Stimulansi za učenje
- seorusilac
#51 Re: Stimulansi za učenje
Provedite 5 dana na bausteli pa cete vidjeti kako se razvija bliskost izmedju vas i knjige.................... 
-
ZenaZbrkovima
#52 Re: Stimulansi za učenje
dzaba ti stimulansi, kad zavrsis fax svakako ces na biro 
- mirsek
#53 Re: Stimulansi za učenje
Odlican prijedlog.seorusilac wrote:Provedite 5 dana na bausteli pa cete vidjeti kako se razvija bliskost izmedju vas i knjige....................
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#55 Re: Stimulansi za učenje
Da da druzenje sa lopatom i krampom povecava volju i koncetraciju za ucenjem do nevidjenih razmjera.....a jos nesto i zaradis osim krvavih zuljeva!!!seorusilac wrote:Provedite 5 dana na bausteli pa cete vidjeti kako se razvija bliskost izmedju vas i knjige....................
-
ja71
#56 Re: Stimulansi za učenje
U Njemackoj se Gingko prodaje bez ikakvog recepta u prodavnicama stop bi trebalo da znaci da je bezopasan.
Ja sam ga probao par puta dok sam studirao i nisam nikakvu razliku u koncentraciji uocio, jos sam dobio laksu glavobolju.
navodno pomaze samo u starosti.
Ima i verzija Gingko+Biloba a da li to sta pomaze ne znam.
Adderall je potpuno zabranjen u njemackoj, znaci ne moze se dobiti ni na recept.
Ja sam ga probao par puta dok sam studirao i nisam nikakvu razliku u koncentraciji uocio, jos sam dobio laksu glavobolju.
navodno pomaze samo u starosti.
Ima i verzija Gingko+Biloba a da li to sta pomaze ne znam.
Adderall je potpuno zabranjen u njemackoj, znaci ne moze se dobiti ni na recept.