znaci li to da one nane koje izadju s frizuricom traze sebi nekoga ?kritichar wrote:normalno je uredno i pristojnosema911s wrote: sta spada pod dotjeran (kurvata,bjela kosulja, pantole sa cizom)
normalan (tene,kratka jakna, brzi friz i to)
jel grijesim,
U braku izlazak odvojeno
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- sadie_forever
#51 Re: U braku izlazak odvojeno
- sema911s
#52 Re: U braku izlazak odvojeno
Te Su najgore kada se stari panj upali,sadie_forever wrote:znaci li to da one nane koje izadju s frizuricom traze sebi nekoga ?kritichar wrote:normalno je uredno i pristojnosema911s wrote: sta spada pod dotjeran (kurvata,bjela kosulja, pantole sa cizom)
normalan (tene,kratka jakna, brzi friz i to)
jel grijesim,
- kritichar
#53 Re: U braku izlazak odvojeno
ili se pravite ludi ili glupisadie_forever wrote:
znaci li to da one nane koje izadju s frizuricom traze sebi nekoga ?
-
Sunny-7
#54 Re: U braku izlazak odvojeno
Ides u krajnost. Ocito ti generaliziras. Ja pricam o normalnim, udatim zenama koje izadju sa prijateljicama na kafu, veceru, sta ja znam... Sto neko veli, ako si u braku, nisi u zatvoru!kritichar wrote:ili se pravite ludi ili glupisadie_forever wrote:
-
Dobrinja80
#55 Re: U braku izlazak odvojeno
Pa kad se baš dobro sredi, štikle uska haljina ili minjak i izbaci sise, nemora joj ništa pisati na čelu.Sunny-7 wrote:Pa, valjda je njoj vazno sto je udata, ako se dotjera za izlazak sa prijateljicama ne pise joj na celu: Bujrum, izvolite meDobrinja80 wrote:Ja nisam oženjen, ali kad sretnem neku udatu nije mi važno što je udata kad dođe do 'situacije'Sunny-7 wrote:
Ahahahahah, eto neko ce je ukrastiTi joj zabrani da izadje jer ces tako sigurno sprijeciti nezeljenu...situaciju
![]()
![]()
Eto, za mene je zauzeto vazda bilo zauzeto, tim se osobama ne prilazi nikad i nikad, mora bit' da sam staromodna i zatucana!
Zašto uopće izlazi , koji su razlozi i motivi njenog izlaska?
-
Sunny-7
#56 Re: U braku izlazak odvojeno
Motiv joj je, kad je ti vidis tako dotjeranu i napucanu da u sebi pomislis: Blago njenom coJku!Dobrinja80 wrote:
Pa kad se baš dobro sredi, štikle uska haljina ili minjak i izbaci sise, nemora joj ništa pisati na čelu.
- S4mpion
#57 Re: U braku izlazak odvojeno
U suštini, u navedenom slučaju, motiv je privući nečiju pažnju, što zna biti problem ukoliko je žena već udata. Ja, lično, u takvom ponašanju vidim problem koji ne bih tolerisao.Dobrinja80 wrote: Pa kad se baš dobro sredi, štikle uska haljina ili minjak i izbaci sise, nemora joj ništa pisati na čelu.
- Secer_033
#58 Re: U braku izlazak odvojeno
Tajna je u ponasanju!S4mpion wrote:U suštini, u navedenom slučaju, motiv je privući nečiju pažnju, što zna biti problem ukoliko je žena već udata. Ja, lično, u takvom ponašanju vidim problem koji ne bih tolerisao.Dobrinja80 wrote: Pa kad se baš dobro sredi, štikle uska haljina ili minjak i izbaci sise, nemora joj ništa pisati na čelu.
- S4mpion
#59 Re: U braku izlazak odvojeno
Nema tajne, sve sam napisao.Secer_033 wrote:Tajna je u ponasanju!S4mpion wrote:
U suštini, u navedenom slučaju, motiv je privući nečiju pažnju, što zna biti problem ukoliko je žena već udata. Ja, lično, u takvom ponašanju vidim problem koji ne bih tolerisao.
- Secer_033
#60 Re: U braku izlazak odvojeno
Ali ima i onih koji se pristojno ponasaju, ne daju nikakve signale i ne gledaju okolo kao sto bi gledali da su slobodni.
-
Dobrinja80
#61 Re: U braku izlazak odvojeno
Sunny-7 wrote:Motiv joj je, kad je ti vidis tako dotjeranu i napucanu da u sebi pomislis: Blago njenom coJku!Dobrinja80 wrote:
Pa kad se baš dobro sredi, štikle uska haljina ili minjak i izbaci sise, nemora joj ništa pisati na čelu.
Zašto uopće izlazi , koji su razlozi i motivi njenog izlaska?I da ostane na tome...
Taj njezin čovjek me podsijeti ns vic o 'optimisti'
Šta je to optimizam?
Kad pustiš ženu samu na more i nadaš se da će je samo sunce opaliti.
- S4mpion
#62 Re: U braku izlazak odvojeno
Svjesno ponašanje je samo vrh ledenog brijega, podsvijest daje kompletnu sliku, zato i rekoh da odjeća mnogo govori o čovjeku.Secer_033 wrote:Ali ima i onih koji se pristojno ponasaju, ne daju nikakve signale i ne gledaju okolo kao sto bi gledali da su slobodni.
