Mogao bi ovaj imati goste večeras...

Mene zanima kako vjerski poglavari IZBiH ne mogu ući u džamiju Kralj Fahd? Po kojoj osnovi?mali_balon wrote:Prije nekoliko mjeseci radio sam na poziciji gdje samo imao vise sastanaka sa imamima, glavnim imamima i mufitjama sirom BiH, svi govore isto, islamska zajednica ima veeeeelikih probelma sa vehabijama, u Zenici se cak i sude za jednu dzamiju.
Pojedini imami cak salju razne apele i pozive u pomoc tuzilastvima i sipi da im pomogne u rjesavanju tog "problema".
Jebi ga ceric ih tolerisao i sad to tolerisanje dolazi da naplati...
I ovih 10 thumbs up.Creasy wrote:
Zato sto fakticki pripada Saudijskoj Arabiji i njihovoj ambasadi.JanuaryJones wrote:Mene zanima kako vjerski poglavari IZBiH ne mogu ući u džamiju Kralj Fahd? Po kojoj osnovi?mali_balon wrote:Prije nekoliko mjeseci radio sam na poziciji gdje samo imao vise sastanaka sa imamima, glavnim imamima i mufitjama sirom BiH, svi govore isto, islamska zajednica ima veeeeelikih probelma sa vehabijama, u Zenici se cak i sude za jednu dzamiju.
Pojedini imami cak salju razne apele i pozive u pomoc tuzilastvima i sipi da im pomogne u rjesavanju tog "problema".
iz tvojih postova u bozje usi , mislim sipineCreasy wrote:
pa javi mu se u imboxFreakyStyley wrote:IMBOX
Sa M stare mi.![]()
Podijeli nam eutanaziju Naile...
Meni su najjaci komentari Sandzak boysa, "neka vas Allah pazi tamo u Bosnu"Baltazar_khan wrote:joj komentara na njihovoj facebook stranici oko klix forumaša![]()
https://www.facebook.com/vijesti.ummeta.1
Mos me khm khm ne mogu se sjetit, ma jedna u koju su se "uselili" otjerali hodzu islamske zajednice i postavili nekog svog, ako si iz ZE znas koja je, ima samo jedna "njihova"ExNihilo wrote:Za koju džamiju u nicaZe?mali_balon wrote:Prije nekoliko mjeseci radio sam na poziciji gdje samo imao vise sastanaka sa imamima, glavnim imamima i mufitjama sirom BiH, svi govore isto, islamska zajednica ima veeeeelikih probelma sa vehabijama, u Zenici se cak i sude za jednu dzamiju.
Lik je u Svicarskoj,Creasy wrote:
Puno mu to nestoJanuaryJones wrote:I ovih 10 thumbs up.Creasy wrote:
Koja SIPA kad covjek zivi u Svicarskoj...uglavnomja wrote:iz tvojih postova u bozje usi , mislim sipineCreasy wrote:
homega wrote:Ko je mogao izdati nalog trojici francuskih Alžiraca za ubistvo karikaturista danas?
Neam fejzbuk.pirpa wrote:pa javi mu se u imboxFreakyStyley wrote:IMBOX
Sa M stare mi.![]()
Podijeli nam eutanaziju Naile...
Ripicipi wrote:Lik je u Svicarskoj,Creasy wrote:
posto je zatvorena prosla tema, da repliciram kratko na postLSD wrote:detroit-mercy wrote: Sto znaci da dajes za pravo nekom lokalnom vehabijici da te rokne kad za 1 Maj okrenes janje i ohladis gajbu pive. Znaci sutra ces i ti pricati jebes cejf ako cu zavrsiti dva metra pod zemljom radi janjeta i gajbe sarajevske.
Covjece, jesi li ti svjestan sta ovdje provlacis, da te znaci svaka budala moze roknuti ako joj se ne svidja kako se ponasas, oblacis, izrazavas. Halo, pa ovo ti udara na svaku tvoju licnu slobodu i ti jos pokusavas da nadjes eto ko opravdanje za ovo. Po tebi koliko daleko treba da ide ljudska sloboda?
potpuno pogrešan zakljucak
ljudska sloboda ima svoje granice....ako ja znam da svojim pisanjem ili crtanjem mogu isporvocirati neku bradatu budalu koja me može dici u zrak zbog toga - ja to više necu raditi...logicno
ili mogu nastaviti i dalje i kockati se sa životu...mislim, može i to
znaš li za slucaj Salmana Rušdia i njegove knjige Satanski stihovi ?? znaš li da zbog svog pisanja nije smio izaci godinama iz svoje kuce (koju su btw. cuvali britanski agenti)...pa jel to tebi normalno??
Za neke, Srdjan je budala i sam je kriv. Za ostale, Srdjan je heroj.Srđan Aleksić bio je bosanskohercegovački Srbin iz Trebinja, glumac amater i plivačka nada, poznat po tome što je izgubio život braneći sugrađanina Bošnjaka od batinanja.
Dana 21. januara 1993. godine grupa pripadnika Vojske Republike Srpske je legitimisala osobe na trebinjskoj pijaci. Nakon što su ustanovili da je jedna od legitimisanih osoba Alen Glavović, Bošnjak, počeli su ga maltretirati i tući. Tada je Srđan priskočio u pomoć Glavoviću, a četvorica vojnika su, umjesto Glavovića, kundacima pušaka pretukli Srđana. Od zadobijenih batina Srđan je pao u komu, i preminuo je 27. januara 1993. godine.
http://bs.wikipedia.org/wiki/Sr%C4%91an_Aleksi%C4%87
Nasli licnu u otetom autu eto kako su dosli do njih.Nisu bili do kraja profesionalni.gnjev wrote:Zajebavate bezveze . Nisam teoreticar zavjere samo kazem da ima cudnih stvari vezanih za nemili dogadjaj od jucer . Jel se zna kako je policija dosla do imena iako su u pitanju maksimalno profesionalne ubice .
Ripicipi wrote:Lik je u Svicarskoj,Creasy wrote:
A ko je kriv za to? Koji zakon, propis? Ima li Saudija exteritorijalne džamije i kulturne centre po drugim državama?Freamon Lester wrote:Zato sto fakticki pripada Saudijskoj Arabiji i njihovoj ambasadi.JanuaryJones wrote:Mene zanima kako vjerski poglavari IZBiH ne mogu ući u džamiju Kralj Fahd? Po kojoj osnovi?mali_balon wrote:Prije nekoliko mjeseci radio sam na poziciji gdje samo imao vise sastanaka sa imamima, glavnim imamima i mufitjama sirom BiH, svi govore isto, islamska zajednica ima veeeeelikih probelma sa vehabijama, u Zenici se cak i sude za jednu dzamiju.
IMBOXCreasy wrote:
IMBOKSCreasy wrote: