Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post Reply
limeni

#51 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by limeni »

mnogi politicari se vrte 20-tak godina na politickoj sceni bih i mnogi ostave neki utisak ali kebo nije jedan od njih.
mogli su i panj staviti umjesto njega da ubira dnevnice isti bi efekat imali.
to sto nekakav kebo optuzuje baketa cini mladog princa samo jacim i simpaticnim.
zvuci jako cudno, ali pored raznih keba, lagumdzija bake se cini kao jedini koliko toliko ozbiljan pro bh politicar trenutno.
jadna nam majka.. :-)
budza

#52 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by budza »

taj kebo se toliko izblamirao da je totalno nebitan lik kao svedok.
lik koji preziveo agresiju, ne zna kada je vozuca oslobodjena.

kebo je arkadas od fahrudina i milorada. taj trojac ima iste mentore i finansijere.
dustaban

#53 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by dustaban »

Skijaš wrote:Kebo se, vođen oportunizmom koji ga je i odveo u SDA, prešaltao u Radončićevu ekipu. To je motiv, to je pozadina, nema nekih tajnih i komplikovanih objašnjenja za ovo što radi.
Ja bih samo da vas podsjetim... Kebo je prije par godina bio skoro "s onu stranu zivota". Zato je zaista nelogicno, a pomalo i bezobrazno tvrditi da ovo sve on radi radi karijere.
Ne znam zasto ali ja mu vjerujem kad kaze da je, sto se tice vlastite glave, "poravnio" i da ovo sve radi iz moralnih razloga.
Osim toga, ne pravite se djeca, svi ste vidjeli slike i cak video materijal o "nestaslucima" u Vozucoj. Pa red je majkumu da se taj predmet procesuira.

Kebo mozda jeste shupak, ali nije terorista!
:mrgreen:
Skijaš

#54 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by Skijaš »

dustaban wrote:
Skijaš wrote:Kebo se, vođen oportunizmom koji ga je i odveo u SDA, prešaltao u Radončićevu ekipu. To je motiv, to je pozadina, nema nekih tajnih i komplikovanih objašnjenja za ovo što radi.
Ne znam zasto ali ja mu vjerujem kad kaze da je, sto se tice vlastite glave, "poravnio" i da ovo sve radi iz moralnih razloga.
Pa eto, kad saznaš, pokušaj argumentovati tu nebulozu.
Lokman

#55 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by Lokman »

limeni wrote:mnogi politicari se vrte 20-tak godina na politickoj sceni bih i mnogi ostave neki utisak ali kebo nije jedan od njih.
mogli su i panj staviti umjesto njega da ubira dnevnice isti bi efekat imali.
to sto nekakav kebo optuzuje baketa cini mladog princa samo jacim i simpaticnim.
zvuci jako cudno, ali pored raznih keba, lagumdzija bake se cini kao jedini koliko toliko ozbiljan pro bh politicar trenutno.
jadna nam majka.. :-)
:thumbup:
homega

#56 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by homega »

palermo wrote:Rekao bih da ovako mali broj postova na ovoj temi sam po sebi govori koliko ozbiljno ljudi doživljavaju Kebu. I to nema nikakve veze sa odnosom Bošnjaka prema zločinima koji su vršeni nad srpskim stanovništvom.
Bitno je, najbitnije je, koliko Kebu ozbiljno doživljava Tužilaštvo BiH, koliko su Kebini navodi i dokazi koje je dostavio Tužilaštvu, validni i pravno relevantni.

Emocije prema Kebi i Izetbegoviću su naša privatna stvar, pravda i pravne norme su zajednički interes, bilo o kome da se radi.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#57 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by hrasno38 »

It_is_a_Leclerc wrote:Ja sam šokiran salvom napada i uvreda na ovog čovjeka.

On je dostavio dokumentaciju o, kako on tvrdi, zločinima nad Srbima, što ga valjda u očima Bošnjaka čini izdajnikom, ljudskim izmetom, itd. Uglavnom, tužna je činjenica da, izuzmemo li imena, pišemo i govorimo kao najrigidniji srpski nacionalisti, koji Sonju BIserko i Natašu Kandić časte istim imenima.
A sta mislis ko ga napada ovdje???? SDA potrcci i oni sto i dan danas govore da nije bilo Alije ne bi bilo ni Bosne. Kao da je on ili bilo ko iz porodice Izetbegovic dao zivote za ovu zemlju ili pak neko od 20-godisnje garniture SDA koja za nacelnika opstine postavi polupismenog idiota koji penzionere djeli prema stranackoj pripadnosti uz obaveznih predizbornih 50 KM, Koldze.
Bravo Kebo oderi im guzove ako imas sa cime. Jednom je i to neko morao uraditi pa kud ces bolje kad to uradi neko ko ih zna vise nego odlicno. Sto se tice Tihica ....ma za Izetbegovica, Zvizidice, Koldze, Sarajlice itd one je bio MORALNA VERTIKALA bez obzira na bezbroj sarajevski nekretnina. Ne mogu da vjerujem da sam ovo napisao za Tihica ali kad je nesto tacno hebat ga nek ide na racunar.
palermo

