AKO MOZE PAR ISKRENIH SAVJETA,BITNO MI JE

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Altsa

#51 Re: AKO MOZE PAR ISKRENIH SAVJETA,BITNO MI JE

Post by Altsa »

Covjece imas 19 godina o kakvom vjencanju pricas :roll: sada ti je cura ko zna da li ce ti biti za 6 mjeseci godinu ili 5. ne razmisljaj o tim stvarima. zabavljajte se kolko mozete i koiliko traje da traje. mozda ipak zavrsis sa njom kod maticara ali to je sada tesko tesko reci s obzirom na tvoje i njene godine. ti si jos dijete a o njoj i da ne govorim. slusaj majku ali nemoj ni biti sonjavko pa sve prihvatiti sto ona kaze bez pogovora. ako i ne budete zajedno nije zadnja na svijetu. veze traju po vise godina i na kraju puknu. ako si sa nekim u vezi vise godina to automatski ne znaci da ces je zeniti.
Mračajski proto

#52 Re: AKO MOZE PAR ISKRENIH SAVJETA,BITNO MI JE

Post by Mračajski proto »

Osuj joj nešto.
xtyling

#53 Re: AKO MOZE PAR ISKRENIH SAVJETA,BITNO MI JE

Post by xtyling »

Mračajski proto wrote:Osuj joj nešto.
sammo da vam svima kazem imate pozradv iz njemacke,uzeli smo se i otisli smo tamo,sad sam sam svoj,uspjelo je sto sam cekao vec godinu.Hvala svima :) :) :)
nightvision

#54 Re: AKO MOZE PAR ISKRENIH SAVJETA,BITNO MI JE

Post by nightvision »

znaci

:shock:

:nevjerujem:

:zid:

:facepalm:
amiliana

#55 Re: AKO MOZE PAR ISKRENIH SAVJETA,BITNO MI JE

Post by amiliana »

Pa sta
kaktusss

#56 Re: AKO MOZE PAR ISKRENIH SAVJETA,BITNO MI JE

Post by kaktusss »

meni se cini da ovaj mali folira :-?
kritichar

#57 Re: AKO MOZE PAR ISKRENIH SAVJETA,BITNO MI JE

Post by kritichar »

nek se ženi omladina, bolje to nego da se oprašuju vanbračno
todd_smith

#58 Re: AKO MOZE PAR ISKRENIH SAVJETA,BITNO MI JE

Post by todd_smith »

xtyling wrote:
sammo da vam svima kazem imate pozradv iz njemacke,uzeli smo se i otisli smo tamo,sad sam sam svoj,uspjelo je sto sam cekao vec godinu.Hvala svima :) :) :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

troll lvl over 9,000

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sha_ba

#59 Re: AKO MOZE PAR ISKRENIH SAVJETA,BITNO MI JE

Post by sha_ba »

oooo boze :lol: :lol: :lol:
al_akhisari

#60 Re: AKO MOZE PAR ISKRENIH SAVJETA,BITNO MI JE

Post by al_akhisari »

...ako je istina da su zasnovali brak, nek je sretno :-D ako je pak trol, pa se ovdje igra igrica, hm...nek mu je opet sretno, trebat će mu :wink:
supercali

#61 Re: AKO MOZE PAR ISKRENIH SAVJETA,BITNO MI JE

Post by supercali »

iskren savjet
NIKAD NE JEBI SAM
xtyling

#62 Re: AKO MOZE PAR ISKRENIH SAVJETA,BITNO MI JE

Post by xtyling »

kaktusss wrote:meni se cini da ovaj mali folira :-?
ne foliram drug,istina je :)
amiliana

#63 Re: AKO MOZE PAR ISKRENIH SAVJETA,BITNO MI JE

Post by amiliana »

Sto ste ljubomorni :D
avetinja

#64 Re: AKO MOZE PAR ISKRENIH SAVJETA,BITNO MI JE

Post by avetinja »

xtyling wrote:
Ti šetaš ulicama švabije, a kada pogledaš iza sebe eto matere da ti uži izvuče.
forel

#65 Re: AKO MOZE PAR ISKRENIH SAVJETA,BITNO MI JE

Post by forel »

mushkile chibira wrote:@forel,

De ba drug ohani malo, prvo mu das vjetar u krila i nekih dobrih savjeta pa ga onda nalijepis :D.

Momak je mlad i vidi se iz napisanog - osjecajan, sin jedinac, mazen i pazen i normalno je da sa roditeljima ima takav odnos. Normalno je i da njegovim roditeljima ni jedna djevojka nece valjati jer se radi o njihovom jedinom djetetu.
Mlada mu je i djevojka i prakticno jos su oboje djeca a zivot je pred njima, kako bude vrijeme prolazilo tako ce se i oni mijenjati vremenom i za par godina nece biti iste osobe. Sad vjerovatno ima mladalacke zaljubljenosti i ushicenja jedno s drugim jer pronalaze toliko toga zajednickog svakim trenom provedenim skupa.
Jedini ispravan savjet je kao sto si i napisao, "stati na loptu", vrijeme ce definitivno pokazati jesu li jedno za drugo i hoce li zavrsiti skupa. Ako to bude to i za nekoliko godina onda nema mu druge nego da radi onako kako mu srce nalaze.
U medjuvremenu samo je na njemu da se izbori u odnosu sa svojim roditeljima, izgradi svoj karakter i status koji ce oni postivati i tu mu niko od nas ne moze dati pravi savjet.
Ja koliko vidim po onome sto je pisao u njemu ima potencijala, nek' nastavi postovati svoje roditelje kao i postovati ljude bez obzira na njihov background. Vjerujem da s vremenom i njegovi roditelji prihvate i podrze njegove izbore ali to, podvlacim, zavisi samo od njega.

Ma ja mu govorim za buducnost :D :D dje ce ba materi trkeljat o curi :D materi se trkelja o curi kad hos da je zenis, pa ono nafatas na prepad pa nema ni gore ni dole.Pa pocnu se bunit, onda udaris u temelje opstojnosti ''hos mater unuka ?'' :D
gilla

#66 Re: AKO MOZE PAR ISKRENIH SAVJETA,BITNO MI JE

Post by gilla »

xtyling wrote:
Let get this straight, u 7 dana skontao si sta zelis, uzeli ste se, papirologija, skupio para, izganjao si put do svabije....vidim vezan za roditelje, oni su to prihvatili + majka na postelji....... strasna volja i mogucnosti 19-ka. Jos sad si svoj konacno :lol:
Post Reply