-
Sunny-7
#63 Re: U braku izlazak odvojeno
DobarDobrinja80 wrote:Sunny-7 wrote:Motiv joj je, kad je ti vidis tako dotjeranu i napucanu da u sebi pomislis: Blago njenom coJku!Dobrinja80 wrote:
Zašto uopće izlazi , koji su razlozi i motivi njenog izlaska?I da ostane na tome...
Taj njezin čovjek me podsijeti ns vic o 'optimisti'
Šta je to optimizam?
Kad pustiš ženu samu na more i nadaš se da će je samo sunce opaliti.
A cuj, ti to posmatras s muske strane, ja sa zenske. Uvijek su mi bili ljigavi oni tipovi koji ne mogu da se kontrolisu kad vide lijepu zenu. Naravno, vjerovatno ima zena koje svojim odijevanjem, ponasanjem itd traze avanturu, ali to nema veze s tim da li je udata ili ne.
-
Sunny-7
#64 Re: U braku izlazak odvojeno
al_akhisari wrote:...ne vidim ništa pogrešno, baš naprotiv; smatram da svako treba (ako želi), da ima trenutke za sebe; naravno uključujući i druženje/ izlaske i sa svojim društvom; navedeno važi za vezu prije braka, ali sasvim logično i na vezu u braku; i naravno, odnosi se na muškarca i na ženu; ne vidim zašto bi izlazak "samostalno" značio i prevaru; malo povjerenja nikome ne škodi; ako neko želi i hoće napraviti nešto, nema toga što ga može spriječiti u tome... zabrana ponajmanje...lično, nikada ne pitam i ne provjeravam gdje se bilo, s kime se bilo, ali svako postavlja temelje odnosa za sebe...i vlasnik je svoje ugode i neugode
- Capajebo
#65 Re: U braku izlazak odvojeno
Sunny-7 wrote:Uvijek su mi bili ljigavi oni tipovi koji ne mogu da se kontrolisu kad vide lijepu zenu.
- Magarece_godine
#66 Re: U braku izlazak odvojeno
Ja sa ženom izadjem i gledamo druge cure skupa
Ona gleda i frajere
Šta fali, lijepog insana je lijepo vidjeti ...
-
Sunny-7
#67 Re: U braku izlazak odvojeno
A ovo me podsjeti na onaj vic: "ma nasa ljubavnica je ljepsa"

- S4mpion
#68 Re: U braku izlazak odvojeno
Imam osjećaj da ovo vrijedi samo za ružne muškarce.Sunny-7 wrote:Uvijek su mi bili ljigavi oni tipovi koji ne mogu da se kontrolisu kad vide lijepu zenu.
- Matzan
#69 Re: U braku izlazak odvojeno
Sunny-7 wrote:al_akhisari wrote:...ne vidim ništa pogrešno, baš naprotiv; smatram da svako treba (ako želi), da ima trenutke za sebe; naravno uključujući i druženje/ izlaske i sa svojim društvom; navedeno važi za vezu prije braka, ali sasvim logično i na vezu u braku; i naravno, odnosi se na muškarca i na ženu; ne vidim zašto bi izlazak "samostalno" značio i prevaru; malo povjerenja nikome ne škodi; ako neko želi i hoće napraviti nešto, nema toga što ga može spriječiti u tome... zabrana ponajmanje...lično, nikada ne pitam i ne provjeravam gdje se bilo, s kime se bilo, ali svako postavlja temelje odnosa za sebe...i vlasnik je svoje ugode i neugode
-
bang and blame
#70 Re: U braku izlazak odvojeno
Taj te osjećaj vara. Vrijedi za sve.S4mpion wrote:Imam osjećaj da ovo vrijedi samo za ružne muškarce.Sunny-7 wrote:Uvijek su mi bili ljigavi oni tipovi koji ne mogu da se kontrolisu kad vide lijepu zenu.
-
Sunny-7
#71 Re: U braku izlazak odvojeno
bang and blame wrote:Taj te osjećaj vara. Vrijedi za sve.S4mpion wrote:Imam osjećaj da ovo vrijedi samo za ružne muškarce.Sunny-7 wrote:Uvijek su mi bili ljigavi oni tipovi koji ne mogu da se kontrolisu kad vide lijepu zenu.
- kritichar
#73 Re: U braku izlazak odvojeno
Svako za sebe kaže da je normalan, kako to misliš razgraničiti koje mogu a koje ne mogu izaći?Sunny-7 wrote:Ides u krajnost. Ocito ti generaliziras. Ja pricam o normalnim, udatim zenama koje izadju sa prijateljicama na kafu, veceru, sta ja znam... Sto neko veli, ako si u braku, nisi u zatvoru!kritichar wrote:ili se pravite ludi ili glupisadie_forever wrote:
Poštena udata žena će voditi računa da ne izlazi naveče sa društvom u kojem će izgledati kao da je dostupna, odnosno slobodna.
Ako se ništa i ne bi desilo, uvijek se baci sumnja na njeno poštenje.
-
franceska
#74 Re: U braku izlazak odvojeno
Vi mora da živite van Bosne. Upravo vidjeh temu da su ljudi u Bosni ružniMagarece_godine wrote:Ja sa ženom izadjem i gledamo druge cure skupaOna gleda i frajere
-
ZenaZbrkovima
#75 Re: U braku izlazak odvojeno
ma ko ne voli smeknut preko oka...Magarece_godine wrote:Ja sa ženom izadjem i gledamo druge cure skupaOna gleda i frajere