#58 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by palermo »

hrasno38 wrote: Bravo Kebo oderi im guzove ako imas sa cime. Jednom je i to neko morao uraditi pa kud ces bolje kad to uradi neko ko ih zna vise nego odlicno. Sto se tice Tihica ....ma za Izetbegovica, Zvizidice, Koldze, Sarajlice itd one je bio MORALNA VERTIKALA bez obzira na bezbroj sarajevski nekretnina. Ne mogu da vjerujem da sam ovo napisao za Tihica ali kad je nesto tacno hebat ga nek ide na racunar.
Naravno, čovjek koji je u politici promovirao tipove kao što su Sadik Ahmetović , Zijo Hadžiomerović i ini ostaje do kraja poštovan od strane bosanskohercegovačke ( ili možda samo sarajevske ) kvazi-ljevice.

Tja, odosmo od teme
Skijaš

#59 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by Skijaš »

Kebo nema šta da traži na RTRS-u sa pričom o Izetbegoviću islamisti. Proslijedio je dokumentaciju nadležnim organima i to je to, sada treba da se okrene skupljanju markica ili nekom drugom hobiju umjesto što ponavlja Radončićeve gluposti. Niti od njega treba praviti sveca, niti od ovih koje on optužuje, radi se o svađi hijena.
filosofman

#60 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by filosofman »

Ali Kemal wrote:Mislim da treba poslusati prije komentara na slijepo.

Kebo je u nekoj šemi SNSD,SBB da se razvali koalicija na nivou BiH (koalicija SDA,DF,SDS,PDP,NDP).Gdje je do sada Kebo bio?
filosofman

#61 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by filosofman »

filosofman wrote:

Kebo je u nekoj šemi SNSD,SBB da se razvali koalicija na nivou BiH (koalicija SDA,DF,SDS,PDP,NDP).Gdje je do sada Kebo bio?
Pljušte optužbe SNSD - SDS
Utorak 13. Jan 2015 07:15
Predsjedavajući Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom vijeću Parlamentarne skupštine BiH izjavio je za sarajevsku TV1 da je ovaj klub uputio zahtjev da se u dnevni red treće sjednice Predstavničkog doma uvrsti donošenje odluke o razrješenju Šefika Džaferovića dužnosti predsjedavajućeg Doma.

On je rekao da Klub poslanika SNSD-a smatra da Džaferovića treba smijeniti zbog optužbi da je počinio krivično djelo prikrivanja ratnog zločina nad Srbima u proteklom ratu. Košarac je istakao da će SDS i ostale stranke Saveza za promjene, ako ne budu, podržali inicijativu SNSD-a za smjenu Džaferovića, time poslati jasnu poruku.

"Onda oni podržavaju osobe koje se dovode u sumnju da su prikrile ratni zločin nad srpskim stanovništvom i to je njihova politička odluka", tvrdi Košarac.

SNSD pokušava da stvori pritisak da se ne formira vlast na nivou zajedničkih organa, pokušavajući da javno mnjenje Republike Srpske okrene protiv Srspke demokratske stranke, tvrdi predsjednik SDS-a Mladen Bosić.

"To je idiotska ili očajnička inicijativa svjesni da je proces gubljenja vlasti nezaustavljiv i da će se vlast formirati na nivou zajedničkih organa bez SNSD-a. Inače Parlament BiH nije mjesto na kojem bi trebalo utvrđivati nečiju krivicu i ja ne znam da li je Džaferović za nešto kriv ili nije, postoje druge institucije koje treba da to utvrde. Uostalom, mislim da je sasvim korektna izjava Džaferovića da ukoliko se podigne optužnica da će on podnijeti ostavku na svoje funkcije", rekao je Bosić.

On je istakao da SDS nema nikakvu namjeru da podržava inicijative i kampanje koje treba da štite interese SNSD-a.

BN TV

http://www.rtvbn.com/330096/Pljuste-optuzbe-SNSD-SDS
dpjokala26

#62 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by dpjokala26 »

filosofman wrote:

ko o cemu srbin o uroti,sve daj al koaliciju ne barkci. :pisnula:
filosofman

#63 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by filosofman »

filosofman wrote:

SNSD pokušava da stvori pritisak da se ne formira vlast na nivou zajedničkih organa, pokušavajući da javno mnjenje Republike Srpske okrene protiv Srspke demokratske stranke, tvrdi predsjednik SDS-a Mladen Bosić.

