznad Mevlida Jašarevića. U isto vrijeme čovjek iz BPS-a koji radi na Gradini u Tuzli Mirsad Selimović mi je nudio da dođem da se dogovorimo (dogovor pa vi pokušajte skontat šta je to) naravno da sam odbio i nisam išao. Šabović iz Giproma se jest nudio i nudio mi novac koji sam takođe odbio našta je on poslije u mene u medijima optuživao. Da bi prvog i drugog marta pred moju kuću dolazili džipovi pa jednom prilikom u 12 naveče spavao sam kraj prozora i upalio se reflektor koji se nalazi odmah blizu prozora ustao sam i na prilaznom putu pored same kuće vidim osobu u civilu koja se vjerovatno prepala od reflektora kako se okreće i vraća nazad prema džipu zatamnjenih stakala a na leđima nosi pušku. Drugi dan nakon toga dolazi mi osoba koja stanuje 50 m od moje kuće i govori kako su je na putu zaustavile osobe sa džipom koji su je pitali ko mi čuva dijete dok ja hodam po protestima na šta je ta osoba pobjegla i odmah došla i prenijela mojo ženi.
Sve su te stvari doprinijele da sam morao otić da spasim porodicu a prije toga sam prijavio u FUP , MUP 7 AMBASADA , OSC,OHR,I NIKO OD NJIH MI NIJE HTIO POMOĆI. A KAD SAM I OVDJE DOŠAO MNOGI LJUDI SU POKUŠALI DA ISKORISTE MENE I MOJU PORODICU I NA OSNOVU NAŠEG IMENA UZIMAJU RAZNE DONACIJE OD LJUDI. I DALJE SAM SE TRUDIO DA POMOGNEM LJUDIMA U BIH PA I JESAM I U POPLAVAMA A I OVAKO LIČNO.

NUĐEN MI JE I POSAO ZA MENE I ŽENU U OPŠTINI TUZLA I MI SMO TO ODBILI JER SE NE PRODAJEMO. DALJE MNOGI ME VEŽU I ZA SBB A ČLAN TOG ISTOG SBB-A MI JE AUTOM ZGAZIO RODICU U SARAJEVU NA NEĐARIĆIMA I NA MJESTU JE UBIO DA POSLIJE NIZAŠTA NIJE ODGOVARAO I ISPAO NEDUŽAN A UBIO MAJKU 2 DJECE. I KAKO JA ONDA MOGU BITI NJIHOV ILI BILO ČIJI KAD MI SE SVE OVO DESILO. PRODAO SAM NEKE STVARI U BOSNI KOJE SMA IMAO PLATIO ADVOKATA U BEČU I BORIO SE PROTIV SVIH OVIH NAPADA SA SVIH STRANA I HVALA BOGU DRAGOM POBIJEDIO JER SAM ZVANIČNO DOBIO ZAŠTITU KAO OSOBA KOJU GONI REŽIM TJ POLITIČKI AZIL NAKON ŠTO SU AUSTRIJSKE VLASTI POSLALI TAJNOG ATAŠEA U BOSNU KOJI JE ISTRAŽIO DA JE SVE OVO ŠTO PRIČAM ISTINA. ZAHVALJUJEM SE SVIMA NA RAZUMIJEVANJU I IZVINJAVAM SE ŠTO NISAM BIO TU ALI OD SAD SAM TU. I JOŠ DA KAŽEM BEZ OBZIRA NA SVE ŠTO SU MI RADILI NISAM SE ODUSTAO BORITI PREKO MEDIJA PA JE BILO I JEDAN INTERVJU NA TV1 ALI POŠTO SU GA ISJEKLI I NISU IMENOVALI ONE KOJE SAM REKAO EVO JA SAM IH SAD NAPISAO.
iskreno, boli nas kurac
inače ovo sam ja gledao neki dan na tvu, ne mogu sad da se sjetim naslova tog filma
insomnia78

#55 Re: 7. Februar 2015 - Šta očekivati

Post by insomnia78 »

Ma to je onaj: "Drzavni neprijatelj"
Glumi Will Smith :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#56 Re: 7. Februar 2015 - Šta očekivati

Post by _BataZiv_0809 »

insomnia78 wrote:Ma to je onaj: "Drzavni neprijatelj"
Glumi Will Smith :lol:
I Gene Hackman :D
insomnia78

#57 Re: 7. Februar 2015 - Šta očekivati

Post by insomnia78 »

E taj, taj
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#58 Re: 7. Februar 2015 - Šta očekivati

Post by _BataZiv_0809 »

insomnia78 wrote:E taj, taj
Filmcina. Vil Smit razvalio. A inace, ne kotnam sto se zove "Enemy of the state".

State Americani zovu saveznu drzavu, a country je Amerika.

Ali tebe svakako boli kurac za ovo i sto pisem uopce :D
insomnia78

#59 Re: 7. Februar 2015 - Šta očekivati

Post by insomnia78 »

Pa state je i drzava
insomnia78

#60 Re: 7. Februar 2015 - Šta očekivati

Post by insomnia78 »

Kad smo vec kod "drzavnih neprijatelja"
Image
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#61 Re: 7. Februar 2015 - Šta očekivati

Post by _BataZiv_0809 »

insomnia78 wrote:Pa state je i drzava
Pa jest, ali se Hameričani malo ljutnu kad im kazes state za Ameriku, a country za Floridu npr.

P.S. Je li ovo neki tvoj francuski? Vinsent Kasel fazoni.
insomnia78

#62 Re: 7. Februar 2015 - Šta očekivati

Post by insomnia78 »

Jap
"Mersin"
Jedno vrijeme francuski neprijatelj broj jedan
Malo drugacija tematika al dobar film
Post Reply