U braku izlazak odvojeno

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

sadie_forever

#51 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by sadie_forever »

kritichar wrote:
sema911s wrote: sta spada pod dotjeran (kurvata,bjela kosulja, pantole sa cizom)
normalan (tene,kratka jakna, brzi friz i to)

jel grijesim,
normalno je uredno i pristojno
znaci li to da one nane koje izadju s frizuricom traze sebi nekoga ? :D
sema911s

#52 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by sema911s »

sadie_forever wrote:
kritichar wrote:
sema911s wrote: sta spada pod dotjeran (kurvata,bjela kosulja, pantole sa cizom)
normalan (tene,kratka jakna, brzi friz i to)

jel grijesim,
normalno je uredno i pristojno
Te Su najgore kada se stari panj upali,
kritichar

#53 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by kritichar »

sadie_forever wrote:
ili se pravite ludi ili glupi
Sunny-7

#54 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by Sunny-7 »

kritichar wrote:
sadie_forever wrote:
Ides u krajnost. Ocito ti generaliziras. Ja pricam o normalnim, udatim zenama koje izadju sa prijateljicama na kafu, veceru, sta ja znam... Sto neko veli, ako si u braku, nisi u zatvoru!
Dobrinja80

#55 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by Dobrinja80 »

Sunny-7 wrote:
Dobrinja80 wrote:
Sunny-7 wrote:
Ahahahahah, eto neko ce je ukrasti :lol: Ti joj zabrani da izadje jer ces tako sigurno sprijeciti nezeljenu...situaciju :izet: :lol: :lol:
Ja nisam oženjen, ali kad sretnem neku udatu nije mi važno što je udata kad dođe do 'situacije'
Pa, valjda je njoj vazno sto je udata, ako se dotjera za izlazak sa prijateljicama ne pise joj na celu: Bujrum, izvolite me :izet: Eto, za mene je zauzeto vazda bilo zauzeto, tim se osobama ne prilazi nikad i nikad, mora bit' da sam staromodna i zatucana!
Pa kad se baš dobro sredi, štikle uska haljina ili minjak i izbaci sise, nemora joj ništa pisati na čelu.

Zašto uopće izlazi , koji su razlozi i motivi njenog izlaska?
Sunny-7

#56 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by Sunny-7 »

Dobrinja80 wrote:
Pa kad se baš dobro sredi, štikle uska haljina ili minjak i izbaci sise, nemora joj ništa pisati na čelu.

Motiv joj je, kad je ti vidis tako dotjeranu i napucanu da u sebi pomislis: Blago njenom coJku! :D I da ostane na tome... :lol:
S4mpion

#57 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by S4mpion »

Dobrinja80 wrote: Pa kad se baš dobro sredi, štikle uska haljina ili minjak i izbaci sise, nemora joj ništa pisati na čelu.

U suštini, u navedenom slučaju, motiv je privući nečiju pažnju, što zna biti problem ukoliko je žena već udata. Ja, lično, u takvom ponašanju vidim problem koji ne bih tolerisao.
Secer_033

#58 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by Secer_033 »

S4mpion wrote:
Dobrinja80 wrote: Pa kad se baš dobro sredi, štikle uska haljina ili minjak i izbaci sise, nemora joj ništa pisati na čelu.

U suštini, u navedenom slučaju, motiv je privući nečiju pažnju, što zna biti problem ukoliko je žena već udata. Ja, lično, u takvom ponašanju vidim problem koji ne bih tolerisao.
Tajna je u ponasanju!
S4mpion

#59 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by S4mpion »

Secer_033 wrote:
S4mpion wrote:
Tajna je u ponasanju!
Nema tajne, sve sam napisao.
Secer_033

#60 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by Secer_033 »

Ali ima i onih koji se pristojno ponasaju, ne daju nikakve signale i ne gledaju okolo kao sto bi gledali da su slobodni.
Dobrinja80

#61 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by Dobrinja80 »

Sunny-7 wrote:
Dobrinja80 wrote:

Motiv joj je, kad je ti vidis tako dotjeranu i napucanu da u sebi pomislis: Blago njenom coJku! :D I da ostane na tome... :lol:

Taj njezin čovjek me podsijeti ns vic o 'optimisti'

Šta je to optimizam?

Kad pustiš ženu samu na more i nadaš se da će je samo sunce opaliti.
S4mpion

#62 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by S4mpion »

Secer_033 wrote:Ali ima i onih koji se pristojno ponasaju, ne daju nikakve signale i ne gledaju okolo kao sto bi gledali da su slobodni.
Svjesno ponašanje je samo vrh ledenog brijega, podsvijest daje kompletnu sliku, zato i rekoh da odjeća mnogo govori o čovjeku.
Sunny-7

#63 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by Sunny-7 »

Dobrinja80 wrote:
Sunny-7 wrote:
Dobrinja80 wrote:

Taj njezin čovjek me podsijeti ns vic o 'optimisti'

Šta je to optimizam?