"To je idiotska ili očajnička inicijativa svjesni da je proces gubljenja vlasti nezaustavljiv i da će se vlast formirati na nivou zajedničkih organa bez SNSD-a. Inače Parlament BiH nije mjesto na kojem bi trebalo utvrđivati nečiju krivicu i ja ne znam da li je Džaferović za nešto kriv ili nije, postoje druge institucije koje treba da to utvrde. Uostalom, mislim da je sasvim korektna izjava Džaferovića da ukoliko se podigne optužnica da će on podnijeti ostavku na svoje funkcije", rekao je Bosić.

On je istakao da SDS nema nikakvu namjeru da podržava inicijative i kampanje koje treba da štite interese SNSD-a.

BN TV

zrakomlat

#64 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by zrakomlat »

Skijaš wrote:Kebo nema šta da traži na RTRS-u sa pričom o Izetbegoviću islamisti. Proslijedio je dokumentaciju nadležnim organima i to je to, sada treba da se okrene skupljanju markica ili nekom drugom hobiju umjesto što ponavlja Radončićeve gluposti. Niti od njega treba praviti sveca, niti od ovih koje on optužuje, radi se o svađi hijena.
Baš tako.
Danguba

#65 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by Danguba »

filosofman wrote:
filosofman wrote:

Pljušte optužbe SNSD - SDS
Utorak 13. Jan 2015 07:15
Predsjedavajući Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom vijeću Parlamentarne skupštine BiH izjavio je za sarajevsku TV1 da je ovaj klub uputio zahtjev da se u dnevni red treće sjednice Predstavničkog doma uvrsti donošenje odluke o razrješenju Šefika Džaferovića dužnosti predsjedavajućeg Doma.

On je rekao da Klub poslanika SNSD-a smatra da Džaferovića treba smijeniti zbog optužbi da je počinio krivično djelo prikrivanja ratnog zločina nad Srbima u proteklom ratu. Košarac je istakao da će SDS i ostale stranke Saveza za promjene, ako ne budu, podržali inicijativu SNSD-a za smjenu Džaferovića, time poslati jasnu poruku.

"Onda oni podržavaju osobe koje se dovode u sumnju da su prikrile ratni zločin nad srpskim stanovništvom i to je njihova politička odluka", tvrdi Košarac.

BN TV

Znaci, sve se radi kordinirano. :-)

Kebo optuzuje ovi podnose zahtjeve za smjenu... :-)
znam da je trandza ali da je shupak e to nisam znao.
filosofman

#66 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by filosofman »

zrakomlat wrote:
Skijaš wrote:Kebo nema šta da traži na RTRS-u sa pričom o Izetbegoviću islamisti. Proslijedio je dokumentaciju nadležnim organima i to je to, sada treba da se okrene skupljanju markica ili nekom drugom hobiju umjesto što ponavlja Radončićeve gluposti. Niti od njega treba praviti sveca, niti od ovih koje on optužuje, radi se o svađi hijena.
Baš tako.
Kebo pomaže SNSD-u a protiv SDS-a!
homega

#67 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by homega »

Skijaš wrote:Kebo nema šta da traži na RTRS-u sa pričom o Izetbegoviću islamisti. Proslijedio je dokumentaciju nadležnim organima i to je to...
Da, to je priča za tekiju Sarač-Ismailove džamije u Sarajevu, za krug bošnjačke elite... Pod ćilim je treba... :lol: :lol:
Skijaš

#68 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by Skijaš »

homega wrote:
Skijaš wrote:Kebo nema šta da traži na RTRS-u sa pričom o Izetbegoviću islamisti. Proslijedio je dokumentaciju nadležnim organima i to je to...
Da, to je priča za tekiju Sarač-Ismailove džamije u Sarajevu, za krug bošnjačke elite... Pod ćilim je treba... :lol: :lol:
Naprotiv. Sarajevo nema šta da krije i ako je neko kriv neka odgovara. Ali prije ću sam sebe peglom utući nego ozbiljno shvatiti bilo kakvo moralisanje Sarajevu sa frekvencija genocidnog RTRS-a, a Kebo jaše upravo na tim talasima, jebo ga RTRS u uho. Sarajevo je otvaralo pitanje ratnih zločina (uslovno rečeno) "naših" i u ratu i nakon rata. Sve se one koje je Hag tražio spakovalo i proslijedilo bez skrivanja po Kanarskim ostrvima i Zemunima, samo je Sarajevo bilo kooperativno i sad da se neko prenemaže po RTRS-u i dijeli lekcije, neće moći.

