AKO MOZE PAR ISKRENIH SAVJETA,BITNO MI JE
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Altsa
#51 Re: AKO MOZE PAR ISKRENIH SAVJETA,BITNO MI JE
Covjece imas 19 godina o kakvom vjencanju pricas
sada ti je cura ko zna da li ce ti biti za 6 mjeseci godinu ili 5. ne razmisljaj o tim stvarima. zabavljajte se kolko mozete i koiliko traje da traje. mozda ipak zavrsis sa njom kod maticara ali to je sada tesko tesko reci s obzirom na tvoje i njene godine. ti si jos dijete a o njoj i da ne govorim. slusaj majku ali nemoj ni biti sonjavko pa sve prihvatiti sto ona kaze bez pogovora. ako i ne budete zajedno nije zadnja na svijetu. veze traju po vise godina i na kraju puknu. ako si sa nekim u vezi vise godina to automatski ne znaci da ces je zeniti.
- Mračajski proto
#52 Re: AKO MOZE PAR ISKRENIH SAVJETA,BITNO MI JE
Osuj joj nešto.
-
xtyling
#53 Re: AKO MOZE PAR ISKRENIH SAVJETA,BITNO MI JE
sammo da vam svima kazem imate pozradv iz njemacke,uzeli smo se i otisli smo tamo,sad sam sam svoj,uspjelo je sto sam cekao vec godinu.Hvala svimaMračajski proto wrote:Osuj joj nešto.
-
nightvision
- amiliana
-
kaktusss
#56 Re: AKO MOZE PAR ISKRENIH SAVJETA,BITNO MI JE
meni se cini da ovaj mali folira 
- kritichar
#57 Re: AKO MOZE PAR ISKRENIH SAVJETA,BITNO MI JE
nek se ženi omladina, bolje to nego da se oprašuju vanbračno
-
todd_smith
#58 Re: AKO MOZE PAR ISKRENIH SAVJETA,BITNO MI JE
xtyling wrote:sammo da vam svima kazem imate pozradv iz njemacke,uzeli smo se i otisli smo tamo,sad sam sam svoj,uspjelo je sto sam cekao vec godinu.Hvala svimaMračajski proto wrote:Osuj joj nešto.![]()
![]()
troll lvl over 9,000
-
sha_ba
- al_akhisari
#60 Re: AKO MOZE PAR ISKRENIH SAVJETA,BITNO MI JE
...ako je istina da su zasnovali brak, nek je sretno
ako je pak trol, pa se ovdje igra igrica, hm...nek mu je opet sretno, trebat će mu 
- supercali
#61 Re: AKO MOZE PAR ISKRENIH SAVJETA,BITNO MI JE
iskren savjet
NIKAD NE JEBI SAM
NIKAD NE JEBI SAM
-
xtyling
#62 Re: AKO MOZE PAR ISKRENIH SAVJETA,BITNO MI JE
ne foliram drug,istina jekaktusss wrote:meni se cini da ovaj mali folira
- amiliana
#63 Re: AKO MOZE PAR ISKRENIH SAVJETA,BITNO MI JE
Sto ste ljubomorni 
- avetinja
#64 Re: AKO MOZE PAR ISKRENIH SAVJETA,BITNO MI JE
Ti šetaš ulicama švabije, a kada pogledaš iza sebe eto matere da ti uži izvuče.xtyling wrote:sammo da vam svima kazem imate pozradv iz njemacke,uzeli smo se i otisli smo tamo,sad sam sam svoj,uspjelo je sto sam cekao vec godinu.Hvala svimaMračajski proto wrote:Osuj joj nešto.![]()
![]()
-
forel
#65 Re: AKO MOZE PAR ISKRENIH SAVJETA,BITNO MI JE
mushkile chibira wrote:@forel,
De ba drug ohani malo, prvo mu das vjetar u krila i nekih dobrih savjeta pa ga onda nalijepis.
Momak je mlad i vidi se iz napisanog - osjecajan, sin jedinac, mazen i pazen i normalno je da sa roditeljima ima takav odnos. Normalno je i da njegovim roditeljima ni jedna djevojka nece valjati jer se radi o njihovom jedinom djetetu.
Mlada mu je i djevojka i prakticno jos su oboje djeca a zivot je pred njima, kako bude vrijeme prolazilo tako ce se i oni mijenjati vremenom i za par godina nece biti iste osobe. Sad vjerovatno ima mladalacke zaljubljenosti i ushicenja jedno s drugim jer pronalaze toliko toga zajednickog svakim trenom provedenim skupa.
Jedini ispravan savjet je kao sto si i napisao, "stati na loptu", vrijeme ce definitivno pokazati jesu li jedno za drugo i hoce li zavrsiti skupa. Ako to bude to i za nekoliko godina onda nema mu druge nego da radi onako kako mu srce nalaze.
U medjuvremenu samo je na njemu da se izbori u odnosu sa svojim roditeljima, izgradi svoj karakter i status koji ce oni postivati i tu mu niko od nas ne moze dati pravi savjet.
Ja koliko vidim po onome sto je pisao u njemu ima potencijala, nek' nastavi postovati svoje roditelje kao i postovati ljude bez obzira na njihov background. Vjerujem da s vremenom i njegovi roditelji prihvate i podrze njegove izbore ali to, podvlacim, zavisi samo od njega.
Ma ja mu govorim za buducnost
-
gilla
#66 Re: AKO MOZE PAR ISKRENIH SAVJETA,BITNO MI JE
Let get this straight, u 7 dana skontao si sta zelis, uzeli ste se, papirologija, skupio para, izganjao si put do svabije....vidim vezan za roditelje, oni su to prihvatili + majka na postelji....... strasna volja i mogucnosti 19-ka. Jos sad si svoj konacnoxtyling wrote:sammo da vam svima kazem imate pozradv iz njemacke,uzeli smo se i otisli smo tamo,sad sam sam svoj,uspjelo je sto sam cekao vec godinu.Hvala svimaMračajski proto wrote:Osuj joj nešto.![]()
![]()