Kad pustiš ženu samu na more i nadaš se da će je samo sunce opaliti.
Dobar :lol:
A cuj, ti to posmatras s muske strane, ja sa zenske. Uvijek su mi bili ljigavi oni tipovi koji ne mogu da se kontrolisu kad vide lijepu zenu. Naravno, vjerovatno ima zena koje svojim odijevanjem, ponasanjem itd traze avanturu, ali to nema veze s tim da li je udata ili ne.
Sunny-7

#64 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by Sunny-7 »

al_akhisari wrote:...ne vidim ništa pogrešno, baš naprotiv; smatram da svako treba (ako želi), da ima trenutke za sebe; naravno uključujući i druženje/ izlaske i sa svojim društvom; navedeno važi za vezu prije braka, ali sasvim logično i na vezu u braku; i naravno, odnosi se na muškarca i na ženu; ne vidim zašto bi izlazak "samostalno" značio i prevaru; malo povjerenja nikome ne škodi; ako neko želi i hoće napraviti nešto, nema toga što ga može spriječiti u tome... zabrana ponajmanje...lično, nikada ne pitam i ne provjeravam gdje se bilo, s kime se bilo, ali svako postavlja temelje odnosa za sebe...i vlasnik je svoje ugode i neugode
:thumbup:
Capajebo

#65 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by Capajebo »

Sunny-7 wrote:Uvijek su mi bili ljigavi oni tipovi koji ne mogu da se kontrolisu kad vide lijepu zenu.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Magarece_godine

#66 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by Magarece_godine »

Ja sa ženom izadjem i gledamo druge cure skupa :) Ona gleda i frajere :) Šta fali, lijepog insana je lijepo vidjeti ...
Sunny-7

#67 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by Sunny-7 »

A ovo me podsjeti na onaj vic: "ma nasa ljubavnica je ljepsa" :lol: :lol:
S4mpion

#68 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by S4mpion »

Sunny-7 wrote:Uvijek su mi bili ljigavi oni tipovi koji ne mogu da se kontrolisu kad vide lijepu zenu.
Imam osjećaj da ovo vrijedi samo za ružne muškarce. :mrgreen:
Matzan

#69 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by Matzan »

Sunny-7 wrote:
al_akhisari wrote:...ne vidim ništa pogrešno, baš naprotiv; smatram da svako treba (ako želi), da ima trenutke za sebe; naravno uključujući i druženje/ izlaske i sa svojim društvom; navedeno važi za vezu prije braka, ali sasvim logično i na vezu u braku; i naravno, odnosi se na muškarca i na ženu; ne vidim zašto bi izlazak "samostalno" značio i prevaru; malo povjerenja nikome ne škodi; ako neko želi i hoće napraviti nešto, nema toga što ga može spriječiti u tome... zabrana ponajmanje...lično, nikada ne pitam i ne provjeravam gdje se bilo, s kime se bilo, ali svako postavlja temelje odnosa za sebe...i vlasnik je svoje ugode i neugode
:srce:
bang and blame

#70 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by bang and blame »

S4mpion wrote:
Taj te osjećaj vara. Vrijedi za sve.
Sunny-7

#71 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by Sunny-7 »

bang and blame wrote:
S4mpion wrote:
Taj te osjećaj vara. Vrijedi za sve.
nightvision

#72 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by nightvision »

:facepalm:
kritichar

#73 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by kritichar »

Sunny-7 wrote:
kritichar wrote:
sadie_forever wrote:
Ides u krajnost. Ocito ti generaliziras. Ja pricam o normalnim, udatim zenama koje izadju sa prijateljicama na kafu, veceru, sta ja znam... Sto neko veli, ako si u braku, nisi u zatvoru!
Svako za sebe kaže da je normalan, kako to misliš razgraničiti koje mogu a koje ne mogu izaći?

Poštena udata žena će voditi računa da ne izlazi naveče sa društvom u kojem će izgledati kao da je dostupna, odnosno slobodna.
Ako se ništa i ne bi desilo, uvijek se baci sumnja na njeno poštenje.
franceska

#74 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by franceska »

Magarece_godine wrote:Ja sa ženom izadjem i gledamo druge cure skupa :) Ona gleda i frajere :) Šta fali, lijepog insana je lijepo vidjeti ...
Vi mora da živite van Bosne. Upravo vidjeh temu da su ljudi u Bosni ružni :mrgreen:
ZenaZbrkovima

#75 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by ZenaZbrkovima »

Magarece_godine wrote:Ja sa ženom izadjem i gledamo druge cure skupa :) Ona gleda i frajere :) Šta fali, lijepog insana je lijepo vidjeti ...
ma ko ne voli smeknut preko oka... :perverzna: meni cojk nekad uhvati pogled, pa se smijemo kako ne znam sakriti :D ja njega rjedje uhvatim kako smeka, al cisto jer znam da se suzdrzava zbog mene :D
Post Reply