Kako rekoh, Kebo je proslijedio dokumentaciju i u tom ima moju podršku i podršku svih onih kojima je stalo do istine. Sve ostalo, pametovanje iz Banja Luke, pokušaji izbacivanja jedne stranke iz vlasti kako bi se ubacilo drugu, sve to što prati Kebin angažman je dovoljno da ga se prezire čak i više nego gnjide iz SDA.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#69 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by hrasno38 »

palermo wrote:
hrasno38 wrote: Bravo Kebo oderi im guzove ako imas sa cime. Jednom je i to neko morao uraditi pa kud ces bolje kad to uradi neko ko ih zna vise nego odlicno. Sto se tice Tihica ....ma za Izetbegovica, Zvizidice, Koldze, Sarajlice itd one je bio MORALNA VERTIKALA bez obzira na bezbroj sarajevski nekretnina. Ne mogu da vjerujem da sam ovo napisao za Tihica ali kad je nesto tacno hebat ga nek ide na racunar.
Naravno, čovjek koji je u politici promovirao tipove kao što su Sadik Ahmetović , Zijo Hadžiomerović i ini ostaje do kraja poštovan od strane bosanskohercegovačke ( ili možda samo sarajevske ) kvazi-ljevice.

Tja, odosmo od teme
@Palermo druze mozes naci ovdje masu mojih komentara o Tihicu a ovo je bila samo usporedba sa Bakirom i Bakircicima. Vjeruj mi da tu nema ni minimum postovanja ali podobro ironije.
Better Man

#70 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by Better Man »

Lokman wrote:https://www.youtube.com/watch?v=CoNgUDKuoxg#t=50

Aktivirao se Tihićev ideolog i partner u višegodišnjem urušavanju bošnjačke političke i ekonomske pozicije. Sulejman Tihić je najveći izdajnik u historiji bošnjačkog naroda, a njegov prvi saradnik je bio prijeratni sekretar komunističke partije u Novom Sarajevu Mirsad Kebo. Nakon što nisu uspjeli da postignu legitiman rezultat na nedavnim izborima, islamofobna i izdajnička opcija, pokušava delegitimizirati izbornu pobjedu Bakira Izetbegovića etiketiranjem za islamski radikalizam. To rade u izuzetno osjetljivom trenutku neposredno nakon terorističkog napada u Parizu. Ono što ne mogu uraditi samostalno u unutarnjoj političkoj borbi pokušavaju postići monstruoznim planom agitacije i krivokletstva. Bakir Izetbegović je legitimni demokratski pobjednik izbora i to je narodna volja koju negira komunjara Kebo, a koji se u skladu sa svojim udbaškim mentalitetom lažno predstavlja kao progresivni proevropaski političar. Koliku su bijedu i nesreću bošnjačkom narodu donijeli on i Tihić najbolje govori njegov izborni rezultat na zadnjim izborima, kao i to da Tihić, nako debakla protiv Silajdžića, nikada nije imao hrabrosti da bude direktan kandidat na izborima. Oni su omraženi i prezreni u bošnjačkom narodu, i bitan razlog pobjede SDA na zadnjim izborima jeste u činjenici da je omraženi Tihić umro neposredno pred izbore što je relaksiralo narod i povratilo vjerodostojnost stranci SDA.
Ovakvu rečenicu može napisati samo teško bolesni um, lišen svakog osjećaja pristojnosti i kulture.
Ali Kemal

#71 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by Ali Kemal »

Tihic je bio jedan od rijetko pozitivnih likova na BH politickoj sceni, slava mu!
filosofman

#72 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by filosofman »

Potpredsjednik FBiH pozvan u svojstvu svjedoka

Kebo će dati iskaz Tužilaštvu o ulozi Džaferovića i Mahmuljina u vezi sa zločinima nad Srbima u Vozućoj

Image

- See more at: http://www.avaz.ba/clanak/158053/kebo-c ... mJI3I.dpuf
filosofman

#73 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by filosofman »

filosofman wrote:Potpredsjednik FBiH pozvan u svojstvu svjedoka

Kebo će dati iskaz Tužilaštvu o ulozi Džaferovića i Mahmuljina u vezi sa zločinima nad Srbima u Vozućoj

Image

SRNA
Savez za bolju budućnost za smenu Džaferovića
Predsednik Saveza za bolju budućnost (SBB) Fahrudin Radončić rekao je da će poslanici ove stranke podržati inicijativu za smenu Šefika Džaferovića sa mesta predsedavajućeg Predstavničkog doma parlamenta BiH.

Image

http://pressrs.ba/sr/vesti/vesti_dana/s ... 4%87a.html
filosofman

#74 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by filosofman »

Image

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tRhHZdYytyE
[/youtube]
filosofman

#75 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by filosofman »

filosofman wrote:

Image

Post Reply